-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Το Tiguan 1.6 tdi 115ps παντως κανει 28.300 αν το Tucson 141ps ειναι στην ίδια τιμη πάνω κατω θα προτιμούσα το δεύτερο.
(Σε χώρα διαφορετική της Ελλάδας παντως το διλιτρο vw των 190 ίππων θα ηταν η καλύτερη επιλογη)Ακόμα και στα ίδια λεφτά παίρνεις περισσότερα άλογα και αυτόματο καθώς και περισσότερη εγγύηση με το Hyundai
Βάζει δύσκολα η HyundaiΣτα ιδια λεφτα παιρνεις λιγοτερο εξοπλισμο,επιδοσεις αλλων αυτοκινητων με 110 αλογα συν αυξημενη καταναλωση. Με ιδιο εξοπλισμο πας στα 30.250
Λοιπόν κοίταξα τιμοκαταλόγους στη γειτονική Ιταλία.
Το Tucson 141ps βγαίνει μόνο στην 3ή πλούσια έκδοση και μόνο με αυτόματο κιβώτιο στην τιμη 30.750
Το Tiguan 1.6 στην αντίστοιχη έκδοση με πάνω κατω τον ίδιο εξοπλισμό πλην αυτομάτου κιβωτίου κανει 29.850.
Εγώ θα πήγαινα προς Tucson πλευρά αν και θα προτιμούσα φθηνότερη τιμη με μηχανικό και κάποια δευτερεύουσας σημασίας έξτρα εκτός.Οταν ερθει με το καλο να το παρεις φιλε μου. Θα μπορουσες να παρεις και το κασκαι con με ιδιες επιδοσεις φουλ εξοπλισμο εκτος αυτοματο κιβωτιο και να γλυτωσεις 5.000.
Εννοειται καλυτερη μεταπωληση το νισσαν ενω αμα θελεις χτυπας και το κασκαι με τα 130 αλογαΟι σκέψεις μου ειναι θεωρητικής φύσης. Ουτε ψάχνω να αγορασω αυτοκινητο ουτε θα έδινα 30+ χιλιαρικα αν εψαχνα
Κοιτα εδω πως πηγαινει η κουβεντα και μετα ερχεται η αποστομωτικη απαντηση πως δεν ενδιαφερεσαι αλλα πιο πανω γραφεις πως εσυ θα πηγαινες μεν αλλα .....μπλα μπλα.
Θα πουμε στην εταιρια να βγαλει μια εκδοση στα μετρα σου κοντα στα 20.000 και να χτυπαει πριμιουμ μοντελα!!![emoji12] [emoji12] [emoji12]
Εχασε εναν αγοραστη η χιουνται(στα λογια)
Καλο απογευμα -
Θα 'μιλήσω ειλικρινά'. Το τελευταίο ποστάρισμα του Aikibill το διάβασα και γέλασα και θα πρέπει Νίκο να παραδεχθείς πως δεν είναι κι άσχημο. Το ίδιο μάλιστα θα μπορούσε να γράψει κάποιος και για εμένα και έτσι απλά απαντώ πως απλά ήθελα όταν ξεκίνησα να γράφω εδώ μέσα να ξέρουν όλοι πως κινούμαι και να μου τα ψάλλουν ανάλογα όπου χρειαστεί. Η ένσταση μου είναι πως παρόλο που δεν συμπαθώ την εταιρεία και τις πρακτικές της όπως και η προαναφερόμενη με τα +100 150 ευρώπουλα , (λίγη σημασία έχει), το νέο tiguan το λάτρεψα και πιστεύω πως ανεξάρτητα τι ώθησε κάποιον να το πάρει, το χαμόγελο ικανοποίησης (από τον ισορροπημένο χαρακτήρα και αισθητική του οχήματος όσο και την ποιότητα του) δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να του το κόψει! Μη χαλιέσαι λοιπόν γιατί κακά τα ψέματα θα έλεγα πως και σκατά να ήταν σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό το vw πάλι πιθανόν για μένα εκεί θα πήγαινες. Δεν είσαι ο μόνος θιασώτης μιας συγκεκριμένης φίρμας. Υπάρχουν κι άλλοι! Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αρκεί να μην επηρεάζει την κρίση μας όταν αναφερόμαστε σε οχήματα άλλων εταιρειών.
-
Οχι Σπυρο εισαι λαθος αδερφε! Αν ηταν χαλια δε θα το επαιρνα. Οι περισσοτεροι εδω μεσα το λενε πως προκειται για ενα value αμαξι.
Εχω χιουνται 8 χρονια τωρα ενω πιο παλια επαιζε και ενα accent.
Δεν ειμαι θιασωτης καμιας και αν θυμασαι εχω πει πως το δικο σου ειναι μια τιμια και πολυ καλη επιλογη.
Το nikname που εχω ετσι το εβαλα αφου το Nikos δεν ηταν διαθεσιμο
Ps Σπυρο αν θυμασαι πηγαινα για το κασκαι κον που το θεωρω επισης πολυ καλο αμαξι.
