-
@christos-suzitros said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Πήγα σήμερα το αυτοκίνητο για το θέμα της βαλβίδας στο πλαίσιο της ανάκλησης.
Η βαλβίδα αλλάχθηκε αλλά η νέα δεν συνεργάστηκε σωστά με την υφισταμενη αντλία.
Σε αυτές τις περιπτώσεις η οδηγία της Suzuki είναι να αντικαθίσταται όλο το εξάρτημα (αντλία).
Έγινε παραγγελία του ανταλλακτικού από την κεντρική αντιπροσωπεία.
Στο μεταξύ το αυτοκίνητο έχει ακινητοποιηθεί για λόγους ασφαλείας...Χρήστο, ποιο μοντέλο έχεις;
-
@panormus772 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Τέλειωσα με την ανάκληση σχετικά γρήγορα, σε 1ωρίτσα και κάτι.Άλλαξε τη βαλβίδα προληπτικά,το σημείωσε στο βιβλιαράκι εγγύησης κι όλα ο.κ.
Το θέμα είναι πως μετά με πήραν τηλ.,γιατί ο μηχανικός ξέχασε το εργαλείο του,-ένα κλειδί με καστάνια-,στο αυλάκι κάτω από το καπώ και κάποια στιγμή πρέπει να του το πάω...Άλλη μια τζάμπα φορά τον Κηφισό πάνω-κάτω την τύχη μου μέσα..
Με εκδικείται το Suz για τους πιθανούς τελευταίους μήνες της -καθ'όλα τίμιας- σχέσης μας...Μεταξύ μας, με χαλάει πολύ αυτό. Πάλι καλά που το παίρνεις χαλαρά...
-
2wd 1.4 mhev του 2020.
-
Μου δείξανε την καινούργια βαλβίδα πάνω στην αντλία και έχανε.
Η κεντρική αντιπροσωπεία δεν έχει διαθέσιμα ανταλλακτικά και τώρα κάνει παραγγελία για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες που θα δημιουργηθουν κατά τη διάρκεια της ανάκλησης.
Ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένω πολύ... -
2wd 1.4 mhev του 2020.
Σχεδόν το ίδιο έχουμε. Του 21 εγώ.
-
Μου δείξανε την καινούργια βαλβίδα πάνω στην αντλία και έχανε.
Η κεντρική αντιπροσωπεία δεν έχει διαθέσιμα ανταλλακτικά και τώρα κάνει παραγγελία για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες που θα δημιουργηθουν κατά τη διάρκεια της ανάκλησης.
Ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένω πολύ...Για να δούμε. Αύριο το πρωί έχω εγώ ραντεβού...
-
Τέλειωσα με την ανάκληση σχετικά γρήγορα, σε 1ωρίτσα και κάτι.Άλλαξε τη βαλβίδα προληπτικά,το σημείωσε στο βιβλιαράκι εγγύησης κι όλα ο.κ.
Το θέμα είναι πως μετά με πήραν τηλ.,γιατί ο μηχανικός ξέχασε το εργαλείο του,-ένα κλειδί με καστάνια-,στο αυλάκι κάτω από το καπώ και κάποια στιγμή πρέπει να του το πάω...Άλλη μια τζάμπα φορά τον Κηφισό πάνω-κάτω την τύχη μου μέσα..
Με εκδικείται το Suz για τους πιθανούς τελευταίους μήνες της -καθ'όλα τίμιας- σχέσης μας...Σιγά μην πας πες παιδιά το κρατάω θα σας το φέρω στο επόμενο σέρβις ή αν με βγάλει ο δρόμος....κλειδί με καστάνια....κλαιν.... Όλα αυτά αφορούν ανακλήσεις της βενζίνης;
-
@tkin73 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Με εκδικείται το Suz για τους πιθανούς τελευταίους μήνες της -καθ'όλα τίμιας- σχέσης μας...Σιγά μην πας πες παιδιά το κρατάω θα σας το φέρω στο επόμενο σέρβις ή αν με βγάλει ο δρόμος....κλειδί με καστάνια....κλαιν.... Όλα αυτά αφορούν ανακλήσεις της βενζίνης;
Tους είπα πως όποτε βρω χρόνο θα τους το πάω,δε βιάζονται κι αυτοί ιδιαίτερα.Απλά,μου είπε πως ήθελε να ηρεμήσει ο μηχανικός ότι δεν το είχε αφήσει πουθενά αλλού...
Ναι,είναι ανακλήσεις για τα βενζίνης (1000 και 1400 mhev και μη υβριδικά).
-
Μόλις γύρισα από Σφακιανάκη. Ενώ μου είχαν αναφέρει ότι μπορεί να κρατήσει ο έλεγχος ή η ενδεχόμενη αντικατάσταση 2μιση ώρες, ξαναπήγα σε μία ώρα και ήταν έτοιμο. Έγινε αντικατάσταση (δεν είχε κάποιο θέμα, αλλά έγινε παρ'όλα ταύτα.)
Όλα καλά λοιπόν, και επειδή ρώτησα υπάρχουν ανταλλακτικά κανονικότατα για όλους.
Καλημέρα σε όλους.
-
Σε αυτές τις περιπτώσεις η οδηγία της Suzuki είναι να αντικαθίσταται όλο το εξάρτημα (αντλία).
