-
Συγνώμη,με το ΓΛΛΓΡΙΠ,εννοω το ALLGRIP.
-
Ο χρήστης john333 έγραψε:
Καλημέρα και από μένα.
Θα ήθελα παρακαλώ τις συμβουλέσ σας και τις εμπειριες σας.
Εχω παραγγειλει το 1.4 GL+ ALLGRIP βενζίνη και θα ήθελα να μάθω τι γίνεται,όσον αφορά τα προβλήματα που είχε με τους δίσκους πλατό στην χρήση του,το επιδιόρθωσαν και γενικά με την χρήση του ΓΛΛΓΡΙΠ η όχι ? αλλά και γενικά αν υπάρχουν άλλα προβλήματα με το συγκεκριμένο μοδέλο.
Σας ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων.Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Που το διάβασες? Μήπως αφορούσε την πρώτη γενιά, το μικρό SX4;
-
Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απαντησή σου.
Το διάβασα σε αυτό το site,στο θέμα Suzuki Sx4 Αλλαγή δίσκου πλατώ.Η συζήτηση του θέματος είναι μέχρι και το 2013 και μάλλον πρέπει να έχεις δίκιο,όσον αφορά το modelo.Αλλα σαν καινούργιος αγοραστής είπα να ρωτήσω να δω τι γίνεται.
Και μια που σε βρήκα να σε ρωτήσω,,αν κυκλοφορώ με auto σε μόνικη κίνηση,μήπως θα δημιουργήσει κάποια μελλοντικά προβλήματα ? -
Α,,και κάτι ακόμα.Αν γενικά βγάζουν προβλήματα τα συγκεκριμένα μοντέλα.
Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ. -
Και ξέχασα να σας πω ότι πριν το παραγγείλω είχα και εγώ αμφιβολία για θέμα αξιοπιστίας με το τρικυληνδρο μοτέρ που φοράει. Αλλά μετά από δύο μήνες δεν έχω έχω πρόβλημα. Φυσικά ρώτησα και μηχανικό μέσα από την αντιπροσωπεία.
-
Α,,και κάτι ακόμα.Αν γενικά βγάζουν προβλήματα τα συγκεκριμένα μοντέλα.
Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ.Δεν χρειάζεται να κάνεις καινούρια δημοσίευση κάθε φορά που θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι. Κάνεις απλά επεξεργασία στην ήδη υπάρχουσα δημοσίευση.
-
Ο χρήστης alatar έγραψε:
138.000 χιλιόμετρα, λάστιχα ξαναέβαλα τα goodyear efficientgrip performance 205/55/17 95V που είχα βάλει στα 68.000 περίπου. Αποφάσισα να βάλω τα ίδια γιατί τελικά έμεινα ευχαριστημένος από την αντοχή και το vfm τους.Αγαπητέ alatar νομίζω έχεις το diesel, όταν θα κάνεις αλλαγή ιμάντα εκκεντροφόρου, καθώς πλησιάζουν τα χιλιόμετρα, εάν μπορείς ενημέρωσε για το κόστος και αν αλλάζουν μαζί και την αντλία νερού.
-
Και μια που σε βρήκα να σε ρωτήσω,,αν κυκλοφορώ με auto σε μόνικη κίνηση,μήπως θα δημιουργήσει κάποια μελλοντικά προβλήματα ?
Έχουμε το ίδιο μοντέλο ακριβώς,έχω 2600 χιλιόμετρα και μόνιμα στο Auto.δεν υπάρχει θέμα , εξάλλου αυτή είναι η φιλοσοφία του συστήματος . Καθημερινά'δικινητο' και όταν χρειαστεί ή το επιθυμήσεις 4κινητο.Μου φαίνεται περισσότερο το ξεκουράζεις παρά το ταλαιπωρείς.
-
Ο χρήστης ΕΚΤΩΡΑΣ έγραψε:
138.000 χιλιόμετρα, λάστιχα ξαναέβαλα τα goodyear efficientgrip performance 205/55/17 95V που είχα βάλει στα 68.000 περίπου. Αποφάσισα να βάλω τα ίδια γιατί τελικά έμεινα ευχαριστημένος από την αντοχή και το vfm τους.
