-
Και μετά σου φταίνε οι άλλοι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και μετά σου φταίνε οι άλλοιΆμα διάβαζες τι έγραφε το φιλαράκι σου λίγες σελίδες παραπάνω , και αφορούσαν εσένα ας του έλεγες και ευχαριστω!
Εγω παλι τον κανω χάζι ! Τουλαχιστον δεν βρίζω οπως ο συνάδελφος moderator....
Πάντως 'χαίρομαι' που υποστηρίζετε άτομα σαν τον παραπάνω με γνωστές ρατσιστικές δηλωσεις του τυπου ' δεν μπορω να βλέπω να κρατούν μαύροι προϊόντα ,βλέπε κινητά , που απευθύνονται σε λευκούς!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Άμα διάβαζες τι έγραφε το φιλαράκι σου λίγες σελίδες παραπάνω , και αφορούσαν εσένα ας του έλεγες και ευχαριστω!
Πάντως 'χαίρομαι' που υποστηρίζετε άτομα σαν τον παραπάνω με γνωστές ρατσιστικές δηλωσεις του τυπου ' δεν μπορω να βλέπω να κρατούν μαύροι προϊόντα ,βλέπε κινητά , που απευθύνονται σε λευκούς!
Συνεχίζεις να γράφεις βλακείες
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Άμα διάβαζες τι έγραφε το φιλαράκι σου λίγες σελίδες παραπάνω , και αφορούσαν εσένα ας του έλεγες και ευχαριστω!
Συνεχίζεις να τον καλύπτεις? δεν το εχει γράψει αυτο?
Ή εισαι τις λογικής δεν ειμαι εγω ρατσιστής αυτοι ειναι μαύροι!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Συνεχίζεις τον μαραθώνιο σαχλαμάρας ε;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Συνεχίζεις τον μαραθώνιο σαχλαμάρας ε;
Τα φιλαράκια σου προκαλούν....
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Όταν γράφεις υπερβολές θα έχεις και τον αντίλογο. Φόρουμ ανταλλαγής απόψεων είναι, όχι blog όπου ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του χωρίς άλλες απόψεις.
Ωραιος αντιλογος!! πολυ πολιτισμενος!!! Ψαξε λιγο να δεις τι σημαινει η εκφραση που εβαλε ο κυριος και μετα ξαναμιλαμε.
Αν αυτο που εγραψε ειναι ανταλλαγη αποψεων σε ωραιο φορουμ γραφουμε....
Aμφιβάλλω αν έχεις ιδέα τι σημαίνει αλλά τέσπα, ας κάνουμε μια επανάληψη:
'Getting your feelings hurt, being offended or getting all bent out of shape because of something petty or stupid. '
Κοινώς, πέταξε μια βλακεία ένας κι εσείς τσιμπήσατε σαν ψαρούκλες.
-
με τρομάζει η ιδέα πως αρκετοι απο δω μέσα ειναι ΕΝΗΛΙΚΑ ατομα...
Συνεχίστε πάντως... εχει και γαμώ τα γελια -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
με τρομαζει η ιδέα πως αρκετοι απο δω μέσα ειναι ΕΝΗΛΙΚΑ ατομα...
Συνεχίστε πάντως... εχει και γαμώ τα γελιαΤι λεει είδες κανέναν ακομα μαυρο με κινητό τελευταίας τεχνολογίας στο χέρι και ανατριχιάσες?
-
Τσουρέκια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όταν γράφεις υπερβολές θα έχεις και τον αντίλογο. Φόρουμ ανταλλαγής απόψεων είναι, όχι blog όπου ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του χωρίς άλλες απόψεις.
Ωραιος αντιλογος!! πολυ πολιτισμενος!!! Ψαξε λιγο να δεις τι σημαινει η εκφραση που εβαλε ο κυριος και μετα ξαναμιλαμε.
'Getting your feelings hurt, being offended or getting all bent out of shape because of something petty or stupid. '
Αν εκτός απο το να αντιγραφείς τον Άγγλο μπαμπινιωτη γνωριζες λίγο καλυτερα αγγλικά θα ήξερες οτι η έκφραση χρησιμοποιείται και αλλιώς οπως απο τους video gamers οταν κόβουν τον κωλο του αντιπάλου οπως και με ακομα χειρότερους όρους και καταστάσεις.... Αλλα αυτα ειναι ψιλά γράμματα προφανώς για σενα....
