-
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
Άξιο αναφοράς βέβαια ότι η λεγόμενη 'μεσαία' τάξη συνεχίζει να μην παίρνει τίποτα
(χοντρικά συνεχίζουμε να πληρώνουμε περισσότερα απ ότι το '14 επί επάρατων
σαμαροβενιζέλων).Όπου μεσσαία τάξη είναι το βγάζω 1500 το μήνα έτσι...
Δεν υπάρχουν οι τύποι.
https://www.youtube.com/watch?v=RPAX_7B ... e=youtu.be
''Έεεελα μωρέ...και να έπαιρνες 2 χιλιάδες ευρώ θα τα ξόδευες τα χρήματα''Στο τέλος ρωτάει κάποιος κάτι και απευθύνεται στην διπλανή του: ''Δικός μας είναι αυτός;''
Τι εννοεί; Αν είναι από αυτούς τους ''ηθοποιούς'' της κουμουνδούρου που τους πάνε πέρα δώθε(μάτι, ιθάκη κτλπ) με λεωφορεία ώστε να μην γίνει κανένα ατύχημα-λάθος ερώτηση από κανονικό πολίτη;
-
Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι κανένας δεν σηκώθηκε να του πει 'τι λες ρε παπάρα'.....
-
Mon dieu, mon dieu
Πάω για ένα τσίπουρο για να ξεπεράσω το σοκ...
Υπάρχει άραγε κανείς πολιτικός που δεν σκέφτεται έτσι ; Αμφιβάλλω.
Και εξηγούμαι : και ο πολιτικός επιχείρηση έχει, και πολύ κερδοφόρα. Άρα αν ψηφίζεις αυτόν = πελάτης = δικός μας = ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Μια καλή επανάληψη τον ψευτοθόδωρο (με τον Ηλιόπουλο) για να θυμηθούμε. -
Οι πολιτικοί έτσι σκέφτονται. ΟΛΟΙ.-
Αλλά υπάρχουν δύο ζητήματα...
Αυτοί ήταν το διαφορετικό και μέσα σε 3 χρόνια σε fast forward ξεπεράσανε αυτά που οι άλλοι χρειάστηκαν 30-40 χρόνια για να τα κάνουν
και το θράσος σε αυτά που λένε είναι χωρίς όριο. Δεν υπάρχει ντροπή ούτε τσίπα. -
Όχι, δεν ήταν διαφορετικοί. ίδιοι ήταν. Απλά δεν είχαν πάρει εξουσία (εχμ, πρώην ΠΑΣΟΚ δεν είναι αυτοί και δεν τους ξέραμε. Αλλά το μέλι είναι πολύ γλυκό... πάμε και μια το ξύπνα Βασίλη, να δούμε γιατί ακόμη και εάν πίστευαν αυτά που έλεγαν, άλλαξαν τροπάριο...
Όσο για ντροπή, απλά ή δεν ξέρουν ακόμη να φυλάγονται, ή εντάσσονται στο γενικότερο πνεύμα γείωσης της αξιοπρέπειας, στην πολιτική και παντού, και απλά δεν τους νοιάζει... Κάποτε παραιτούνταν. Τώρα πια... -
Θες να 'αγιάσεις' αλλά δεν μπορείς (μου είναι σαφές ότι έχουν πάθει όλοι τους παραλήρημα μεγαλείου)
https://www.protagon.gr/epikairotita/o- ... 4341736271
Να πω κατά την πάγια τακτική μου ότι είναι δημοσιευμένο 'πολλάκις' και αλλού, δεν είναι φακ νιουζ του Σκάι.
...Ο λόγος που απορρίψαμε το ενδεχόμενο συνολικής ρήξης, ή μάλλον την παράταση της συνθήκης ρήξης στην οποία βρισκόμαστε, δεν ήταν στενά οικονομικός, αλλά ήταν ο κίνδυνος να δημιουργηθεί μια κατάσταση τόσο χαοτική, που να μην μπορεί να ελεγχθεί με δημοκρατικά μέσα...
