-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
κινεζομαϊμουδιές που μπαινουν κολλητες και θα κλαις μολις λειωσουν..
Ψαξε για 990E0-61M62 στα 150 περιπου, πλαστικο ή
990E0-61M61 αλουμινενιο στα 100 ή
990E0-61M57 μαυρο / 990E0-61M58 διαφανο στα 60
ολα γνησια...
τα 2 πρωτα ειναι καλυτερα και ιδια, πλην υλικων κατασκευης
γενικα με μια βολτα απο σουζ θα δεις πολλα και σχετικα φθηνα...Επειδή και εμένα με ενδιαφέρουν τα συγκεκριμένα μπορείς να μου πεις τα original ΠΩΣ τοποθετούνται, αν όχι και αυτά, με 3Μ tape;
Υ.Γ. Εγώ που ζαχαρώνω αυτό, από Γερμανό στο ebay? Είναι ίδιας ποιότητας με τα Κινέζικα;
http://www.ebay.co.uk/itm/141833197450 -
Το ΣΚ έκανα άλλα ~100km (50% σε Ε.Ο. και 50% σε επαρχιακό).Όλα πρίμα,όμως αυτό που με έχει ικανοποιήσει περισσότερο απ'όσο περίμενα,είναι ο κινητήρας του (1.4 boosterjet).Χωρίς ακόμη να έχω ξεπεράσει 3-3500 στροφές,με μόλις 120Km στο οδόμετρο,δείνει δύναμη άμεσα,από τις 1500/στροφές, με αρκετά ομαλή κατανομή κι αφήνει την εντύπωση πως είναι πιο δυνατός από τις επίσημες επιδόσεις του (ιδίως με τoν επιλογέα οδήγησης στο ζμπορτ,όπως λέει κι ο gatoz ).
Επίσης, αρκετά οικονομικός (με άστρωτο αμάξι και διαδρομή 50% με ανεβοκατεβάσματα στο κιβώτιο ταχυτήτων,έχω γράψει μέση 7,3lt/100km,ξεκινώντας από 29,9 από την αντιπροσωπεία )Θεωρώ,με βάση και την προσωπική εμπειρία μου,πως είναι πολύ κοντά σε multiair,ecoboost που έχω οδηγήσει και θεωρώ από τους top.Στην κατανάλωση,ίσως και καλύτερος.
Και κάτι προς τους κατόχους vitara και fl scross.Η έκδοση στο infotainment είναι η 850.Αυτή δεν είναι η τελευταία;
-
Καλησπέρα,
Έχοντας 78.000χλμ στο κοντερ ενος 1.6 ddis και μετα απο αλλαγη Βολάν εντός εγγύησης, ήρθε η ωρα για τη βαλβίδα Egr η οποια κοστίζει μαζι με την εργασία 1061,00€ . Αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι να πληρώσει κάποιος μια βαλβίδα η οποία δεν περιλαμβάνεται σε καποιο service ή προέκυψε απο χαμηλής ποιότητας βενζίνης ή οτιδήποτε άλλο που οφείλεται σε μένα.
Αυτο που φταίει απ οτι μου είπαν είναι μια χαλασμένη φλαντζα η οποία άφησε να μπει νερό και να τη κάψει απο ενα ψυγειακι που υπάρχει εκεί να ψυχει τα καυσαέρια αν κατάλαβα καλα.
Το καλύτερο άγνωστο πότε θα έρθει το ανταλλακτικό.
Εχει τύχει και σε άλλους?
Το καλύτερο σε ολα αυτά τα παιδιά απ το συνεργείο που μου την κάλυψαν εντός εγγύησης. -
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Υ.Γ. Εγώ που ζαχαρώνω αυτό, από Γερμανό στο ebay? Είναι ίδιας ποιότητας με τα Κινέζικα;
http://www.ebay.co.uk/itm/141833197450αφου υπαρχει γνησιο στα ιδια περιπου χρηματα, γιατι να μπλεξεις με μαϊμου?
Το ΣΚ έκανα άλλα ~100km (50% σε Ε.Ο. και 50% σε επαρχιακό).Όλα πρίμα,όμως αυτό που με έχει ικανοποιήσει περισσότερο απ'όσο περίμενα,είναι ο κινητήρας του (1.4 boosterjet).Χωρίς ακόμη να έχω ξεπεράσει 3-3500 στροφές,με μόλις 120Km στο οδόμετρο,δείνει δύναμη άμεσα,από τις 1500/στροφές, με αρκετά ομαλή κατανομή κι αφήνει την εντύπωση πως είναι πιο δυνατός από τις επίσημες επιδόσεις του (ιδίως με τoν επιλογέα οδήγησης στο ζμπορτ,όπως λέει κι ο gatoz ).
