-
205/55/17 95V
Crossclimate+Φοβήθηκα το 215 μήπως πλαδάρευε πολύ. Ίσως να το ξαναδώ στην επόμενη αλλαγή.
Αλλά το 55αρι σε 600χλμ ασφαλτου, πλακόστρωτους και χωματόδρομους (τη μέρα που τα άλλαξα έφυγα για Πήλιο) μου ζωγράφισε ένα μόνιμο χαμόγελο.
Έφτιαξε λίγο και το ταχύμετρο. Από 91.5χμλ/ω σε 95χλμ/ώ η ταχύτητα gps με 100χλμ/ώ στο κοντέρ.
-
Οι νέες τιμές κατανάλωσης και ρύπων με την μέτρηση WLTP.
Σίγουρα κάτι βρωμάει και δεν είναι τα καυσαέρια των diesel.
Τύπος καυσίμου Βενζίνη
Μοντέλο Ισχύς (kW) Κατανάλωση l / 100km) Εκπομπές CO2(g / km) μέθοδοι μέτρησης
SX4 S-CROSS 1.4 DITC 103 5.9 147 WLTP
SX4 S-CROSS 1.4 DITC 6AT 103 6.0 158 WLTP
SX4 S-CROSS 1.4 DITC ALLGRIP 103 6.2 164 WLTP
SX4 S-CROSS 1.4 DITC ALLGRIP 6AT 103 6.2 169 WLTP -
Ποια είναι η πηγή;
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Θα πάνε οι 400αρες σύννεφο από το 2020...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης tsiliha έγραψε:
Ποια είναι η πηγή;Sent from my Pixel XL using Tapatalk
https://www.suzuki.at/auto/service-info ... nformation
-
Ο χρήστης tsiliha έγραψε:
Ποια είναι η πηγή;Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Eγώ τα βρήκα κι εδώ (κάνοντας επιλογή το μοντέλο που θέλεις):
-
Οπότε έτσι όπως φαίνεται είναι πίσω σε επίπεδο κινητήρων, μιας και δεν έχει βγάλει νέους οικονομικούς. Ίσως προσπαθεί να ξεστοκαρει για να ανακοινώσει τους νέους.
Προς το παρόν τον πρώτο οικονομικό λόγο τα έχουν οι κινητήρες Renault Nissan αν και δεν ξέρω αν οι τιμές 120 και 130 είναι wlpt ή ned2.0Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Μια χαρά είναι σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Οι της renault-nissan δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα WLTP. Αυτοί οι ρύποι είναι NEDDC
-
Οπότε δηλαδή όποιος προλάβει να του βγει η άδεια μέχρι τέλος του χρόνου. Από τις αρχές του χρόνου θα ξεκινήσουν τα πανηγύρια>Ο χρήστης fidelio έγραψε:
Μια χαρά είναι σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Οι της renault-nissan δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα WLTP. Αυτοί οι ρύποι είναι NEDDC
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Σήμερα έγινε μία προσπάθεια για να δω εάν βελτιώνεται η αντοχή του λεβιέ ταχυτήτων, πριν σπάσει (ενδεχομένως), όπως σέ κάποιους φίλους.
Μάλλον δεν επιδέχεται βελτίωση, αλλά προσευχή μην σπάσει και σέ αφήσει στο πουθενά.
Το μόνο συμπέρασμα ότι 3-4 θα έχεις, 1-2-5-6-R δυστυχώς όχι εάν σπάσει, γενικά δεν εμπνέει σιγουριά.
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άμα γίνει η στραβή κάπου θα σε αφήσει...το καλό σενάριο είναι κάτω από το σπίτι σου! Το κακο είναι να πηγαίνει με 150...
Εμένα με άφησε όταν πήγα να βάλω όπισθεν από ένα πρόχειρο παρκάρισμα σε έναν κατηφορικό δρόμο! Ευτυχώς που πρόλαβα να βάλω χειρόφρενο ενώ με έλουζε ο κρύος ιδρώτας...
