-
@red_monster said in TESLA FORUM:
@dettol said in TESLA FORUM:
Τι διαβάζουμε Αλλάχ μου
ωραιο! i see what you did there. θα το χρησιμοποιω αυτο αντι για "ημαρτον/ημαρτανον" και κανεις δεν θα μου κουνιεται
Με ποιο σύστημα έδωσες Πανελλήνιες ? Μήπως ήταν με το απλό, αυτό που κράταγες μαθήματα ? Μήπως είχες μπάρμπα στην Κορώνη και ήξερες τα θέματα ? Μήπως πήγες σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο ? Είσαι από αυτούς ?
Μηπως ειμαι γιος πολιτικου και μπηκα στο πανεπιστημιο χωρις εξετασεις; μηπως εδωσα εξετασεις με ελληνες εξωτερικου; με δυσλεξικους και εδωσα προφορικα;
Ειναι τοσα πολλα τα σεναρια που ΓΥΡΟφερνουν στο μυαλο καποιων τωρα! -
Τα λεφτά είναι πάρα πολλά, ας μην γελιόμαστε. Τον αν αξίζουν είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Προσωπικά θα τα ξαναγόραζα για την ποιότητα της κλήσης, την ακρίβεια της εύρεσης σε περίπτωση απώλειας, την άμεση σύνδεση- αποσύνδεση με το κινητό και φυσικά για την φοβερό ANC.
τα εχουμε πει αυτα. Υπαρχουν ισαξια και καλυτερα με τα μισα λεφτα. Γουστα ειναι αυτα.
-
Για το acceleration boost, τι άποψη έχουμε. Το δίνει για το παλιό 3αρι και το σκέφτομαι.
1,800€
-
@antonmone said in TESLA FORUM:
Δεν έχω συνδεδεμένο το κινητό με το ινφο του αυτοκινήτου. Σε κανένα αυτοκίνητο
Τελευταία δουλεύουν καλύτερα οι καθαριστήρες ε ;
Εν αναμονή του acceleration boost για εμάς τους γκαζιαριδες !
και οταν σε παιρνουν τηλεφωνο τι κανεις;
Airpods φυσικά. Δεν έχω ωράριο (μπορεί να είμαι σε επιφυλακή, μπορεί να έχω shut down κλπ), τι φταίνε οι λοιποί να ακούνε τις γκαριδοφωνάρες των ημίκουφων εργοδηγών ?
Άσε που δεν με έχει βολέψει ποτέ και σε κανένα αυτοκίνητο έναντι της ευκολίας των airpodsημαρτανον!!!! (το ειπα σωστα lap;)
νομιζω οτι αν χαμηλωσεις το volume δεν ακουγεται το τηλεφωνημα εκτος οχηματος. Γενικα δεν πολυμιλαω στο τηλεφωνο ενω οδηγω, που και που τυχαινει.Εγώ μιλάω συνέχεια, οδηγάω συνέχεια, αλλάζω αυτοκίνητα και μπαινοβγαίνω από αυτά σε διάφορες τοποθεσίες, προμηθευτές κλπ κλπ. Άσε ντετολ μου, μόνο ερποντς, δεν υπάρχει τίποτα άλλο !
Φοβερά τα AirPods Pro σε ποιότητα ,είναι το μόνο προϊόν της Apple που δεν μου βγήκε λόγω
γκαντεμιας.Μετα από δυο ζευγάρια λέω να δοκιμάσω τα αντίστοιχα της Sony.Να τους δώσεις άλλη μια ευκαιρία. Είναι μακράν του δεύτερου, το πιο βολικό προϊόν της απλ. Airpod pro 2 εδώ !
Ναι συμφωνω είχα δυο ζευγάρια όπως έγραψα και είναι κορυφαία πολιτικά και σε ευκολία.Η δίκη μου γκαντεμιά φταίει!!Το μόνο προϊόν της Apple που είναι ποκυ πίσω από τον ανταγωνισμό είναι το watch.Ενω είναι απίστευτα ακριβές στις μετρήσεις σε αντοχη και εργονομία,,η μπαταρια του είναι αστεία.Δεν το αλλάζω όμως .
