-
Σιγά να μην βάλουν και το γνήσιο της υπογραφής. Σιγά να μην γίνουμε και κριτές απόψεων. Έχουμε κρίση και καταλαβαίνουμε πότε κάποιος μιλάει αντικειμενικά και πότε εκθειάζει, δεν χρειαζόμαστε εσάς για να το καταλάβουμε. Αφήστε να διαβάσουμε καμία άποψη κατόχων s cross. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ.
-
Κάπου το έχεις μπερδέψει. Δεν είναι κλαμπ ιδιοκτητών εδώ μέσα για να μιλάνε μόνο οι κάτοχοι και ούτε είσαι moderator για να κάνεις συστάσεις και υποδείξεις! Ειδικά έχοντας μόλις 2 βδομάδες στο φόρουμ!
-
Ο χρήστης aris3 έγραψε:
Σιγά να μην βάλουν και το γνήσιο της υπογραφής. Σιγά να μην γίνουμε και κριτές απόψεων. Έχουμε κρίση και καταλαβαίνουμε πότε κάποιος μιλάει αντικειμενικά και πότε εκθειάζει, δεν χρειαζόμαστε εσάς για να το καταλάβουμε. Αφήστε να διαβάσουμε καμία άποψη κατόχων s cross. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ.Καθώς δεν έχουμε όλη την κρίση και την αντίληψή σου, νομίζω οτι μπορούμε σε ένα ανοιχτό φόρουμ να σχολιάζουμε και να ρωτάμε για θέματα της συζήτησης, π.χ. γνώμη ιδιοκτήτη, με την άδειά σου βέβαια. Επίσης εσύ με την κρίση και την αντίληψή σου θα μπορούσες να μας επισημάνεις πότε π.χ. ένας ιδιοκτήτης εκθειάζει ή τερατολογεί, για να καταλάβουμε καλύτερα τις απόψεις των κατόχων π.χ. s-cross
-
Ο χρήστης aris3 έγραψε:
Σιγά να μην βάλουν και το γνήσιο της υπογραφής. Σιγά να μην γίνουμε και κριτές απόψεων. Έχουμε κρίση και καταλαβαίνουμε πότε κάποιος μιλάει αντικειμενικά και πότε εκθειάζει, δεν χρειαζόμαστε εσάς για να το καταλάβουμε. Αφήστε να διαβάσουμε καμία άποψη κατόχων s cross. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ.Τι λε ρε παιδι μου. Εντάξει. (not)
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης aris3 έγραψε:
Σιγά να μην βάλουν και το γνήσιο της υπογραφής. Σιγά να μην γίνουμε και κριτές απόψεων. Έχουμε κρίση και καταλαβαίνουμε πότε κάποιος μιλάει αντικειμενικά και πότε εκθειάζει, δεν χρειαζόμαστε εσάς για να το καταλάβουμε. Αφήστε να διαβάσουμε καμία άποψη κατόχων s cross. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ.΄
Άκου να δει φίλτατε... Επειδή ανακαλύψατε πριν μερικούς μήνες την πετρελαιοκίνηση δεν θα μας τα κάνετε τσουρέκια... Και αν έχετε την διάθεση να υπερβάλλετε έχουμε και εμείς να κοροϊδεύουμε την νηπιακή επιβεβαίωση σας...Που να κοπανάει τον πρωκτό του κάτω κατανάλωση
-
Προς red_monster: Και εγώ για ενημέρωση μπήκα αλλά δεν αφήνετε να γίνει ενημέρωση. Την πετρελαιοκίνηση την γνωρίζω χρόνια όντας ιδιοκτήτης πετρελαιοκίνησης. Όταν θα παραλάβω το αυτοκίνητο θα σε ενημερώσω αν γίνετε κατανάλωση 5l/100 με 150km/h.
Προς elvet: Δεν θέλω να προσβάλω κάποιον λέγοντας του ότι τερατολογεί, όπως δεν θέλω να προσβάλω και εσένα απαντώντας ειρωνικά.
Προς REALZEUS: Είμαι μόνο 2 εβδομάδες στο φόρουμ (δεν βλέπω να είμαι για πολύ ακόμα) και ευτυχώς δεν ήμαστε στον στρατό. Οι moderator τι είναι; Κάτι σαν αστυνομία; -
Εδιτ,καταλαθος
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
μετα το απολαυστικό ποστ του alatar
περιμένεις να διαβασεις κανένα καλορίζικο ή καμιά ερωτηση.
ο elvet του λέει τον βαρεσε ο ηλιος.
