-
Ειναι πλεον σχεδον σιγουρο οτι το αλλοτε concept car θα μπει στην παραγωγη,παραμενοντας σχεδον πιστο στο concept που ειχαμε δει περσυ στην εκθεση της Φρανκφουρτης.Τεχνικα χαρακτηριστικα για το νεο μοντελο,οπως η γκαμα των κινητηρων,σε ποιους τροχους θα μεταδιδεται η κινηση κ.ο.κ δεν γνωριζω ακομα.
Ωστοσο να μερικες φωτογραφιες του μοντελου οπως θα μπει στην παραγωγη και στο λινκ που δινω στο τελος μπορειτε να δειτε πως ηταν το concept που ειχε παρουσιαστει περσυ...
http://www.autocar.co.uk/car-news/new-c ... dio-photos
Μεσα στην ημερα θα δωθουν στην δημοσιοτητα οι επισημες φωτογραφιες,οποτε αναμενεται περισσοτερες φωτογραφιες συντομα...
-
Ειναι πλεον σχεδον σιγουρο οτι το αλλοτε concept car θα μπει στην παραγωγη,παραμενοντας σχεδον πιστο στο concept που ειχαμε δει περσυ στην εκθεση της Φρανκφουρτης.Τεχνικα χαρακτηριστικα για το νεο μοντελο,οπως η γκαμα των κινητηρων,σε ποιους τροχους θα μεταδιδεται η κινηση κ.ο.κ δεν γνωριζω ακομα.
Ωστοσο να μερικες φωτογραφιες του μοντελου οπως θα μπει στην παραγωγη και στο λινκ που δινω στο τελος μπορειτε να δειτε πως ηταν το concept που ειχε παρουσιαστει περσυ...
http://www.autocar.co.uk/car-news/new-c ... dio-photos
Μεσα στην ημερα θα δωθουν στην δημοσιοτητα οι επισημες φωτογραφιες,οποτε αναμενεται περισσοτερες φωτογραφιες συντομα...
-
-
Μετά το ζούληγμα του ταμπλό θα έχουμε και ζούληγμα στις πόρτες.
-
Προϋπήρξε βέβαια το ζουληγμα στο προπροηγούμενο Clio με τα πλαστικά φτερά στις μπροστά ρόδες.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Προϋπήρξε βέβαια το ζουληγμα στο προπροηγούμενο Clio με τα πλαστικά φτερά στις μπροστά ρόδες.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Και η Xsara του πατέρα έχει εμπρός πλαστικά φτερά και επίσης πλαστική πόρτα αποσκευών.
-
Πολλά αμάξια το έχουν.
-
Citroën C4 Cactus to Inaugurate Pay-per-Use Leasing Scheme in Europe
Άραγε θα εφαρμοστεί σε χρεωκοπημένες χώρες σαν και τούτη ; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Προϋπήρξε βέβαια το ζουληγμα στο προπροηγούμενο Clio με τα πλαστικά φτερά στις μπροστά ρόδες.
Και η Xsara του πατέρα έχει εμπρός πλαστικά φτερά και επίσης πλαστική πόρτα αποσκευών.
Πλαστική πόρτα αποσκευών είχε και το Tipo και αν θυμάμαι καλά και το Punto 98 μοντέλο.
-
Και αρκετα της psa.
-
http://www.autoblog.gr/2014/03/12/citro ... in-france/
-
http://citroen.cricou.net/C4 CACTUS/l ... cactus.pdf
-
Με βαμμένες τις φούσκες στο χρώμα του αμαξώματος δεν έχει δηλαδή.
-
το είδα σήμερα από κοντά σε έκθεση ....
πολύ ενδιαφέρον .....
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
το είδα σήμερα από κοντά σε έκθεση ....πολύ ενδιαφέρον .....
+1
Eπιτέλους για Citroen...
-
Μεταφορά στους Κατασκευαστές και Μοντέλα πλέον
-
To πρώτο ενδιαφέρον σχεδιαστικά Citroen εδώ και πολλλλλλα χρόνια
Δευτέρα Tdrive το αυτόματο diesel 90Hp
Τρίτη το manual 100hpΑρνητικά .....
Δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ στροφόμετρο
το manual είναι 5ρι
Πίσω, δεν έχει χώρο για το κεφάλι (είμαι 1.85)τι ξέρουμε για μοτέρ που έχει, 1.6 BlueHDi ????
που αλλού μπαίνει ? πόσο παλιό / σύγχρονο / δοκιμασμένο είναι ?
μάλλον είναι 100 και όχι 110Ηp λόγω ρύπων ΕURO6 ???
-
Πηγα το δα απο κοντα πριν 20 περιπου μερες..εχω κανει ενα review-πρωτη γνωριμια στο gcc αλλα δε μπορω να το βρω..
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
To πρώτο ενδιαφέρον σχεδιαστικά Citroen εδώ και πολλλλλλα χρόνιαΔευτέρα Tdrive το αυτόματο diesel 90Hp
Τρίτη το manual 100hpΑρνητικά .....
Δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ στροφόμετρο
το manual είναι 5ρι
Πίσω, δεν έχει χώρο για το κεφάλι (είμαι 1.85)τι ξέρουμε για μοτέρ που έχει, 1.6 BlueHDi ????
που αλλού μπαίνει ? πόσο παλιό / σύγχρονο / δοκιμασμένο είναι ?
μάλλον είναι 100 και όχι 110Ηp λόγω ρύπων ΕURO6 ???
Περίεργο αυτό το αυτοκίνητο να μην έχει πίσω χώρο για το κεφάλι... και εγώ που περίμενα να βγάλει το cactus σχεδιαστικά όπως το πρωτο πρωτότυπο του 2011 αν θυμάμαι καλά... για πιο κοντά στο 2CV ...δεν θα χωρούσε τίποτα πίσω..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πηγα το δα απο κοντα πριν 20 περιπου μερες..εχω κανει ενα review-πρωτη γνωριμια στο gcc αλλα δε μπορω να το βρω..που το είδες ? το είχαν στις εκθέσεις πριν 20 μέρες;
Citroen C4 Cactus