-
Στη φωτογραφία με το κέντρο του ταμπλό, με το διχτάκι, δε βλέπω καμιά ατέλεια.
Στη δεξιά φώτο με το tweeter, πράγματι και σε φίλο μου έτσι είναι ακριβώς, όπως γράφουν και οι περισσότεροι.Αφού έτσι είναι σε όλους, έτσι το δένει το εργοστάσιο.Εγώ προσωπικά, εκτός απο το παράθυρο(αν τρίζει), δε θα πείραζα τίποτα.
Στα καινούργια αυτοκίνητα, ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, αν βγουν πλαστικά δε μπαίνουν ΠΟΤΕ όπως της μαμάς, να το ξέρετε αυτό. Οι καλοί μάστορες μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν.
Αν δεν τρίζει, άστο όπως είναι. -
Βγήκε stage1 για scross στα 150 άλογα με 395 ροπή.
https://www.facebook.com/Code6Tuning/po ... 1671081986Εδώ με μαύρα φώτα αλογόνου.
Δείτε το τρελό intercooler μπροστά. Αλητεία σκέτη.
-
Εμένα γιατί μου φαίνεται μαμά το κουλερ;;;
Για τον 1,6 diesel υπάρχουν πολλά προγράμματα και παράλληλοι εγκέφαλοι εδώ και χρόνια...
-
Νομίζω πως απλά υπερβάλλεις.
Το δεξί ηχείο δεν έχει κανένα θέμα. Μπορεί να μην είναι όμορφος ο τρόπος που το κουμπώνει η Suzuki αλλά δεν υπάρχει θέμα ελαττώματος για το οποίο πρέπει να κάνεις κάτι.
Παρομοίως για το ταμπλό. Δε μπορώ να δω κάποιο πρόβλημα. Πόσο μάλλον το να πιστεύεις πως είναι η πρώτη φάση του σκασίματος που είχε ο προηγούμενος φίλος.
Για το παράθυρο δε γνωρίζω καθώς δεν έχω κάποιο ζήτημα όμως είναι το μόνο ζήτημα που νομίζω θα πρεπε να κοιτάξεις. -
Gipaete
Το δεξί ηχείο κουμπώνει διαφορετικά από το αριστερό. Αν δεν είναι αυτό ελάττωμα, τι είναι; Καλλιτεχνική παρέμβαση; Δεν είπα παρά όλα αυτά ότι θα ζητήσω επέμβαση επί αυτού παρά μόνο στο παράθυρο.
Το γεγονός ότι δεν βλέπεις ελάττωμα στο πάνω μέρος το κατανοώ (εξ αρχής το σημείωσα). Η φωτογραφία δεν αποδίδει την πραγματικότητα που όμως έχουν βιώσει και άλλοι 2 εδώ μέσα. Μακάρι να έχεις δίκιο πάντως.
-
Ο χρήστης gipaetos έγραψε:
@robotech_Πλήρωσες για το πλαστικό ή το περιλαμβάνει η εγγύηση;
Το κάλυψε η εγγύηση.
-
1.5 μήνας και 3000 χιλιόμετρα.
1500 αυτοκινητόδρομο, 200-300 και τα υπόλοιπα 1200-1300 περιφερειακούς/επαρχιακούς δρόμους εκ των οποίων τα μισά στις Άλπεις.Pros
Βασικά είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος οπότε δυσκολεύομαι να πω τούτο ή το άλλο ξεχωρίζουν.
Αν κάτι μου κάνει εντύπωση είναι η κατανάλωση που παραμένει στο 5.8. Ακριβώς ό,τι γράφει ο κατασκευαστής για τον βενζινοκινητήρα της έκδοσης. Μου κάνει μάλιστα τόση εντύπωση που κατά τη διάρκεια του στρωσίματος έχει αυτήν την κατανάλωση που μεταξύ αστείου και σοβαρού έλεγα στη γυναίκα μου πως κάτι 'βρωμάει'
Μου αρέσει επίσης η ποιότητα κύλισης και η αίσθηση του ελαφριού τιμονιού (τώρα που το συνήθισα).
