-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Άντε, και στα δικά μας οι λεύτερες...
Η ευχή μου έγινε πραγματικότητα. Άλλος ένας λεχτρικός στην παρέα.
Ωωωω...!!! Με γειές και καλοτάξιδο εύχομαι, να το χαρείτε με υγεία. Αααα και καλοφόρτιστο!!
-
Πρώτη φορά διαβάζω το καλοφορτιστο....
Ειπαμε έχουμε πλούσια γλώσσα αλλά την τραβάμε συνέχεια στα όρια της -
#kalotrehto
-
@dettol said in TESLA FORUM:
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Νομίζω έχει επιλογή στο app για τη μεταβίβαση.
που το εχεις δει αυτο; εγω μονο προσθηκη αλλου οδηγου εχω βρει.
Προσθηκη οχηματος εχω βρει απο το account web page, αλλα οχι μεταφορα σε αλλον.Σου έστειλα και screenshot. Είναι στο my products.
Επιλέγεις το αμάξι και από κάτω έχει με κόκκινα γράμματα transfer ownershipΤα βασικά τα έχω ήδη τσεκαρει
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Νομίζω έχει επιλογή στο app για τη μεταβίβαση.
που το εχεις δει αυτο; εγω μονο προσθηκη αλλου οδηγου εχω βρει.
Προσθηκη οχηματος εχω βρει απο το account web page, αλλα οχι μεταφορα σε αλλον.Σου έστειλα και screenshot. Είναι στο my products.
Επιλέγεις το αμάξι και από κάτω έχει με κόκκινα γράμματα transfer ownershipΤα βασικά τα έχω ήδη τσεκαρει
ετοιμος να το πατησει το κουμπι ο κιμ... εεεεε.. ο στεφανος
-
Πρώτη φορά διαβάζω το καλοφορτιστο....
Για αυτό το έγραψα, να έχω μια πρωτιά!! Και ειναι από τις καλύτερες ευχές για ηλεκτρικό, γιατι εαν δεν φορτίζει καλά, άστα βράστα!
-
-
Ρε παιδιά, σα λίγο δεν καίει κοτζάμ μουλάρι; Μπας και μου το έδωσαν χαλασμένο;
-
Ρε παιδιά, σα λίγο δεν καίει κοτζάμ μουλάρι; Μπας και μου το έδωσαν χαλασμένο; !
οταν το κανεις μερικες βολτες και γραψεις χιλιομετρα, θα εχει ενδιαφερον να μας δειξεις μεση καταναλωση. YSR δεν κυκλοφορουν και πολλα και δεν εχω δει νουμερα.
-
Αυτό είναι βασικά κατέβασμα το Ποτάμι από Νέα Ερυθραία με 120-130. Και κάτι ψιλά εδώ στα Νότια.
Ο προηγούμενος είχε πάρα πολύ αυτοκινητόδρομο κι έχει μέση 184 στα 60.000 χιλιόμετρα. -
Αυτό είναι βασικά κατέβασμα το Ποτάμι από Νέα Ερυθραία με 120-130. Και κάτι ψιλά εδώ στα Νότια.
Ο προηγούμενος είχε πάρα πολύ αυτοκινητόδρομο κι έχει μέση 184 στα 60.000 χιλιόμετρα.Αυτό είναι κλοπή ρε συ. Με ότι αμάξι έχω κάνει την κάθοδο έχω πετύχει την πλέον χαμηλή κατανάλωση ever.
Σε διαδρομή από Μαρούσι προς Σαρωνίδα με ΑΟ στα όρια έχω γράψει 8 με το highland. -
Ο προηγούμενος είχε πάρα πολύ αυτοκινητόδρομο κι έχει μέση 184 στα 60.000 χιλιόμετρα.με εχει βολεψει να κρατησω το ενα trip για lifetime και το αλλο το κανω reset κατα το δοκουν. Μεσα στην πολη θελω να πιστεψω οτι θα δεις (αν δεν το σκιζεις) γυρω στο 150. Απο περιεργεια, κατι που σκεφτομουν σημερα το πρωι επι τη ευκαιρια της αγορας σου.
Το regen πως σου φαινεται ως αισθηση απο ενα μονο κινητηρα; Ρωταω επειδη εχεις οδηγησει πολυ και dual motor (ειτε lr ειτε performance). Οταν ειχα απενεργοποιησει με το sexy τον μπροστα κινητηρα (και επομενως και το regen του), το ενιωθα καπως.. διαφορετικο. Οχι απλα λιγοτερο δυνατο. -
Κάποιες φορές πατάω φρένο, εκεί που στα άλλα (νομίζω, γιατί πάνε και μήνες) το όχημα ακινητοποιούταν μόνο του.
TESLA FORUM