-
Ας μην έσκαγε η μπόμπα στα χέρια του π...ρα και πάνω από όλα ας μη καθάριζαν εκείνον τον Βρετανό στρατιωτικό ακόλουθο και θα έλεγα για την αξία και την εμπειρία του Μιχαλάκη που δεν ξέρει ούτε που την υπογραφή του να βάλει...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
**
Mακάρι να βάλει [b]Χρυσοχοίδη **στο δημόσιας τάξης.
Έχει μεγάλη εμπειρία με την εξάρθρωση της 17Ν και σίγουρα στο μέλλον θα χρειαστεί η γνώση αυτή...Τι εκανε? Εξαρθρωσε τη 17? Τα θελεις και τα λες η σου ξεφευγουν?
Eκείνος ήταν υπουργός, έχει την εμπειρία της όλης κατάστασης.
Ανεξάρτητα αν τους πιάσανε από τύχη, είτε συνεννοημένα/πρακτορικά μέσα από USA.Kαι να είσαι πιο ευγενικός.
Πες τα μας εσύ που τα γνωρίζεις καλύτερα τα πράγματα.Ναι θα κατσω σε ενα φορουμ να σου πω τι και πως. Παντως ετσι που τα παρουσιαζεις δεν ειναι>Ας μην έσκαγε η μπόμπα στα χέρια του π...ρα και πάνω από όλα ας μη καθάριζαν εκείνον τον Βρετανό στρατιωτικό ακόλουθο και θα έλεγα για την αξία και την εμπειρία του Μιχαλάκη που δεν ξέρει ούτε που την υπογραφή του να βάλει... [emoji38]
Καλα τα λες μαστορα
-
Εγώ δεν έγραψα ότι πήγε και τους ξετρύπωσε μόνος του.
Είπα ότι έχει την εμπειρία μιας κατάστασης.
Ανεξάρτητα με την βοήθεια ποιου τα κατάφερε, ανεξάρτητα αν η βόμβα στα χέρια του Ξηρού ήταν ''πειραγμένη'' από ''προδότη'' της οργάνωσης.
Όλοι οι Κλουζώ/πράκτορες του Fbi εδώ μέσα έχουμε μαζευτεί.
-
Εγώ δεν έγραψα ότι πήγε και τους ξετρύπωσε μόνος του.Είπα ότι έχει την εμπειρία μιας κατάστασης.
Ανεξάρτητα με την βοήθεια ποιου τα κατάφερε, ανεξάρτητα αν η βόμβα στα χέρια του Ξηρού ήταν ''πειραγμένη'' από ''προδότη'' της οργάνωσης.
Όλοι οι Κλουζώ/πράκτορες του Fbi εδώ μέσα έχουμε μαζευτεί. [emoji38]
Α καλα ενταξει. Αφου εχει την εμπειρια ας τον βαλουνε τοτε. Εγω ο κλουζω αποχωρω
-
Οι 'ανταποκρίσεις' της εποχής έλεγαν ότι πρόκειται για έναν πολύ μέτριο από πλευράς ικανοτήτων άνθρωπο που όμως είχε την ικανότητα να διαλέγει ικανούς συμβούλους και να τους εμπιστεύεται. Οπότε ναι, έβαλε στο παιχνίδι τους άγγλους την στιγμη όμως που παλαιότεροι συνάδελφοί του ενεργούσαν ως ντόπιοι 'οπλαρχηγοί' που δεν άκουγαν συμβουλές από κανέναν (CIA κ.λ.π.) και κατέληγαν συνήθως σε ποικίλες φαιδρότητες. Επίσης το ρεπορτάζ της εποχής λέει ότι γενικώς την 17Ν την είχαν 'περικυκλώσει' και πως και αν ακόμη δεν έσκαγε η βομβα στα χέρια του Ξηρού (καμία σχέση με 'προδοσία', απλά μ@λ@κία και 'κινέζικο' ρολόι) θα τους έπιαναν αργά ή γρήγορα.
Κι ένα κουστομπολιό: Μετά την εξάρθρωση της 17Ν είχε έρθει και πολύ 'κοντά' με την κόρη της Ντόρας και του Μπακογιάννη (και ανηψιά του Κυριάκου). Οι σχέσεις του με το Μητσοτακέικο είναι άριστες.