Bill33, mirage corsair στην ειρωνεία.
redmonster του λέει οτι τα αυτοκίνητα έχουν και ταχύτητες.
Ευτυχώς βρέθηκαν 2 να μας ενημερώσουν για allgrip και για αλλαγή διάστασης ελαστικών...Πραγματικά realzeus
τα παραπάνω κατα εσένα είναι αντίλογος και ανταλλαγή απόψεων σε ένα υπερβολικό ποστ;;;
Και μάλιστα από ανθρώπους που χιλιάδες μηνύματα
Πραγματικά γιατί δεν ασχολείστε με κάτι άλλο και χαλάτε την όποια ενημέρωση για το scross; -
Ο χρήστης aris3 έγραψε:
Οι moderator τι είναι; Κάτι σαν αστυνομία;Ναι, αυτό ακριβώς είναι.
Πραγματικά realzeus
τα παραπάνω κατα εσένα είναι αντίλογος και ανταλλαγή απόψεων σε ένα υπερβολικό ποστ;;;Βασικά και λίγα είπαν μετά το παραλήρημα.
-
Ακόμη και να υποθέσουμε πως κάποιοι ήταν υπερβολικά ειρωνικοί (που δεν νομίζω), υπάρχει πάντα το δικαίωμα σχολιασμού όταν κάποιος υπερβάλλει.
Είναι δημόσιο φόρουμ, και ποστάρει ελεύθερα όποιος θέλει, αρκεί να μην παραβιάζει τους κανονισμούς. Διαβάζει επίσης ο οποιοσδήποτε ελεύθερα.
Για παράδειγμα, όταν ο Tkin73 γράφει πως το S-cross είναι 5Κ φθηνότερο από μια 1 series, αλλά εγώ (και άλλοι πολλοί που έχουν αγοράσει κιόλας...) έχω πάρει τιμή από τον Σπανό ΠΟΛΥ φθηνότερη από αυτό που λέει, δεν πρέπει να πω πως γράφει ανακρίβειες; Δεν θα βοηθήσω κάποιον που ενδιαφέρεται γι' αυτά τα δύο αυτοκίνητα;Δεν απαξιώνω κανένα αυτοκίνητο, όλα καλά κάνουν την δουλειά τους. Αλλά όταν κάποιος γράφει πως το S-cross είναι καλύτερο από το CX7 πχ, δεν γίνεται να τον πάρω σοβαρά και θα το πω. Δεν χρειάζεται να είμαι κάτοχος και των δύο, χαζός δεν είναι κανένας.
Δεν υπάρχει και κανένας κανονισμός που λέει πως όποιος γράφει, πρέπει να είναι και κάτοχος του αυτοκινήτου, σωστά;
Σε ό,τι με αφορά, του είπα πολύ ευγενικά πως ο τρόπος του είναι λάθος. Γράφει ανακρίβειες, υπερβολές και μηδενίζει άλλα αυτοκίνητα, ίσως σε μια προσπάθεια να αποδείξει ξανά και ξανά πως έκανε αυτός την σωστή επιλογή και πως δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο εκεί έξω.
Και εντάξει, επειδή έχω οδηγήσει την BMW μου σε χιόνι, μπορώ να συμφωνήσω πως είναι το πιο λάθος αυτοκίνητο σε τέτοιες συνθήκες. Αλλά σε ταξίδι, δεν γίνεται ΚΑΝΕΝΑ S-cross να είναι καλύτερο από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ BMW. Είναι τόσο απλό και δεν θέλει άλλη κούραση, ναι;
Για τα λεφτά του, τον εξοπλισμό του κλπ, είναι μια χαρά αυτοκίνητο. Δεν νομίζω πως κάποιος θα το μετανιώσει δηλαδή αν ξέρει τι αγοράζει. Και τα Suzuki, έχουν το καλό που ανέφερε ο dstou πως μένουν σχεδόν απαράλαχτα πολλά χρόνια στην παραγωγή, κάτι που είναι πλεονέκτημα γι' αυτόν που αγοράζει σήμερα, αφού δεν θα νιώθει 'παλιός' μετά από 5 χρόνια.
