-
Ο χρήστης giannis85 έγραψε:
Ο χτύπος είναι ένα τακ. Δεν είναι συνεχόμενος. Πχ σαν να χτυπάς με το δάχτυλο την πόρτα μια φοραΓια δες παρακάτω μήπως ειναι κατι παρόμοιο.
Ίδια αυτοκίνητα ειναι πρακτικά
http://hellenicqq.freeforums.net/thread ... ollTo=8258 -
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
Γιάννη δεν έχω παρατηρήσει κάτι ανάλογο με αυτό που περιγράφεις στο δικό μου.
Λάδια,φίλτρα Στέφανε όπως θες το λες.Αλλαγή λαδιών servise τα ίδια κάνουν.Η τιμή ήταν καλή γιατί πάιζει η προσφορά του 20%.Μέχρι τώρα 40000χλμ έχω κάνει.
Για τσίπουρα Στέφανε πάμε συχνά.Έχουμε κάνει και κάποιες εκδρομούλες(ημερήσιες) καθώς και 2 με διανυκτέρευση.Καλά πήγε φέτος.Καλοπερνάτε πουλάκια μου !!! Μπράβο πάντα τέτοια ! [emoji1305][emoji1303] πολλα χαιρετίσματα στον Αλέξανδρο σε παρακαλώ!
Εδώ όπως τυχόν εχεις δει στο σχετικό νήμα το έχουμε ρίξει στα κοψίδια [emoji1] -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ο χτύπος είναι ένα τακ. Δεν είναι συνεχόμενος. Πχ σαν να χτυπάς με το δάχτυλο την πόρτα μια φορα
Για δες παρακάτω μήπως ειναι κατι παρόμοιο.
Ίδια αυτοκίνητα ειναι πρακτικά
http://hellenicqq.freeforums.net/thread ... ollTo=8258Θα ξαναπάω να το κοιτάξω. Βασικά θα το αφήσω για το καλοκαίρι και θα πάω από Σεπτέμβριο .
-
Καλησπέρα. Τελικά παρατήρησα ότι το τιμόνι όταν το κρατάω ευθεία το αυτοκίνητο στρίβει λίγο προς τα δεξιά. Επίσης όταν στρίβει αριστερά το τιμόνι είναι κάπως πιο μαλακό σε σχέση όταν το στρίβει δεξιά. Αυτό το τελευταίο το παρατηρησαν αλλά 2 άτομα που το οδήγησαν το αμάξι. Αύριο θα το πάω να το δούνε. Ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα;
-
Καλημέρα σας!
Έγινα κι εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος ενός ολοκαίνουργιου Pulsar (1.2 βενζίνη, manual).
Ένα στοιχείο με το οποίο δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος είναι η κατανάλωση, η οποία απέχει πολύ από αυτήν που δίνει ο κατασκευαστής. Εννοείται ότι δεν περιμένω να μου καίει 5,1λτ/100χλμ μικτά, αλλά τα 8 μου φαίνονται πολλά...
Το αυτοκίνητο έχει 800 χλμ, τα περισσότερα εντός πόλης. Αναρωτιέμαι αν ο κινητήρας θέλει κάποια τριβή για να πιάσει τις σωστές τιμές στην κατανάλωση (κάτι τέτοιο μου είπαν από την αντιπροσωπεία).
Επίσης, αναρωτιέμαι αν το γεγονός ότι, όταν είναι στο ρελαντί, ο δείκτης της κατανάλωσης 'τερματίζει', σημαίνει ότι όντως καίει τα 'άντερά του', για λίγες στιγμές μέχρι να ενεργοποιηθεί το start/stop ή είναι απλώς ένα bug του γραφικού...
Περιμένω εναγωνίως κάποια απάντηση, γιατί η γυναίκα μου έχει αρχίσει τη μουρμούρα και νοσταλγεί το 1200άρι Fabia... -
Λογική η κατανάλωση για εντός πόλης χρήσης και με άστρωτο κινητήρα. Τα 5.1 φυσικά και δεν θα τα δείς ποτέ σε μικτή χρήση.