-
Δεν ξέρω τι άποψη έχετε σχηματίσει με την διακυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά ήδη βλέπω θετικά σημάδια.
Έστειλα βιογραφικό σε δύο εταιρείες και πρωί/πρωί με πήραν τηλέφωνο. Νομίζω ότι τα σημάδια ανάπτυξης είναι πλέον δεδομένα....
...
...
...
...και μετά ξύπνησα... Αυτό το ρημάδι το σκουπιδιάρικο στο Χαλάνδρι περνά μέσα στα άγρια τα μεσάνυχτα.
Ούτε στα Εξάρχεια τέτοιος σαματάς...
Αμάν! Ούτε να ονειρευτούμε ανάπτυξη δεν μας αφήνουν!... -
Περιμένω να δώ δείγματα γραφής για τη νέα κυβέρνηση. Ελπίζω να μην επαναπαυθεί λόγω καλοκαιριού. Ακούω ότι θα επιδιώξει σύμπτυξη μηχανισμών του δημοσίου, σε τομείς που υπάρχει αλληλοκάλυψη. Μακάρι, γιατί για να κάνεις 1 πράγμα περνάς από 40 κύματα...
Από την άλλη, αν δε δω να γίνεται κάτι για τους χρόνια αφανείς (υπαλλήλους, όχι ήρωες) του δημοσίου δεν πείθομαι. Μακάρι να δω αξιολόγηση όχι εντός υπηρεσίας αλλά από έξω. Αλλά θα τολμήσει να τα βάλει με το κατεστημένο ; Τα δείγματα γραφής του ως υπουργού δεν ήταν θετικά. Αν πάλι βγάλει το κρεβάτι του προκρούστη, θα απογοητευτώ. -
Ιστορικά, η εντελώς συντριπτική πλειοψηφία των υποθέσεων που απασχολούν τις αστυνομίες ΌΛΟΥ του κόζμου εξιχνιάζονται με έναν από τους ακόλουθους δύο τρόπους :
α. Τα αλληλοκαρφώματα των δραστών/πρώην αδικημένων στη μοιρασιά συνεργών/πρώην εραστών και συζύγων κ.α., ήβου. Εξαιτίας κάποιου ή κάποιων τραγικών λαθών που έγιναν από τον/τους δράστες.
Καμία σχέση δηλαδή με το περιεχόμενο των αγγλικών ή χολλυγουντιανών ταινιών όπου ένας φανταιζί 'γάτος' αλλά με ανθρώπινα πάθη (γυναίκες/ποτό/τζόγο) ντέντεκτιβ καταπιάνεται με την υπόθεση και μετά από οργιώδη δράση, ξύλο και κυνηγητά την εξιχνιάζει, πιάνει τον δράστη και ικανοποιεί το δημόσιο αίσθημα περί δικαίου, καθώς και αυτό του πανθορώντος οφθαλμού που όλα τα βλάπει.
Τα περί Σκότλαντ Γιάρντ = η ταφόπλακα της 17Ν τα ακούω και γελάω έξω δυνατά, χωρίς να μπορώ να το αποδείξω βέβαια, αλλά έτσι νιώθω παρόλο που παρακολουθώ φανατικά τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ ή του Σέρλοκ Χολμς. -
επιτυχημένη αποκρατικοποίηση της μεταπολίτευσης(Ολυμπιακή)Ε θα πέσει φωτιά να μας κάψει...
Επιτυχημένη;;;;
Σόρρυ γιά τον εμφατικό τόνο αλλά επειδή το θέμα είναι σχεδόν 'πατριωτικό' (όπως είναι της μοδός), δεν μπορώ παρά να μην τον χρησιμοποιήσω.Δηλαδή τι είναι επιτυχημένο; Ποιό από όλα; Πως χάθηκε από προσώπου γης, το brand της Ολυμπιακής;
Πως απολέσαμε τα καλύτερα slots, σε μεγάλα αεροδρόμια (Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη, Νέα Υόρκη) τα οποία ήταν ακριβοπληρωμένα;
Πως αφήσαμε την Turkish να πάρει την θέση μας και φυσικά με ό,τι συνεπάγεται αυτό; Πως δόθηκε ο χαρακτηρισμός εθνικός αερομεταφορέας σε μία ιδιωτική εταιρεία (Αιγαίου) που μέχρι τότε έκανε φιλότιμες αλλά φυσιολογικά πολλών μικρότερων τάξεων μεγέθους, προσπάθειες;Για μένα χρεώνεται ως η πλέον αποτυχημένη και Εθνικά 'τραυματική' ιδιωτικοποίηση.
