-
Όντως, βέβαια για Ελλάδα που τους θέλω δεν νομίζω να έχει αλλάξει κ κάτι. Το ελπίζω δηλαδή..
Από εδώ όμως δεν μπορώ να βάλω κάθε φορά τους τελευταίους ?
εχουν αλλαξει αρκετα απο την εκδοση που αγορασες, κυριως οι ΕΟ
οι χαρτες δεν υποστηριζουν καποιου ειδους ενημερωση, δινεις ενα 30αρι καθε 3-4 χρονια και παιρνεις καινουργιους.
το λινκ που εβαλες αφορα νομιζω μονο ινδια
-
Δεν εχει τελικα τη ρυθμισα για το κλιμα και μου κανει κ εντυπωση..
επισης μετρησα την μπαταρια σβηστο ειναι 13,7 με 13,9 κ οταν δουλευει το αμαξι ειναι πανω απο 14κατι
Οποτε να υποθεσω οτι η μπαταρια θελει αλλαγη καποια στιγμη κ γιαυτο δν δουλευει πντα το σταρτ-στοπ;;;
-
Γεια σας,
Εχω ένα s-cross 1.4 μοντέλο 6/2017. Στο δικό μου δεν μπορώ να δουλέψω android auto, δεν αναγνωρίζει το κινητό μου ενώ το apple car play δουλεύει κανονικά . υπάρχει μήπως κάποια αναβάθμιση λογισμικού που μπορώ να κάνω στην αντιπροσωπεία ?
-
Κι εγώ έχω το Scross 1.4 allgrip, 7/2017.
Εδώ,
https://forum.4troxoi.gr/node/86285?page=121
υπάρχει διαδικασία αναβάθμισης αν δεν την έχεις ήδη κάνει.Από τότε που την έκανα σε μένα παίζει ΑΑ (αν και με μερικά προβληματάκια που και που,γιατί πρέπει να ανανεώνεις και την version του ΑΑ).Πλέον, το ΑΑ και στην Ελλάδα θα το κατεβάζεις κατ'ευθείαν από το playstore,οπότε ίσως θα είναι και καλύτερα.Κινητό έχω ένα 'παλιό' samsung S5 neo.
Εγώ έκανα την 1η αναβάθμιση του infotainment μόνος μου.Πιθανά θα έχουν γίνει κι άλλες,αλλά αφού παίζει το ΑΑ δεν ξαναδοκίμασα.Στην αντιπροσωπεία θα την κάνουν,αλλά δεν γνωρίζω αν θα είναι δωρεάν ή με χρέωση (εκτός αν στα πλαίσια τακτικού service, στην κάνουν δωρεάν).
-
μπες στο βιταρα κλαμπ φορουμ, στα νι βι και στο μπος νημα. εχει τα παντα ολα για να κανεις μονος σου την αναβαθμιση ευκολα
-
Εμενα δεν μου τα πες αυτα. Μου πεταξες εναν αριθμο εκδοσης και τελος. Ουτε ξερω πως θα δω τι εκδοση εχω. Ασε που σε λιγο ουτε μπαταρια θα εχω ετσι ιπως παμε.
Κατσε να ψαξω....
Ποια κινητα διαβαζει το suzuki, εσπασα το δικο μου....στο 4μηνo πανω..... ...με γλωσσοφαγατε...κακουργες!
Τιποτα κινητα των 5 ευρω υπαρχουν; Αυτα θελω.... τζαμπα εκατοσταρικα και χιλιαρικα συνολικα.
-
Εμενα δεν μου τα πες αυτα. Μου πεταξες εναν αριθμο εκδοσης και τελος. Ουτε ξερω πως θα δω τι εκδοση εχω. Ασε που σε λιγο ουτε μπαταρια θα εχω ετσι ιπως παμε.
Κατσε να ψαξω....
Ποια κινητα διαβαζει το suzuki, εσπασα το δικο μου....στο 4μηνo πανω..... ...με γλωσσοφαγατε...κακουργες!
Τιποτα κινητα των 5 ευρω υπαρχουν; Αυτα θελω.... τζαμπα εκατοσταρικα και χιλιαρικα συνολικα.
στην αρχικη οθονε με τα 4 παραθυρα κρατα πατημενα τα γραναζακια για 20 δεετερολεπτα και θα δεις εκδοση. ειχα βαλει link για κατεβασμα στο σουιφτ νημα γιου νοου! και βλεπει αα σε ολα που εχουν, αρκει να εχουν. ενα καλο καλωδιο θελει μονο.
-
Θενξ.
Ασχετο, οταν παιζει ραδιο και αλλαζεις σταθμους αλλαζει αμεσως οτι και αν πατησεις, οταν ομως πατάς την ερτ κανει μια παυση και μετα ακουγεται....το κανει και εσας;
-
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!