Δηλαδή οι χοροπηδούντες της πλατείας εκείνο το βράδυ, χοροπήδαγαν γιατί πηγαίναμε ντουγρού προς μια δικτατορία όπου 'θα εγγυόταν την εσωτερική ασφάλεια ο στρατός' όπως μας είχε πει και ο πανούλης και ένα χάος που θα είχε πολλαπλές επιπτώσεις (σε όσους π.χ. είχαν την ατυχία να βρίσκονται σε νοσοκομεία...). Τα λέγαμε, τα ξαναλέγαμε τότε, στου κουφού την πόρτα... Αλλά προσωπικά δεν τσαντίζομαι τόσο με τους χοροπηδούντες. Αυτοί τόσα ξέρανε, τόσα κάνανε... Αλλά έχω κι ένα σωρό φίλους ρε πστ μου (με διδακτορικά κιόλας, όχι όμως θετικών σπουδών) που δεν σκαμπάζανε μία από αυτά που τους έλεγα...
-
Δεν βγάζεις άκρη...
Την μία λένε για επώδυνη συνθηκολόγηση και πριν μερικές ημέρες ο Τσίπρας μιλώντας σε ένα συνέδριο είπε ότι αποδείξαμε ότι αυτός ήταν ο σωστός δρόμος αφού η Ελλάδα ανακάμπτει με επιτυχία και όχι η ρήξη όπου θα δημιουργούσε ακόμα μεγαλύτερη φτώχια στους αδύναμους. Και καλούσε τον Σαλβίνι να πράξει το ίδιο.Δλδ στο εσωτερικό πουλάνε σανό για επώδυνο συμβιβασμό και έξω μιλάμε για τη σωστή επιλογή - νίκη.
-
https://www.protothema.gr/politics/arti ... bdmA7ZdtEs
Δεν το είπα εγώ -
Το γράφω από την σελίδα που το ανέφερε πρώτη και είναι τοπική , αν και εγώ το διάβασα σε άλλη .
Λογικά τοπική σελίδα ρισκάρει πολλά αν γράφει φέικ ...
Αν ισχύει όμως αυτό τότε έχουμε μεγάλο θέμα...
https://www.agriniopress.gr/agrinio-syn ... katalipsi/
Με την προυπόθεση ότι ισχύει και αν δεν αντιδράσει ο Κούλης εντός της ημέρας με ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ , τότε στις εκλογές θα πάει για την δεύτερη θέση .
Από την άλλη η κυβέρνηση εμφανίζει έντονο αυταρχισμό και καθεστωτισμό που θα οδηγήσει σε μεγάλες αντιδράσεις .
Αν λοιπόν ο Κούλης δεν απορροφήσει την αντίδραση δυστυχώς ανοίγει άσχημους δρόμους .... -
Ξέρει κανένας πότε παραγράφεται το συγκεκριμένο αδίκημα? Το μυαλό μου πήγε σε κάποιον που έκανε καριέρα ως καταληψίας και μάλιστα κατ'εξακολούθηση....μήπως να κινηθεί και εκεί αυτεπαγγέλτως η δικαιοσύνη?
-
Καθε μερα γινεται και πιο απολαυστικο...
Οτι εγινε το 2015, οτι γραφτηκε εδω μεσα απο τους οπαδους, εχει γινει κουρελοχαρτο.
https://www.google.gr/amp/s/www.in.gr/2 ... oumpa/amp/«Θέλω να πω δυο λόγια για το Brexit. Κάποιοι -και σ΄ αυτό εδώ τον χώρο, σύντροφοί μας- θεωρούσαν την επιλογή του Grexit ως επαναστατική επιλογή, ριζοσπαστική, ρηξικέλευθη! Δείτε τώρα τι ακριβώς συμβαίνει με τη Βρετανία και ποιος ωφελείται, ή μάλλον ποιος χάνει απ’ αυτή την εξέλιξη! Διότι δεν υπάρχει Brexit soft και μαλακό, υπάρχει μόνο σκληρό και αβέβαιο για την πορεία των εργατικών δυνάμεων που η αριστερά οφείλει να εκπροσωπεί. Ας πάρουμε διδάγματα…» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.