Εγω που λες προτιμησα το χιουνται στη πλουσια τοτε εκδοση με τα 11.800 παρα ενα πολο με 500 ευρω παραπανω -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Οχι Σπυρο εισαι λαθος αδερφε! Αν ηταν χαλια δε θα το επαιρνα. Οι περισσοτεροι εδω μεσα το λενε πως προκειται για ενα value αμαξι.
Εχω χιουνται 8 χρονια τωρα ενω πιο παλια επαιζε και ενα accent.
Δεν ειμαι θιασωτης καμιας και αν θυμασαι εχω πει πως το δικο σου ειναι μια τιμια και πολυ καλη επιλογη.
Το nikname που εχω ετσι το εβαλα αφου το Nikos δεν ηταν διαθεσιμοΧάλια δεν θα ήταν με τίποτα φίλε! Άλλωστε αν κατάφεραν να το βάλουν στην κορυφή (με την δική μου πάντα οπτική) δεν είναι κακό να δίνουν πάτημα στους θιασώτες τους. Εγώ πάντως σε Κορεάτικο suv δεν θα πήγαινα το ομολογώ. Θα προτιμούσα να αλλάξω κατηγορία.
-
Το Tiguan 1.6 tdi 115ps παντως κανει 28.300 αν το Tucson 141ps ειναι στην ίδια τιμη πάνω κατω θα προτιμούσα το δεύτερο.
(Σε χώρα διαφορετική της Ελλάδας παντως το διλιτρο vw των 190 ίππων θα ηταν η καλύτερη επιλογη)Ακόμα και στα ίδια λεφτά παίρνεις περισσότερα άλογα και αυτόματο καθώς και περισσότερη εγγύηση με το Hyundai
Βάζει δύσκολα η HyundaiΣτα ιδια λεφτα παιρνεις λιγοτερο εξοπλισμο,επιδοσεις αλλων αυτοκινητων με 110 αλογα συν αυξημενη καταναλωση. Με ιδιο εξοπλισμο πας στα 30.250
Λοιπόν κοίταξα τιμοκαταλόγους στη γειτονική Ιταλία.
Το Tucson 141ps βγαίνει μόνο στην 3ή πλούσια έκδοση και μόνο με αυτόματο κιβώτιο στην τιμη 30.750
Το Tiguan 1.6 στην αντίστοιχη έκδοση με πάνω κατω τον ίδιο εξοπλισμό πλην αυτομάτου κιβωτίου κανει 29.850.
Εγώ θα πήγαινα προς Tucson πλευρά αν και θα προτιμούσα φθηνότερη τιμη με μηχανικό και κάποια δευτερεύουσας σημασίας έξτρα εκτός.Οταν ερθει με το καλο να το παρεις φιλε μου. Θα μπορουσες να παρεις και το κασκαι con με ιδιες επιδοσεις φουλ εξοπλισμο εκτος αυτοματο κιβωτιο και να γλυτωσεις 5.000.
Εννοειται καλυτερη μεταπωληση το νισσαν ενω αμα θελεις χτυπας και το κασκαι με τα 130 αλογαΟι σκέψεις μου ειναι θεωρητικής φύσης. Ουτε ψάχνω να αγορασω αυτοκινητο ουτε θα έδινα 30+ χιλιαρικα αν εψαχνα
Κοιτα εδω πως πηγαινει η κουβεντα και μετα ερχεται η αποστομωτικη απαντηση πως δεν ενδιαφερεσαι αλλα πιο πανω γραφεις πως εσυ θα πηγαινες μεν αλλα .....μπλα μπλα.
Θα πουμε στην εταιρια να βγαλει μια εκδοση στα μετρα σου κοντα στα 20.000 και να χτυπαει πριμιουμ μοντελα!!![emoji12] [emoji12] [emoji12]
Εχασε εναν αγοραστη η χιουνται(στα λογια)
Καλο απογευμαΝίκο, ηρεμησε λιγο και μην άνευ λόγου. Το φόρουμ αν ο καθένας έμπαινε να γράψει αποκλειστικά και μόνο για οποίο αυτοκινητο εχει η πρόκειται να πάρει προσεχώς θα ηταν άδειο.
Τα αυτοκινητα και η μπαλιτσα ειναι παιχνίδια για μεγάλα παιδια για αυτο μας αρέσουν και ασχολουμαστε
Ps αν έγραφα οτι το vw ειναι κλάσεις ανώτερο κάθε κορεατικού κουβα ειμαι σίγουρος οτι δεν θα σε ενοχλούσε καθόλου που δεν ειμαι υποψήφιος αγοραστής. -
εγγυηση.
Με 150 ευρω ή με δωρο απο την αντιπροσωπεια εχεις 4 χρονια και στη vw.Της πλακας εγγυησεις ειναι αυτες. Οταν ερθει η ωρα εχει αποδειχθει οτι τα ψιλα γραμματα ηταν απειρα... Οτι δεν ειναι εργοστασιακη τρεχα γυρευε...