Απαράδεκτη φθηνια από την Σουζούκι στο συγκεκριμένο και τόσο κρίσιμο σημείο...Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στην φωτο φαινεται κατι λαθος;
Τι αισθηση εχει πριν σπασει;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Στην φωτο φαινεται κατι λαθος;Τι αισθηση εχει πριν σπασει;
Η αίσθηση που έχεις ειναι απο 1η σε 2 σαν να ακουμπάει ο λεβιες σε μέταλλο δηλαδη δεν θα έχεις την ιδια αίσθηση οπως πριν... Σ' εμενα ακουγα και εναν θόρυβο πατωντας το γκάζι με 3η,μετα απο 2 μερες με άφησε...
-
Σε όσους έχει τύχει, είχανε περίπου τα ίδια χιλιόμετρα γραμμένα ή είναι άσχετο με αυτά ή τον χρόνο καθεαυτό?
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
-
Ο χρήστης geobal έγραψε:
Σε όσους έχει τύχει, είχανε περίπου τα ίδια χιλιόμετρα γραμμένα ή είναι άσχετο με αυτά ή τον χρόνο καθεαυτό?Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Επιπλέον με τα χλμ. ή το χρόνο,είναι το ίδιο συχνό σε βενζινοκίνητο (turbo ή ατμοσφαιρικό) ή πετρελαιοκίνητο; (ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν είναι ίδιο το κιβώτιο)
Παίζει ρόλο αν είναι fl ή profl;
Έκτωρα,lemouz,Τkin73;Aγχώθηκα λίγο.. (έχω το 1.4 boosterjet allgrip)
-
Πολύ δυσάρεστα αυτά που διαβάζω.
-
Εγώ δεν περίμενα να διαβάσω τέτοια πράγματα.
-
Για αυτό λέω εγώ...αυτόματο κιβώτιο!!
-
Εγώ κάπου στις 70000 το έπαθα. Το κακο με τον λεβιέ είναι ότι η φθορά του με τον χρόνο και το οποιο μαγκωμα στο κούμπωμα έρχεται σταδιακά που πάντα αιφνιδιαζεσαι όταν συμβαίνει.
Αυτό που μπορώ με σιγουριά να θυμηθώ ήταν ότι τον τελευταίο καιρό πριν το πάθω ο λεβιές στην νεκρά είχε μεγάλα μποσικα αριστερά δεξιά όταν τον έπαιζες.
Τώρα ας πούμε που είμαι με νέα ντιζα 10-12.000 χλμ είναι ακλόνητος.
Κάντε αυτό το τεστ αν κουνιέται σαν τους λεβιεδες από τα παλιά κτελατζιδικα προβληματιστείτε.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν είναι ούτε χειρότερο ούτε καλύτερο από αλλά αυτοκίνητα.
Όσοι έχουν δει, αν εχουν δει, και άλλους πύργους κιβωτίων θα έχουν άποψη.
Δεν σημαίνει ότι έχει πρόβλημα, αλλά θα θέλαμε να είναι καλύτερο.
Μια και το ανοίξαμε σήμερα το γρασάραμε, όπως και το σημείο όπου οι ντίζες πιάνουν στο κιβώτιο.
Ο υπάλληλος που έχω, μόλις το έφερε από 2ωρη διαδρομή στην πόλη, ο ίδιος έχει ένα citroen picasso 2007, θεωρεί το κιβώτιο του SUZUKI θεϊκό σε σχέση με το δικό του και βελτιωμένο μετά το γρασάρισμα.
Τις τελευταίες 10 μέρες κινείτε το SUZUKI μέσα στην πόλη, για πολλές ώρες, από διάφορους, μέση κατανάλωση 7,8 lit στα 800 km που έκανε !!! και όλοι αναρωτιούνται ‘’πως πάει έτσι !΄΄ θα μου το σκίσουν στο τέλος.
Μου κάνει εντύπωση, που κανει εντύπωση, ότι κάτι μπορεί να χαλάσει. Το πρόβλημα δεν είναι ότι θα χαλάσει, αλλά να βρούμε λυσεις εάν προκύψει ανάγκη, ή λύσεις πριν προκύψει. Highlander υπάρχουν μόνο στίς ταινίες
SUZUKI SX4 SCROSS