-
@gosta said in TESLA FORUM:
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Αν ειναι να παρεις κατι τετοιο που χρειάζεται installation για να μπει στην obd, παρε καλύτερα το sexy knob με τεράστια υποστήριξη και features με 100 ευρώ παραπάνω
Εγκατάσταση του sexy ποιος κανει;
Θεωρητικά και μόνος σου, εχει tutorials και βίντεο, αλλά αν ρωτήσεις και στο TOG ολο και καποιος θα βρεθει!
-
Αν ειναι να παρεις κατι τετοιο που χρειάζεται installation για να μπει στην obd, παρε καλύτερα το sexy knob με τεράστια υποστήριξη και features με 100 ευρώ παραπάνω
Εγκατάσταση του sexy ποιος κανει;
Θεωρητικά και μόνος σου, εχει tutorials και βίντεο, αλλά αν ρωτήσεις και στο TOG ολο και καποιος θα βρεθει!
νομιζω οτι θα ηταν καλη μπιζνα ενας ηλεκτρολογος που δεν ειναι στοκος, να ζηταει ενα 50αρικακι το τεμαχιο.
-
@limited_one said in TESLA FORUM:
Εντάξει. Δεν υπάρχει το αυτοκίνητο. Πραγματικά μακράν καλύτερο από όλα! Και είναι το μοναδικό που έχω δει να αυξάνεται η μπαταρία κατά την διαδικασία της ανάκτησης!
Κανονικά πρέπει να υπάρχει warning όπως στα σκληρά πορνό, οταν κλείνεις test!
Σε βάζει σε τρελό τριπάκι να αγοράσεις και δεν θες πολυ να την κάνεις τη "μαλακία" -
Όσοι λένε ότι μετά από δοκιμή Tesla δεν υπάρχει γυρισμός έχουν δίκιο!
Μπήκα στο Volvo μετά και μου φάνηκε αρχαίο, είναι λιγότερο άνετο και πιο θορυβώδες από το Tesla. -
@limited_one said in TESLA FORUM:
Όσοι λένε ότι μετά από δοκιμή Tesla δεν υπάρχει γυρισμός έχουν δίκιο!
Μπήκα στο Volvo μετά και μου φάνηκε αρχαίο, είναι λιγότερο άνετο και πιο θορυβώδες από το Tesla.και σκεψου οτι δεν σχολιασες καν γκαζι, infotainment, one pedal drive
-
@lap said in TESLA FORUM:
@dettol said in TESLA FORUM:
@lap said in TESLA FORUM:
Θα μπορούσε άραγε να υπάρχει ένας έξτρα μηχανισμός που όπως στα isg στην ανάκτηση με ένα ελατήριο να μετατοπίζει κάποιο γρανάζι εξωτερικά του διαφορικού όπου θα αυξάνει την ανάκτηση;
Δηλαδή ναι μπορεί να πηγαίνεις με 50 χλμ/ωρα αλλά όταν θα κα ει ανάκτηση το μοτέρ να γυριζει σαν να πηγαίνεις ας πουμε 150χλμ/ωρα
ε;
Ένας μηχναιμος ρε παιδι μου που από μια ταχύτητα και πάνω θα εμπλέκει ένα γρανζι. Και για να γίνει άμεσα χωρίς σερβο μηχανισμο θα χριεαζεται ένα ελατήριο συνδεδεμένο με καποι έλασμα που θα το μετακινεί ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα.
Έτσι θα πηγαίνεις με 50 χλμ/ωρα (τυχαία τιμή) και αυτό θα εμπλέκει το γραναζι ( κάτι σαν έναν πολύ μικρο κιβωτιο ενός γραναζιού μετά το διαφορικό) ώστε να γυρίζει το μοτέρ σε υψηλές στροφές που θα παράγει πολλές kWhΔεν ξέρω. Φλασια μου ήρθε μόλις διάβασα το ποστ σου
αυτο που θες ειναι να κανει πιο εντονη ανακτηση. Θεωρητικα θα μπορουσε, αλλα δεν θα μπορουσε να γινει πχ σε πισωκινητο και επιπλεον δεν ειναι πολλες οι περιπτωσεις που χρειαζεσαι τοσο εντονο φρεναρισμα για να δικαιολογει το κοστος.
TESLA FORUM