-
Δε λες πάλι καλά που έγινε? Ακόμα μέσα θα μπαίναμε με δαύτη.
-
Πάλι καλά που εξαφανίστηκα από τον χάρτη και δεν υπάρχω καν. Τον σταυρό μου κάνω που δεν με ξέρει και δεν με εκτιμά κανείς.
Χαίρομαι που δεν με επιλέγει κανείς και χάθηκα στην λήθη. -
Την Ολυμπιακή μιά χαρά την πέταξαν . Απλά την πλήρωσαν ακριβά . Φίλοι και γνωστοί στην σύνταξη από τα 42 τους μέχρι τα 54 τους . 10 άτομα συνολικά που ξέρω εγώ .
Σιγά την εταιρεία άλλωστε . Για να κλείσεις θέση έπρεπε να πάρεις γνωστό . Τα γραφεία έκλειναν τις θέσεις τζάμπα και αν δεν τις πούλαγαν τις απελευθέρωναν και το αεροπλάνο ταξίδευε άδειο . Η μάλλον όχι άδειο . Είχε μέσα τζαμπατζήδες υπαλλήλους της Ολυμπιακής και άλλους ξύστες .
Για την κυβέρνηση το αρνητικό το μέγεθος . Το καινούργιο 21+ εξωκοινοβουλευτικοί . Γενικά νέα πρόσωπα . Αλλά να δούμε τι θα κάνουν επί της ουσίας .
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Όχι παίζουμε, και εγώ αν μοίραζα τα ξένα εκατομμύρια σαν πετσετάκια θα έπερνα 50% όχι 31.5%https://www.in.gr/2019/07/08/apopsi/meg ... -thrasous/
Εντάξει πείραξε κόσμο η ερτ με τα παιχνίδια . Τώρα πέρσι με 17+7 μάτς του ΠΑΟ και άλλα τόσα του Αρη και πήρε μόνο 1 εκ από διαφημίσεις απλά γελάμε...
Αλλά έμειναν μόνοι τους οι γαύροι και είπαν να πούνε κάτι για το συνδρομητικό που τους πληρώνει , γιατί αν μείνουν μόνοι τους θα παίρνουν λίγα .
-
Antonis55 ειχες επαγγελματικη σχεση με Ολυμπιακη?
Εταιρεια ανδρο ρουσφετιου, που παντα ειχε καθυστερησεις, κακες υπηρεσιες και μας εβαζε 1 μυριο την ημερα μεσα, εφοσον δεν ειναι αγαθο 1ης αναγκης(νερο, ρευμα) να παει απο εκει που ηρθε. -
-
Ασχετο με τα εκλογικά , αλλά να θυμηθούμε λίγο την μάχη των γενεών και την γενιά των 35άρηδων αριστερούληδων...
Είμαι στο ταμείο ενός πάμπλικ συνοικιακού και είναι μία 35άρα μαμά με μωρό γύρω στον χρόνο . Δίπλα της μία άλλη συνομήλικη την ρωτάει για το όνομα του παιδιού . Είναι και εκείνη μαμά όπως δηλώνει αλλά στο δικό της παιδί έδωσε ένα όνομα με ονοματοδοσία , δεν έκανε βάφτιση , αλλά θα αφήσει το παιδί να αποφασίσει όταν μεγαλώσει...
Και πετάει το επικό . Πάντως να του δώσεις όνομα από Δ . Γιατί αυτοί που ασχολούνται με τα ονόματα λένε ότι αυτά του Δ είναι δυναμικά άτομα ... Συμπλήρωσε πάντως , για όσους τα πιστεύουν ....
Δηλαδή δεν θέλουμε την θρησκεία γιατί δεν πιστεύουμε , αλλά πιστεύουμε αυτούς που θεωρούν ότι το Δ έχει πιεί το μαγικό φίλτρο...
Ε ρε μλκια που κυκλοφορεί για να φαίνονται προοδευτικοί οι ηλίθιοι...
-
Αστα τα σαπια, στο παρασυνθημα....καλη;
-
Όχι σε καμμία περίπτωση.
