-
Έλα ρε panormus, γούρι ρε συ να μη στο ματιάζουν...
Τουλάχιστον εσένα η πρώτη γρατζουνιά έγινε από 'συνήθη' αιτία...
Εμένα, πριν 3 βδομάδες, ήμουν παρκαρισμένος έξω από ένα νεκροταφείο και κάνοντας όπισθεν, ένας κοπρίτης δεν ξέρω πως την είδε και μου δάγκωσε το πίσω αριστερό φτερό, και στα 1-2 εκατοστά που βρήκε μέταλλο, μου έγδαρε το χρώμα... αν έχεις τύχη που λένε...Εγώ να σημειώσω κάτι άλλο.
Εδώ και λίγες μέρες, ή πίσω αριστερή πόρτα, μερικές φορές στο άνοιγμα κλείσε, τρίζει σαν σκουριασμένη καριόλα (σ.σ. σιδερένιο κρεββάτι)... και με χαλάει.... -
Γεια σας, εδώ είναι κάτι για αυτό το TPMS προειδοποίηση ενοχλήσεις των νέων αυτοκινήτων Suzuki: https://www.youtube.com/watch?v=8SCcaiGrgds
Ελέγξτε τον ιστότοπο από το βίντεο σε περίπου δύο εβδομάδες. -
Ή μεθυσμένος είσαι φίλε ή bot.
-
Έστω και καθυστερημένα, thanx για το review των ελαστικών Έκτωρα. Μου τα πούλησες..
Alnotas, το είχα κι εγώ το θέμα (και τα νεύρα). Γράσο λευκού λιθίου η λύση (το έχω δοκιμάσει και σε κλειδαριά πόρτας σπιτιού και παίζει και εκεί τέλεια!). Παίζει ρόλο η καθαρότητα της ατμόσφαιρας. Το δικό μου τρώει μπόλικο χώμα.
-
Με την ευκαιρία,
- Κανένα αξιόπιστο συνεργείο για λαμαρινοδουλειά Αν. Θεσσαλονίκη; Βρήκα σακατεμένο προφυλακτήρα και φτερό προχθές το πρωί, ο μάγκας εξαφανίστηκε και με απλή ασφάλεια δεν τόλμησα καν να πάρω την ασφαλιστική. Το κουστούμι στην αντιπροσωπεία μου φάνηκε μεγάλο (350) και αναζητώ εναλλακτικές.
- Έχει κανείς αντιολισθητικό σύστημα (εκτός χειμερινών ελαστικών) να προτείνει; 205/50/17 το λάστιχο.
-
- Αν έλεγες δυτική Θεσ. θα είχα να σου προτείνω φαναρτζίδικο.
- Αν δεν παίρνει αλυσίδες, υπάρχουν οι χιονοκουβέρτες.
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Καλησπέρα!
Προ 20-25 ημερών,ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού στην πυλωτή -αν κι έχω διαφανή προστατευτικά στις πόρτες,βρήκε ελαφρώς το μαύρο πλαστικό της κολώνας ψηλά,στο σιδερένιο πλέγμα του φωτός τύπου 'χελώνας' που εξέχει του τοίχου,επισυνάπτω φώτο-.Δε φαίνεται να έφυγε χρώμα,αλλά λίγο γδάρθηκε-τσαλακώθηκε η μαύρη φάσα σ'εκείνο το σημείο (έχω σημειώσει με κόκκινα βελάκια).
Είναι κάτι ελάχιστο,ίσως και μικρότερο από μισό εκατοστό,αλλά είναι 4μηνών αμάξι κι όταν το βλέπω μου τι δίνει λίγο
Υπάρχει καμιά λύση ή έστω κάτι που κάπως να το κάνει να φαίνεται λιγότερο;Υ.Γ. Στα υπόλοιπα,προς το παρόν ένας ευχαριστημένος ιδιοκτήτης,κανένα παράπονο απ'το αυτοκίνητο.
Η ποιο οικονομική και εύκολη λύση αγόρασε ένα μανό (για Αθήνα) ή όζα (για Θεσσαλονίκη) νυχιών σε μαύρο χρώμα και πέρασε το τοπικά στην ακμή
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Έλα ρε panormus, γούρι ρε συ να μη στο ματιάζουν...
Τουλάχιστον εσένα η πρώτη γρατζουνιά έγινε από 'συνήθη' αιτία...
Εμένα, πριν 3 βδομάδες, ήμουν παρκαρισμένος έξω από ένα νεκροταφείο και κάνοντας όπισθεν, ένας κοπρίτης δεν ξέρω πως την είδε και μου δάγκωσε το πίσω αριστερό φτερό, και στα 1-2 εκατοστά που βρήκε μέταλλο, μου έγδαρε το χρώμα... αν έχεις τύχη που λένε...Εγώ να σημειώσω κάτι άλλο.
Εδώ και λίγες μέρες, ή πίσω αριστερή πόρτα, μερικές φορές στο άνοιγμα κλείσε, τρίζει σαν σκουριασμένη καριόλα (σ.σ. σιδερένιο κρεββάτι)... και με χαλάει....Υπάρχουν διάφορα για τον μεντεσέ της πόρτας σε μορφή λαδιού-γράσσο. Η κόντρα της πόρτας στα suzuki είναι πολύ ψεύτικη και καλύτερα μην την λαδώνεις κρατά την στεγνή και καθαρή για να αντέξει
-
Ο χρήστης luckies έγραψε:
Με την ευκαιρία,- Κανένα αξιόπιστο συνεργείο για λαμαρινοδουλειά Αν. Θεσσαλονίκη; Βρήκα σακατεμένο προφυλακτήρα και φτερό προχθές το πρωί, ο μάγκας εξαφανίστηκε και με απλή ασφάλεια δεν τόλμησα καν να πάρω την ασφαλιστική. Το κουστούμι στην αντιπροσωπεία μου φάνηκε μεγάλο (350) και αναζητώ εναλλακτικές.
