-
Ή μήπως η νέα BMW 320d?
Sent from Corsair's brick
-
Είναι σαφές ότι είναι η 320d !!!!
Θα ήταν το Μεγκαν σε σε αν η όλη ιστορία είχε και γκομενάκια μέσα! Τώρα δεν έχει
-
Ίσως λόγω τεtρακίνησης, μπορεί να είναι και το νέο SsangYong Actyon
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ειναι το σουτζουκι το νεο μεγκανε σεσε;http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=3026648#p3026648
-
Ε ένταξει, έκλαψα
-
H μπιλια της καταναλωσης πλεον για τις μετακινήσεις μου , με 75% περιφεριακη Θεσσαλονικης εσω-εξω και ταχυτητες από 70-125 και 25% φουλ αστικο με πληρη κινηση (Τσιμισκη ΣΚ) εχει κάτσει στα** 4.5λτ/100**.
-
Πάντως επειδη πολλοι γράφουμε μεταξυ και αυτών και εγω για διαφορα μεταξυ κατανάλωσης trip και αντλίας σε αυτο τα αμάξι που την εχω συγκρίνει απο την αρχη κρατώντας σωστο εξελακι διαπιστώνω οτι διάφορες δεν υφίστανται στην πράξη εφόσον κανεις σωστα μέτρηματα στην αντλία, Δλδ αν προσαφαιρεις σωστα τις ποσότητες που εχεις στο ντεπόζιτο οταν βαζεις καθε φορά.
-
Αυτό δεν μπορεί να γενικευθεί. Μερικά αμάξια μπορεί να είναι σχετικά ακριβή στον υπολογισμό αυτόν. Άλλα μπορεί να γράφουν ότι καίει λιγότερο από το πραγματικό, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που μπορεί να λέει παραπάνω από όσο μετριέται στην αντλία.
-
Δεν γενικευω όντως καποια μπορει να κλέβουν αλλα θα πρεπει και η μέτρηση στην αντλία να ειναι σωστη. Αν Δλδ δεν σημειώνεις για ποσα χλμ εχεις καυςιμο στο ντεπόζιτο καθε φορά που βαζεις νεα ποσότητα εχεις σημαντικές αποκλίσεις. Σε εμενα αυτές οι αποκλίσεις δεν ξεπερνούν το 0.05-0.1λτ/100.
-
Εγώ νομίζω πως το μόνο που αξίζει για να μετρήσεις από αντλία, είναι να το γεμίσεις μια φορά, να σταματήσει στο πρώτο χτύπημα, να κάνεις όσα χιλιόμετρα θες και έπειτα να πας για γέμισμα στο ίδιο πρατήριο και να το γεμίσεις ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, μετρώντας πόσα λίτρα πήρε.
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Εγώ νομίζω πως το μόνο που αξίζει για να μετρήσεις από αντλία, είναι να το γεμίσεις μια φορά, να σταματήσει στο πρώτο χτύπημα, να κάνεις όσα χιλιόμετρα θες και έπειτα να πας για γέμισμα στο ίδιο πρατήριο και να το γεμίσεις ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, μετρώντας πόσα λίτρα πήρε.Πολύ μανούρα που δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.Αν έχεις και μια διαφορά 0,01 λίτρα δεν χάθηκε ο κόσμος.
-
Δεν μιλάω για τέτοιες διαφορές. Επειδή έγραψε να υπολογίζεις λαμβάνοντας υπόψιν την ποσότητα που έχει μέσα στο ρεζερβουάρ. Νομίζω πως είναι λίγο δύσκολο να το γνωρίζεις πόσο είναι, έστω και κατά προσέγγιση.
-
Εδω και 2-3 εβδομάδες το κλιμα οταν είναι σε λειτουργία στο ρελαντί κάνει ένα θόρυβο (κάτι σαν σφύριγμα)
ή και όταν χαϊδεύεις το γκάζι. Δεν το θυμόμουν έτσι...
Το κάνει και σε εσάς;
Βασικά έχω προσέξει την ίδια περίοδο παρόλο που έβαλα την shell v-power, εχει πιο τραχή θόρυβο
ο κινητήρας ενώ ανέβηκε και η κατανάλωση από 5 στα 5.3L/100km. Δηλαδή λες και έβαλα την απλή...
Μπορεί να έχει σχέση το καύσιμο; -
Τον θόρυβο τον ακούς και με σβηστή τη μηχανή;
-
Είμαι ο Γιάννης καίω 9,5lt/100km βενζίνη και είμαι καλά !!!
-
Είμαι ο Γιάννης καίω 10lt/100km βενζίνη και είμαι καλά !!!
-
ειμαι ο Θανάσης και έκαιγα 11λτ/100 βενζινη και ενιωθα λιγο @αλακας που ακουγα αλλους να καινε τα μισα... Πληρωνα 220 ευρω το μηνα και τωρα 80 !!! νιωθω καλυτερα για τα 140 ευρω που μου μενουν στην τσεπη καθε μηνα!!!
-
Ο χρήστης dolomites έγραψε:
Εδω και 2-3 εβδομάδες το κλιμα οταν είναι σε λειτουργία στο ρελαντί κάνει ένα θόρυβο (κάτι σαν σφύριγμα)
ή και όταν χαϊδεύεις το γκάζι. Δεν το θυμόμουν έτσι...
Το κάνει και σε εσάς;
Βασικά έχω προσέξει την ίδια περίοδο παρόλο που έβαλα την shell v-power, εχει πιο τραχή θόρυβο
ο κινητήρας ενώ ανέβηκε και η κατανάλωση από 5 στα 5.3L/100km. Δηλαδή λες και έβαλα την απλή...
Μπορεί να έχει σχέση το καύσιμο;Δεν έχω ακούσει κάποιο θορυβο από το κλίμα.
Αντιθετα τα ειχα παρει στο κρανιο εδω και 10 μερες με κάποιο ανεξήλητο τριξιμο, ήμουν ετοιμος να παρω τηλεφωνο την αντιπροσωπεια , αλλά τελικά ήταν τα δευτερα γυαλιά ηλιου που ετριζαν μεσα στην θηκη του αμαξιου!!! Ευτυχως γιατί θα ξεφτιλιζόμουν αμα πήγαινα και έκανα παραπονα!!
Βάζω συνεχως v-power shell από την αρχή δεν έχω παρατηρήσει ανοδο καταναλωσης , το αντιθετο θα έλεγα έχω μια μικρη πτωση στα 3000 χλμ που είμαι τωρα σε σχεση με τα πρωτα 1000 χλμ , έχω δλδ μια πτωση 0,3 λτ/100.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
ειμαι ο Θανάσης και έκαιγα 11λτ/100 βενζινη και ενιωθα λιγο @αλακας που ακουγα αλλους να καινε τα μισα... Πληρωνα 220 ευρω το μηνα και τωρα 80 !!! νιωθω καλυτερα για τα 140 ευρω που μου μενουν στην τσεπη καθε μηνα!!!Όπως την βρίσκει ο καθένας, εδώ άλλοι αγοράζουν Opel ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τον θόρυβο τον ακούς και με σβηστή τη μηχανή;Όχι. Με σβηστεί μηχανή δεν ακούω θόρυβο.
SUZUKI SX4 SCROSS