-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ποτε δεν έγραψα οτι το αμάξι καίει και καλα 5 λτ με 150 χλμ . Είπα οτι υπολογιζω να καίει τόσο βάση της εικόνας που εχω ως τωρα. Και έγραψα οτι δεν το εχω δοκιμάσει ακομα!
!
Πως το υπολόγισες? Με απλή αναλογική ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ποτε δεν έγραψα οτι το αμάξι καίει και καλα 5 λτ με 150 χλμ . Είπα οτι υπολογιζω να καίει τόσο βάση της εικόνας που εχω ως τωρα. Και έγραψα οτι δεν το εχω δοκιμάσει ακομα!
!
Oχι με ενισχυμενη!
-
Ο χρήστης dolomites έγραψε:
cosneo βασικά καλά τα λες και γίνεσαι εύκολα κατανοητός ενώ πχ ο Tkin73 οχι.
θες να μου πεις τι δεν καταλαβαίνεις ? είμαι ο μόνος που εχω γραψει τοσα αναλυτικα τι μου αρεσε και τι όχι. Είμαι ο μονος που γραφω αναλυτικες καταναλωσεις βαση αντλιας. Τι ακριβως δεν καταλαβαίνεις?
Δλδ από αυτο που γραφεις εσυ τώρα εγω τι καταλαβαίνω?
**εκανα δοκιμες σε ταχύτητες 120/130/140 χαω για την παρτη μου **
για να ξέρω τι μου γίνεται. **ειναι αντίστοιχα 4,2/χ/χ **
Το 4.2 είναι σίγουρο.
Τα χ θα ξαναγίνουν για να μη γράφω χαζομάρες.Τελικά έκανες δοκιμες με 130/140? και αν έκανες ποσο εγραψε? Σε τι συνθηκες έγιναν? ανηφορα ? κατηφορα? ισιαδι? για ποση ώρα? Το 4.2 για ποσα χλμ διαδρομης το εκανες? μήπως αμα συνεχιζες ακομα λίγα χλμ σε αυτη την ταχυτητα θα ανέβαινε (λεω εγω τώρα...)
Αυτα περι του ποσο κατανοητοί γινομαστε...
ή γενικά πετάμε κατι για να πηγαίνουμε με το ρευμα , να γινομαστε αρεστοι και να γλιτώνουμε τα κραξίματα?
Δεν εχεις καταλαβει οτι εδω μεσα πρέπει να γραφεις αρεστα σε μια ομάδα 7-10 ατομών ? όσο το κάνεις, που από ότι βλεπω το κάνεις μια χαρα, θα σε γράφουν ως εναν σώφρον αγοραστη του αμαξιου που έχει συνηδειση του...περιπτερου που είναι κατοχος!!
Αν δοκιμασεις να γραψεις κατι αλλο θα είσαι και εσυ ενας ακομα που τους τα κανει...τσουρεκια. Τοσο απλα!!!
ΥΓ. Ειναι φοβερο ποση αναγκη εχουν καποιοι την προστασια του μαντριου
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
!
Oχι με ενισχυμενη!
μόλις αναπαράγεις το πείραμα στην πράξη θα καταλάβεις οτι λες βλακείες και ευελπιστώ να λογικευτείς ως προς ο ύφος των απαντήσεών σου
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
cosneo βασικά καλά τα λες και γίνεσαι εύκολα κατανοητός ενώ πχ ο Tkin73 οχι.
θες να μου πεις τι δεν καταλαβαίνεις ? είμαι ο μόνος που εχω γραψει τοσα αναλυτικα τι μου αρεσε και τι όχι. Είμαι ο μονος που γραφω αναλυτικες καταναλωσεις βαση αντλιας. Τι ακριβως δεν καταλαβαίνεις?
Δλδ από αυτο που γραφεις εσυ τώρα εγω τι καταλαβαίνω?
**εκανα δοκιμες σε ταχύτητες 120/130/140 χαω για την παρτη μου **
για να ξέρω τι μου γίνεται. **ειναι αντίστοιχα 4,2/χ/χ **
Το 4.2 είναι σίγουρο.
