-
για πες ακριβώς το μοντέλο να δω φωτογραφίες πως μοιάζει το κούμπωμα...
-
Εγώ πήρα αυτές.
Modula Ovalbar
Χαμηλό προφίλ, όχι γωνιασμένες.http://www.ebay.com/itm/Modula-Relingtr ... 2749.l2649
Τελική τιμή με μεταφορικά 95 ευρώ.
-
Ο χρήστης dolomites έγραψε:
για πες ακριβώς το μοντέλο να δω φωτογραφίες πως μοιάζει το κούμπωμα...Thule rapid system 753 + kit 4040
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
καλησπέρα και καλώς σας ξανάβρήκα.
εχω καιρό να γράψω στο φόρουμ λόγω έλλειψης χρόνου(δουλειά,παιδιά σκυλιά γατιά....)
έψαξα λίγο στις σελίδες του νήματος αλλά δεν βρήκα κατι(το προχωρήσατε και πολύ πανάθεμα σας...)έχει αναφερθεί καθόλου το θέμα οτι ''κλέβει'' το κοντέρ χιλιόμετρα?το δικό μου κλέβει σίγουρα πάντως...και αρκετά...
έκανα αναφορά και στην αντιπροσωπεία η οποία στην αρχή μου είπαν οτι δεν έχουν ακούσει κάτι και μετά απο επικοινωνία με τα κεντρικά τους είπαν οτι το γνωρίζουν το θέμα και δεν μπορούν αν βρούνε λύση!!!!!
έχετε παρατηρήσει κάτι?το παρατήρησα γιατί διανύω καθημερινά την ίδια απόσταση και στάνταρ χιλιόμετρα.. -
Τι εννοεις κλεβει χιλιομετρα? Αν εννοεις οτι πας κοντερισια 140km ε ναι τα πραγματικα ειναι 130 περιπου.Το εχουμε πει παλαιοτερα.Τωρα αν κλεβει ο μετρητης χιλιομετρων του αμαξιου.......
Νικος....
-
Μετά από 131 μέρες αναμονής, και ένα μήνα επιπλέον καθυστέρηση (πρώτα καθυστέρησε το καράβι, μετά ο εκτελωνισμός, μετά η μεταφορά και όταν τελικά το αυτοκίνητο ήρθε Θεσσαλονίκη, η αντιπροσωπία έκλεισε για να πάνε διακοπές ), το νέο κόκκινο, Allgrip 1.4 S-Cross ήρθε στην κατοχή μου...
Πρώτες εντυπώσεις από τα 50 χλμ που έκανα,..... δεν ξέρω τι να πω... είμαι λίγο μουδιασμένος ακόμα...
Το σασμάν μου φαίνεται λίγο σκληρό και το τιμόνι επίσης. Αθόρυβο μέσα, καλή ποιότητα κύλισης... Αυτά κατάλαβα μέχρι στιγμής.... πάω να διαβάσω manual... -
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Τι εννοεις κλεβει χιλιομετρα? Αν εννοεις οτι πας κοντερισια 140km ε ναι τα πραγματικα ειναι 130 περιπου.Το εχουμε πει παλαιοτερα.Τωρα αν κλεβει ο μετρητης χιλιομετρων του αμαξιου.......Νικος....
όχι δεν εννοώ ταχύτητα.για τον μετρητή αναφέρομαι.κάνω μια απόσταση 100 χιλιομέτρων και ο μετρητής γράφει 117. δεν είναι και λίγα...ελαστικά δεν εχω πειράξει.εχω τα εργοστασιακά.το εχω αντιληφθεί εδω και καιρό αλλά έλεγα οτι είναι η ιδέα μου...ελα που δεν είναι τελικά...
