-
Καλησπέρα σε όλους. Το αμάξι διαθέτει αισθητήρα βροχής αλλά όπως φαίνεται δεν λειτουργεί. Επίσης στην αυτόματη σκάλα ( διακοπτόμενη) δουλεύει μια φορά και σταματάει. Τι μπορεί να φταίει;
-
@ilias-sx4 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλησπέρα σε όλους. Το αμάξι διαθέτει αισθητήρα βροχής αλλά όπως φαίνεται δεν λειτουργεί. Επίσης στην αυτόματη σκάλα ( διακοπτόμενη) δουλεύει μια φορά και σταματάει. Τι μπορεί να φταίει;
καλησπέρα Ηλία. Είναι καλά καθαρισμένο το τζάμι εκεί που είναι ο αισθητήρας; επίσης θα πρέπει να είμαι εν κινήσει το όχημα για να δουλέψει. Και έλεγξε αν είναι στο Auto στον βραχίονα ελέγχου.
-
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
καλησπέρα Ηλία. Είναι καλά καθαρισμένο το τζάμι εκεί που είναι ο αισθητήρας; επίσης θα πρέπει να είμαι εν κινήσει το όχημα για να δουλέψει. Και έλεγξε αν είναι στο Auto στον βραχίονα ελέγχου.
Σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Φυσικά είναι καθαρό το τζαμί και στην θέση auto στον μοχλό. Όπως έγραψα η αυτόματη σκάλα δουλεύει μια φορά μόνο και σταματάει. Δεν κάνει την διαδικασία της λειτουργίας σε όλες τις ταχύτητες
-
Σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Φυσικά είναι καθαρό το τζαμί και στην θέση auto στον μοχλό. Όπως έγραψα η αυτόματη σκάλα δουλεύει μια φορά μόνο και σταματάει. Δεν κάνει την διαδικασία της λειτουργίας σε όλες τις ταχύτητες
Ηλία όταν είναι στο Auto επιλέγει αυτόματα την ταχύτητα. Πως περιμένεις να κάνει όλες τις ταχύτητες; Επίσης πρέπει να είσαι εν κινήσει. Πήγαινε κάνε μια βόλτα και εν κινήσει πάτα να ρίξει νερό. Στο αυτόματο. ρίξε αρκετό σαν βροχή. και εν κινήσει δες τι κάνει. εκτός και αν είσαι τυχερός και είσαι κάπου που βρέχει!
-
Σε επιασε βροχη κ οσο ηταν στο αυτοματο δεν δουλευε?
-
Αντιπροσωπεία για έλεγχο. Αισθητήρας ή διακόπτης μπορεί να είναι.
-
Σε SX4 (το προηγούμενο) συναδέλφου που είχε παρόμοιο πρόβλημα του άλλαξαν ολόκληρο το παρμπρίζ (σε εγγύηση).
-
@npapanik said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Σε SX4 (το προηγούμενο) συναδέλφου που είχε παρόμοιο πρόβλημα του άλλαξαν ολόκληρο το παρμπρίζ (σε εγγύηση).
στο παλιο sx4, μεχρι το 2014, τον αισθητηρα τον εβαζε εδω ο σφακ και μαλιστα με logo στιγμης.... ειχα καποτες ενα, το 2010
-
@gatoz said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@npapanik said in SUZUKI SX4 SCROSS:
στο παλιο sx4, μεχρι το 2014, τον αισθητηρα τον εβαζε εδω ο σφακ και μαλιστα με logo στιγμης.... ειχα καποτες ενα, το 2010
Τώρα που έχει πάνω και τις κάμερες θέλει ειδικό αλφάδιασμα... ένας υαλοκαθαριστήρας χαλάει και κάνεις τον σταυρό σου. Που φτάσαμε...
