Ο χρήστης Mark έγραψε:
Mόλις είδα στη σελίδα της Fiat αυτό : http://i1374.photobucket.com/albums/ag433/m456k832/Capture_zps299e0f72.jpg
Αν υπάρχει ακόμη και το αφήνουν 15 χιλιάρικα τότε είναι ευκαιρία.
Ίδιος κινητήρας με το sx4 και 100 κιλά λιγότερα. Θα σπέρνει(τον τρόμο σε οτιδήποτε μέχρι 21Κ) σε ρεπρίζ...
Το μοτέρ είναι ατμόσφαιρα και benzina...
Είπα εγω οτι σε πιασαν κοτσο! Οταν αγοράζεις μια BMW ποτε δεν σε πιάνουν κοτσο! Αγοράζεις μια σταθερή αξία! Τελικα 23 το πήρες ή 21 που λεει ο άλλος φίλος? και ο εξοπλισμός του gl+ Τον βλέπεις απο τα προσπεκτ εσυ ξερεις τι εξοπλισμο πήρες στον άσο για να τον συγκρίνεις .
Πχ προβολείς ομίχλης, keyless start stop, hill hold, διζωνικο κλιματισμό, ράγες οροφής, φιμέ κρύσταλλα πισω, USB, Bluetooth, cc, ηλεκτρικά ανδιπλουμενοι καθρέπτες, έλεγχος πίεσης ελαστικών , αεροσακος γονατων που εχει μεταξυ πολλών άλλων η πλούσια έκδοση του scross υπαρχουν ολα αυτα στην έκδοση που πήρες? και μην αρχίσουμε τι να το κάνουμε το ενα και δεν χρειάζομαι το αλλο !
Εγώ το πήρα 23 και ο axem 21 κάτι με λιγότερα extra. Υπάρχουν πάρα πολλοί που αγόρασαν σε αυτές τις τιμές γιατί οι εκπτώσεις της bmw είναι κάτι παραπάνω από μεγάλες.
Αφού επιμένεις να διυλίσουμε τον κώνωπα το δικό μου έχει ότι και το GL+ πλην των φιμέ κρυστάλλων πίσω (στο site της suzuki λέει φιμέ κρύσταλλα εμπρός-πίσω αλλά δεν λέει αν τα πίσω είναι σκούρα όπως λες εσύ), των ηλεκτρικά αναδιπλούμενων καθρεπτών και των ραγών οροφής (που στα χατσ δεν συνηθίζονται έτσι και αλλιώς). Επιπλέον του suzuki έχει servotronic, τρία προγράμματα οδήγησης που αλλάζουν εμφανώς απόκριση γκαζιού και αίσθηση τιμονιού, οθόνη 6.5 ιντσών πακέτο με το χειριστήριο i-drive όπου ελέγχεις σχεδόν τα πάντα εύκολα και γρήγορα, 6 ηχεία (με 2 woofer, ένα κάτω από κάθε κάθισμα), λάστιχα runflat, έγχρωμη οθόνη στον πίνακα οργάνων που βλέπεις διάφορες πληροφορίες, πρίζα 12v και στο πορτμπαγκάζ (εκτός αυτής μέσα στο υποβραχιόνιο), πλαφονιέρα και πίσω, cruise control με λειτουργία φρεναρίσματος, start/stop και δεν ξέρω αν μου ξεφεύγει κάτι άλλο. 99 co2 το bmw με πολλαπλών πίσω, 115 co2 το suzuki με ημιάκαμπτο.
Τελικά δεν ήταν και πολύ κακό deal