17(περίπου) στα 100
στα 200.000 ποσο???? -
Μπορεί να κάνω λάθος αλλά αν στα 700 πχ πραγματικά χλμ σου δείχνει 810 διανυθέντα, τότε δεν αλλοιώνει και στοιχεία πληροφορίας όπως η μέση κατανάλωση ή η μέση ταχύτητα (μάλλον τις ωραιοποιεί), ή και εναπομείναντα χλμ για service (μικραίνει τα διαστήματα μεταξύ των συντηρήσεων που είναι αρνητικό για την τσέπη); Η απόκλιση αν ισχύει είναι πολύ μεγάλη και κατά την γνώμη μου θα πρέπει να διορθώσουν την αιτία που την προκαλεί. Οποιαδήποτε απάντηση σου δώσουν, μόνο εγγράφως θα έλεγα.
-
Πολύ περίεργο.Βασικα είναι απαράδεκτο να υπάρχει τόσο μεγάλη απόκλιση...
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Καλοτάξιδο εύχομαι Νώντα και να το χαρείς με υγεία και πολλά χαμόγελα.
50χλμ είναι πολύ λίγα....κάτσε να περάσεις τα 1.000χλμ (να στρώσουν και σασμάν, μηχανή και φρένα) και μετά θα έχεις καλύτερη εικόνα...πιστεύω ότι θα σε ενθουσιάσει το αυτοκίνητο όσο ζείς μαζί του.
ΥΓ: Το κόκκινο του πάει πάρα πολύ και είναι ένα από τα 2 χρώματα που θα το αγόραζα (το άλλο είναι το μπλέ) όταν το σκεφτόμουνα ως επιλογή.
-
Ο χρήστης kostask1 έγραψε:
Τι εννοεις κλεβει χιλιομετρα? Αν εννοεις οτι πας κοντερισια 140km ε ναι τα πραγματικα ειναι 130 περιπου.Το εχουμε πει παλαιοτερα.Τωρα αν κλεβει ο μετρητης χιλιομετρων του αμαξιου.......
Νικος....
όχι δεν εννοώ ταχύτητα.για τον μετρητή αναφέρομαι.κάνω μια απόσταση 100 χιλιομέτρων και ο μετρητής γράφει 117. δεν είναι και λίγα...ελαστικά δεν εχω πειράξει.εχω τα εργοστασιακά.το εχω αντιληφθεί εδω και καιρό αλλά έλεγα οτι είναι η ιδέα μου...ελα που δεν είναι τελικά...
17(περίπου) στα 100
στα 200.000 ποσο????Η απόκλιση που αναφέρεις δεν είναι απόκλιση, είναι βλάβη που πρέπει να φτιαχτεί.
Με τα καλοκαιρινά ελαστικά 215/50/17 και με μέτρηση με το κορυφαίο για μένα gps Garmin muvicam στα 1.000 ΚΜ του οδόμετρου τα πραγματικά είναι 994 και με τα χειμωνιάτικα 205/50/17 (μάλλον αυτά έχεις ως προς την διάσταση) στα 1.000 ΚΜ του οδόμετρου τα πραγματικά 980, με επαναλαμβανόμενες μετρήσεις τουλάχιστον τα τελευταία 35.000 ΚΜ. -
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Μετά από 131 μέρες αναμονής, και ένα μήνα επιπλέον καθυστέρηση (πρώτα καθυστέρησε το καράβι, μετά ο εκτελωνισμός, μετά η μεταφορά και όταν τελικά το αυτοκίνητο ήρθε Θεσσαλονίκη, η αντιπροσωπία έκλεισε για να πάνε διακοπές ), το νέο κόκκινο, Allgrip 1.4 S-Cross ήρθε στην κατοχή μου...
Πρώτες εντυπώσεις από τα 50 χλμ που έκανα,..... δεν ξέρω τι να πω... είμαι λίγο μουδιασμένος ακόμα...
Το σασμάν μου φαίνεται λίγο σκληρό και το τιμόνι επίσης. Αθόρυβο μέσα, καλή ποιότητα κύλισης... Αυτά κατάλαβα μέχρι στιγμής.... πάω να διαβάσω manual...
[/url]Kαλορίζικο και καλοτάξιδο alnotas! (ωραίο και το κόκκινο χρώμα).