-
whatever
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τσουρέκια.Αντρουα μου εσυ!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Τσουρέκια.
Αντρουα μου εσυ!
Δεν βρέχει, σε φτυνουν
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τσουρέκια.
Αντρουα μου εσυ!
Δεν βρέχει, σε φτυνουν
Ευχαριστω για τα καλα σου λόγια.
-
Παραλήρημα όμως! Δεν σου κάνει εντύπωση πως 10 άτομα σου λένε το ίδιο πράγμα αλλά δεν λες να καταλάβεις;
ΥΓ: Δεν ξέρεις μόνο εσύ αγγλικά. Κι άλλοι μεγαλώσαμε/σπουδάσαμε/ζήσαμε στην Αγγλία. Κάποιοι από αυτούς που τους έστειλες να μάθουν την γλώσσα μένουν εκεί μόνιμα...
-
Ο χρήστης alatar έγραψε:
Λοιπον έχουμε και λέμε.Είμαι πρόσφατος κάτοχος ενός scross glx allgrip 1.6 diesel σε amethyst-gray pearl με τα χρωμιομενα προστατευτικα αμαξώματος γύρω-γύρω (extra-το κάνουν πολύ πιο ωραίο για μένα). http://images.gizmag.com/gallery_lrg/fr ... up-122.jpg
Πήρα το td με 4.000 χλμ. με έκπτωση περίπου 3500. Ευχαριστώ τον Θεό που τόκανα. Κάθε τι έξτρα που έχει είναι καλό. Το αμάξι ήταν καινούριο. Ζήτησα καινούρια λάδια, να δουν φίλτρο και να κάνουν έλεγχο ό,τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και το οδήγησα αρκετές φορές πριν το πάρω. Οδήγησα κι άλλα 2 td σε διαφορετικές αντιπροσωπείες τις επόμενες ημέρες.
Έχω κάνει 8000 χλμ πλέον παντού, εθνικές, χωριά, πόλη, χωματόδρομοι. Μέση κατανάλωση 5.1 με νορμάλ προς σβέλτη οδήγηση, ψιλοφορτωμένο τις περισσότερες φορές.
Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το qashqai energy (ίδια χρήματα). Τα είχα κάνει td και τα 2. Αν και το qq δεν υπήρχε στο 4Χ4.
Οδηγούσα μέχρι πριν 1 χρόνο εταιρικό golf 1.4 tsi highline του 2009 με 140 άλογα και ένα suzuki sx4 του 2009 4Χ4. Το 2ο το πουλησα 8000 στη suzuki-καλά μου φάνηκαν-ειχε κάνει 140.000 χλμ. Με τα θορυβάκια του μεν αλλά απροβλημάτιστα απο άλλα θέματα, σοβαρότερα και κόστους.
Πριν μια εβδομάδα που ήμουν σε ένα κατάστημα όταν γύρισα στο αυτοκίνητο είχε παρκάρει ακριβώς διπλα ένα qq energy καινουριο άσπρο 1.6 dci. Αυτό ήταν στο δίλημμα. Παιδιά, όχι επειδή είναι δικό μου πλεον το suzuki, αλλά σε εμφάνιση πολύ ανώτερο. Μόνο η accenta con και πάνω μπορούσε να΄ναι πιο ωραία και σε κάποιο χρώμα εννοείται, εξαιρώντας πάντα την βλάχικη μούρη των nissan.
Λόγω του χαμηλού προφίλ ελαστικών που είχε άλλαξα τα λάστιχα από τη πορώτη στιγμη και έβαλα 55άρια, ουσιαστικα γύρω το 1 cm πιο παχιά και νιώθω καλά με την κίνηση που έκανα (αυτό δε μετράει πάνω απ'ολα?) Μάλιστα τις προάλλες ανέβηκα βιαστηκά ενα πεζοδρομιάκι και είδα μετα το λεκέ του τσιμέντου στο λάστιχο σχεδόν 1 πόντο απόσταση απτη ζάντα, πολύ το χάρηκα.
