-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
ειμαι ο Θανάσης και έκαιγα 11λτ/100 βενζινη και ενιωθα λιγο @αλακας που ακουγα αλλους να καινε τα μισα... Πληρωνα 220 ευρω το μηνα και τωρα 80 !!! νιωθω καλυτερα για τα 140 ευρω που μου μενουν στην τσεπη καθε μηνα!!!
Όπως την βρίσκει ο καθένας, εδώ άλλοι αγοράζουν Opel ...
Ακριβως!!! οπως την βρισκει ο καθενας και αναλογα την φαση που περνά!! και εγω τα πρωτα χρονια που ειχα το cx7 μου αρεσε που γκαζωνα και εφευγα σφαιρα στα φαναρια και κυριως που πηγαινα με 150 σε ανηφορες και αν ηθελα μπορουσα να επιταχυνω απο εκει χωρις κοπο!! Αλλα ολα αυτά είχαν κοστος στην τσεπη που ομως τοτε δεν με ενοχλουσε καθολου!!! τωρα που δυστηχως οι εποχες αλλαξαν και ισως και τα κεφια και οι προτεραιοτητες κοιταζω να είμαι ασφαλής, σχετικά σβελτος και οικονομικος. Το μαζντα δεν μου εδινε το 3ο κριτηριο με την καμια! το σουζουκακι κανει σχετικα καλά το 1 και 2 και σουπερ το 3!
-
- Ασφαλής θα μπορούσες να είσαι πολύ παραπάνω
- Σβέλτος ΔΕΝ είσαι
- Οικονομικός είσαι...
Αν σκοπός σου ήταν η οικονομία, τον πέτυχες
edit: και επειδή θα ψάξεις τι αυτοκίνητο έχω, έχω ένα volvo v50 1.8 και δεν είμαι σβέλτος ούτε εγω
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
ειμαι ο Θανάσης και έκαιγα 11λτ/100 βενζινη και ενιωθα λιγο @αλακας που ακουγα αλλους να καινε τα μισα... Πληρωνα 220 ευρω το μηνα και τωρα 80 !!! νιωθω καλυτερα για τα 140 ευρω που μου μενουν στην τσεπη καθε μηνα!!!αργησες να ξυπνησεις λιγο ε;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ειμαι ο Θανάσης και έκαιγα 11λτ/100 βενζινη και ενιωθα λιγο @αλακας που ακουγα αλλους να καινε τα μισα... Πληρωνα 220 ευρω το μηνα και τωρα 80 !!! νιωθω καλυτερα για τα 140 ευρω που μου μενουν στην τσεπη καθε μηνα!!!
αργησες να ξυπνησεις λιγο ε;
ε δεν είμαι τοσο τσακαλος όπως εσυ!!!
-
- Σβέλτος ΔΕΝ είσαι
- Οικονομικός είσαι...
edit: και επειδή θα ψάξεις τι αυτοκίνητο έχω, έχω ένα volvo v50 1.8 και δεν είμαι σβέλτος ούτε εγω
-
Από φρένα το scross ειναι πολύ καλό μόνο από το νεο qq χανει στην κατηγορία. Από ρεπριζ ομοίως μόνο από το 1.6 qq χανει στην κατηγορία. Είναι 5αστερο απο τις υψηλοτερες βαθμολογίες στο crash test euroncap. Οπότε ασφαλης είσαι για τα λεφτα που δίνεις και με το παραπάνω. Τώρα ότι θα μπορούσες να ήσουν παραπάνω οκ πάντα θα μπορούσες το θεμα είναι με ποσο κοστος.
-
Σβελτος είσαι είναι από τα γρηγορότερα κυριως σε ρεπριζ ντιζελ 1.6
-
φυσικά από τα οικονομικότερα 1.6 ντιζελ που κυκλοφορούν.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
προσπαθω να νιωσω οτι ηδονιστικες τωρα που νομιζεις οτι δηθεν μου την ειπες....
καυτέ αντρα
-
προσπαθω να νιωσω οτι ηδονιστικες τωρα που νομιζεις οτι δηθεν μου την ειπες....
καυτέ αντρα
Ρε φίλε εσυ αρχισες την αντιπαράθεση και τις ειρωνίες, με το με λένε οπως σε λένε και ειμαι καλα, μετα μας είπες οτι κοιμάμαι και άργησα να ξυπνήσω, και μετα διαμαρτύρεσαι κιόλας? προφανώς θες να την λες χωρις να αντεχεις απαντήσεις ! Τουλαχιστον κοιτά να λες τίποτα πιο έξυπνο μπας και πάρεις τα χειροκροτήματα της αγέλης ! Ως τότε αστο καλυτερα πιες κανά τσιπουράκι και αγναντευε....
-
ξυπνησατε ολοι απο τον βαθυ ληθαργο του νεοπλουτισμου και ανακαλυψατε το diesel όπου σας ηρθε ως μανα εκ ουρανου και η μονη σαν συζητηση ειναι :
-
αχ χρυση μου, το δικο μου καιει 5.7 Lt /100km
-
αντε καλε, πολυ καιει το δικο σου, εγω με shell δεν βλεπω πανω απο 5.5 lt /100km
-
αχ αχ αχ, κατι πρεπει να κανω. λες να φταιει το βενζιναδικο μου; λες να ειναι ο τροπος που οδηγαω. πες μου πως να το κατεβασω και εγω στα 5.5.
-
τι να σου πω, εγω βαζω απο τον μακη (βενζινας). πολυ καλο παιδι και φαινεται τιμιος....
-
-
ξυπνησατε ολοι απο τον βαθυ ληθαργο του νεοπλουτισμου ..Ε ρε κόμπλεξ....
-
ετσι σου ειπανε να λες;
-
ετσι σου ειπανε να λες;Οτι νάναι....
-
- Σβέλτος ΔΕΝ είσαι
- Οικονομικός είσαι...
Σε τι διαφωνείς με τα παραπάνω; 8-)
Tapatalk
-
Ο χρήστης dolomites έγραψε:
Τον θόρυβο τον ακούς και με σβηστή τη μηχανή;
Όχι. Με σβηστεί μηχανή δεν ακούω θόρυβο.
Προφανώς ο θόρυβος είτε βγαίνει από κάποιο συντονισμό ή από τον ανεμιστήρα που φέρνει τον κρύο αέρα στην καμπίνα. Αν δυναμώσεις την ένταση του αέρα συνεχίζει να ακούγεται ο θόρυβος;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
- Σβέλτος ΔΕΝ είσαι
- Οικονομικός είσαι...
Σε τι διαφωνείς με τα παραπάνω; 8-)
Tapatalk
Νομίζω απάντησα ενα προς ενα.
-
Ποσά κιλά είναι το SX4 Across 4X2 με τον 1.6?
Sent from Corsair's brick
-
1240 ,10 και κατι kg/kW 320 Nm/1750 στροφές
Η αντίστοιχη εκδοςη 4χ2 του qq ειναι 1419 , 10.9 kg/kW 320 Nm -
Ελαφρουτσικο
-
το σκέφτεσαι;
-
Μείνετε συντονισμένοι
-