Τα χ θα ξαναγίνουν για να μη γράφω χαζομάρες.Τελικά έκανες δοκιμες με 130/140? και αν έκανες ποσο εγραψε? Σε τι συνθηκες έγιναν? ανηφορα ? κατηφορα? ισιαδι? για ποση ώρα? Το 4.2 για ποσα χλμ διαδρομης το εκανες? μήπως αμα συνεχιζες ακομα λίγα χλμ σε αυτη την ταχυτητα θα ανέβαινε (λεω εγω τώρα...)
Αυτα περι του ποσο κατανοητοί γινομαστε...
ή γενικά πετάμε κατι για να πηγαίνουμε με το ρευμα , να γινομαστε αρεστοι και να γλιτώνουμε τα κραξίματα?
Δεν εχεις καταλαβει οτι εδω μεσα πρέπει να γραφεις αρεστα σε μια ομάδα 7-10 ατομών ? όσο το κάνεις, που από ότι βλεπω το κάνεις μια χαρα, θα σε γράφουν ως εναν σώφρον αγοραστη του αμαξιου που έχει συνηδειση του...περιπτερου που είναι κατοχος!!
Αν δοκιμασεις να γραψεις κατι αλλο θα είσαι και εσυ ενας ακομα που τους τα κανει...τσουρεκια. Τοσο απλα!!!
ΥΓ. Ειναι φοβερο ποση αναγκη εχουν καποιοι την προστασια του μαντριου
είναι φοβερό το γεγονός οτι έχει φτάσει τόσο χρόνων ενήλικας και ακόμα αντιδικείς για το 4τροχο σου σαν να είσαι 5...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
!
Oχι με ενισχυμενη!
μόλις αναπαράγεις το πείραμα στην πράξη θα καταλάβεις **οτι λες βλακείες **και ευελπιστώ να λογικευτείς ως προς ο ύφος των απαντήσεών σου
'φίλε' με ατομα που εχουν το δικο σου υφος δεν συζητω. Κουβεντιασε και σφαξου για τις καταναλωσεις αμαξιων που** ΔΕΝ** εισαι κατοχος με αλλους προθυμους να εμπλακουν σε σκυλοκαυγαδες....
-
Τελικα απεχει πολυ το να ειναι το φορουμ αυτο σε ενα καλο επιπεδο. Κριμα,κι ακομα περισσοτερο κριμα γιαυτους που εχουν επιφορτιστει να το κρατανε ανθρωπινως σοβαρο.Αντε γεια!
-
@Tkin73
Μόλις έκανες το ίδιο λάθος.
Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ και κυρίως την 1η προταση.Ο χρήστης dolomites έγραψε:
Είναι πάρα πολύ εύκολο με τον γραπτό λόγο να παρεξηγήσεις κάποιον.
Και κυρίως αν δεν τον γνωρίζεις.cosneo βασικά καλά τα λες και γίνεσαι εύκολα κατανοητός ενώ πχ ο Tkin73 οχι.
Επειδή όμως στα φορουμ αν συμμετέχουν πχ σε αυτό το νήμα 10 άτομα,οι μισοί είναι 'θαμώνες' (οπότε και γνωρίζονται ),
οι άλλοι 5 είναι περιστασιακοί πχ όπως εγω, ενω υπάρχουν άλλοι 40 περαστικοί που ψάχνουν πληροφορίες.
ε, αυτοί ανάθεμα αν βγάλανε άκρη!Βασικά παρακολουθώ το ποστ για να μάθω θέματα για το scross
πχ εντυπώσεις του alatar (μετά από καιρό) για την αλλαγή ελαστικών που έκανε μήπως κάνω το ίδιο αργότερο στο δικό μου.
Αλλά και για να δίνω πληροφορίες
Δεν πρόκειται να θιχτώ αν ο άλλος λέει πχ οτι το scross έχει αεροδυναμική περιπτέρου
(για την ιστορία είναι 0.33 και δεν εχω ιδεα αν ειναι καλά )
επειδή απλά ξέρω πολύ καλά τι πήρα.Σχετικά με συγκρίσεις για μένα έχει νόημα μόνο με το τι είχα και τι πήρα.
Και (ευτυχώς) μου βγήκε καλύτερο.
Ενα μεγάλο δίκιο που έχουν τα διάφορα reviews είναι ο πολύ καλός κινητήρας (παρόλο που δεν είναι αθόρυβος)
και η οδηγική συμπεριφορά.
