-
Χαχα. Κρίμα να μην γίνει ταινία από εσάς τους δύο. Σε μια ευθεία με τις activa σας, και να σας πεταμε τάρανδους και εσεις να τους αποφευγετε όλους, με μουσική αποκρουση από godfather!!! Ανατριχιαστικό!!
-
Δυστυχώς αυτό το αμάξι δεν είχε προβληθεί τόσο από τον ειδικό τύπο στην Ελλάδα .
Είναι κρίμα γιατί ίσως τελικά να μπορούσα να κάνω την υπέρβαση και να το έχω .Όχι τελικά .
Γιατί ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα το τέστ των 4τ
https://www.4troxoi.gr/4tlibrary/articl ... umber=164510 εκατ το 1995 , σημαίνει ότι το 1998 που πήρα 7500000 την 1,8 , η ακτιβά θα πήγαινε πάνω από 12 , αφού τότε ο πληθωρισμός ήταν ανάμεσα στο 10-15 % ετησίως .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Δυστυχώς αυτό το αμάξι δεν είχε προβληθεί τόσο από τον ειδικό τύπο στην Ελλάδα .
Είναι κρίμα γιατί ίσως τελικά να μπορούσα να κάνω την υπέρβαση και να το έχω .Όχι τελικά .
Γιατί ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα το τέστ των 4τ
https://www.4troxoi.gr/4tlibrary/articl ... umber=164510 εκατ το 1995 , σημαίνει ότι το 1998 που πήρα 7500000 την 1,8 , η ακτιβά θα πήγαινε πάνω από 12 , αφού τότε ο πληθωρισμός ήταν ανάμεσα στο 10-15 % ετησίως .
Δεν ήταν μόνο θέμα προβολής. Τα δίλιτρα ήταν πάντα απαγορευμένος καρπός για την Ελλάδα.
Τα 10 εκατ. το 1995 ήταν πολύ κοντά στα 9 εκατ. που έκανε το A4 1.6. Άρα όχι τόσο εκτός ανταγωνισμού.
Το 1998 η ακτιβά νομίζω ήταν στα 11 εκατ. Δυστυχώς δεν κατάφερα να οδηγήσω ποτέ καμία. -
'Ξαναζεσταίνω' το θέμα καθώς το C4 Cactus είναι ένα αυτοκίνητο που μου αρέσει και, ενόψει παραγγελίας αυτοκινήτου μέσα στο επόμενο δίμηνο, είναι μέσα στις πιθανές επιλογές μου.
Το μοντέλο είναι πλέον σε Model Year 2020, στο τελευταίο ή προτελευταίο του(;;;) Υπάρχουν κάποιες αλλαγές στους διαθέσιμους κινητήρες, στις εκδόσεις και στα χρώματα. Αναλυτικές πληροφορίες είναι δυσεύρετες και το ελληνικό site δεν βοηθά καθόλου. Βάσει του παρακάτω :
και πληροφοριών που άντλησα από ευρωπαικά site της Citroen και τους αντίστοιχους configurators, έχουμε και λέμε:
--Έχουν καταργηθεί 2 χρώματα, τα Olive Brown & Deep Purple., τα διαθέσιμα χρώματα είναι πλέον επτά.
--Διαθέσιμοι κινητήρες είναι 2 σε βενζίνη (PureTech 110 & 130) kai 2 Diesel (BlueHDi 100 &120)
--Το αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ6 είναι διαθέσιμο στις δυνατές εκδόσεις μόνο, σε βενζίνη και diesel.
Το PureTech 130 EAT6 που με ενδιαφέρει, μιας και ψάχνω αυτόματο βενζίνη crossover / B-SUV, εισάγεται στην πλουσιότερη έκδοση Shine και τιμάται στην Ελλάδα 21,970€ (χωρίς μεταλλικό χρώμα) :
https://www.citroen.gr/wp-content/uploads/2019/12/pricelist201219.pdf
Αυτή η έκδοση έχει ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά:
Επιτάχυνση 0-100 σε 8,6 δλ., τελική ταχύτητα 207χλμ/ώρα και μέση κατανάλωση και ρύπους κατά WLTP 6,1λ/100χλ. και 139 γρ. αντίστοιχα.
