-
Για υαλοκαθαριστήρες τι κάνετε; Παίρνετε original από αντιπροσωπία ή υπάρχει κάποια aftermarket brand που βρήκατε να ταιριάζει καλά;
-
Τώρα μου ήρθαν αυτοί περιμένω να τους περάσω
https://www.skroutz.gr/s/8156747/Bosch-Aerotwin-AR654S-650mm-340mm.html
Με 24.70 στην πόρτα μου. Οι εργοστασιακοί με πήγαν 6.5 χρόνια! Απίστευτο!
Αυτούς αν του είχε η αντιπροσωπεία θα τους έδινε 45 ευρώ....με την τοποθέτηση!
-
Από περιέργεια, τι διαφορά έχουν από αυτούς τους bosch?
https://www.praktiker.gr/p/yalokatharistiras-bosch-eco-flat-x1-650mm-87699Υ.Γ. Επίσης, για τον πίσω, ποιο είναι το συμβατό αντίστοιχο της Bosch?
-
Δεν ξέρω. Πάντως η τιμή του πρακτικερ αφορά τον ένα τον μεγάλο όχι τον μικρό. Είναι καλή τιμή τα 10 εγώ 22.70 πήρα το σετ μπροστά. Ίδιοι μοιάζουν στην όψη δεν ξέρω στην δέστρα μήπως έχουν κάποια διαφορά.
-
https://www.skroutz.gr/s/7764314/Bosch-Aerotwin-Rear-A250H-250mm.html
Λογικά αυτός είναι ο αντίστοιχος για πισω
-
Καλησπερα και παλι με 88.000χλμ κ εξι χρονια στην πλατη
να αλλαξω βαλβολινες κ λαδια στο διαφορικο κλπ η μηπως βιαζομαι ;;
επισης απο αλλαγη πρωτη δευτερα ζοριζει λιγο θελει τραβηγματακι, ειναι φυσιολογικο ;;
-
Μου ήρθε μήνυμα στο κινητό 'Από 10/10/2020 η ομάδα τεχν.εξυπηρέτησης Suzuki Σφακιανάκης θα είναι στη διάθεση σας και το Σάββατο με ωράριο λειτουργίας 8:00-16:30.Για ραντεβού επικοινωνήστε με 210....'
Πείνα ή πολλή δουλειά;
-
Στέλνουν τέτοια και για χειμερινό έλεγχο θα σου στείλουν.
Εντάξει μαγαζί είναι διαφήμιση κάνει. Κυκλοφορεί πολύ Σουζούκι έξω μην τους λυπάσαι.
-
Στέλνουν τέτοια και για χειμερινό έλεγχο θα σου στείλουν.
Εντάξει μαγαζί είναι διαφήμιση κάνει. Κυκλοφορεί πολύ Σουζούκι έξω μην τους λυπάσαι.
Ναι,συμφωνώ.
Απλά, εγώ πρώτη φορά ακούω για service ανοικτό τα Σάββατα.Γι αυτό μου έκανε εντύπωση.
-
Απλά, εγώ πρώτη φορά ακούω για service ανοικτό τα Σάββατα.Γι αυτό μου έκανε εντύπωση.
Αρκετά εξουσιοδοτημένα είναι ανοιχτά το Σάββατο, π.χ. όλα της Βελμάρ.
-
επισης απο αλλαγη πρωτη δευτερα ζοριζει λιγο θελει τραβηγματακι, ειναι φυσιολογικο ;;
Καλοταξιδο φιλε μου.Ειχα το ιδιο αυτοκινητο με αυτο που πηρες.Για ολες σου τις αποριες διαβασε το βιβλιο του αυτοκινητου λεει ποτε θα κανεις τις αλλαγες σε λαδια,φιλτρα και λοιπα υγρα....Αφου μας διαβασες θα ειδες οτι αρκετοι αλλαξαμε βαλβολινες γιατι ειχαμε θεμα με τις ταχυτητες του σασμαν και βαλαμε αυτην PETRONAS TUTELA GEARFORCE 75W με καλυτερη αισθηση και τον χειμωνα...Η γνωμη μου **ολα μα ολα τα υγρα **του αυτοκινητου θελουν αλλαγη γιατι χανουν τις ιδιοτητες τους με την παροδο του χροnου.Αν θυμαμαι καλα γιατι το εχω πουλησει το αυτοκινητο για βαλβολινες των διαφορικων λεει 160,000χλμ ή 8 χρονια αλλα εγω που τα ειχα αλλαξει το 2018 δηλ 4.5χρονων αυτοκινητο με χλμ περιπου 80,000χλμ δεν ηταν και στην καλυτερη κατασταση...Βρες εναν καλο μαστορα που να το εχει με τα diesel (αν βρεις και γνωστη των Fiat φοραει κινητηρα της ακομα καλυτερα) να το πηγαινεις εκει αφου δεν εχει εγγυηση πλεον, βεβαια θα εχεις εγγυηση ανταλλακτικων και εργασιας στην αντιπροσωπεια..
*Το πισω διαφορικο εχει μια ιδιαιτεροτητα στην βαλβολινη που παιρνει το γραφει στο manual......