Και επειδή το vfm είναι μεγάλο σίγουρα και αυτό κάπου θα έχει το τίμημά του.
Δεν ξέρω τι κάνει η suzuki απο πωλήσεις στο εξωτερικό αλλά νομίζω με το συγκεκριμένο στυλ το αυτοκίνητο
θα τους πάει πολύ καλά.Κάτι έλεγαν για καταναλώσεις παραπάνω
edit:
**εκανα δοκιμες σε ταχύτητες 120/130/140 χαω για την παρτη μου
για να ξέρω τι μου γίνεται. ειναι αντίστοιχα 4,2/χ/χ **
Το 4.2 είναι σίγουρο.
Τα χ θα ξαναγίνουν για να μη γράφω χαζομάρες.
Οχι οτι θα ενοχλούσε και κανέναν βέβαιαΣχετικά με την κατανάλωση έχω απαντήσει αναλυτικά σε προηγούμενες σελίδες.
Το χ θα γραφτεί και αυτό όταν οι συνθήκες θα είναι κοινές, ιδανικές και 3 φορές όπως έγινε στα 120χαω δλδ ίσιωμα χωρίς κλίση για 20χλμ (επιλέγω Εγνατία Οδό από Κλειδί προς Βέροια).
Μέχρι τώρα έγινε 1 φορά και δεν είναι πάνω από 4.8.
Αλλά κάνε πως δεν το διάβασες. Δεν θέλω να έχω υπερβολικό γραπτό λόγο και με μαλώσουν . Μα καλά πως σου ήρθε αυτό το υ.γ. .. πως...Πραγματικά και εγώ περίμενα κάποιο επίπεδο εδω μέσα
αλλά πολλοί σκοτώνουν απλά την ώρα τους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. -
Φιλε dolomites δεν τα εχω μαζι σου...και το ΥΓ το αποσύρω. Προφανως δεν σε αφορά.
Απλα θα με βοηθουσε να μου έλεγες τι απο αυτα που λεω δεν είναι κατανοητο, και φυσικα μιλαω για τα σχετικα του αμαξιου που εχω γραψει , και οχι για τα χωσίματα και τα ξεκατινιασματα απο τους @%&λιαρηδες...
-
Προς dolomites, @Tkin73 και λοιπούς ιδιοκτήτες του s cross περιμένουμε τις εμπειρίες σας. Μην μπαίνετε στην διαδικασία να απαντάτε στους ενοχλητικούς γιατί μπαίνετε σε φαύλο κύκλο. Περιμένουμε να διαβάσουμε μόνο τα δικά σας μηνύματα. Αγνοείστε τους!
-
Σχετικα νέο άρθρο απο δοκιμή μιας βδομάδας του scross.
Το ζουμί για μένα με το οποίο και συμφωνω μετα απο ενα μήνα οδήγησης.
Having spent a week in its company, I'd say it's one of the most likable, versatile and drivable cars I have driven in years.
http://www.theguardian.com/technology/2 ... artin-love
-
Καλησπέρα. Σχετικά με το S-Cross 4Χ4 diesel (οικονομία και τετρακίνηση).
Ναι λοιπον, ας πούμε οτι ο κόσμος καμιά φορα κάνει με το diesel σα να ανακάλυψε τον τροχό, και τα χαμηλού κυβισμού με καλή απόδοση και ροπή crossover ειναι -όντως- φρούτα εποχής (δανείστηκα το 'φρούτα εποχής' από συγκριτικό του 4τροχοιmag οπου συμμετείχαν τα qq,scross,mokka,asx στα 4Χ4 diesel τους και ήταν ο τίτλος του). Ενα μεγάλο μέρος του credit πάει στο ότι τα υπερυψωμένα sedan προσελκύουν αρκετούς πλέον για τα δεδομένα καταναλωτές. Σε πεπειραμένους οδηγούς πιο σπορ, χαμηλών και πιο ακριβών μαρκών αυτοκινήτων, και γνώστες του αυτοκινήτου γενικά, μπορεί να φαίνεται λίγο 'κάπως' αυτή η ιστορία όπως και εμένα πχ. οταν μου λένε για δήθεν νέα πράγματα σχετικά με κάτι που τυχαίνει να ξέρω καλά, άσχετοι ή νεότεροι στο αντικείμενο, εν τέλει μπορεί και να τους πάρω στην ειρωνία, αν μου τη σπάνε και λίγο δικαιολογημένα ή μη. Ανθρώπινα όλα. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Παμε παρακατω.