Επίσης, αρκετά οικονομικός (με άστρωτο αμάξι και διαδρομή 50% με ανεβοκατεβάσματα στο κιβώτιο ταχυτήτων,έχω γράψει μέση 7,3lt/100km,ξεκινώντας από 29,9 από την αντιπροσωπεία )Θεωρώ,με βάση και την προσωπική εμπειρία μου,πως είναι πολύ κοντά σε multiair,ecoboost που έχω οδηγήσει και θεωρώ από τους top.Στην κατανάλωση,ίσως και καλύτερος.
Και κάτι προς τους κατόχους vitara και fl scross.Η έκδοση στο infotainment είναι η 850.Αυτή δεν είναι η τελευταία;
850 ειναι η τελευταία ΤΩΡΑ. Σε λιγες ημερες οχι...
Σκισε το. Αντεχει....Μονιμα ζμπορτ... Να ξερεις ομως οταν παιζεις με 0-100, η 1η εχει οριο στα 5.5k και οι υπολοιπες στα 6.5k. Μαλλον για να μη σπασει η τετρακινηση...
Οι επισημες επιδοσεις ειναι για τον (μ)πέο...
στο vit δινει 0-100 σε 10.2 και σε ολα τα τεστ εχει από 8.5-9.0 -
Γατε πως το βλεπεις το αμαξι του darious? Τζαπαν εγγυηση ετσι?
Περαστικα ειλικρινα. Η EGR ,προς ολους τους αμπουζους, θελει καθαρισμα μια στο τοσο για ν αποφευγεται αυτο το οποιο συνεβει. Ασχετως κατασκευαστη, ολα τα αμπουζα πονανε σ αυτο. -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
http://www.ebay.co.uk/itm/141833197450αφου υπαρχει γνησιο στα ιδια περιπου χρηματα, γιατι να μπλεξεις με μαϊμου?
Γιατί
1ον) δεν υπάρχει στα ίδια χρήματα (50 + 10 μεταφορικά = 60€ ενώ μικρότερη τιμή του original αλουμινίου στο ebay 93€)
2ον) Είναι πολύ πιο όμορφο από το original (κατ' εμέ) και 'πιάνει και γωνία' οπότε προσφέρει και περισσότερη προστασία.Αλλά δεν μου απάντησε κάποιος. Τα original μπαίνουν με άλλο τρόπο; Όχι με αυτοκόλλητο διπλής όψης;
-
Γιατί
1ον) δεν υπάρχει στα ίδια χρήματα (50 + 10 μεταφορικά = 60€. Μικρότερη τιμή του original αλουμινίου στο ebay 93)
2ον) Είναι πολύ πιο όμορφο από το original (κατ' εμέ) και 'πιάνει και γωνία' οπότε προσφέρει και περισσότερη προστασία.Αλλά δεν μου απάντησε κάποιος. Τα original μπαίνουν με άλλο τρόπο; Όχι με αυτοκόλλητο διπλής όψης;
Ειναι απλο, γάτος δεν ξεύρει συνάδελφε...
στο δικο μου, πηρα ολο το κιτ νομιζω το λέγαν ραγκντ και ειχε ολα τα πλαστικα βαλμενα...
για 30 αργυρια, θα παρεις μαϊμου?
ρώτα και τον νουνό πόσο εχει το γραμμα 'τ' της pug στο μπαγκαζ του 508 που ξεκολλησε απο τον ηλιο.... 105.... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
για 30 αργυρια, θα παρεις μαϊμου?
Άν κάτι είναι φθηνότερο, ομορφότερο, από το ίδιο υλικό και εφαρμόζει με τον ίδιο τρόπο, γιατί όχι;
Δεν είμαι Logo-victim... Εξάλλου μιλάς για ......... original Suzuki, όχι original Luis Vuitton
-
Ολα τα diesel,είτε είναι γιαπωνέζικα είτε γαλλικά είτε κογκολεζικα, θέλουν:
α) αλλαγή λαδιών καθε 10,000χλμ
β)πετρέλαιο καλό από σοβαρό πρατηριούχο.
γ)καθε βδομάδα άνοιγμα για 40-50χλμ σε ανοιχτό δρόμο.Αλλιώς θα μπουκωσει το dpf και η egr και θα κλαίμε ομαδικώς.
Ηρακλής.
-
Και το DPF θελει το καθαρισμα του προληπτικα.
Τωρα για το βολαν ειναι να μη σου κατσει σε κανα κογκολεζικο...
Γεια σου Ηρακλη! -
Γεια σου νονεεε!
τι είναι το βολάν; το τιμόνι;
ή ο δίσκος πλατό; ανέκαθεν.τα.μπερδευα. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και το DPF θελει το καθαρισμα του προληπτικα.
Τωρα για το βολαν ειναι να μη σου κατσει σε κανα κογκολεζικο...
Γεια σου Ηρακλη!Το dpf πώς καθαρίζεται προληπτικά; Το μόνο που έχω βρει είναι εταιρίες που κάνουν αποκλειστικά καθαρισμό dpf, αλλά είτε μπαίνει σε κλίβανο για να καεί, είτε με ειδικά καθαριστικά. Και στις 2 περιπτώσεις γίνεται με το dpf εκτός αυτοκινήτου και μιλάμε για ακριβή διαδικασία, φθηνότερη βέβαια από την αντικατάσταση. Εκτός αν αναφέρεσαι στα καθαριστικά που μπαίνουν στο ντεπόζιτο.