-
Καλησπερα παιδια ειμαι στην αναζητηση αυτοκινητου και εχω κολησει να αγορασω SUZUKI SX4 SCROSS diesel. ε
πια η γνωμη σας ειναι καλο αμαξι;
-
τι τιμες παιζουν ; με 12-13κ ευρω μπορω να βρω ενα αμαξι τετοιο ;
-
τι καταναλωη παιζει ;
-
επειδη ειμαι νεος και δεν ξερω απο τετοια τα πουλανε πλεον καινουρια η μονο μεταχειρισμενα ; ( περιπου μοντελο του 14 γιατι φανταζομαι τα καινουρια ειναι και πολυ πιο ακριβα :Ρ)
-
που μπορω να ψαξω να βρω το συγκεκριμενο μοντελο ; μονο στο car.gr ή υπαρχουν και αλλα σιτε
σας ευχαριστω
-
-
Καλημέρα σε όλους. Σε πετρέλαιο sx4 cross μου ανάβει συνεχώς η προθέρμανση. Μόλις ζεσταθεί το σβήνω και το ανάβω ξανά και σβήνει. Κάποιος προθερμαντηρας θέλει αλλαγή οι όλοι;
-
Καλημέρα σε όλους. Σε πετρέλαιο sx4 cross μου ανάβει συνεχώς η προθέρμανση. Μόλις ζεσταθεί το σβήνω και το ανάβω ξανά και σβήνει. Κάποιος προθερμαντηρας θέλει αλλαγή οι όλοι;
Ηλία καλησπέρα. Τι έγινε τελικά με το αυτόματο καθάρισμα παρμπρίζ;
Για το θέμα της προθέρμανσης να επισκεφτείς ενα συνεργείο Suzuki καλύτερα.
-
Καλησπέρα και σε εσένα και ελπίζω να περνάς όμορφα. Χτύπησα λίγο καταλάθος τον αισθητήρα βροχής όπως καθάριζα το παρ Μπριζ και δούλεψε η αυτόματη σκάλα
-
Καλησπέρα.Πιστεύετε υστερεί η βασική έκδοση gl του scross έναντι gl plus του vitara;Μιλάμε για τον 1.4 boosterjet 2wd.Τιμολογιακά είναι στα ίδια επίπεδα απλά το scross είναι ετοιμοπαράδοτο.Έχουν σημαντική διαφορά σε μόνωση-πάτημα;
-
Nαι, το σκροσς είναι καλύτερο.
-
Και τα δύο έχουν μικροελλειψεις στον εξοπλισμό σε αυτά τα επίπεδα.
Τα αυτοκίνητα είναι αρκετά όμοια μεταξύ τους. Λόγω μεγαλύτερου μεταξονιου του scross ταξιδεύει πιο άνετα. Μην περιμένεις στρίψιμο από κανένα από τα δύο.Για 2wd δεν θα προτιμούσα Vitara
-
Καλησπέρα και σε εσένα και ελπίζω να περνάς όμορφα. Χτύπησα λίγο καταλάθος τον αισθητήρα βροχής όπως καθάριζα το παρ Μπριζ και δούλεψε η αυτόματη σκάλα
χαίρομαι που είναι όλα καλά!
-
@antonakis said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Και τα δύο έχουν μικροελλειψεις στον εξοπλισμό σε αυτά τα επίπεδα.
Τα αυτοκίνητα είναι αρκετά όμοια μεταξύ τους. Λόγω μεγαλύτερου μεταξονιου του scross ταξιδεύει πιο άνετα. Μην περιμένεις στρίψιμο από κανένα από τα δύο.Για 2wd δεν θα προτιμούσα Vitara
Αντώνη, επέτρεψε μου να διαφωνήσω ως ένα σημείο. Δυστυχώς (θα εξηγήσω γιατί δυστυχως) , το πίεσα αρκετά σε στροφιλικια και ταχύτητα 1η φορά, αφού δεν είχα παιδιά, σκυλιά μέσα στο αυτοκίνητο. Από την παραλιακή πλευρά ανέβηκα από Επίδαυρο μέχρι Τραχεια και έπειτα μέχρι Κρανίδι. Παρέα με ένα Skoda Octavia ( για κάποιο λόγο δεν με περνούσε και πήγαμε παρεα). Έμπαινα με αρκετά χιλιόμετρα με κατεβάσματα ταχυτήτων κρατώντας τις στροφές στις 2 με 2.5κ και αν σας φαίνεται παράξενο έχει απίστευτη ροπή και αρπάζει αμέσως. Στις στροφές κρατούσε πολύ καλά, δεν είχε τις στρεβλώσεις που περίμενα να έχει αλλά έπαιζαν και τα σχεδόν καινούργια λάστιχα ρόλο.