Έκανα πρόσφατα ταξίδι φορτωμένος από Θεσσαλονίκη – Αθήνα μέσω Καρδίτσας, Λαρισσας κλπ και με 2 ακόμα μεγάλες παρακάμψεις σε ορεινα χωριά της Κατερίνης. Τέτοιου είδους ταξίδια κάνω κάθε βδομάδα σχεδόν. Ξεκίνησα το πρωί αφού γέμισα, και όταν έφτασα το απόγευμα Αθήνα είχε ακόμα καύσιμο για 100 χλμ πλην ρεζέρβας. Τα χιλιόμετρα της διαδρομής ήταν περίπου 700, κυρίως εθνικές και οι δυο παρακαμψεις. Έχω το 4Χ4 που καίει περισσότερο από το 2Χ4 και πήγαινα κανονικά μέχρι 10χλμ max πάνω από τα επιτρεπτά όρια. Στο θέμα της κατανάλωσης να το πω απλά και όσο πιο αντικειμενικά μπορώ πως έχει, βασιζόμενος και σε αυτη αλλά και σε όλες τις μέχρι τώρα πρόχειρες μετρήσεις που έχω κάνει. Αν πηγαίνεις στο δρόμο στα όρια ταχύτητας, στάνταρ σου βγάζει 900χλμ το γέμισμα. Παίρνει 47 λίτρα (~62 ευρώ το γέμισμα από άδειο) μέσα οπότε θές ενα μέσο όρο κοντα στο 5-5.3 που γίνεται εύκολα χωρίς να πηγαίνεις καθόλου αργά. Αν πηγαίνεις λίγο πιο σβέλτα θές γύρω στο 5.3-5.8, αν το πατας και έχεις πολύ εντός πόλης σταματα-ξεκίνα μπορεί να πας στο 6 και πάνω. Οι αριθμοί για το 2Χ4 πρέπει να είναι όλοι γύρω στο 0,2-0,3 λιτρα/100 κάτω. Ειδικά αν πας και ψιλοάδειος απο φόρτο.
Το μεγαλύτερο προφίλ ελαστικών που έβαλα (205/55/17) στο scross μου, ίσως να επιβαρύνει την κατανάλωση κιαυτό. Το αποφάσισα επειδή ακριβώς είμαστε σε χώρα με μπουρδελόδρομους και μερικές φορές χρειάζεται να πάω και σε χωματόδρομους. Να σημειώσω εδώ οτι το scross βγαίνει είτε με 205/60/16 στις απλές εκδόσεις (GL) είτε 205/50/17 στις GL+ και GLX. Σύμφωνα με την suzuki η απόσταση από το έδαφος είναι περίπου 16,5 εκ για τις GLX και GL+ και 17 περίπου για το GL. Η απόκλιση του προφίλ που έβαλα σε διάμετρο τροχού είναι 3% πάνω (στα επιτρεπτά/αποδεκτά όρια) σε σχέση με το 205/50/17 και ούτε 1% πάνω (αμελητέα) από το 205/60/16 της απλής. Παρόλαυτα εκτός από τα test drives δεν έχω μέτρο σύγκρισης για τυχόν διαφορές, ειδικοί μου είπαν οτι δεν θα υπάρχει κανένα θεμα, μάλιστα μου είπε ένας (οδηγός αγώνων σε συνεργείο suzuki) να βάλω και 60άρια. 205/60/17 δεν υπάρχει διάσταση οπότε θα γινόταν 215/60/17 αλλά το θεώρησα μεγάλη αλλαγή και έμεινα στην αρχική μου επιλογή. Πιστεύω πως κανείς πρέπει να το φτάσει έστω και λίγο στα όρια και με τα 2 εναλλάξ για να καταλάβει διαφορά. Τελικά το όποιο κέρδος είναι οτι έφερα το αμάξι 1 πόντο περίπου ψηλότερα από το έδαφος απ'οτι θα ήταν (3,6 mm ψηλότερα σε σχέση με το GL), μου δίνει μια μεγαλύτερη άνεση -έστω και ας είναι κυρίως ψυχολογική και όχι τόσο ουσιαστική- στα εκτός δρόμου. Οι υπολογισμοί έγιναν με αυτό: http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... ions_Tyres