Απαραδεκτο το οτι σε καλυπτει μονο 2 χρονια ακομα η vw εργοστασιακα.[emoji106]
Νονε η επεκταση απο τα 2 στα 4 χρονια δεν εχει ψιλα γραμματα και ειναι κανονικα εργοστασιακη.
Δεν ειναι οπως τα 3+3 της τουοτα ή τα 2+4 της οπελΜια χαρά εγγυηση ειναι της Τογιότα και ηδη παει επισήμως και 8 ...
Στη δεύτερη τριετία απλα δεν καλύπτει καποια πράγματα. Ωστόσο τίποτα σημαντικό δεν μένει απέξω.
Προφανώς τα 5 εργοστασιακά με απεριόριστο αριθμό χιλιομέτρων της Hyundai ή τα 7 εργοστασιακά της Kia ειναι απίστευτα καλο deal και μακάρι και οι ευρωπαιοι να τα έδιναν αφού έχουν τόση εμπιστοσύνη στα οχήματα τους.
Ενας λόγος που δεν εχω παρει ποτε ευρωπαϊκό ειναι και η εγγυηση! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ενας λόγος που δεν εχω παρει ποτε ευρωπαϊκό ειναι και η εγγυηση!
Ναι γιατι σαμπως τα κρατας πανω απο 3-4 χρονια...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τα Τογιότα βρε τα ειχα κρατήσει!
Το κορολα 11 χρονια και το rav 8 .... -
Ναι γιατι σαμπως τα κρατας πανω απο 3-4 χρονια... [emoji38]
Το κορολα 11 χρονια και το rav 8 ....8 χρονια σε ολα τα αυτοκινητα ή μονο στο υβριδικο?
Σε μενα παλια ηταν 3+3 και τα +3 ηταν της ελληνικης αντιπροσωπειας και καλυπτε λιγα πραγματα τα οποια στην ουσια ειναι απιθανο να χαλασουν -
Τωρα διαβαζα οτι θελει 350 εως 580 νομιζω για να παει απο τα 6 στα 8
-
Το κορολα 11 χρονια και το rav 8 ....Καλα οταν κρατησεις 20-25 ελα να τα ξαναπουμε...
-
Ω, ρε φίλε 20-25 χρόνια και δεν βαριέσαι να έχεις το ίδιο αυτοκινητο τόσο καιρό;
-
Οταν εχεις ενα αμαξι πολλα χρονια περνας απο πολλα σταδια. Στην αρχη χαιρεσαι που ειναι καινουργιο. Μετα βλεπεις οτι περασαν καποια χρονια και θες να το ξεφορτωθεις . Και τελος αν τελικα δεν το ξεφορτωθηκες μετα αποκτα συναισθηματικη αξια και θες να το κρατησεις μεχρι να 'πεθανει' απο τα πολλα χιλιομετρα.
Sent from my iPod touch using Tapatalk
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Οταν εχεις ενα αμαξι πολλα χρονια περνας απο πολλα σταδια. Στην αρχη χαιρεσαι που ειναι καινουργιο. Μετα βλεπεις οτι περασαν καποια χρονια και θες να το ξεφορτωθεις . Και τελος αν τελικα δεν το ξεφορτωθηκες μετα αποκτα συναισθηματικη αξια και θες να το κρατησεις μεχρι να 'πεθανει' απο τα πολλα χιλιομετρα.Όπως ο πατέρας μου με την Corolla (ΚΕ25) του 1970! Εγώ από την άλλη βαριέμαι και όταν μπορούσα, άλλα αυτοκίνητο κάθε 2-3 χρόνια το πολύ. Τώρα έχω σπάσει το ρεκόρ μου που το έχω κρατήσει 5 (σχεδόν) χρόνια. Τέλος του off topic.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ω, ρε φίλε 20-25 χρόνια και δεν βαριέσαι να έχεις το ίδιο αυτοκινητο τόσο καιρό;Τα ανταλλαζουμε μεταξυ μας οικογενειακως για να μη βαριομαστε, χωρις πλακα! Το μικρο εχει παει εκ περιτροπης απο μανα ,σ εμενα και μετα αδερφο και ξανα σε μενα Βεβαια ο νονος τη πληρωνει να τα περιποιειται
-
Επειδή πολλές φορές αναφέρθηκαν εδώ μέσα τα πλεονεκτήματα των hatchback έναντι των crossovers/SUV, να κάτι που μπορείς να κάνεις με ένα SUV που δεν μπορείς να κάνεις με το hatchback
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Επειδή πολλές φορές αναφέρθηκαν εδώ μέσα τα πλεονεκτήματα των hatchback έναντι των crossovers/SUV, να κάτι που μπορείς να κάνεις με ένα SUV που δεν μπορείς να κάνεις με το hatchback -
Τώρα το λέτε; που τελειωσε το καλοκαίρι;;;;
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
...ή μπορούμε να δοκιμάσουμε να βουτήξουμε...μαζί με το αμάξι!!
...έχουμε ξεφύγ' !! -
Δεν υπάρχει!!!
Αγορά πετρελαιοκίνητου crossover