- Έχει κανείς αντιολισθητικό σύστημα (εκτός χειμερινών ελαστικών) να προτείνει; 205/50/17 το λάστιχο.
- Δυτικά ναι, έχω τόν γείτονα στην δουλειά που είναι λαμαρίνας φορτηγών, αλλά ασχολείται και με ιχ φίλων.
- Εάν σέ ενδιαφέρει έχω τά χειμερινά στην διάσταση που φοράς για να μην πεταχτούν τα χαρίζω, είναι σε άριστη κατάσταση και βγάζουν σίγουρα 1-2 χειμώνες
-
Ξέρει κανένας αν υπάρχει στο s-ctoss διακόπτης ρύθμισης ύψους προβολέων ?
Γιατί το έψαξα και δεν το βρήκα.Δεν είναι λίγο παράξενο να μην υπάρχει ? -
Και εγώ το αναρωτηθηκα τις πρώτες μέρες. Πήγα και ρώτησα τον πωλητή και μου είπε 'Είναι αυτόματα'
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
Xenon και Led είναι υποχρεωτικά self leveling από τη νομοθεσία.
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Καλησπέρα!
Προ 20-25 ημερών,ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού στην πυλωτή -αν κι έχω διαφανή προστατευτικά στις πόρτες,βρήκε ελαφρώς το μαύρο πλαστικό της κολώνας ψηλά,στο σιδερένιο πλέγμα του φωτός τύπου 'χελώνας' που εξέχει του τοίχου,επισυνάπτω φώτο-.Χεχε.. εκανα το ίδιο ακριβως στο Σουιφτ μου πριν 2 μήνες και επιτελους τη προηγουμενη βδομάδα εδέησα και πηρα απο τη Σουζουκι ενα σετ χρωματος-πινελου στα 20 ευρώ που έχουν (μαυρο). Κανονικά ειναι για λαμαρίνα (εγδαρα λίγο την ακμή της πόρτας μου και έφυγε χρωμα στο μέταλλο) αλλά μου ειπαν, οκ και για πλαστικό. Μαζι έχει και ενα αλλο μπουκαλακι-λούστρο. Πρωτα βαφεις ελαφρά το χρώμα και μετα λίγο από το λούστρο.
Ακόμα δε το έχω κάνει.. ελπίζω πριν το 2018 να το κάνω.. -
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Xenon και Led είναι υποχρεωτικά self leveling από τη νομοθεσία.Και στην περίπτωση που δεν υπάρχει ρυθμιστής ? Που πραγματικά δεν υπάρχει ?
-
Ο χρήστης john333 έγραψε:
Xenon και Led είναι υποχρεωτικά self leveling από τη νομοθεσία.
Και στην περίπτωση που δεν υπάρχει ρυθμιστής ? Που πραγματικά δεν υπάρχει ?
Self-leveling = αυτορυθμιζόμενα, άρα δεν έχουν χειροκίνητη ρύθμιση.
-
Με το allgrip χρειάζονται αλυσίδες ή/και κάτι άλλο;
-
Η χειροκίνητη ρύθμιση γίνεται από βίδα στο φανάρι, για την σωστή ρύθμιση της δέσμης. Από εκεί και πέρα το ύψος ρυθμίζεται αυτόματα με βάση το πόσο φορτωμένο είναι το αυτοκίνητο, ώστε να διατηρείται το βέλτιστο (αυτό που έχει ρυθμιστει δηλαδή χειροκίνητα από το εργοστάσιο / service) ύψος της δέμσης.
-
#panormous77
Πταίσμα το σημαδακι!
2η ημέρα!!!! κάτοχος και ανοίγει η γυναίκα την πόρτα του συνοδηγού. Ντανγκκ στο κολονακι βοθουλωμα στο νεύρο της πόρτας. Σαν μάτι ένα πράγμα. Όλα καλά. Μετά από 3 1/2 χρόνια έτσι ειναι. Το γούρι μου.
Όζα όπως σου είπαν για τόσο λίγο.#alnotas
Πραγματικά οι μεντεσέδες είναι της πλακας.
Μέχρι τώρα έχουν χαλάσει τα 3 από τα τέσσερα στοπ.Κάποιος ρωτούσε για ελαστικά crossclimate. Τα έχω 33.000 χλμ. Ευχαριστημένος είμαι αλλά γιατί από την αρχή δείχνουν τόσο ταλαιπωρημένα;;; Μου δίνουν την εντύπωση ότι δεν α βγάλουν πολλά χιλιόμετρα.
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χρειάζονται επειγόντως ένα καλό πλύσιμο και σπρέι μετά!
Συνήθως έτσι γίνονται όταν μένουν καιρό εκτεθειμένα στον ήλιο (έχεις ανοικτό γκαράζ που το βλέπει ο ήλιος πολύ; ) , όχι ότι παθαίνουν κάτι, αλλά το κυριότερο είναι να αφιερώνεις και λίγο χρόνο και για τα λάστιχα κάθε φορά που πλένεις το αυτοκίνητο.
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μέσα σε λιγες μέρες μετά από πλύσιμο + σπρέι, ετσι γίνεται. Και γιατί αλλά ελαστικά που είχα σε τόσα άλλα αυτοκίνητα δεν ειδα ποτέ αυτή την εικόνα;
Όλο το καλοκαίρι ΠΣΚ είναι στον ήλιο. Εκτός από αισθητική άποψη το ελαστικό χαλάει;Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
SUZUKI SX4 SCROSS