Αλλά εντάξει, μην συγκρίνουμε ό,τι να 'ναι και να θέλουμε με το ζόρι να βγούμε αποπάνω ε;Και κάτι τελευταίο:η BMW έχει πολύ καλό επιτόκιο 3.3%, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και η προσφορά για 5 χρόνια ή 60Κ χλμ δωρεάν σέρβις. Τέλος, κάνουν προσφορά σε πολλά εξτρά, όσο πιο πολλά βάζεις, τόσο αυξάνεται η έκπτωση, και είναι μεγάλη η έκπτωση. Μια καλά εξοπλισμένη 116d, θα βγει γύρω στα 23Κ. Μην μπείτε στον κόπο να το αμφισβητήσετε, έχω... έγγραφη προσφορά στα χέρια μου! (δεν πρόκειται να το αγοράσω βέβαια, αφού είπαμε diesel μόνον με το ζόρι και μόνον αυτόματο και δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στην BMW, επιπλέον, καμία όρεξη δεν έχω να χρεωθώ για αυτοκίνητο...).
Αυτά από εμένα.
ΥΓ: Έλπίζω να πάρω λίγο διαφορετική απάντηση τούτη τη φορά.
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω, ιδιαίτερα με δεδομένο ότι πλέον δεν πωλούνται αμάξια τύπου ladα, zastava,κλπ ότι δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης.....το μόνο που πρέπει κάποιος ορθολογικος καταναλωτής να βλέπει είναι πόσο τις εκατό αυτοκίνητο αγοράζει στην τιμή. ας πούμε για εμένα με 24 χιλιάδες έπαιρνα αυτό που ήθελα, που ήταν 100%....ε για το 75% της τιμής του αγόραζα 90% αυτοκίνητο που ήθελα και προτίμησα αυτο....ολα τα άλλα όπως σύγκριση άσου με Sx4 είναι, να είχαμε να λεγαμε...
Sent from my Z10 using Tapatalk
-
Διαβάζω ανακρίβειες απο κάποιους με πολλές χιλιάδες μηνύματα...
Εγω ποτε δεν είπα οτι το cx7 ειναι χειρότερο απο το scross. Αλλίμονο ημουν κάτοχος του μαζντα 7 χρονια εχω πλήρη άποψη αυτα σε κανέναν άσχετο. Έγραψα επι λέξη ' αμάξι καταπινε τα ανηφορικα πέταλα του Μπράλου με καταπληκτική ευκολία με 5η και έπιασα τον εαυτό μου να οδηγεί σαφώς γρηγορότερα την διαδρομή απο οτι την εκανα με το μαζντα! '
Γιατι απο αυτο να σημαίνει απαραίτητα οτι ειναι καλυτερο , πως θα μπορούσε άλλωστε οταν εχει υπερδιπλάσια τιμη, και οχι οτι εγω απλα γούσταρα ένιωθα και οδηγούσα απο ένστικτο και @αβλα πιο γρήγορα!
Ποτε δεν έγραψα οτι το αμάξι καίει και καλα 5 λτ με 150 χλμ . Είπα οτι υπολογιζω να καίει τόσο βάση της εικόνας που εχω ως τωρα. Και έγραψα οτι δεν το εχω δοκιμάσει ακομα!
Αλλα τι ψάχνουμε τωρα εδω ο άλλος γράφει βάλτε καμια φωτογραφία με την μέση καταναλωση οτι ειναι τόσο χαμηλη! Σιγα ρε φίλε μην κάνουμε και υπεύθυνη δήλωση και ορκιστουμε κιόλας για να μας πιστεψετε!
Εγω απο την αρχη του νηματος δέχομαι προκλήσεις και ειρωνείες και πρεπει να αμύνομαι για να γράψω την γνώμη μου και τις εντυπώσεις μου για το αμάξι που μολις αγόρασα και να προσέχω να μην κανω τσουρέκια του αλλου !
Ρε φίλε αφου σου γίνονται τσουρέκια γιατι μπαίνεις στο νημα? ειναι υποχρεωτικό? χτυπάς κάρτα?
Εδω εχουν ακούσει μέχρι και άλλον να χρησιμοποιεί ως επιχείρημα οτι ' ημουν απο τους πρώτος που σου ευχήθηκα καλορίζικο αλλα μην προκαλείς με τα λεγόμενα σου!' Και οταν έψαξα να βρω ποτε μου είπε καλορίζικο και τον ρώτησα μπας και ευχήθηκε σε καποιο νημα και δεν το θυμάμαι, ακομα μου απαντάει!
Εχω την εντύπωση οτι κάποιοι κομπλεξικοι θα ήθελαν μια γνώμη για το σουζουκι για να ηταν ευχαριστημένοι του τυπου :
Αγόρασα το scross αλλα δεν βαριέσαι περιμενω ποτε θα αρχισει τα τρεξίματα.