Έχει ο πατέρας μου ένα S-Cross 1.6D του 2015 και πρόσφατα αντιμετώπισε το εξής: σε κάποιες σχετικά ανηφορικές διαδρομές δεν 'αρπάζει' σε χαμηλές στροφές με 4η και 5η όπως άρπαζε παλιότερα. Σε 2500+ φαίνεται να είναι καλά, αλλά από 1500 με 2500 φαίνεται να ζορίζεται κάπως. Στο συνεργείο κάτι του είπαν για κάποιον αισθητήρα και καθάρισμα πολλαπλής εισαγωγής που ίσως βοηθήσει, αλλά δεν ήταν και πολύ σίγουροι. Και του είπαν να οδηγήσει για κανά 10λεπτο με υψηλές στροφές μήπως 'ξεμπουκώσει'. Γενικά μου τα μετέφερε με ασάφεια, και στο συνεργείο/αντιπροσωπεία δεν ήταν και εκείνοι πολύ σαφείς.
Οπότε ήθελα απλά να ρωτήσω αν κανείς έχει αντιμετωπίσει κάτι σχετικό; Και έχει κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει;
Υπάρχει αλήθεια κάποιο πιο εξειδικευμένο φόρουμ για να ρωτήσω;
Ευχαριστώ πολύ!
-
Καλησπέρα σας και καλή χρονιά να έχουμε.
Θα ήθελα τη βοήθειά σας για αγορά μεταχειρισμένου s cross.
Λοιπόν κοιτάω 2 μεταχειρισμενα ντίζελ του 2014 & 2016 και ένα βενζίνης του 2015 (όλα 1600cm). Ποια είναι η άποψή σας δεδομένου οτι είναι μεταχειρισμενα από έμπορο . Ποιο θα βγάλει τα λιγότερα προβλήματα. Κάπου έχω ακούσει ότι τα ντίζελ έχουν θεματάκια και επιπροσθέτως στην 5ετια χρειάζονται ένα μεγάλο και ακριβό σέρβις (800-900 ευρω).
Το αυτοκινητο θα χρησιμοποιηθεί ως δεύτερο αυτοκινητο για εκδρομές.
Εκτιμώμενα ετήσια χιλιόμετρα 8000-9000.
Ευχαριστώ εκ των προτερων
Πετρος
-
Λοιπόν κοιτάω 2 μεταχειρισμενα ντίζελ του 2014 & 2016 και ένα βενζίνης του 2015 (όλα 1600cm). Ποια είναι η άποψή σας δεδομένου οτι είναι μεταχειρισμενα από έμπορο . Ποιο θα βγάλει τα λιγότερα προβλήματα. Κάπου έχω ακούσει ότι τα ντίζελ έχουν θεματάκια και επιπροσθέτως στην 5ετια χρειάζονται ένα μεγάλο και ακριβό σέρβις (800-900 ευρω).
Πετρος
αν μπορεις παρε βιταρα 1.4 ή σου ξου 1.4. κατα τα αλλα βενζινη που ειναι ασπαστη, το μαζουτι ειναι βασικα φιατ και ναι μεν εχει επιδοσοοικονομια αλλα δεν συγκρινεται με την αξιοπιστια των μοτερ της σουζ. το σερβις βεβαια της πενταετιας για το μαζουτ το βρισκεις καπου στα 4 - 4.5 κατοσταρικα με φιατ ανταλλακτικα και γλυτωνεις τα 7-8 κατοσταρικα του σφακ. σε καμμια, μα σε καμμια περιπτωση μαζουτ αυτοματο, ειναι διπλοσυμπεχτο και θα μετανοιωσεις καθε γρηγορη αλλαγη του οταν ακουμπισεις τα χιλιαρικα της επισκευης. τα αυτοματα βενζινης αφοβα, ειναι ασπαστα, δεν ειναι φιατ οπως του πετρελαιου.
-
Petroskinas76 wrote:
Πετρος
αν μπορεις παρε βιταρα 1.4 ή σου ξου 1.4. κατα τα αλλα βενζινη που ειναι ασπαστη, το μαζουτι ειναι βασικα φιατ και ναι μεν εχει επιδοσοοικονομια αλλα δεν συγκρινεται με την αξιοπιστια των μοτερ της σουζ. το σερβις βεβαια της πενταετιας για το μαζουτ το βρισκεις καπου στα 4 - 4.5 κατοσταρικα με φιατ ανταλλακτικα και γλυτωνεις τα 7-8 κατοσταρικα του σφακ. σε καμμια, μα σε καμμια περιπτωση μαζουτ αυτοματο, ειναι διπλοσυμπεχτο και θα μετανοιωσεις καθε γρηγορη αλλαγη του οταν ακουμπισεις τα χιλιαρικα της επισκευης. τα αυτοματα βενζινης αφοβα, ειναι ασπαστα, δεν ειναι φιατ οπως του πετρελαιου.
Συμφωνώ με το vitara αλλά δυστυχώς θέλω όγκο αποσκευών. Δυστυχώς εκείνες τις χρόνιες βγάζουν μόνο 1600 κυβικά αν τα είδα καλα. Για πιο καινούργιο Δυστυχώς δε με παίρνουν τα οικονομικά μου.
Άρα παμε σε βενζίνη.
Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου
-
Πετρος
Δεν υπάρχει αυτό το κόστος στην πενταετία που σου είπαν.
Στα 120000 χλμ ή μετά τα 5 έτη αλλάζεις ιμάντα χρονισμού και αντλία νερού. Αυτό μπορείς να το κάνεις και με το 1/3 του κόστους που σου είπαν.
Το ντίζελ δεν βγάζει προβλήματα εφόσον βάζεις καθαρό ποιοτικό καύσιμο και δεν κινείσαι διαρκώς στην πόλη.
-
Petroskinas76 wrote:
Πετρος
Δεν υπάρχει αυτό το κόστος στην πενταετία που σου είπαν.
Στα 120000 χλμ ή μετά τα 5 έτη αλλάζεις ιμάντα χρονισμού και αντλία νερού. Αυτό μπορείς να το κάνεις και με το 1/3 του κόστους που σου είπαν.
Το ντίζελ δεν βγάζει προβλήματα εφόσον βάζεις καθαρό ποιοτικό καύσιμο και δεν κινείσαι διαρκώς στην πόλη.
Όπως είδες τα αυτοκινητα είναι ήδη 5ετιας. Τα χιλιόμετρα που λένε οι έμποροι είναι κοντά στα 70.000. Άρα λογικά ιμάντα και αντλία είναι ένα κοστος το οποίο πρέπει να συνυπολογισω στην αγορά του αυτοκινητου
-
Δεν μπορείς να βρεις από χέρι και να αποφύγεις τον έμπορο;
Θα εμπιστευόμουν μόνο κανα δυο μεγάλες εταιρικές αντιπροσωπείες μεταχειρισμένων και κανα δυο εταιρείες λίζινγκ, θα έλεγα πως ντήζελ κι ανεξάρτητος έμπορος είναι πολύ μυστήριος συνδυασμός που κάνει τζιζ... κι ακόμη και στη βενζίνη θα τους απέφευγα. Ειδικά όταν δίνουν έμποροι τιμές 'πολύ καλές' βρωμάει από μακριά η δουλειά για 3πλασια χιλιόμετρα και πρόχειρα μπαλώματα παντού.
-
καλησπερα σε ολου ς καλη χρονια με υγεια!
θελω να αλλαξω μπαταρια εχετε να προτεινετε καποια ισαξια η κ ανωτερη απο την εργοστασιακη
να αρπαζει στα κρυα βασικα κ να ειναι αξιοπιστη σαν εταιρια μην παρω καμια κινεζια, εχω ακουσει για αντιγραφες στην αντιγραφη του κλωνου της αντιγραφης...
-
Σαν την εργοστασιακή μάλλον απίθανο να βρεις όσα λεφτά και να δώσεις που να πηγαίνει 5 χρόνια σίγουρα. Έβαλα μια καλή της standard γύρω στο κατοσταρικο πέρυσι και πάει πολύ καλά για την ώρα. Η δική του σε εμένα ήταν varta.
-
Σαν την εργοστασιακή μάλλον απίθανο να βρεις όσα λεφτά και να δώσεις που να πηγαίνει 5 χρόνια σίγουρα. Έβαλα μια καλή της standard γύρω στο κατοσταρικο πέρυσι και πάει πολύ καλά για την ώρα. Η δική του σε εμένα ήταν varta.
πηγα σε εναν τυπο κ μου ειπε με τα χαρακτηριστικα τις εργοστασιακης γυρω στα 180€!!!!!!Για να αντεχει κ τα συνεχομενα σταρτ στοπ..κ να αντεξει 3-4 χρονια
μπορω να βαλω κ υποδεστερη στο 100€ με λιγοτερη αντοχη.. θα εχω θεμα λες;;
μαρκες δν μου ειπε δν ρωτησα κ εγω κοπηκα λιγο οταν ειπε 180€
-
Α εσύ έχεις και Σταρτ στοπ...εγώ σου είπα τιμή για απλή...γενικά τα στοιχεία των μπαταριών που παραδίδουν οι κατασκευαστές ( εκτός κακών εξαιρέσεων) δεν τις βρίσκεις έξω κάνουν ειδικές παραγγελίες με δικές τους προδιαγραφές και είναι ενισχυμένες.
Για αυτό σε πάνε μια 5 ετια.
-
Α εσύ έχεις και Σταρτ στοπ...εγώ σου είπα τιμή για απλή...γενικά τα στοιχεία των μπαταριών που παραδίδουν οι κατασκευαστές ( εκτός κακών εξαιρέσεων) δεν τις βρίσκεις έξω κάνουν ειδικές παραγγελίες με δικές τους προδιαγραφές και είναι ενισχυμένες.
Για αυτό σε πάνε μια 5 ετια.
ναι κ οπως ειχα γραψει πιο πισω σταματησε να δουλευει αναβοσβηνει η ενδειξη μονιμα πλεον.
οποτε λες να παω σε ακριβη μπαταρια κ κατα τα λεγομενα του πιο'ενισχυμενη';;;
SUZUKI SX4 SCROSS