Το παλιό sx4 δε πήγαινε βήμα (αλλά δεν κόλλαγε και πουθενά,αξέχαστη η εμπειρια σε μια χιονθύελλα πριν κάτι χρόνια στην εθνικη ύψος μαλακάσας όπου όλα πήγαιναν σαν χεσμένα ειδικα μια bmw προχωρούσε διαγώνια στο δρόμο-1η φορά το βλεπα αυτό- και το sx-4 μου αριστερή λωρίδα προσπέρναγε αγέρωχο). Ντάξει αυτο είναι θέμα τετρακίνησης το ξέρω, αλλά άξιζε αναφοράς μιας και το θυμήθηκα.
Με το νέο scross κάνω τις προσπεράσεις που έκανα με το golf. Στεγνά.
Για μένα ήταν σα να 'το κάνανε' το golf kai to sx-4 που είχα, γκαστρώθηκε το suzuki και γεννήθηκε το scross glx που μου έμεινε τώρα.Και για να δώσω και επικότερες διαστάσεις στο μεταξύ σοβαρού και troll σχολίου μου έχω να πω τα εξής:
H Ουγγαρία είναι πολυ πιο σοβαρή χώρα από εμας και απο πολλές άλλες.
Το 80% όσων οδηγάνε μπεμβε είναι επιεικώς ασόβαροι στο δρόμο για να το θέσω ευγενικά. Μην ανησυχείτε, εδω μέσα είστε το υπόλοιπο 20%. Για να μην πώ για το 67,5% των οπελάστρα (έχω ευρωπαϊκο αμάξι γιούπι κοιτάτε πόσο ωραίος και γρήγορος είμαι παρά το οτι δεν ειμαι audi,merc ή bmw) και το 72% των γιάρις (λοιπόν αμπραγιαζ αριστερά φρένο μέση γκάζι δεξια)...Όλα είναι υποκειμενικά, όλοι έχουν το δίκιο τους, το θέμα είναι που θα το βρουν...
Να'στε καλά , καλό καλοκαίρι
ΥΓ. και δεν είπα τπτ για το allgrip button που είναι και γ..ώ τα μπιχλιμπίρδια.
Άντε Καλορίζικο!
με πολλά και απολαυστικά χιλιόμετρα
Το μεγαλύτερο ατού του παραμένει ο δυνατός κινητήρας.Και μάλλον το allgrip θα μου μείνει απωθημένο...
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Αν εκτός απο το να αντιγραφείς τον Άγγλο μπαμπινιωτη γνωριζες λίγο καλυτερα αγγλικά θα ήξερες οτι η έκφραση χρησιμοποιείται και αλλιώς οπως απο τους video gamers οταν κόβουν τον κωλο του αντιπάλου οπως και με ακομα χειρότερους όρους και καταστάσεις.... Αλλα αυτα ειναι ψιλά γράμματα προφανώς για σενα....
Αφού κόβει κώλους το SX4 τι περίμενες
-
Μάγκες έχετε ξεφύγει νομίζω όλοι σας. Περιμένουμε να διαβάσουμε τις απόψεις και τις εμπειρίες των κατόχων του s cross. Οι κάτοχοι άλλων αυτοκινήτων ας ασχοληθούν με τα δικά τους ή αν δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν, ας πάνε για κανένα μπάνιο, καφέ,μπύρα ή ότι άλλο επιθυμούν εκτός και αν η ηλικία τους δικαιολογεί αυτές τις συμπεριφορές.
-
Ο χρήστης aris3 έγραψε:
Μάγκες έχετε ξεφύγει νομίζω όλοι σας. Περιμένουμε να διαβάσουμε τις απόψεις και τις εμπειρίες των κατόχων του s cross. Οι κάτοχοι άλλων αυτοκινήτων ας ασχοληθούν με τα δικά τους ή αν δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν, ας πάνε για κανένα μπάνιο, καφέ,μπύρα ή ότι άλλο επιθυμούν εκτός και αν η ηλικία τους δικαιολογεί αυτές τις συμπεριφορές.Προσωπικά θα περίμενα όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικές απόψεις. Είναι άλλο πράγμα το να είμαι ικανοποιημένος από το καινούργιο μου απόκτημα, άλλο να γράφω αντικειμενικά και άλλο να το εκθειάζω για να δείξω (στον εαυτό μου πρώτα) πόσο πετυχημένος είμαι που έκανα τη σούπερ επιλογή.
Επίσης θα εκτιμούσα και μία – δύο φωτογραφίες από καταναλώσεις με μέσες ταχύτητες, συνθήκες χρήσης.κλπ, ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα για το, κάθε, s-cross.
SUZUKI SX4 SCROSS