Η εναλλακτική που σκέφτομαι είναι αυτά… https://www.whathifi.com/reviews/sony-wf-1000xm5Σε μέτρηση θερμίδων είναι αρκετά καλό, σε μέτρηση αποστάσεων δεν θα το έλεγα
Στο τρέξιμο δεν είχα κανένα θεμα με αποστασεις,στο κολύμπι φυσικά δεν ξερω αν είχε θεμα.Στην σημαντικότερη μέτρηση για μένα αυτή των καρδιακών παλμών είναι απίστευτα ακριβές,τσεκαρισμένο ταυτόχρονα με ζώνη και τον πομπο της Polar που είναι κορυφη.Ηταν εξίσου καλό και γρήγορο ακόμα και στις αυξομειώσεις ρυθμού εκεί που υστερούν συνήθως τα smart watch.Στο μόνο που ήταν άθλιο ήταν η μέτρηση οξυγόνου που αν το έπαιρνες στα σοβαρά έμπαινες εθελοντικά σε γραφείο τελετών γιατί μέτραγες ώρες.
-
,στο κολύμπι φυσικά δεν ξερω αν είχε θεμα
αψογο σε πισινα, δεν ξερω τι κανει σε ανοιχτη θαλασσα (ποτε δεν το φοραω στη θαλασσα)
-
Τι διαβάζουμε Αλλάχ μου
ωραιο! i see what you did there. θα το χρησιμοποιω αυτο αντι για "ημαρτον/ημαρτανον" και κανεις δεν θα μου κουνιεται
Με ποιο σύστημα έδωσες Πανελλήνιες ? Μήπως ήταν με το απλό, αυτό που κράταγες μαθήματα ? Μήπως είχες μπάρμπα στην Κορώνη και ήξερες τα θέματα ? Μήπως πήγες σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο ? Είσαι από αυτούς ?
Μηπως ειμαι γιος πολιτικου και μπηκα στο πανεπιστημιο χωρις εξετασεις; μηπως εδωσα εξετασεις με ελληνες εξωτερικου; με δυσλεξικους και εδωσα προφορικα;
Ειναι τοσα πολλα τα σεναρια που ΓΥΡΟφερνουν στο μυαλο καποιων τωρα! -
αψογο σε πισινα, δεν ξερω τι κανει σε ανοιχτη θαλασσα (ποτε δεν το φοραω στη θαλασσα)
Κληρονόμος;;;
-
Το ότι υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες του να δίνεις σε ένα διαφορετικό σύστημα (από την πλειοψηφία των παιδιών μέχρι εκείνη την εποχή) το οποίο και καταργήθηκε μετά από 4 χρονιές λόγω της δυσκολίας και κόπωσης που επιφέρει, είναι γεγονός. Γινόταν καταλήψεις τότε και πορείες των μαθητών αλλά και των γονέων τους. Ακόμα και αγωνιστές των κόκκινων φώναζαν πως ήταν απάνθρωπο. Δεν ενημερωθήκατε από τον καθοδηγητή σας;
Το να το χλευάζουν όσοι δεν το γεύτηκαν στην πράξη είναι δείγμα ελιτισμού. Ο ελιτισμός πηγάζει από την χαμηλη αυτοεκτίμηση.
Αλλά είπαμε ότι δεν μας αγγίζει είναι αφορμή χλευασμού. Όπως οι θάνατοι ανθρώπων άλλων εποχών. Μακριά από εμάς και ας κάνουμε αστειάκια.
-
Ναι εκ παραδρομής δεν ξεκαθάρισα ότι μιλαω πάντα για θάλασσα ,στην πισίνα μόνο για χαβαλέ με τα παιδιά.
-
Εσείς τώρα διαπαιδαγωγείτε την επόμενη γενιά;
Σας έχουν ως πρότυπα;
-
οξικό αιθυλεστερα
Αν επιτρέπεται που τον χρησιμοποιείς ? Κόλλες ?
Όχι σε βιομηχανικού τύπου εκτυπώσεις ,ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες για επιτάχυνση στέγνωμα τος μελανιών κατά κύριο λόγο.Αρκετους τόνους ετησίως ,ιδιαίτερα πτητικό και ανθυγιεινό οπως γνωριζεις αλλα αναπόφευκτο.
Επισης είναι το μόνο που επαναφέρει την κόλλα σε ταινιες επικόλλησης κλισέ σε κατάσταση καινουριου.Δεν το γνώριζα το τελευταίο, τα μυστικά του επαγγέλματος !
Ναι είναι σωτήριο ειδικά με δεδομένο ότι μια μέση τιμή ταινίας είναι 25 ευρώ το μέτρο.
