-
Μόλις είδα μια συνέντυξη τώρα πού όλα μάλλον έχουν τελειώσει, όποιος διαθέσει 1 ώρα από την ζωή του θα δεί ότι αυτός ο άνθρωπος είναι απόλυτα παρεξηγημένος, αυτή είναι η γνώμη μου και την λέω ξεκάθαρα, εντυπωσιάστηκα πολύ και λέω επίσης ότι τώρα θα είμαι περισσότερο αυστηρός στην κριτική μου αν γίνει πρωθυπουργός, γιατί απλά ο ίδιος μου δίνει το δικαίωμα να τον κρίνω αυστηρά. Είδωμεν.
-
Ναι το ειπαμε και οταν εγινε η αυνεντευξη . Ηταν μια καλη, μη πολκτικη, μη πρπγραμματικη συνεντευξη. Ειναι απλα η σκιαγραφηση μιας προσωπικοτητας, οπου εκει οντως και σε εμενα ειναι πολυ συμπαθης. Γενικα ως ανθρωπο τον παω, το εχω ξαναπει. Μ αρεσεουν οι μετρημενοι ανθρωποι, το μελλον θα δειξει και οπως λες να ειμαστε υγιείς να τα λεμε.
Quadra, αν ηξερες ανθρωπους που κοιτουν διαγραμματα ολοι αυτο το στυλ εχουν. Τωρα τους συμπαθεις ε;
Γενικα μπραβο στη δημοκρατια μας, χρονια μας πολλα και ο λαος θα μιλησει.
Το ποσο χαρηκα να βλεπω καθε λογης ανθρωπους, πλουσιους φτωχους, καλοντυμενους, ακομα και με μαγιο, να τρεχουν να παιρνουν θεση για το μελλον της χωρας τους. Με συγκινησε αυτο, πραγματικα καθησα και τους χαζευα
Και παλι ζητω η δημοκρατια μας. -
Σας ομιλούμε εμείς οι κυβερνητικοί...
-
Άμεσα να πάμε σε εκλογές. Εκλογές εδώ και τώρα!
Αυτή η λαίλαπα του Μητσοτάκη δεν πάει άλλο!!!!!Αλλά αυτός ο Μητσοτάκης ικανός είναι να μην κάνει ποτέ εκλογές.
Αυτή η εξουσιομανία και η αγάπη για την καρέκλα δεν πρόκειται να τον ξεκολλήσουν από το Μαξίμου!
Τα υπόγεια του Μαξίμου δουλεύουν ασταμάτητα για να μην γίνουν ποτέ εκλογές.Άντε να φύγουν! Να φύγουν τώρα!...
Ουστ!!
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Το ότι σας φαίνεται περίεργο που υπάρχουν πολλά κόμματα υπέρ του λαού έχει επιστημονικό ενδιαφέρον.
για όσους λένε ότι οι -αυτοαποκαλούμενοι- αριστεροί δεν έχουν χιούμορ
Το χιούμορ είναι ένδειξη ανώτερης ευφυίας. Κάτι που δεν χαρακτηρίζει όσους χαχανίζουν με σοβαρά θέματα.
-
Κάλπες - Εξάρχεια = Ελλάδα χώρα απίθανη, δυστηχώς.
-
Μετά τις διακοπές γυρίζω πίσω στη ξενιτιά να δηλώσω παραίτηση, παίρνω τα μπαγκάζια κι έρχομαι στη χώρα μου επιτέλους, τώρα που θα έχουμε μια σοβαρή δεξιά κυβέρνηση και θα τρέχει ανάπτυξη με 4% και χαμηλή φορολογία και θα πιάνουμε σk@tα και χρυσάφι θα γίνονται, κορόιδο είμαι να μείνω εκτός;
Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειλικρινά εύχομαι οι πολλοί να έχουν δίκιο. Να μου επιτρέψετε βέβαια να διατηρήσω τις εύλογες αμφιβολίες μου.
-
Α ναι, και τέρμα πλέον η έρευνα αγοράς για χαμηλή κατανάλωση, χαμηλά τέλη και αμαξάκι σαρδελοκούτι.
Αυτά συνέβαιναν στις σοβιετίες.
Από δω και πέρα πάμε να ζήσουμε τη χλιδή του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού...Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Ειλικρινά εύχομαι οι πολλοί να έχουν δίκιο. Να μου επιτρέψετε βέβαια να διατηρήσω τις εύλογες αμφιβολίες μου.΄
Όλοι έχουμε εύλογες αμφιβολίες και κρατάμε μικρό καλάθι αλλά απλά ελπίζουμε αφού δεν μας έμεινε και κάτι άλλο. -
Ο χρήστης piliourits έγραψε:
Α ναι, και τέρμα πλέον η έρευνα αγοράς για χαμηλή κατανάλωση, χαμηλά τέλη και αμαξάκι σαρδελοκούτι.