Η τετρακίνηση πάρα πολύ καλή. Ίσως το πλέον δυνατό σημείο. Όλες οι ρυθμίσεις που δίνουν ροπή στους πίσω τροχούς εξαιρετικές. Ακόμη και το απλό sport mode δίνει άλλη αίσθηση και όταν το αυτοκίνητο είναι φορτωμένο του επιτρέπει να κινηθεί άνετα.
Δεν έχω κανένα τρίξιμο ή ιδιαίτερο θόρυβο στο αυτοκίνητο. Ούτε στην πόρτα όπως άλλοι φίλοι εδώ. Μέτρησα τα db στην καμπίνα σε αυτοκινητόδρομο με 120km/h. 71db+. Όχι κάτι τραγικό αλλά φυσικά όχι και χαμηλό. Δεν είναι ενοχλητικό.Cons
Αρνητικά τώρα.
Παρ' όλο που το έχω συνηθίσει με ενοχλεί η τεράστια απόκλιση στο καντράν. Δε μπορεί να δείχνει 108 και να πηγαίνω με 100. 8% απόκλιση στα 100 χιλιόμετρα είναι μεγάλη. Ναι, τα λάστιχα που φοράει από τη μάνα του είναι στο κάτω όριο διαστάσεων αλλά και πάλι η απόκλιση είναι τεράστια.
Τα σκληρά αμορτισέρ θυσιάζουν την άνεση όπως είναι φυσικό. Όχι για τους μπροστά. Για τους πίσω. Δεν είναι τραγικό για μένα που οδηγώ σε ελβετικούς δρόμους, αλλά σίγουρα στην Ελλάδα θα ναι πρόβλημα.
Τέλος, για μένα δεν είναι σοβαρό ζήτημα αλλά για αρκετούς φίλους εδώ θα είναι. Όταν το αυτοκίνητο έχει 4 άτομα ο βενζινοκινητήρας ζορίζεται στην επιτάχυνση καθώς η ροπή του δεν είναι υψηλή. Για να το αντιμετωπίσεις αυτό πρέπει να γυρίσεις σε sport mode για να χεις ροπή στους πίσω τροχούς και να επιταχύνει πιο άνετα το αμάξι. Εγώ δεν το θεωρώ ιδιαίτερο πρόβλημα και το γνώριζα εκ των προτέρων αλλά στην Ελλάδα αυτό σημαίνει κόστος σημαντικό για το μέσο άνθρωπο μιας και η κατανάλωση στο σπορτ είναι σαφώς αυξημένη -
1.5 μήνας και 3000 χιλιόμετρα.
1500 αυτοκινητόδρομο, 200-300 και τα υπόλοιπα 1200-1300 περιφερειακούς/επαρχιακούς δρόμους εκ των οποίων τα μισά στις Άλπεις.Φαντάζομαι το να οδηγεί κανείς σε τέτοιους δρόμους θα είναι απόλαυση!
Όνειρό μου ένα ταξίδι οδικώς στην Κεντρική Ευρώπη! -
Οι αυτοκινητόδρομοι στην κεντρική Ευρώπη είναι γενικά εξαιρετικής ποιότητας.