Το ευχαριστηθηκα αν και σε μια στροφή στη κορυφή του βουνού προς Τραχεια χρειάστηκε να πατήσω αρκετά το φρένο μαζί με κατεβάσματα και λερωσα λίγο το παντελόνι .
εν ολίγοις το αυτοκίνητο κρατάει καλά, έχει πολύ και άφθονη ροπή 235, αλλά το σημαντικό είναι ότι το βοηθάει πάρα πολύ ομαλά το ήπιο υβριδικό.
Δυστυχώς λοιπόν διότι έχω φτάσει σε μία ηλικία που θα έπρεπε να γνωρίζω καλύτερα και να μην το πιέσω τοοοοοσο πολύ.
Στην ερώτηση εξοπλισμού να αναφέρω ότι το GL+ είναι πλήρες και δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω. Και για να κάνω και πλάκα και εταζερα έχει και φωτιζόμενα πλήκτρα έχει και εσωτερικό φωτισμό έχει στα πόδια και θερμαινομενους ηλεκτρικούς καθρέπτες έχει κ.λπ. Και ΔΕΝ καίει κιόλας. Έκανα την ίδια ημέρα Ερμιόνη Αθήνα Ερμιόνη (στο γύρνα το εσκισα) με 5.4 / λίτρο. Είδα και 6.2. είδα και 4.9. Με μέσο όρο όμως 80-90 λόγω 3 βουνών x3.
Είδα και την Παναγία στην ορεινή ανάβαση να μου λέει "ήρεμα ρε μλκ".
-
Στις στροφές κρατούσε πολύ καλά, δεν είχε τις στρεβλώσεις που περίμενα να έχει αλλά έπαιζαν και τα σχεδόν καινούργια λάστιχα ρόλο.
Παίρνει εύκολα κλίσεις όμως και οι μαλακές αναρτήσεις εν γένει δεν είναι ότι καλύτερο. Βέβαια αν κάποιος βάζει το στρίψιμο ως κριτήριο, μάλλον κοιτάει σε λάθος κατηγορία.
Βέβαια τα eco contact τα μαμά μάλλον φταίνε. -
@antonakis said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Στις στροφές κρατούσε πολύ καλά, δεν είχε τις στρεβλώσεις που περίμενα να έχει αλλά έπαιζαν και τα σχεδόν καινούργια λάστιχα ρόλο.
Παίρνει εύκολα κλίσεις όμως και οι μαλακές αναρτήσεις εν γένει δεν είναι ότι καλύτερο. Βέβαια αν κάποιος βάζει το στρίψιμο ως κριτήριο, μάλλον κοιτάει σε λάθος κατηγορία.
Βέβαια τα eco contact τα μαμά μάλλον φταίνε.Συμφωνώ. Ωστόσο για την κατηγορία του το s cross, επαναλαμβάνω για την κατηγορία του, στρίβει πολύ καλά, όπως περιέγραψε αναλυτικά ο groover.
Τον Μάιο, στα 49000 km, άλλαξα τα εργοστασιακά eco contact με hankook ventus prime 4. Ύστερα από 5000 km η γενική βελτίωση όσον αφορά το φρενάρισμα και το κράτημα στις στροφές είναι αισθητή ακόμα και στους δικούς μου χαλαρούς ρυθμούς οδήγησης. Η δε κατανάλωση παραμένει αμετάβλητη.
SUZUKI SX4 SCROSS