Το αμάξι εχει χώρους αλλα δεν τρεχει και τίποτα αφου δεν χρειάζονται σε όλους!
Εχω καταναλωση 5 λτ ( για την ακρίβεια 4.5 σορρυ που χαλάω μερικούς) αλλα δεν βαριέσαι οταν πας σαν κηδεία τι περιμένεις?
Το πήρα με φουλ εξοπλισμο αλλα τι να τον κανεις αν δεν εχεις την εργονομία της bmw τι να τον κανεις!
Και αλλα τέτοια . Εκει θα έμπαιναν οι μήνυματικες μηχανές του φόρουμ και θα έγραφαν έλα δεν βαριέσαι μην στεναχωριέσαι ποτε δεν ειναι αργά για να πάρεις ενα αξιόπιστο αμάξι!
-
Πηγαινε για μια μπυρα γιατι παλι σε βλεπω για υπερφορτιση...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πηγαινε για μια μπυρα γιατι παλι σε βλεπω για υπερφορτιση...Sent from my Neo V using Tapatalk.
Μπα απαξίω να ασχοληθώ μαζι σου και με τα φιλαράκια σου.... Έγραψα αυτα που ηθελα .Αν εχεις να πεις κατι για το αμάξι καλώς μπας και ενημερωθεί κανεις απο αυτο το ρημάδι το φόρουμ, λέμε τωρα....
-
Φιανεται αυτο...
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Πηγαινε για μια μπυρα γιατι παλι σε βλεπω για υπερφορτιση...
Μπα απαξίω να ασχοληθώ μαζι σου και με τα φιλαράκια σου.... Έγραψα αυτα που ηθελα .Αν εχεις να πεις κατι για το αμάξι καλώς μπας και ενημερωθεί κανεις απο αυτο το ρημάδι το φόρουμ, λέμε τωρα....
Σε πολλά μηνύματα πάντως γράφεις για το κακό το forum.
Αν σε χαλάει τόσο και είναι τόσο χάλια τι κάνεις εδώ? -
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, το ιδιόμορφο post μου είχε στόχο να ελαφρύνει λίγο το κλίμα διότι πριν το γράψω διάβαζα απανωτές σελίδες με ανούσιες αντιπαραθέσεις. Νομίζω μπροστά στον οχετό υπερβολών και προσβολών των προηγούμενων (και επόμενων) σελιδών ωχριά. Παρα ταύτα το εγχείρημα απέτυχε μιας και οι κοκορομαχίες και οι ειρωνίες συνεχίστηκαν. Όσο για αυτούς που μου 'την ειπαν' όπως είδες απάντησα αν και ίσως δεν θα έπρεπε αφού προφανώς δεν κατάλαβαν ο ύφος του ποσταρίσματος αφενος και αφετέρου 'στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα'.
@MODS
Μιας και είστε 'αστυνομία'. Έχω κάνει καμια 20αρα ποσταρίσματα όλα κι όλα μιας και νέος στο forum, παρόλαυτα μετα απο κάποιο μου μηδενίστηκαν και φαίνομαι να έχω κάνει λιγότερα. Όχι πως με κόπτει ιδιαιτέρως να διορθωθεί απλώς το διαπίστωσα και είπα να ρωτήσω από περιέργεια.
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Εγώ δεν καταλαβαίνω, ιδιαίτερα με δεδομένο ότι πλέον δεν πωλούνται αμάξια τύπου ladα, zastava,κλπ ότι δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης.....το μόνο που πρέπει κάποιος ορθολογικος καταναλωτής να βλέπει είναι πόσο τις εκατό αυτοκίνητο αγοράζει στην τιμή. ας πούμε για εμένα με 24 χιλιάδες έπαιρνα αυτό που ήθελα, που ήταν 100%....ε για το 75% της τιμής του αγόραζα 90% αυτοκίνητο που ήθελα και προτίμησα αυτο....ολα τα άλλα όπως σύγκριση άσου με Sx4 είναι, να είχαμε να λεγαμε...Sent from my Z10 using Tapatalk
Ελπίζω μόνο εγώ να μην βγάζω νόημα ...
@Tkin73 ενώ εξαρχής έχεις εξηγήσει τους λόγους που πήρες το SX4 κάνεις ένα λάθος που μάλλον οφείλεται στον ενθουσιασμό και στον 'υπερβολικό' γραπτό λόγο παρά σε πραγματικά δεδομένα. Πχ συγκριση με το CX7 δεν παίζει σε τίποτα. Το είχες το συγκεκριμένο, το έζησες και μπορείς να καταλάβεις γιατί η Mazda το πούλαγε 35000€ και όχι πχ 18000€. Το ίδιο μπορεί κάποιος να αντιληφθεί τις διαφορες με μια 116, με ένα QQ ή μια Macan ή σε κάτι κατώτερο -προσωπικά- πχ κορεάτικο κλπ.