Το γραφικό σωστά σου δείχνει, αφού ο δείκτης δείχνει κατανάλωση ανά 100χλμ. και όταν είσαι σταματημένος η κατανάλωση ανά χλμ γίνεται άπειρη (αφού δεν κινείσαι). Πρακτικά (εάν σου έδειχνε κατανάλωση ανά ώρα όπως π.χ. δείχνει το Ford μου) θα έβλεπες ότι καίει περίπου 0.5 λίτρα την ώρα. Εξ' ού και - όπως έχω πεί πολλές φορές - το όφελος στην κατανάλωση από το σβήσιμο του κινητήρα (με το S&S σύστημα) είναι ουσιαστικά αμελητέο (έως και ανύπαρκτο).
-
Ο χρήστης elefvam έγραψε:
...κάτοχος ενός ολοκαίνουργιου Pulsar (1.2 βενζίνη, manual)...η κατανάλωση, η οποία απέχει πολύ από αυτήν που δίνει ο κατασκευαστής. Εννοείται ότι δεν περιμένω να μου καίει 5,1λτ/100χλμ μικτά, αλλά τα 8 μου φαίνονται πολλά...Ακόμα άστρωτο αυτοκίνητο, με κυρίως αστική χρήση, και περιμένεις να πετύχεις/συγκρίνεις με το μεικτό κύκλο ?
Αν κρίνω από το εργοστασιακό 6,3 για αστικό κύκλο, θα έλεγα ότι το 8 που λες είναι super τιμή μέσης κατανάλωσης σε πραγματικές συνθήκες και χρήση, πόσο μάλλον για ακόμα άστρωτο αυτοκίνητο....
Edit: ο 'δείκτης κατανάλωσης' (τι'ν'τούτο πάλι, τι σκαρφίστηκε η Nissan ? ) όταν είναι ακίνητο το όχημα γυρνάει σε lt/min (αντί για lt/χλμ), οπότε δεν θα έπρεπε να τερματίζει σε καμία περίπτωση. Μάλλον κάποιο bug/αστοχία της Nissan σε αυτό το σημείο....
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Edit: ο 'δείκτης κατανάλωσης' (τι'ν'τούτο πάλι, τι σκαρφίστηκε η Nissan ? ) όταν είναι ακίνητο το όχημα γυρνάει σε lt/min (αντί για lt/χλμ), οπότε δεν θα έπρεπε να τερματίζει σε καμία περίπτωση. Μάλλον κάποιο bug/αστοχία της Nissan σε αυτό το σημείο....Στα Ford Αντώνη....δεν ξέρω εάν το κάνουν και άλλα αυτοκίνητα. Στις BMW πάντως (σε όσες είχα) δεν γύρναγε σε lt/hr, απλά έδειχνε παύλες ο ψηφιακός και 'τερμάτιζε' ο αναλογικός.
-
Σίγουρα σε όλα τα VAG γίνεται όπως το λέω, στα Mazda (σε όσα έχουν trip), και νομίζω στα Honda. Οπότε αυτό με τις παυλίτσες και το 'δείκτη' μάλλον η εξαίρεση πρέπει να είναι. Για τον αναλογικό της BMW το θυμάμαι και εγώ, αλλά θεωρούσα ότι είναι κατάλοιπο του παρελθόντος και θα εξαφανιστεί οσονούπω....
-
Καλημέρα. Έχει βάλει κάποιος καλυμματα καθισματων στο pulsar του; τώρα το καλοκαίρι με τα μπάνια φοβάμαι μήπως πάθουν ζημιά τα καθίσματα. Επίσης τα καθίσματα του pulsar με του qashqai είναι ίδια;
-
Επειδή στο προηγούμενο αυτοκίνητο τα καθίσματα τα απόλαυσε ο επόμενος αγοραστής από μενα τελευταία προτιμώ να βάζω στο αυτοκίνητο πετσέτες για το καλοκαίρι.Τρύπημα για να πιάνει στα προσκέφαλα και θα σαι μια χαρά.Συνήθως τις βάζω Ιούνιο και τις βγάζω Σεπτέμβρη.Στέκονται μια χαρά αγκαλιάζουν το κάθισμα και τις πλένεις όποτε θες.Το χειμώνα τις βγάζω και απολαμβάνω την ταπετσαρία του αυτοκινήτου.Για το καλοκαίρι κάνει δουλειά και το ταμπλόπανο.