Στο μεταξύ το αυτοκίνητο έχει ακινητοποιηθεί για λόγους ασφαλείας...Η καινούργια αντλία έφτασε σήμερα το πρωί και έχει ήδη τοποθετηθεί.
Το αυτοκίνητο έμεινε στα pits τρεις ημέρες.
Μικρό το κακό -
Στο μεταξύ το αυτοκίνητο έχει ακινητοποιηθεί για λόγους ασφαλείας...Η καινούργια αντλία έφτασε σήμερα το πρωί και έχει ήδη τοποθετηθεί.
Το αυτοκίνητο έμεινε στα pits τρεις ημέρες.
Μικρό το κακόΧρήστο, σου είχε δείξει κάτι το αυτοκίνητο περίεργο; Στο φρένο; Ρωτώ για τον λόγο ακινητοποίησης..
-
Η ανάκληση αφορά τη βαλβίδα της αντλίας των φρένων. Εσύ πηγές άλλαξες βαλβίδα και έφυγες. Στην περίπτωση μου (ατυχής εξαίρεση) η καινούργια βαλβίδα που τοποθετηθηκε στην αντλία των φρένων δεν λειτούργησε σωστά (έχανε). Αυτό διαπιστώθηκε από τον μηχανικό στο συνεργείο.
Σε αυτή την περίπτωση η suzuki αντικαθιστά όλη την αντλία. Έως την αντικατάσταση το αυτοκίνητο ακινητοποιείται για λόγους ασφαλείας αφού δεν έχει πλεον ασφαλώς λειτουργική αντλία φρένων. -
Η ανάκληση αφορά τη βαλβίδα της αντλίας των φρένων. Εσύ πηγές άλλαξες βαλβίδα και έφυγες. Στην περίπτωση μου (ατυχής εξαίρεση) η καινούργια βαλβίδα που τοποθετηθηκε στην αντλία των φρένων δεν λειτούργησε σωστά (έχανε). Αυτό διαπιστώθηκε από τον μηχανικό στο συνεργείο.
Σε αυτή την περίπτωση η suzuki αντικαθιστά όλη την αντλία. Έως την αντικατάσταση το αυτοκίνητο ακινητοποιείται για λόγους ασφαλείας αφού δεν έχει πλεον ασφαλώς λειτουργική αντλία φρένων.Ναι το κατάλαβα αυτό από την αρχή. Η ερώτηση αφορούσε αν είχες κάποιο θέμα. Βασικά δεν θα μπορούσαν να.σου βάλουν την παλιά βαλβίδα που λογικά δεν είχες κάποιο θέμα μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό;..
-
Δεν μου προτάθηκε κάτι τέτοιο groover. Η μόνη επιλογή ήταν η καινούργια αντλία.
-
Δεν μου προτάθηκε κάτι τέτοιο groover. Η μόνη επιλογή ήταν η καινούργια αντλία.
Τουλάχιστον πήγαν όλα μια χαρά...
-
Καλησπέρα έχετε να προτείνεται κάποιο συνεργείο για ddis σε Θεσσαλονίκη ( εκτός Αναγνωστάκη που δεν αναλαμβάνει Diesel) ;
Γιατί τα χρόνια (5) πέρασαν και βαρέθηκα να πληρώνω τρελά λεφτά στην αντιπροσωπεία (μου ζήτησαν 140€ για λάδια + φίλτρο)!! και 240 για μπαταρία !! -
Η μπαταρία μου άντεξε μόνο 5 χρόνια το πρωί είναι κάτω από 10 volt και άρχισε να ανάβει το λαμπάκι του start/stop η αντιπροσωπία μου είπε πως η μπαταρία το προκαλεί
-
@ssivakas said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλησπέρα έχετε να προτείνεται κάποιο συνεργείο για ddis σε Θεσσαλονίκη ( εκτός Αναγνωστάκη που δεν αναλαμβάνει Diesel) ;
Γιατί τα χρόνια (5) πέρασαν και βαρέθηκα να πληρώνω τρελά λεφτά στην αντιπροσωπεία (μου ζήτησαν 140€ για λάδια + φίλτρο)!! και 240 για μπαταρία !!140 λάδια και φίλτρα καλά είναι. Και για την μπαταρία που λογικά είναι start and stop και αυτό λογικό είναι...
-
Γιατί τα χρόνια (5) πέρασαν και βαρέθηκα να πληρώνω τρελά λεφτά στην αντιπροσωπεία (μου ζήτησαν 140€ για λάδια + φίλτρο)!! και 240 για μπαταρία !!Μόνο 140 ??? Κάτι δε μου πάει καλά.. ρώτα και για ιμάντα χρονισμού αλλά φρόντισε να κάθεσαι πρώτα..
-
Γιατί τα χρόνια (5) πέρασαν και βαρέθηκα να πληρώνω τρελά λεφτά στην αντιπροσωπεία (μου ζήτησαν 140€ για λάδια + φίλτρο)!! και 240 για μπαταρία !!O Αναγνωστάκης δεν αναλαμβάνει ντίζελ; Από πότε; Πότε τον ρώτησες;
SUZUKI SX4 SCROSS