Βίωσε με το αυτοκίνητο που καλύπτει τις -τώρα- προδιαγραφές σου, μάθε το, πιθανό να συμβιβαστείς σε κάποια πράγματα ή να ανακαλύψεις θετικότερα των προσδοκιών σου και άσε τις κρίσεις των 'απέναντι' που προσωπικά εγώ τις είδα με χιούμορ. Και μη θιχτείς όταν θα ακούσεις 'φορτηγό' ή 'περίπτερο'. Από κακοήθεια έως χιουμοράκι και τέλος. Ψυχικά τραύματα δεν αποκτά κανένας από τις κριτικές σε ένα φόρουμ. Για όνομα ...Κοι οι υπόλοιποι χαλαρώστε λίγο. Το 'καινούριο κοσκινάκι' και 'πήρα το καλύτερο αμάξι του κόσμου' δεν είναι ανάγκη να τα περνάμε από κόσκινο. Κανένας δεν ξέρει και δεν είναι υποχρεωμένος να αντιλαμβάνεται το χιούμορ, το τρολάρισμα ή την ειρωνεία του καθενός.
Ακυρο στον αγαπητό θου κύριε!!! που εκεί που εκθειάζει μέχρι και το Fiat ... Renegate απορρίπτει τις Suzuki/Daihatsu που έχουν αποτελέσει σχολές στα προσιτά 4κίνητα. Θα ήθελε -και ίσως θα έπρεπε- το Agility του να έχει την 4κίνηση του Terios!
-
Είναι πάρα πολύ εύκολο με τον γραπτό λόγο να παρεξηγήσεις κάποιον.
Και κυρίως αν δεν τον γνωρίζεις.cosneo βασικά καλά τα λες και γίνεσαι εύκολα κατανοητός ενώ πχ ο Tkin73 οχι.
Επειδή όμως στα φορουμ αν συμμετέχουν πχ σε αυτό το νήμα 10 άτομα,οι μισοί είναι 'θαμώνες' (οπότε και γνωρίζονται ),
οι άλλοι 5 είναι περιστασιακοί πχ όπως εγω, ενω υπάρχουν άλλοι 40 περαστικοί που ψάχνουν πληροφορίες.
ε, αυτοί ανάθεμα αν βγάλανε άκρη!Βασικά παρακολουθώ το ποστ για να μάθω θέματα για το scross
πχ εντυπώσεις του alatar (μετά από καιρό) για την αλλαγή ελαστικών που έκανε μήπως κάνω το ίδιο αργότερο στο δικό μου.
Αλλά και για να δίνω πληροφορίες
Δεν πρόκειται να θιχτώ αν ο άλλος λέει πχ οτι το scross έχει αεροδυναμική περιπτέρου
(για την ιστορία είναι 0.33 και δεν εχω ιδεα αν ειναι καλά )
επειδή απλά ξέρω πολύ καλά τι πήρα.Σχετικά με συγκρίσεις για μένα έχει νόημα μόνο με το τι είχα και τι πήρα.
Και (ευτυχώς) μου βγήκε καλύτερο.
Ενα μεγάλο δίκιο που έχουν τα διάφορα reviews είναι ο πολύ καλός κινητήρας (παρόλο που δεν είναι αθόρυβος)
και η οδηγική συμπεριφορά.
Και επειδή το vfm είναι μεγάλο σίγουρα και αυτό κάπου θα έχει το τίμημά του.
Δεν ξέρω τι κάνει η suzuki απο πωλήσεις στο εξωτερικό αλλά νομίζω με το συγκεκριμένο στυλ το αυτοκίνητο
θα τους πάει πολύ καλά.Κάτι έλεγαν για καταναλώσεις παραπάνω
edit:
**εκανα δοκιμες σε ταχύτητες 120/130/140 χαω για την παρτη μου
για να ξέρω τι μου γίνεται. ειναι αντίστοιχα 4,2/χ/χ **
Το 4.2 είναι σίγουρο.
Τα χ θα ξαναγίνουν για να μη γράφω χαζομάρες.
Οχι οτι θα ενοχλούσε και κανέναν βέβαια -
sorry
καπου το εφαγ
edit παραπανω...
SUZUKI SX4 SCROSS