Αυτά συνέβαιναν στις σοβιετίες.
Από δω και πέρα πάμε να ζήσουμε τη χλιδή του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού...Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτή η ειρωνεία είναι δείγμα εξυπνάδας, κουταμάρας, αγανάκτησης, απαισιοδοξίας, χαμένης κομματικής θέσης ? Τι είναι από όλα αυτά ?
-
Ο χρήστης piliourits έγραψε:
Μετά τις διακοπές γυρίζω πίσω στη ξενιτιά να δηλώσω παραίτηση, παίρνω τα μπαγκάζια κι έρχομαι στη χώρα μου επιτέλους, τώρα που θα έχουμε μια σοβαρή δεξιά κυβέρνηση και θα τρέχει ανάπτυξη με 4% και χαμηλή φορολογία και θα πιάνουμε σk@tα και χρυσάφι θα γίνονται, κορόιδο είμαι να μείνω εκτός;Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ieri, oggi, domani -
Ο χρήστης pgs έγραψε:
οπότε άκυρο δεν έχουν5χρονο εισαι;
-
Τελικά κερδίζει κανείς σε αυτές τις εκλογές;
Στα κανάλια ακούω ότι έρχεται πρώτη η ΝΔ, αλλά οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δηλώνουν νικητές και αδιαφορούν εντελώς για τα ποσοστά.
Τους βλέπω όλους ευχαριστημένους... Περίεργα πράγματα... -
Προφανώς νίκησε η ΝΔ, το παραδέχθηκε μέχρι και το Μαξίμου. Η διαφορά δεν είναι τεράστια όμως, είναι στο 8-9%. Πάντως η ΝΔ πετυχαίνει αυτοδυναμία σε κάθε περίπτωση. Το άλλο κακό είναι ότι θα ξαναμπούν οι Ναζί στην Βουλή, αλλά τουλάχιστον έχασαν δυνάμεις, το μόνο καλό που έκανε ο Βελλόπουλος.
Στα 'δικά μου', φαίνεται ότι οριακά θα ακουμπήσουμε το 6%. Στο τμήμα που ψήφισα, η εκλογική αντιπρόσωπος του ΚΚΕ μου είπε ότι ελπίζει για 6. Της είπα ότι 'μακάρι, αλλά είναι χαμηλό όπως και να έχει...'.
-
Στα εθνικα θεματα και στα θεματα ασφαλειας ο Βελοπουλος θα ειναι μεγαλος πονοκεφαλος για την ΝΔ . . Με τοσο σφυροκοπημα που εφαγε ο Συριζα μια διαφορα των 8 μοναδω η και 10 δεν ειναι δα και Η διαφορα. Μην ξεχναμε οτι στην ΝΔ μπηκε κοσμος απο ΑΝΕΛ , Ενωση κεντρωων , Χ.Α , Ποταμι , Κιναλ δεν ειναι καθαρη η δυναμη της . Η νικη ειναι νικη ομως .
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το άλλο κακό είναι ότι θα ξαναμπούν οι Ναζί στην ΒουλήΤα νεότερα δεδομένα λένε ότι ΔΕΝ θα μπει!!! Το μόνο καλό που βγήκε σήμερα!!!
-
Από τις 14-15 μονάδες που έλεγαν πριν 2 ώρες τα παπαγαλάκια και οι δημοσκοποι πέσαμε στις 8 μονάδες και από τις 167 έδρες αν μπει η ΧΑ θα πάει το πολύ στις 154! Από την συντριπτική νίκη πήγαμε στην ευρεία επικράτηση!
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όσο κι αν ακούγεται παράδοξο, νομίζω ότι και τα δύο μεγάλα κόμματα μπορούν να είναι ευχαριστημένα.
Η ΝΔ επιτυγχάνει την αυτοδυναμία που ήθελε, με περί τις 158 έδρες ώστε να μην είναι επίφοβη η πλειοψηφία της.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτυγχάνει ένα πολύ υψηλό ποσοστό και εδραιώνεται ως ο δεύτερος πόλος εξουσίας.Μένει να δούμε αν θα βγούμε κι εμείς, ο λαουτζίκος, ευχαριστημένοι τελικά. Οι προσδοκίες πάντως είναι υψηλές από μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, ο δε πήχης χαμηλά...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