-
Εκεί είσαι φίλε με 120 στα 5 αντε να κατέβεις 4.8 είναι φανταστικό νούμερο αλλά αμάξια θα σκότωναν για τέτοια επίδοση πραγματική την επιβεβαιώνω κι εγώ και όχι στα χαρτιά
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Σωστή παρατήρηση. Εγώ παίζω ανάμεσα στα 5,2 με 5,5 με ήπια οδήγηση. Βέβαια το scross σε πολλά του θυμίζει περισσότερο καλοστημένο σπορ σεντάν.
-
Έτσι είναι όταν εγώ τα έλεγα για το πόσο καλοστημένο είναι πέφτανε να με φάνε για το περίπτερο που οδηγώ και τα γνωστά οι γνωστοί γκαζοφονιαδες τις ασφάλτου
-
Πάντως φίλος που προχώρησε στην αγορά του vitara αναθεώρησε και σχεδόν 2 χρόνια μετά καλοβλέπει το scross για δύο λόγους κυρίως. 1) Καλύτερη κατά τη γνώμη του οδική συμπεριφορά αλλά και 2) διευθέτηση πρακτικότητα χώρων.
-
Η γνώμη μου (μετά από Τεστ Drives) είναι ότι το S Cross είναι εξαιρετικό στον δρόμο (αλλά και ως αυτοκίνητο), με μοναδικά αρνητικά (για εμένα) το μέτριο εσωτερικό και την ξερή αντίδραση της πίσω ανάρτησης σε εγκάρσιες ανωμαλίες. Δηλαδή θα το ήθελα λίγο πιο άνετο (για οικογενειακό αυτοκίνητο) και με λίγο καλύτερη ποιότητα κύλισης. Φυσικά, για την τιμή του αυτά δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρά αρνητικά.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Η γνώμη μου (μετά από Τεστ Drives) είναι ότι το S Cross είναι εξαιρετικό στον δρόμο (αλλά και ως αυτοκίνητο), με μοναδικά αρνητικά (για εμένα) το μέτριο εσωτερικό και την ξερή αντίδραση της πίσω ανάρτησης σε εγκάρσιες ανωμαλίες. Δηλαδή θα το ήθελα λίγο πιο άνετο (για οικογενειακό αυτοκίνητο) και με λίγο καλύτερη ποιότητα κύλισης. Φυσικά, για την τιμή του αυτά δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρά αρνητικά.+1
-
Αυτό το ξερό της πίσω ανάρτησης είναι όντως το σημαντικότερο κουσούρι του αμαξιου. Το εσωτερικό που δεν είναι και τόσο χάλια συνηθίζεται τα γκουπ όχι
-
Το εσωτερικό του όταν το είχα δει μου φάνηκε όμορφο. Μόνο χάλια δεν το λες. Η εξωτερική εικόνα δεν μου άρεσε στο αυτοκίνητο αυτό. Αναμφισβήτητα όμως τιμώντας το όνομα της φίρμας είναι ένα αυτοκίνητο πολλαπλών ρόλων, και του σαλονιού αλλά και του λιμανιού...
-
To νέο scross με λάστιχο 55 προφίλ σε 17άρα ζάντα έχει βελτίωση στην απορρόφηση των κραδασμών ή έχει την ίδια ΄΄ξερή΄΄αντίδραση όπως το προηγούμενο με 50/R17; Γνωρίζει κάποιος ;
-
Ο χρήστης panosc έγραψε:
To νέο scross με λάστιχο 55 προφίλ σε 17άρα ζάντα έχει βελτίωση στην απορρόφηση των κραδασμών ή έχει την ίδια ΄΄ξερή΄΄αντίδραση όπως το προηγούμενο με 50/R17; Γνωρίζει κάποιος ;Λογικά θα είναι καλύτερο, αλλά εγώ έκανα test drive στο facelift με το 55αρι προφίλ και μου φάνηκε 'ξερό'. Το προ-fl δεν το έχω οδηγήσει για να συγκρίνω.
-
ευχαριστώ, είναι κρίμα βέβαια γιατί δεν το φτιάχνει αυτό η suzuki. Και άλλες εταιρίες έχουν ημιάκαμπτο άξονα πίσω αλλά η απορρόφηση είναι καλή.
-
Όσοι έχετε αλλάξει λάστιχα έχει κανείς δοκιμάσει 205/55 /17 να μας πει εντυπώσεις σε σχέση με το 50αρι; το κοπανημα του πίσω άξονα έχει μειωθεί; η κατανάλωση έχει αλλάξει;
-
Εγώ που έχω 215/55/17 δεν τα νιώθω να βαράνε μέσα στην πόλη. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως λειτουργούν τα modes του tpms?
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Εγώ που έχω 215/55/17 δεν τα νιώθω να βαράνε μέσα στην πόλη. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως λειτουργούν τα modes του tpms?Για να παρεις ενδειξη περπατας το αυτοκινητο περιπου 500 μετρα και μετα βλεπεις τον καθε τροχο ποσο αερα εχει.Εχει στο ταμπελακι comfort load και eco και αναλογα βαζεις ποσοτητα αερα και αλλαζεις το mode ωστε να καταλαβει τις νεες ενδειξεις....
-
Και γιατί να καταλάβει το μηχανάκι τις ενδείξεις;
-
Θα βοηθήσω με ένα παράδειγμα:
Αν φορτώσεις φουλ το αμάξι με επιβάτες και μπαγκάζια θα πρέπει να βάλεις περισσότερο αέρα στα λάστιχα.
Αν βάλεις λοιπόν αέρα και αφήσεις τη ρύθμιση στο comfort, το TPMS θα αρχίσει να βαράει ότι έχεις πολύ υψηλή πίεση στα ελαστικά. Αν όμως το βάλεις στο load τότε δεν θα διαμαρτύρεται. -
Άρα θέλει να γνωρίζει τα 'γούστα' σου για ορίσει τα ανώτατα/κατώτα όρια περα από τα οποία σε ειδοποιεί, λες. Λογικό ακούγεται.
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Εγώ που έχω 215/55/17 δεν τα νιώθω να βαράνε μέσα στην πόλη. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως λειτουργούν τα modes του tpms?Από υπόλοιπη συμπεριφορά σε σχέση με κατανάλωση οδικη συμπεριφορά θόρυβο είδες διαφορά σε σχέση με το 205/50/17?
-
Ο χρήστης luckies έγραψε:
Και γιατί να καταλάβει το μηχανάκι τις ενδείξεις;Φιλε μου το παραδειγμα που εδωσε ο robotech ειναι Η ΣΩΣΤΗ απαντηση στο ερωτημα σου.(απλα εγραφα απο το κινητο καιδεν ειχα χρονο να το γραψω σωστα).Εμενα παντως που το εχω στο eco mode βαζω μπροστα 260 kpa και πισω 250kpa και δεν εχω θεμα....
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Και γιατί να καταλάβει το μηχανάκι τις ενδείξεις;
Φιλε μου το παραδειγμα που εδωσε ο robotech ειναι Η ΣΩΣΤΗ απαντηση στο ερωτημα σου.(απλα εγραφα απο το κινητο καιδεν ειχα χρονο να το γραψω σωστα).Εμενα παντως που το εχω στο eco mode βαζω μπροστα 260 kpa και πισω 250kpa και δεν εχω θεμα....
Σωστός, κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι υπάρχει αρκετό περιθώριο προς τα πάνω/κάτω μέχρι να βγάλει ειδοποίηση.
SUZUKI SX4 SCROSS