Δεν διαφωνώ στα των οικονομικών.
Διαφωνώ σε αυτά που ανέφερα. Δεν έδωσαν καμμία λύση και δεν υπήρξε επόμενη μέρα.
Στα περί κλεισμένων θέσεων, στα περί καθυστερήσεων, υπάρχουν χρονοσειρές δεδομένων που ευτυχώς δεν μας απογοητεύουν.
Απλά παραείναι aviation things και δεν ενδιαφέρουν εδώ. Συνοπτικά θα πω, πως δεν ισχύουν σαν γενικεύσεις.
Οι 10 που ξέρεις criuser προφανώς δεν ήταν όλοι. Ξέρω παραπάνω από 10 με την αντίθετη άποψη. Αλλά δεν τίθεται θέμα να τις μετρήσουμε.Αυτό που δεν έγινε, είναι να κάνουν αυτοί που έπρεπε, αυτό που έπρεπε. Να συνεχίσουν την ιστορία και να υπάρχει μια σοβαρή εταιρεία.
Τώρα μείναμε με τις Αιγαίου, να κλαίμε την μοίρα με μικρομεσαία αεροσκάφη και με ελάχιστες δυνατότητες για περισσότερα.
Τέλοσπάντων, ας συνεχίσουμε στα πολιτικά. Δεν έχουν νόημα τα μνημόσυνα. -
Ασε με ν'αγιασω βρε criu...
Iσα-ισα που αυτες οι ''προχω'' μπορει να ειναι τιποτε ποταμισιες που τις ξερασε το νερο στην Πειραιως 62, μην παιρνεις ορκο.
Κατα τα αλλα δεξιουληδες εεε συντηρητικοι υπευθυνοι μπανιαρισμενοι θρησκευομενοι με τυχαια σειρα:
Bonus διχως σχολια γιατι ειπαμε πρωτα να ρθουν τα γεγονοτα:
https://www.newsbeast.gr/financial/arth ... -pleonasma
https://www.newsbeast.gr/politiki/arthr ... mitsotakisΤο μονο που θα πω ειναι το ποσο θα δουμε την ιστορια να επαναλαμβανεται. Φυσικα δεν αναφερομαι σε διαπραγματευσεις με δανειστες για πλεονασματα αλλα για τις ομοιοτητες με την διακυβερνηση του Αργουλιδε. 40ρης πια, χαρη σε αυτον και τις ενεργειες του αναγκαστηκα να ασχοληθω με την πολιτικη απο το καλοκαιρι του '92...Στα μερη καταγωγης-διαμονης μου τοτε ειχε προκαλεσει 'μνημονιακα σοκ' στις τοπικες κοινωνιες.
Στα μερη καταγωγης-διαμονης-εργασιας μου τωρα με μεγαλη χαρα ειδα οτι ΔΕΝ κερδισε ο γιοκας... -
Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ελπίζω να είναι εποικοδομητικός πρωθυπουργός όπως ο πατέρας του το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει άλλωστε.
-
Με ποια λογική θα έπρεπε η Ελλάδα να έχει μεγάλα αεροσκάφη , όταν έχουν χρεωκοπήσει Sabena , Swissair και η Alitalia έχει μεγάλα θέματα ? Για γκλαμουριά των κομματόσκυλων ? Επειδή τάχα οι ομογενείς έβλεπαν Ελληνικό αεροπλάνο στα μέρη τους ?
Ξέρω και εγώ πιλότους που τώρα δουλεύουν σε αραπιές και τουρκίες , αλλά ήταν πολύ νέοι τότε και η δουλειά τους είναι διεθνής έτσι και αλλιώς .
Εχω κάτι φίλους γειτονόπουλα γεννημένοι το 62 . Τρείς από αυτούς είναι νεοσυνταξιούχοι . Ο ένας στρατιωτικός στα ελικόπτερα έφυγε στα 34 του... , ο άλλος στα 43 του από την Ολυμπιακή και ο τρίτος στα 45 του επίσης στρατιωτικός .
Ιωάννη οι δεξιοί είναι της εκκλησίας και του χειροφιλήματος . Αλλά αυτές που αναφέρω ήταν της γνωστής γενιάς που έχω και συγγενείς με ανάλογες λογικές ως προς το να δείχνουν προοδευτικιές ...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