Δεν μπορώ να βρώ test / video για αυτήν την έκδοση πουθενα!
Αυτά από εμένα, οποιαδήποτε γνώμη, επιπλέον πληροφορία/διόρθωση καλοδεχούμενη!
-
Για το εξωτερικό το πιο φρέσκο είναι αυτό...
http://citrotemp.cricou.net/gamme/TARIF VPjanvier2020.pdf
Για την Ελλάδα κοιτάς έκδοση τουλάχιστον comfort plus που έχει και τα καλά καθίσματα .
Από την άλλη η έκδοση με το αυτόματο 130 βενζίνη , είναι καινούργια οπότε δεν υπάρχουν ακόμα πολλά τέτοια τέστ .
Τέλος έρχεται C έκδοση και για τον κάκτο.
Το αυτοκίνητο λογικά θα παράγεται μέχρι το τέλος του χρόνου και μετά θα αντικατασταθεί από το νέο μοντέλο που θα παρουσιαστεί σύντομα και επίσημα μάλλον το β΄ εξάμηνο .
-
Να τολμισω να σκεφτω οτι το νεο μοντελο θα εχει.......στροφομετρο;;;
-
Το νέο μοντέλο θα είναι σκέτο C4 χωρίς Cactus , οπότε θα έχει άλλη λογική . Ισως ονομαστεί και GS . Οι φωτό που κυκλοφορούν δεν είναι πολύ αξιόπιστες γιατί λέγονται διάφορα . Παίζει να έχει και τίποτα κροσοβερίστικες λογικές .
-
Μμμμμμμ
Gs....
Αυτο μαλιστα.......παρα πολυ ενδιαφερον....
Υπερβολικα πολυ
-
Από τη στιγμή που θέλω βενζίνη και αυτόματο, η Shine είναι μονόδρομος (και περιέχει και τον εξοπλισμό που επιθυμώ) και εντός budget, οπότε δεν κοιτάω άλλη έκδοση.
Σε λίγες μέρες αρχίζουν οι επισκέψεις μου σε αντιπροσωπείες, για ό,τι νεότερο θα ενημερώσω.
-
To ξέρεις ότι τα πίσω παράθυρα ανοίγουν μόνο λίγο με μεντεσέ όπως τα δίπορτα . Ηταν άποψη λέει όπως και ότι δεν έχει στροφόμετρο , αλλά πολύ κόσμο τον ενόχλησε . Από την άλλη έχει άλλες χάρες , είναι ελαφρύ γρήγορο , έχει τα καθίσματα , την ανάρτηση . Πρέπει να το κάνεις τέστ ντράιβ γιατί είναι ιδιαίτερο αμάξι .
-
Η ανάρτηση είναι ένα συν, αλλά δεν είναι κ Ύδρο για να σε κάνει να παραβλέψεις τα παράθυρα κ το στροφόμετρο.
-
To ξέρεις ότι τα πίσω παράθυρα ανοίγουν μόνο λίγο με μεντεσέ όπως τα δίπορτα . Ηταν άποψη λέει όπως και ότι δεν έχει στροφόμετρο , αλλά πολύ κόσμο τον ενόχλησε . Από την άλλη έχει άλλες χάρες , είναι ελαφρύ γρήγορο , έχει τα καθίσματα , την ανάρτηση . Πρέπει να το κάνεις τέστ ντράιβ γιατί είναι ιδιαίτερο αμάξι .
Τον Απρίλιο του 2018 είχα κάνει ένα σύντομο test-drive το PureTech 110 με μηχανικό σαζμάν. Μου είχε φανεί αθόρυβο και πολύ άνετο, σε αυτά τα σημεία δίνω μεγάλη σημασία.
Για τα παράθυρα και το στροφόμετρο το γνωρίζω. Προς το παρόν δεν έχω παιδιά οπότε δεν με απασχολεί το θέμα των παραθύρων, όπως και η έλλειψη στροφόμετρου, αφού θα είναι και αυτόματο.
Όπως και να 'χει, θα ξαναπεράσω από τη Citroen και από άλλες μάρκες πριν την τελική απόφαση...