Το σασμάν είναι όντως κάπως σκληρό -ιδιαίτερα με δυσκολία μπαίνει αρκετές φορές η 1η- ,αλλά με τα χλμ. βελτιώνεται (έχω ~900 χλμ.).Το τιμόνι ίσα-ίσα, εμένα μου φαίνεται λίγο ελαφρύ -όμως το γνώριζα από το td και πλέον το συνηθίζω με τον καιρό- όπως κι ο συμπλέκτης (η σύγκριση βέβαια γίνεται με Alfa,Ford).Επίσης η οθόνη του infotainment θα ήταν καλύτερα αν ήταν λιγάκι ψηλότερα.
Κατά τ'άλλα κι εγώ ικανοποιημένος από άνεση,συναρμογή και οδηγική συμπεριφορά (για crossover,μιλώντας πάντα). -
Ευχαριστώ!
Είμαι ακόμα σε άδεια και όπως καταλαβαίνεται το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου 'σπαταλιέται' στο καινούργιο μου κοσκινάκι
Σήμερα τοποθέτησα τις μπάρες και κούμπωσα/βίδωσα τους aftermarket λασπωτήρες που πήρα από Aliexpress
Το απόγευμα που θα πέσει λίγο ο ήλιος θα βάλω και την Dashcam...
Αλήθεια, επειδή θα βγάλω το πανελάκι της δεξιάς κολώνας για να κρύψω το καλώδιο της τροφοδοσίας, γνωρίζει κανείς άμα έχει κάποιο 'τρίκ'? Απόσο ξέρω, πρώτα τραβάμε και βγάζουμε το λάστιχο της πόρτας και μετά ξεκουμπώνει το πανελάκι. Είναι έτσι απλά τα πράγματα; ( gatoooooooz help )
-
Ο χρήστης kostask1 έγραψε:
για τον μετρητή αναφέρομαι.κάνω μια απόσταση 100 χιλιομέτρων και ο μετρητής γράφει 117. δεν είναι και λίγα...ελαστικά δεν εχω πειράξει.εχω τα εργοστασιακά.το εχω αντιληφθεί εδω και καιρό αλλά έλεγα οτι είναι η ιδέα μου...ελα που δεν είναι τελικά...
17(περίπου) στα 100
στα 200.000 ποσο????Έλεγξες την πίεση των ελαστικών σου; Παίζει αν έχουν χαμηλή πίεση, για Χ απόσταση να γυρνάει πιο πολλές φορές ο τροχός όταν η διάμετρός του μειώνεται. Ελάχιστα μεν, αλλά αθροιστικά μπορεί να γίνεται αυτό που παρατήρησες.
Αν θυμάμαι καλά, στο Manual έλεγε για 4 άτομα στο αυτοκίνητο θέλει 38psi μπροστά και 41psi πίσω (ή 262 kpa & 282 kpa)
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Ευχαριστώ!Είμαι ακόμα σε άδεια και όπως καταλαβαίνεται το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου 'σπαταλιέται' στο καινούργιο μου κοσκινάκι
Σήμερα τοποθέτησα τις μπάρες και κούμπωσα/βίδωσα τους aftermarket λασπωτήρες που πήρα από Aliexpress
Το απόγευμα που θα πέσει λίγο ο ήλιος θα βάλω και την Dashcam...
Αλήθεια, επειδή θα βγάλω το πανελάκι της δεξιάς κολώνας για να κρύψω το καλώδιο της τροφοδοσίας, γνωρίζει κανείς άμα έχει κάποιο 'τρίκ'? Απόσο ξέρω, πρώτα τραβάμε και βγάζουμε το λάστιχο της πόρτας και μετά ξεκουμπώνει το πανελάκι. Είναι έτσι απλά τα πράγματα; ( gatoooooooz help )
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο, το χρώμα είναι πολύ όμορφο. Εύκολα βγαίνει το καπάκι της κολόνας, αν έχεις εξωλκέα για πλαστικά βύσματα, είναι πανεύκολο. Λίγη προσοχή με τους λασπωτήρες όταν κατεβαίνεις πεζοδρόμια ή όταν μπαίνεις σε μεγάλες λακκούβες.
-
Καλοτάξιδο αδερφέ,με προσοχή πάντα.