-
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
Επειδή στο προηγούμενο αυτοκίνητο τα καθίσματα τα απόλαυσε ο επόμενος αγοραστής από μενα τελευταία προτιμώ να βάζω στο αυτοκίνητο πετσέτες για το καλοκαίρι.Τρύπημα για να πιάνει στα προσκέφαλα και θα σαι μια χαρά.Συνήθως τις βάζω Ιούνιο και τις βγάζω Σεπτέμβρη.Στέκονται μια χαρά αγκαλιάζουν το κάθισμα και τις πλένεις όποτε θες.Το χειμώνα τις βγάζω και απολαμβάνω την ταπετσαρία του αυτοκινήτου.Για το καλοκαίρι κάνει δουλειά και το ταμπλόπανο.Άγγελε και εγώ μια από τα ίδια και είχα και δερμάτινα (και στο rav και στο QQ).
Ωστόσο εδώ και 3 χρόνια έχω βρει την ησυχία μου με τις πετσέτες που ειναι κομμένες ως κάλυμμα από την Πανκαρ. Ταιριάζουν άψογα και όπως λες κάθε εσυ βγαίνουν πανεύκολα και καθαρίζονται. -
Με τους πλευρικούς αερόσακους τι γίνεται σε περίπτωση στραβης; Μονο μια εταιρία στην Αγγλία είχα βρει που έκανε τέστ σε αερόσακους με τα καλύμματα της πάνω.
-
Αυτή η μπουρνουζοπετσέτα είναι από την Χ1 Στέφανε; Πες μου ότι έχεις και γούνα στο τιμόνι;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Αυτή η μπουρνουζοπετσέτα είναι από την Χ1 Στέφανε; Πες μου ότι έχεις και γούνα στο τιμόνι;Χαχχαχα!!!
Κρίμα η Μπέμπα...
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Αυτή η μπουρνουζοπετσέτα είναι από την Χ1 Στέφανε; Πες μου ότι έχεις και γούνα στο τιμόνι;Όχι ρε συ! [emoji14]
Με έχουν σώσει τα καλύμματα αυτά το καλοκαίρι.
Τελευταίο πράγμα που με απασχολεί είναι η μούρη[emoji41] -
Αυτή η μπουρνουζοπετσέτα είναι από την Χ1 Στέφανε; Πες μου ότι έχεις και γούνα στο τιμόνι; [emoji38]Ειμεθα (οι Nissanαιοι) σοβαροί κύριος! [emoji12]
-
χαχαχαχαχα! Απίστευτη φωτογραφία!!! Προσωπικά δεν βάζω τίποτε παρά στρώνω πετσέτες μόνο όταν γυρίζουμε από την θάλασσα. Κατά τα άλλα πέφτει μια καλή σκούπα κάθε εβδομάδα και επιπλέον νερόξιδο και ατμοκαθαριστής. Μπορώ να σας πω πως τα καθίσματα μένουν σαν καινούργια. Επίσης συνιστώ σπρέι σιλικόνης για το γυάλισμα των πλαστικών μερών μια στις 15 ώστε να μην έχετε φθορές και τριγμούς. Πάνω από όλα όμως συχνό πέρασμα με νωπό καθαρό πανάκι. Με τον τρόπο αυτό το εσωτερικό του αυτοκινήτου παραμένει πάντα φρέσκο και καθαρό.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αυτή η μπουρνουζοπετσέτα είναι από την Χ1 Στέφανε; Πες μου ότι έχεις και γούνα στο τιμόνι;
Όχι ρε συ! [emoji14]
Τελευταίο πράγμα που με απασχολεί είναι η μούρη[emoji41]Σήμερα στον άσο μου (5 μηνών ) ο γιος μου ο μικρός έκανε (ευτυχώς λιγο) εμετό. Μακάρι να είχα τέτοια , δεν θα καθάριζα όλη μέρα (έγινε πάλι σαν καινούργιο , ευτυχώς )
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Όχι ρε συ! [emoji14]
Τελευταίο πράγμα που με απασχολεί είναι η μούρη[emoji41]Σήμερα στον άσο μου (5 μηνών ) ο γιος μου ο μικρός έκανε (ευτυχώς λιγο) εμετό. Μακάρι να είχα τέτοια , δεν θα καθάριζα όλη μέρα (έγινε πάλι σαν καινούργιο , ευτυχώς )
Sent from my iPad using TapatalkΚαλύμματα, πετσέτες κάτι τέτοιο πάντα χρειάζεται ειδικά αν έχεις μικρά παιδιά.
Και εγώ είχα γλιτώσει με εμετό της μεγάλης πριν κάποια χρόνια με το κορολα και από κάτι ανοίγματα μύτης κλπ
Nissan Pulsar