Αγαπητέ alatar νομίζω έχεις το diesel, όταν θα κάνεις αλλαγή ιμάντα εκκεντροφόρου, καθώς πλησιάζουν τα χιλιόμετρα, εάν μπορείς ενημέρωσε για το κόστος και αν αλλάζουν μαζί και την αντλία νερού.
Σωστος ο Εκτωρας...Ενημερωσε μας φιλε alatar γιατι εισαι απο τους πρωτους, εχουμε σχεδον τα ιδια λαστιχα Goodyear efficient grip performance 93w XL τα εχω απο 34,000χλμ και ειναι σαν καινουργια εχοντας επανω τους 36000χλμ....
-
Ο χρήστης ΕΚΤΩΡΑΣ έγραψε:
138.000 χιλιόμετρα, λάστιχα ξαναέβαλα τα goodyear efficientgrip performance 205/55/17 95V που είχα βάλει στα 68.000 περίπου. Αποφάσισα να βάλω τα ίδια γιατί τελικά έμεινα ευχαριστημένος από την αντοχή και το vfm τους.
Αγαπητέ alatar νομίζω έχεις το diesel, όταν θα κάνεις αλλαγή ιμάντα εκκεντροφόρου, καθώς πλησιάζουν τα χιλιόμετρα, εάν μπορείς ενημέρωσε για το κόστος και αν αλλάζουν μαζί και την αντλία νερού.
Υπάρχουν αντλίες νερού που παίρνουν κίνηση από τον ιμάντα του δυναμό. Ρώτα στο συνεργείο όταν πας αν παίρνει κίνηση από αυτόν. Αν ναι την αλλάζεις όποτε χαλάσει.
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Και μια που σε βρήκα να σε ρωτήσω,,αν κυκλοφορώ με auto σε μόνικη κίνηση,μήπως θα δημιουργήσει κάποια μελλοντικά προβλήματα ?
Έχουμε το ίδιο μοντέλο ακριβώς,έχω 2600 χιλιόμετρα και μόνιμα στο Auto.δεν υπάρχει θέμα , εξάλλου αυτή είναι η φιλοσοφία του συστήματος . Καθημερινά'δικινητο' και όταν χρειαστεί ή το επιθυμήσεις 4κινητο.Μου φαίνεται περισσότερο το ξεκουράζεις παρά το ταλαιπωρείς.
Να σε ρωτήσω,,το αυτοκίνητο έχει την δυνατότητα να κινείται ως 2W χωρίς να είναι στην ρύθμιση auto ?
-
Να σε ρωτήσω,,το αυτοκίνητο έχει την δυνατότητα να κινείται ως 2W χωρίς να είναι στην ρύθμιση auto ?
Όχι.
-
Εντυπώσεις μετά από 8800 χλμ περίπου. Έχω το GL+ 1.400T 2WD. Κατανάλωση εντός Αθήνας κέντρο 9.3 με 9.6 Κατανάλωση εθνική με 130-140 περίπου 7. Γενικά πολύ ευχαριστημένος. Δεν μαρέσει:
- H κάμερα έχει κλήση προς το δεξί πίσω μέρος. Την δεξιά γωνία του προφυλακτήρα δεν την βλέπω. Χάθηκε να την βάλουν κέντρο?
- 47 λίτρα ντεπόζιτο νιώθω ότι πήρε μερσεντές χωρίς τα έξτρα λίτρα της ρεζέρβας. Χάθηκε να είναι 50?
- Το 215/55/17 δεν μαρέσει. Θα πάω σε 215/60/17 όταν έρθει η ώρα για αλλαγή.
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Ε Έχω το GL+ 1.400T 2WD. Κατανάλωση εντός Αθήνας κέντρο 9.3 με 9.6 Κατανάλωση εθνική με 130-140 περίπου 7.Wow.... Τι κάνεις ρε μάστορα; Το δουλεύεις στα κόκκινα;
9.2 έβλεπα με το Astra 1.6 το οποίο ήτωνε ρουφήχτρα...
Σε κατανάλωση καθαρά εντός πόλης με το S-Cross, όσο και να του πιω το αίμα, δεν είδα ποτέ πάνω από 7.4
Το ίδιο νούμερο (7.4) είδα σε καθαρά χλμ ταξιδιού με cruise control σταθερό στα 130.