-
Τρίτη μέρα με το αυτοκίνητο. Ημέρα της πατέντας (και άργησε )... Το μοιράζομαι για όσους τους φανεί χρήσιμο.
Παρατήρησα ότι στον χώρο του κιτ επιδιόρθωσης, υπήρχαν 8 μαύρα αυτοκολλητάκια. Όταν ξεκόλλησα το ένα είδα ότι από κάτω είχε σπείρωμα. Το τέσταρα με μια βίδα και είδα ότι ήταν Νο6. Επίσης παρατήρησα στην τάβλα που καλύπτει τον χώρο της ρεζέρβας, 4 οπές, ανοιγμένες στην τσόχα, στο σημείο ΑΚΡΙΒΩΣ που ήταν και τα αυτοκόλλητα.
Πήρα λοιπόν χαλκαδάκια με 6άρι σπείρωμα, παξιμάδια και ροδέλες και βίδωσα σφιχτά στις 4 από τις 8 οπές
Η τάβλα έκατσε κανονικότατα στους χαλκάδες. Επόμενο βήμα, το παλιό ελαστικό μου διχτάκι, απομεινάρι της εποχής που ήμουν μηχανόβιος
Και φυσικά η απαραίτητη κουρελού για ώρα ανάγκης (προστασία στο φόρτωμα, εξόρμηση στην φύση, κτλ)
-
Έχει ποτέ κανείς ασχοληθεί με την aftermarket τοποθέτηση 'πλακέτας' που να κλείνει τα παράθυρα κατά το κλείδωμα; Στην αντιπροσωπία μου είπαν ότι χρειάζονται 2 πλακέτες, μία για τα μπροστά και μία για τα πίσω με κόστος 120€ η καθεμία
Επίσης, είδα ότι υπάρχει και η επιλογή που να κλείνουν και οι καθρέφτες
Youtube VideoΈχει ψαχτεί κανείς;
-
σε προηγούμενο θέμα το είχα συγκρίνει με άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα και όσο και να το παιδέψω με άλλα ( ASX, TIVOLI, CROSSLAND, DUSTER, ή ακόμα άλλα μικρότερης κατηγορίας πχ pulsar, ford turneo, συνεχίζει να με κερδίζει).
Mε φρενάρει είναι ο 1000 κινητήρας τούρμπο, καθώς εκτιμώ ότι είναι λίγο τσιταρισμένος και οριακός και φοβάμαι αξιοπιστία σε βάθος χρόνου, καθώε δεν παίρνω αυτοκίνητο για 5 χρόνια αλλά για περισσότερο.
Υπάρχει κάποια εκτίμηση ή εμπειρία από τους πιο ενημερωμένους ?
Σε περίπτωση ταξιδιού με ταχύτητα πχ 120 θα δουλεύει το τούρμπο συνέχεια ή ενεργοποιείται μόνο στο ρεπρίζ.
επιπλέον με ενδιαφέρει η έκδοση upper αλλά όχι τόσο με τις ζάντες αλουμινίου. Δεν πιστεύω ότι κερδίζω κάτι σε σχέση με χαλύβδινες. κάποια άποψη ?
Σε επίσκεψη σε αντιπρόσωπο μαζί με την προσφορά εκτίμησε και το παλιό μου όχημα για ανταλλαγή (opel astra H 2004 290.000 χλμ 1400 cc) 1500 €. Το κρίνετε χαμηλό ή καλό ?
Τέλος το επιτόκιο είναι 8,9 + 0,6 . Γνωρίζεται κάποια άλλη χρηματοδότηση με χαμηλότερο επιτόκιο ?
Σας ευχαριστώ για το κόπο σας -
Καλησπέρα,
ευτυχής κάτοχος εδω και ένα μηνα του 1,4 boosterjet allgrip. Δηλωνω εντυπωσιασμένος απο την ποιότητα κύλισης, την κατανάλωση και γενικά το στήσιμο του αυτοκινήτου. Όποιος έχει μπεί στο αυτοκίνητο μέχρι τώρα μονο καλα λόγια έχει να πει.
SUZUKI SX4 SCROSS