-
Smartmak wrote:
Καλοταξιδο φιλε μου.Ειχα το ιδιο αυτοκινητο με αυτο που πηρες.Για ολες σου τις αποριες διαβασε το βιβλιο του αυτοκινητου λεει ποτε θα κανεις τις αλλαγες σε λαδια,φιλτρα και λοιπα υγρα....Αφου μας διαβασες θα ειδες οτι αρκετοι αλλαξαμε βαλβολινες γιατι ειχαμε θεμα με τις ταχυτητες του σασμαν και βαλαμε αυτην PETRONAS TUTELA GEARFORCE 75W με καλυτερη αισθηση και τον χειμωνα...Η γνωμη μου **ολα μα ολα τα υγρα **του αυτοκινητου θελουν αλλαγη γιατι χανουν τις ιδιοτητες τους με την παροδο του χροnου.Αν θυμαμαι καλα γιατι το εχω πουλησει το αυτοκινητο για βαλβολινες των διαφορικων λεει 160,000χλμ ή 8 χρονια αλλα εγω που τα ειχα αλλαξει το 2018 δηλ 4.5χρονων αυτοκινητο με χλμ περιπου 80,000χλμ δεν ηταν και στην καλυτερη κατασταση...Βρες εναν καλο μαστορα που να το εχει με τα diesel (αν βρεις και γνωστη των Fiat φοραει κινητηρα της ακομα καλυτερα) να το πηγαινεις εκει αφου δεν εχει εγγυηση πλεον, βεβαια θα εχεις εγγυηση ανταλλακτικων και εργασιας στην αντιπροσωπεια..
*Το πισω δζαφορικο εχει μια ιδιαιτεροτητα στην βαλβολινη που παιρνει το γραφει στο manual......
μεσα στο μηνα θα γινει η δουλεια!ευχαριστω!
-
Πρωτη βολτα απο πειραια λουτρακι κ πισω!
με 40χλμ στο κεντρο και τα υπολοιπα εθνικη μηδενισα χλμ εβαλα ακριβως στα 100χλμ μεχρι το λουτρακι. πηρε 7€ εβαλα με 1.17€ το λιτρο (5.5 μεση καταναλωση)κ πηγα μεχρι 184χλμ για λιγο κ εκοψα (παντοφλα!!!) ταξιδευα με 120χλμω το μεγιστο!
επιστροφη με 100χλμω δεν τα ξεπερασα ποτε εγραψε 4,8 lt. !!!!!!! Δυο ατομα σχεδον ατουρμπιστος
-
Θα συνηθίσεις τις χαμηλές καταναλώσεις σε αυτό το αμάξι είναι ο κανόνας.
Σε βαρεία κίνηση με 1η-2α-3ηθα είσαι ως 7 λτ και σε ταξίδι μέχρι 130 θα είσαι 5.2. Όταν θα πηγαίνεις πατημενος ταξίδι με 150-160 θα φτάνεις τα 6 λτ το πολύ.
Αυτό για το δικινητο. Αν έχεις το 4*4 πρόσθεσε μισό λίτρο σε όλα αυτά.
Η άνεση στο ταξίδι , η σταθερότητα οι μικρές κλίσεις οι καλοί χώροι σε συνδυασμό με τις καλές επιδόσεις για την κατηγορία και τις χαμηλές καταναλώσεις κάνουν ένα πακέτο που δύσκολα σε κάνει να το αφήσεις στην άκρη για να πας κάπου αλλού.
Έχω οδηγήσει κυριολεκτικά διψήφιο αριθμό b & c crossover SUV τα πιο δημοφιλή. Η αναβάθμιση που μου πρόσφεραν σε σχέση με το Σουζούκι ήταν από ανύπαρκτη έως ελάχιστη παρότι μιλάμε για αμάξια που τα χωρίζει 5-6 διαφορά και τα λεφτά που ζητούσαν ήταν πάρα πολλά για αυτή την αναβάθμιση σε κάποια σημεία και την υποβάθμιση σε άλλα.
Το μόνο αμάξι που με έκανε σχεδόν να μην κοιτάξω πίσω ήταν το σιβικ αλλά και αυτό με δύο σοβαρές ενστάσεις. Η μία το χαμηλό μπες βγες που για καθημερινό αμάξι ενός ψηλού οδηγού μεσήλικα είναι θεματακι και το άλλο η εμφάνιση για την σύζυγό.
-
Το s cross αυτοκινηταρα, πραγματι.
-
Όσο πιο πολλά τεστ ντραιβ κάνω τόσο πιο πολύ το επιβεβαιώνω και με το κόστος κτήσης των 20000 φτάνει να ακούγεται σκάνδαλο σήμερα που για να πάρεις ένα καλοεξοπλισμενο c crossover SUV θέλεις 30000!
-
Στο ειπα περιμενε το νεο βιταρα ή s cross , μπορει να εχουν το υβριδικο συστημα της toyota και τελειωνεις με το θεμα 'αυτοματο και με χαμηλη καταναλωση.'
-
Με 24.70 στην πόρτα μου. Οι εργοστασιακοί με πήγαν 6.5 χρόνια! Απίστευτο!
Αυτούς αν του είχε η αντιπροσωπεία θα τους έδινε 45 ευρώ....με την τοποθέτηση!
Μια χαρά η εφαρμογή αθόρυβοι τελειως. Προσοχή λίγο στην εγκατάσταση παρότι είχα δει βίντεο παραλίγο να σπάσω το κλιπσακι από τον έναν.
-
Δεν υπάρχει περίπτωση από το s cross να πάω στο πιο μικρό βιταρα και να ξαναεπαιρνα scross το θεωρώ υπερβολή και μάλλον ανούσιο.
-
Το νεο....οχι το υπαρχον...θα βγει καινουργιο καποια στιγμη.
SUZUKI SX4 SCROSS