Ο χρήστης Asep έγραψε:
εγώ θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή δεν τους έχω ούτε αυτούς για σωτήρες αλλά κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη επιλογή για να στείλω το συγκεκριμένο μήνυμα.
Και οι άλλοι για το μήνυμα ψήφισαν τον Αλέξη, και είδαμε τι έγινε...
Εγώ σκέφτομαι κάτι άλλο ότι ο ΣΚΑΙ ας πούμε που τώρα του κάνει εμπάργκο ο Αλέξης τον είχε βοηθήσει πάρα πολύ να γίνει πρωθυπουργός, την Χρυσή Αυγή που την βοήθησε το συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι;
Τι σχέση έχει τι κάνει ο ΣΚΑΪ, ποιόν βοήθησε, αν βοήθησε και γιατί βοήθησε, με αυτό που σου έγραψα;
Και μιλάμε για μια Χ.Α που πέρα από τα γνωστά ζητήματα, έχει γίνει τέρμα συστημική.
Χέρι χέρι με τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις ψηφοφορίες. Από ΠτΔ, νομοσχέδια, ανεξάρτητες αρχές...
Νέα Δημοκρατία είσαι έτσι δεν είναι, τώρα για πες μας η περίπτωση του Τεμπονέρα τι διαφορές έχει με αυτήν του Φύσσα;
Έωλα γράφεις τους φοβόμουνα όπως όλοι φυσικά, χαρήκαμε και εγώ φοβάμαι τον Ρουβίκωνα και τις συγκεντρώσεις των Αντίφα, δεν αναφέρεις συγκεκριμένο περιστατικό.
Το ότι κάποιος καταδικάζει τον τρόπο λειτουργίας της ΧΑ και προφανώς τη δολοφονία Φύσσα, σημαίνει πως αγνοεί ή επικροτεί τη δολοφονία Τεμπονέρα;
Το ότι κάποιος φοβάται να πλησιάσει σε μπλοκ της ΧΑ, σημαίνει πως δεν φοβάται να πλησιάσει Ρουβίκωνα, Αντίφα και λοιπά φρούτα;
Τι λογική είναι αυτή;
Λέμε τώρα γιατί από τον Φύσσα ξεκίνησε και εκεί στηρίζεται όλη η ιστορία κατά τα άλλα τα τάγματα εφόδου που φημολογείται ότι έχει η Χ.Α. σε ενόχλησαν εσένα καμιά φορά?
Δηλαδή είναι σαν να λες, 'Εντάξει, τους ομοφυλόφιλους σκοτώνουνε μόνο, αλλά επειδή εγώ δεν είμαι, δεν έχω πρόβλημα'.
Απ'ότι καταλαβαίνω πάντως διαβάζοντας αυτά που γράφεις, δεν ψηφίζεις ΧΑ για το 'μήνυμα', αλλά σε εκφράζει απόλυτα και απλά ντρέπεσαι να το γράψεις.