-
Σαν χελι ξεγλυστρησες Χεμινκγουεϋ...ωραιος
-
Αφού το ξέρεις , τότε προχώρα άφοβα . Το αμάξι έχει δικά του χαρίσματα . Σίγουρα η ανάρτηση ΔΕΝ είναι υδρό , αλλά πλέον ΜΟΝΟ η δική μου και κάποιων λίγων άλλων είναι υδρό ...
Οι άλλοι είναι απλές οδοντόκρεμες...
Επί της ουσίας επειδή έκανα ένα τέστ ντράιβ στον Χανιαδάκη , εκεί πίσω από την Ιερά οδό που οι δρόμοι είναι κατεστραμμένοι στο καπάκι με τέστ ντράιβ του αιρκρος , υπήρχε σημαντική διαφορά στην άνεση υπέρ του κάκτου .
-
Εχει τη νεα αναρτηση με τα εσωτερικα bumb stops...
Πολυ καλη λενε τα τεστς, και παρ ολο τη μαλακή αναρτηση, εχει καλο ελεγχο του αμαξωματος
-
Έχοντας κάνει και εγώ td επίτηδες σε κατεστραμμένους δρόμους έμεινα απλά εντυπωσιασμένος παρότι δεν έχω οδηγήσει υδρο.....δεν θυμάμαι το σασμάν να είχε τέτοια αίσθηση,το αντίθετο,μου φάνηκε πιο σωστό από το 208 που έχω. Η κλίση στις στροφές αναμενόμενη...κάποιους τους ενοχλεί,κάποιους όχι.
-
Πολύ καλό σκαρί, το είχα δοκιμάσει και εγω και ήμουν έτοιμος να το πάρω αλλά έφαγα stop από σύζυγο και γιο.
Σε αυτούς ξένισε ο πίνακας οργάνων και η απουσία αεραγωγού συνοδηγού. Το άνοιγμα των πίσω παραθύρων ήταν δευτερευων.
Εμένα μου άρεσε πααρα πολύ πάντως και η σχεση τιμής/προιόντος ειναι από τις καλύτερες για τις ανάγκες μου..
-
Ιδιαίτερο αυτοκίνητο, αλλά και εγώ θα το αγόραζα! Δές και αυτό, ειναι σε καλή τιμή και ώς launch edition έχει όλα τα έξτρα, επιπλέον του πλούσιο εξοπλισμού της Shine.
https://www.car.gr/20858150-citroen-c4-cactus-1-2-pr-110-auto-shine
Παρακάτω θα βρείς τεστ του 110hp, me to EAT6.
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-citroen-c4-cactus-12-puretech-110-ss-eat6
-
Ernest wrote:
Ιδιαίτερο αυτοκίνητο, αλλά και εγώ θα το αγόραζα! Δές και αυτό, ειναι σε καλή τιμή και ώς launch edition έχει όλα τα έξτρα, επιπλέον του πλούσιο εξοπλισμού της Shine.
https://www.car.gr/20858150-citroen-c4-cactus-1-2-pr-110-auto-shine
Παρακάτω θα βρείς τεστ του 110hp, me to EAT6.
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-citroen-c4-cactus-12-puretech-110-ss-eat6
Φάνη σε ευχαριστώ, το τεστ που παραθέτεις το έχω διαβάσει, ωραίο και το αυτοκίνητο της αγγελίας, αλλά ενδιαφέρομαι αποκλειστικά για καινούριο...
Θα πάω μέσα στο μήνα στη Citroen και θα πάρω προσφορά για τα C4 Cactus και C3 Aircross, σε PureTech 130 Shine αυτόματα.
-
Θα πάω μέσα στο μήνα στη Citroen και θα πάρω προσφορά για τα C4 Cactus και C3 Aircross, σε PureTech 130 Shine αυτόματα.
Όταν πάρεις την προσφορά, εαν δεν σου κάνει κόπο ενημέρωσέ μας...με ενδιαφέρει να μάθω τι προσφορές κάνουν στα 2 συγκεκριμένα αυτή την περίοδο που ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί. Ειδικά στον Κάκτο που δεν πουλάει σχεδόν καθόλου πια θα ήθελα να ξέρω εαν κάνουν μεγαλύτερη έκπτωση.
Citroen C4 Cactus