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Ολα τα diesel,είτε είναι γιαπωνέζικα είτε γαλλικά είτε κογκολεζικα, θέλουν:
α) αλλαγή λαδιών καθε 10,000χλμ
β)πετρέλαιο καλό από σοβαρό πρατηριούχο.
γ)καθε βδομάδα άνοιγμα για 40-50χλμ σε ανοιχτό δρόμο.Αλλιώς θα μπουκωσει το dpf και η egr και θα κλαίμε ομαδικώς.
Ηρακλής.
Στο β συμφωνω...
Στο γ το diesel θελει να κανεις πολλα χιλιομετρα.Τωρα ανοιγμα θελουν ολα τα αυτοκινητα απλα τα diesel λιγο παραπανω προσοχη....
Στο α θα διαφωνησω εν μερη γιατι ολοι οι κατασκευαστες κινητηρων εχουν τα σερβις απο 15000χλμ μεχρι και 30000χλμ αλλαγη λαδιων οποτε λες ολοι να θελουν να χαλασουν τους κινητηρες ή να μην ξερουν τι τους γινεται??? Α το κυριοτερο που ξεχασες ειναι οτι ειναι κινητηρες turbo και θελουν προσοχη κατα το σβησιμο (1 με 2) λεπτα να περιμενουμε και φυσικα οχι κρυο να το ξεσκισουμε,επισης οταν κανει αναγεννηση το dpf ΔΕΝ θελει να το σβησουμε.... -
Δεν χρειάζεται να περιμένει κανείς στο ρελαντί πριν σβήσει. Τα τελευταία 1-2 λεπτά (παρκάρισμα κλπ) έτσι κι αλλιώς ο κινητήρα δουλεύει πολύ χαλαρά και οι θερμοκρασίες πέφτουν σε καλά επίπεδα. Η σωστή αποθέρμανση γίνεται εν κινήσει για να υπάρχει ροή αέρα. Σταματημένο στο ρελαντί είναι χειρότερα! Και όλα αυτά χρειάζονται μόνο όταν έχει προηγηθεί ξέσκισμα, όχι σε νορμάλ οδήγηση.
-
+1000!
-
Αν θυμαμαι καλα αυτο γραφει το manual της Suzuki.Σωστα εφοσον το αυτοκινητο δουλεψει normal για καποια λεπτα φυσικα κ δεν χρειαζεται να δουλευει στο ρελαντι για την τουρμπινα...Οσοι εχετε εμπερια με turbo να μας διορθωνετε δεν ειναι κακο...
-
Γιατί
1ον) δεν υπάρχει στα ίδια χρήματα (50 + 10 μεταφορικά = 60€ ενώ μικρότερη τιμή του original αλουμινίου στο ebay 93€)
Καλημέρα και καλορίζικα και απροβλημάτιστα τα νέα SX4, φίλε alnotas ότι έβαλα στο αυτοκίνητο που είναι επίσημα αξεσουάρ της SUZUKI είναι αυτοκόλλητα ΟΧΙ ΑΠΛΗ ΔΙΠΛΗΣ όψεως σε κάποια σημεία, αλλά ΟΛΗ η επιφάνεια έχει κόλλα, δέκατα του χιλιοστού, ώστε το ύψος να είναι ουσιαστικά μηδενικό. Το βασικό είναι ότι επειδή υπάρχει κόλλα σε όλη την επιφάνεια δεν υπάρχουν κενά για να εισχωρήσει σκόνη, αέρας ή υγρασία. Ότι έχω βάλει σε κινέζικο έχει την γνωστή διπλής όψεως της 3Μ, σε κάποια σημεία, όπου πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα να ξεκολλήσει, αλλά είναι σε σημεία λιγότερο ευάλωτα στο να αποκολλήσουν. Θα ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες.
-
Ευχαριστώ φίλε Έκτωρα
Έτσι όπως το περιγράφεις το θέμα, δεν νομίζω ότι είναι κάτι που δεν λύνεται με λίγη (ή και περισσότερη) extra ταινία διπλής όψης... Και έχω μπόλικη από δαύτη
-
Ευχαριστώ φίλε ΈκτωραΈτσι όπως το περιγράφεις το θέμα, δεν νομίζω ότι είναι κάτι που δεν λύνεται με λίγη (ή και περισσότερη) extra ταινία διπλής όψης... Και έχω μπόλικη από δαύτη
Στέλνω κάποιες φωτογραφίες
https://postimg.org/image/anum20ce3/
-
Άψογος φίλε Έκτωρα....παίζει να είναι μοναδικό έτσι οπως το έχεις φτιάξει.Ωραίο το πίσω μαρσπιε.
SUZUKI SX4 SCROSS