Αλλά αυτό που ευχαριστιέμαι είναι τους περιφερειακούς δρόμους. Όμορφα τοπία χωρίς να αγχώνεσαι πως θα πέσεις σε λακκούβα ή θα αναπηδά το αμάξι -
Τέλος, για μένα δεν είναι σοβαρό ζήτημα αλλά για αρκετούς φίλους εδώ θα είναι. Όταν το αυτοκίνητο έχει 4 άτομα ο βενζινοκινητήρας ζορίζεται στην επιτάχυνση καθώς η ροπή του δεν είναι υψηλή. Για να το αντιμετωπίσεις αυτό πρέπει να γυρίσεις σε sport mode για να χεις ροπή στους πίσω τροχούς και να επιταχύνει πιο άνετα το αμάξι.Αυτό φυσικά και δεν ισχύει. Όταν στέλνει ισχύ πίσω δεν αποκτάει παραπάνω άλογα ο κινητήρας, ο ίδιος παραμένει. Για την ακρίβεια η μετάδοση της ισχύος σε δύο επιπλέον τροχούς έχει μεγαλύτερες απώλειες και άρα μικρότερη συνολική ισχύ στον δρόμο. Αυτό που προφανώς αλλάζει στο sport mode είναι η χαρτογράφηση του γκαζιού και για αυτό νιώθεις διαφορά.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το να δείχνει το κοντέρ λιγότερα χιλιομετρα από τα πραγματικά απαγορεύεται απο τον νομο. Όλοι σχεδόν οι κατασκευαστές δίνουν μια απόκλιση προς τα πάνω για λόγους ασφαλειας κι εξασφάλισης του οδηγού. Το ποσοστό απόκλισης παίζει από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Κανονικα όταν αλλάζουμε διάμετρο τροχών πρέπει να πηγαίνουμε στην αντιπροσωπεία για καλιμπραρισμα του κοντέρ σύμφωνα με τις νέες διαστάσεις οι οποίες δεν πρέπει ποτέ να είναι πάνω από 3% διαφορετικές σε διάμετρο τροχού σε σχέση με τις εργοστασιακές.Σωστός ως συνήθως. Και σε αυτοκίνητα και σε μηχανές συμβαίνει αυτό
-
Μπορεί να μην αγοράσαμε το καλύτερο αυτοκίνητο που υπάρχει, αλλά σίγουρα είναι εξαιρετικά αξιόπιστο, σύμφωνα με το test μακράς διαρκείας (100.000 km) του περιοδικού autobild όπου απέσπασε την μέγιστη βαθμολογία. http://www.autobild.de/artikel/suzuki-s ... 07983.html
-
Τι λες τώρα Έκτωρα!!!!
Πωωωωωωωωω.....τα μόνα προβλήματα εντοπίστηκαν στο ραδιο-cd, το οποίο δεν εισάγεται στην Ελλάδα!
Ευχαριστώ Έκτωρα για το bookmark στον chrome.
Και όλα αυτά στο γερμανικό autobild.
Έλα ρε JAPAN......και στον τάφο japan ρε γαμώτο....JDM και άγιος ο Θεός.
-
Ναι Japan 100% λέμε...
-
Για όποιον τον ενδιαφέρει, υπάρχει σχετικό άρθρο στο τελευταίο τεύχος του Ελληνικού autobild που κυκλοφορεί από την Παρασκευή 6/5/2016. Όντος 100% ιαπωνική φιλοσοφία και κατασκευή, για ένα αυτοκίνητο που κυκλοφορεί χωρίς διαφοροποιήσεις σε τουλάχιστον 200 χώρες σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, που δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει, αλλά να καλύψει ανάγκες διαφορετικών λαών και περιοχών.
-
Μακαρι να βγει αξιοπιστο οσο λενε αλλωστε για αυτο πηρα Japan...Εγω παντως εφθασα 42000 χλμ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, μεση καταναλωση καυσιμου 5,8λιτ με καυσιμο Bp ultimate εδω και καιρο.Ερωτηση εχει παει καποιος για συντηρηση του κλιματισμου?
-
Εσκασε ανακληση στα καθισματα του Scross...Tηλεφωνο στην suzuki για παραγγελια υλικων για αντικατασταση της πλατης καθισματων απ' οτι μου ειπαν...
-
Τι αφορά ακριβώς;
-
Μαλλον θα ξηλωσουν τις πλατες των 2 καθισματων...Απο οτι καταλαβα γιατι δεν πηρα το χαρτι της Σφακιανακης (ας ειναι καλα τα κουριερ) υπηρξε προβλημα σε καθισμα με τον πλαινο αεροσακο χωρις να φταιει ο αεροσακος αλλα η ραφες του καθισματος...
-
http://www.newsauto.gr/diakrisi-axiopis ... i-s-cross/
Πολύ σημαντική διάκριση και γιατί είναι τεστ 100.000χλμ. αλλά και γιατί είναι από Γερμανικό περιοδικό....
Δεν κατάφερα να βρω ολόκληρη τη λίστα
SUZUKI SX4 SCROSS