Με cruise control στα 120, για την ίδια διαδρομη, 7.0lt/100km
Στα 1.750 χλμ μέχρι στιγμής.Τι βενζίνη βάζεις; Μήπως εντός πόλης κλείνεις το Auto Start/Stop?
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Ε Έχω το GL+ 1.400T 2WD. Κατανάλωση εντός Αθήνας κέντρο 9.3 με 9.6 Κατανάλωση εθνική με 130-140 περίπου 7.
Wow.... Τι κάνεις ρε μάστορα; Το δουλεύεις στα κόκκινα;
9.2 έβλεπα με το Astra 1.6 το οποίο ήτωνε ρουφήχτρα...
Σε κατανάλωση καθαρά εντός πόλης με το S-Cross, όσο και να του πιω το αίμα, δεν είδα ποτέ πάνω από 7.4
Το ίδιο νούμερο (7.4) είδα σε καθαρά χλμ ταξιδιού με cruise control σταθερό στα 130.
Με cruise control στα 120, για την ίδια διαδρομη, 7.0lt/100km
Στα 1.750 χλμ μέχρι στιγμής.Τι βενζίνη βάζεις; Μήπως εντός πόλης κλείνεις το Auto Start/Stop?
Βάζω βενζίνη, μηδενιζω τον μετρητή κατανάλωσης και έως τώρα μου βγάζει τόσο. Το start stop δεν το χρησιμοποιώ γιατί μου την δίνει στα νεύρα.
-
Έχω 1200km ως τώρα και η μικτή κατανάλωση είναι στο 6,7-6,9.Βέβαια,το 80% είναι υπεραστική χρήση και μόλις 20% πόλη.
Για το start-stop,συμφωνώ με steve1978.To πρώτο πράγμα που απενεργοποιώ στο αμάξι.Υ.Γ. Δεν μηδενίζω μετρητή κατανάλωσης,αλλά στο τελευταίο γέμισμα το έκανα καταλάθος.Οπότε θα έχω και νέα δεδομένα.
-
Κατι δεν πάει καλά με την κατανάλωση σου, εκτός και το πάς κοφτες μόνιμα .Δεν εξηγείται αλλιώς.Εχω εκτός, στο auto πάντα, μέχρι 130 καταναλωση 6,7 -6,8 με συντηρητική οδήγηση και μεσα 7.Μου βγάζει 6,9 η ένδειξη.Εχω 2600 περίπου και δεν το βαζω στο Sport σχεδόν ποτέ.Περιεργο πολύ.
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Εχω εκτός, στο auto πάντα, μέχρι 130 καταναλωση 6,7 -6,8 με συντηρητική οδήγηση και μεσα 7.Πάντως η διαφορά 0,3 λτ/100χλμ για εκτός και εντός πόλης δεν μπορεί να είναι σωστή...είναι ελάχιστη. Στην πλειοψηφία των αυτοκινήτων η κατανάλωση εντός πόλης (μιλάμε για πόλη με κίνηση, όχι για Α.Ο) είναι τουλάχιστον +30%. Ακόμα και οι επίσημες τιμές της Suzuki δίνουν +27%.
-
Να ρωτήσω,,επειδή θα παραλάβω το αυτοκίνητο από την Αθήνα και θα το φέρω εγώ στην Θεσσαλονίκη,ποια θα πρέπει να είναι η συμπεριφορά στον δρόμο ,όσον αφορά το στρώσιμο ?
-
Να ρωτήσω,,επειδή θα παραλάβω το αυτοκίνητο από την Αθήνα και θα το φέρω εγώ στην Θεσσαλονίκη,ποια θα πρέπει να είναι η συμπεριφορά στον δρόμο ,όσον αφορά το στρώσιμο ?Σκέψου το πρώτο ραντεβού με μια γυναίκα που σε ενδιαφέρει: ευγενικός μαζί της, συμφωνείς μαζί της σε ότι λέει, προσπαθείς να καταλάβεις τον τρόπο που σκέπτεται, τις δείχνεις τον καλύτερο σου εαυτό, δεν την πιέζεις και προς θεού μην προσπαθήσεις από το πρώτο ραντεβού να την ρήξεις στο κρεβάτι…….θα ζήσεις μαζί της κάποια χρόνια
SUZUKI SX4 SCROSS