Λάθος του κοντέρ ξαναλέω δεν υπήρχε, όσο για το esp που σωστα ανέφερε κάποιος ξαναλέω δεν επηρεάζεται απόσο μου είπε η suzuki, έχω όμως σκοπό να το ψάξω καλύτερα και μόνος οδηγώντας και ρωτώντας. Το΄χω δουλέψει το esp και το έχω στο νου μου. Όπως και τα υπόλοιπα πράγματα που μπορεί να εμπλέκονται και να επηρεάζονται. Εαν υπαρξει κάποιο θέμα προς ενημέρωση θα το αναφέρω. Μέχρι στιγμής όμως όχι.Στα κομμάτια εκτός εθνικής με ανάβαση κατάβαση και στροφές -για να επιστρέψουμε στη διαδρομή- έβαλα το sport από τον διακόπτη της τετρακίνησης (allgrip button) και όντως βοηθάει, κάνει τις διαδρομές αυτού του στυλ εκτός απο ακόμα λίγο πιο εύκολες και πιο απολαυστικές. Στις εθνικές πήγαινα με 110-120 6η και cruise control στα 115 αν και και σε κάποια σημεία πάτησα λίγο ακόμα. Το αμάξι είχε 3 άτομα μαζί με εμένα και κανείς μας όταν φτάσαμε δεν ένιωθε καταπονημένος από το ταξίδι. Τα προσπεράσματα όποτε χρειάστηκε έγιναν με άνεση και σιγουριά (είτε με 3η,4η ή και 5η με κατέβασμα και χωρίς ανάλογα με το που έγιναν και σε τι φάση) και κάποιοι χωματόδρομοι με τις λακούβες που έτυχαν σε περιπτώσεις φυσικά και δεν προβλημάτισαν καθόλου, η κύλιση στις ανωμαλίες ήταν πολύ καλή αν και έχω 260-280 την πίεση των ελαστικών (LOAD) ενω με το COMFORT απορροφούσε περισσότερα. Το ECO δε συνίσταται τόσο για Ελλάδα. Τα τελευταία αναφορικά με τα settings του Τyre Pressure Monitoring System.
Θα βάλω και το mud/snow από το allgrip button να δω τι λέει και εκείνο μιας και θα πετύχω τις ανάλογες συνθήκες, όταν έρθει και ο χειμώνας. Η τετρακίνηση των crossover γενικά αποσκοπέι κυρίως στην έξτρα ασφάλεια και άνεση κύλισης στους περισσότερους δρόμους και συνθήκες. Γιαυτο και θεωρώ το allgrip εξαιρετικό σύστημα με ουσία αντί για ένα ξερό 2Χ4/AUTO/4X4. Αρκεί βέβαια, πάνω απ’όλα, να χρειάζεται κανείς την τετρακίνηση. Στην στεγνή απλά η βρεγμένη άσφαλτο, οποιοδήποτε καινούριο 2Χ4 με φρέσκο κινητήρα που κάνει 20-25 χιλιάρικα πάει μια χαρά. Αν συνδυάζει και χώρους, ευελιξία και άνεση, ακόμα καλύτερα.
Όπως και το diesel σε οικονομία –ως γνωστόν, και για να τελειώσω με λιγάκι ακόμα αριθμητική- λέει εαν κανεις πολλα χλμ και αποσβέσεις σε εύλογο διάστημα το αυξημένο κόστος του αυτοκινήτου. Προσωπικά κάνω καμια 40άρα χιλιάδες χλμ το χρόνο, αμάξι υπολογίζω οτι θα ξαναλλάξω -πρώτα ο Θεός -σε 5 χρόνια μίνιμουμ. Θα'χω πληρώσει μέχρι τότε σε πετρέλαιο 14-15.000 περίπου, με τωρινές τιμές. Αν είχα ένα βενζινοκίνητο με μέση πχ 7-7,5λ/100 θα έδινα 9-10.000 παραπάνω στον ίδιο χρόνο σίγουρα...