-
@lap said in TESLA FORUM:
Το ότι υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες του να δίνεις σε ένα διαφορετικό σύστημα (από την πλειοψηφία των παιδιών μέχρι εκείνη την εποχή) το οποίο και καταργήθηκε μετά από 4 χρονιές λόγω της δυσκολίας και κόπωσης που επιφέρει, είναι γεγονός. Γινόταν καταλήψεις τότε και πορείες των μαθητών αλλά και των γονέων τους. Ακόμα και αγωνιστές των κόκκινων φώναζαν πως ήταν απάνθρωπο. Δεν ενημερωθήκατε από τον καθοδηγητή σας;
Το να το χλευάζουν όσοι δεν το γεύτηκαν στην πράξη είναι δείγμα ελιτισμού. Ο ελιτισμός πηγάζει από την χαμηλη αυτοεκτίμηση.
Αλλά είπαμε ότι δεν μας αγγίζει είναι αφορμή χλευασμού. Όπως οι θάνατοι ανθρώπων άλλων εποχών. Μακριά από εμάς και ας κάνουμε αστειάκια.
του 79 ειμαι λαπ, με δεσμες εδωσα εξετασεις.
Αλλα δεν καταλαβα τιποτα αλλο απο αυτα που λες ουτε με τι νευριασες και ξεσπαθωσες -
Αλλα δεν καταλαβα τιποτα αλλο απο αυτα που λες ουτε με τι νευριασες και ξεσπαθωσεςΔεν χρειάζεται να το ξανά συζητούμε. Και οι γονείς μας έδωσαν με δέσμες και αρίστευσαν. Γνώριζαν πολύ καλά τι σημαίνει ύλη, τι σημαίνει εξετάσεις και τι επιτυχία. Δεν ήταν άνθρωποι του δημοτικού όπως λέμε. Μπορούσαν να κατανοήσουν την δυσκολία ή όχι.
Αυτό που έγινε εκείνη την εποχή τους είχε εξαγριώσει όχι τόσο για τα καμάρια τους, αλλά για το ότι αντιλαμβανόταν πως η νέα γενιά δεν είχε τις ίδιες ευκαιρίες με αυτούς.
Είχαν ξεκινήσει τα ιδιωτικά κολλέγια τότε.
Λεπτομέρειες για πολλούς. Δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε.
Είσαι καλός άνθρωπος. Μην παρασύρεσαι από τον βούρκο.
-
Αυτό και να βάλεις ζακέτα Dettol!
-
Αλλα δεν καταλαβα τιποτα αλλο απο αυτα που λες ουτε με τι νευριασες και ξεσπαθωσεςΔεν χρειάζεται να το ξανά συζητούμε. Και οι γονείς μας έδωσαν με δέσμες και αρίστευσαν. Γνώριζαν πολύ καλά τι σημαίνει ύλη, τι σημαίνει εξετάσεις και τι επιτυχία. Δεν ήταν άνθρωποι του δημοτικού όπως λέμε. Μπορούσαν να κατανοήσουν την δυσκολία ή όχι.
Αυτό που έγινε εκείνη την εποχή τους είχε εξαγριώσει όχι τόσο για τα καμάρια τους, αλλά για το ότι αντιλαμβανόταν πως η νέα γενιά δεν είχε τις ίδιες ευκαιρίες με αυτούς.
Είχαν ξεκινήσει τα ιδιωτικά κολλέγια τότε.
Λεπτομέρειες για πολλούς. Δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε.
Είσαι καλός άνθρωπος. Μην παρασύρεσαι από τον βούρκο.
δυστυχως δεν εχω παρακολουθησει ολα τα νηματα και καποιες φορες χανομαι στο multiverse. Οποτε μην θεωρεις οτι γνωριζω ο,τι εχει ειπωθει σε ολο το φορουμ.
Τα "ηλεκτρικα" νηματα τα εχω ξεκοκαλισει, αλλα μεχρι εκει... -
Και καλά έκανες. Γλυτωσες.
-
Και καλά έκανες. Γλυτωσες.
ναι αλλα τωρα με ιντριγκαρεις. Κυλιεμαι στους βουρκους της αταλαντης, να μην κανω και λιγο οινκ-οινκ εδω;
-
Τι εγινε ρε παιδια, μπήκα να διαβάσω τα νέα για τεσλα
και βλέπω για δεσμές, για αρχαια Ελληνικά και για βαθμούς που περάσαμε στο πανεπιστήμιο στο λύκειο
Εγώ που αρχαια είμαι σκραπας και δεν το έχω καθόλου αλλα εβγαλα 19,9 στο λύκειο μπορώ να συμμετέχω στο ποσο καλά είναι τα tesla ή θα έχω προβλημα στα αρχαία????
-
Μόνο αν είσαι συκοφάντης
-
Μόνο αν είσαι συκοφάντης
Ναι ναι , ενταξει το χω
Τα ομορφα τεσλα ομορφα καίγονται
Περνάω?
TESLA FORUM