Το προηγούμενο sx-4 (2009 4Χ4) που είχα πουλήθηκε 8 χιλ επι τόπου και αν περίμενα κι άλλο πιθανόν θα βρισκα και καλύτερα, θεωρώ και το τωρινό (GLX 2014) κάτι θα φέρει πίσω όταν έρθει η ώρα. We’ll see... Ελπίζω να βοήθησα και να ήταν κατανοητά αυτά που έγραψα.
Να'στε όλοι καλά.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Το ζουμί για μένα με το οποίο και συμφωνω μετα απο ενα μήνα οδήγησης.Having spent a week in its company, I'd say it's one of the most likable, versatile and drivable cars I have driven in years.
Το ζουμί είναι η επιβεβαίωση ή μη τεχνικών και οδηγικων πραγματικών στοιχείων. Τόσο δημοσιογραφικο ενθουσιαμο εδώ θα τον λέγαμε ξεκάθαρα ... τα παίρνω και λεω καλά λόγια. Εκτός αν πιο πριν οδηγούσε Lada και Kia 20ετιας μόνο και τότε οτιδήποτε πόσο μάλλον το SX4 ή το QQ ή άλλο μικρομεσαίο καινούργιο ήταν ανακάλυψη της αυτοκίνησης γι' αυτόν!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Μπράβο ρε alatar ωραίο άρθρο!
-
Alatar τα λαςτιχα τα ειχα στο Eco mode αλλα μάλλον θα τα ανεβάσω πίεση γιατι όντως με την λακκούβα που έχουμε δεν λεει...
-
Ρε παιδιά για εξηγήστε. Ανάλογα με την πίεση που βάζεις στα λάστιχα, σου δείχνει σε ποιο από τα τρία mode είναι;
-
Ο χρήστης aris3 έγραψε:
Ρε παιδιά για εξηγήστε. Ανάλογα με την πίεση που βάζεις στα λάστιχα, σου δείχνει σε ποιο από τα τρία mode είναι;Περίπου εχει ορίσει τα 3 mode νομιζω ειναι τα Eco perfect load και με ανάλογες πιέσεις μπρος πισω βαζεις ανάλογης πίεση και απο την οθονη πολλαπλών βλέποντας τις πιέσεις κατα την διαρκεια βλέπεις που εισαι. Το καλο αλλα σπαστικό ειναι οταν η πίεση πέσει κατω απο καποια προγραμματισμένα όρια έστω και ενα λάστιχο η οθονη γινεται πορτοκαλί αναβοσβηνοντας στο γραμμικό σχήμα του αμαξιου το λάστιχο που εχει χάσει και παραμένει σε αυτη την οθονη οτι και αν κανεις! Μέχρι να βάλεις την ελάχιστη επιτρεπτή πίεση η οθονη δεν αλλάζει με τπτ.
-
Καλησπερα σε ολους.Φιλε alatar που εχουμε το ιδιο αυτκ/το τα λες μια χαρα.Τωρα οποιος θελει να ρωτησει σχετικα με το scross ας ρωτησει ολα τα παιδια που το ζουν καθημερινα, για τους υπολοιπους δεν ειπε κανενας οτι πηρα την σουπερ αμαξαρα και στο φιναλε εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει ποσο καιει αρκει να μην μου βγαζει προβληματα και να τρεχω οπως με το leon που ειχα..αλλα να μου βγει σαν τον κουβα το picanto που σε 10 χρονια με 120.000κμ με 3 χρονια λημνο(αλατα υγρασια) το μονο προβλημα 2 λαμπες αλλαξα.Τελος φιλε tkin73 μην τσιμπας εδω κανει κριτικη ο αλλος εδω χωρις να εχει ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ....
Υ.Γ tkin73- dolomites-aris3 και λοιποι να κανονισουμε για κανενα καφεδακι να τα πουμε απο κοντα....
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Τελος φιλε tkin73 μην τσιμπας εδω κανει κριτικη ο αλλος εδω χωρις να εχει ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ....Ποιος είναι αυτός?
-
Ειναι το σουτζουκι το νεο μεγκανε σεσε;
SUZUKI SX4 SCROSS