Προφανως αυτα τα λεει για να κατσουν καλα και μεσα στο κομμα του. Θα καθαρισει και παλι με συνοπτικες διαδικασιες οποιον διαφωνησει και τον αμφισβητησει στο μελλον.
-
Δεν υπαρχει λιγο τσιπα πλεον,ουτε παραδοχη πως ολα τα ψεμματα του 2015 εγιναν για το μελι που ειχε απομεινει και θελανε να γλυψουν,η εξουσια διαφθειρει τσιπρακο και εισαι ενας διεφθαρμενος που θα μπει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας των συγχρονων προδοτων.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Δεν υπαρχει λιγο τσιπα πλεον,ουτε παραδοχη πως ολα τα ψεμματα του 2015 εγιναν για το μελι που ειχε απομεινει και θελανε να γλυψουν,η εξουσια διαφθειρει τσιπρακο και εισαι ενας διεφθαρμενος που θα μπει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας των συγχρονων προδοτων.Ο Τσίπρας έδειξε την γύμνια μας και την τραγική θέση που έχουμε καταπέσει ως κοινωνία. Είναι ο καθρέπτης μας και αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Ενας τραγικός ελεεινός πολιτικάντης που καταλήστεψε τους πάντες και καταδίκασε για τα επόμενα 100 χρόνια τη χώρα του να σέρνεται στα σκατά. Κι εμείς το επιτρέψαμε... Σπαταλήσαμε τις ψήφους μας για να φύγουν οι Τσολάκογλου ώστε να φέρουμε στην εξουσία τον πραγματικό Τσολάκογλου. Εκείνον που πριν πάρει την εξουσία πήρε όλες τις απαραίτητες οδηγίες από εκείνα τα κέντρα πραγματικής εξουσίας και της εφήρμοσε μέχρι κεραίας! Και εμείς το γνωρίζαμε και καναμε πως δεν το βλέπαμε. Γιατί άραγε...?
-
Γιατι απλα θελαμε να φυγουν οι σαμαζελοι,δεν μας ενοιαζε ποιος θα ερθει μετα,οποιος και να ηταν,απλα να φυγουν οι καταστροφεις,τα μισα να κανει απο αυτα που λεει θα γλιτωσουμε απο τους προηγουμενους ελεγαν,επισης ελεγαν σαν λαος και κρατος οτι πιασαμε πατο και δεν εχει παρακατω,οποτε με τσιπρα μονο πρως τα πανω θα πηγαιναμε και ηρθε ειδαμε τι εγινε.
Ξεφτιλικια εν μεσω κρισης,με την ανεργια στο θεο,βλεπαμε πανηγυρισμους και χορους απο τσυριζοσκυλα στις πλατειες γιατι θα διοριζονταν σε μια θεσουλα στο δημοσιο.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Σπαταλήσαμε τις ψήφους μας για να φύγουν οι Τσολάκογλου ώστε να φέρουμε στην εξουσία τον πραγματικό Τσολάκογλου. Εκείνον που πριν πάρει την εξουσία πήρε όλες τις απαραίτητες οδηγίες από εκείνα τα κέντρα πραγματικής εξουσίας και της εφήρμοσε μέχρι κεραίας! Και εμείς το γνωρίζαμε και καναμε πως δεν το βλέπαμε.Δεν ξέρω για σένα, αλλά για μένα ήταν τόσο προφανές που δεν μπορούσα να κάνω ότι δεν το βλέπω. Ολα αυτά που έταζε ο Αλέξης προεκλογικά ήταν προφανέστατα αδύνατο να υλοποιηθούν (πολύ πιο αδύνατα από όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις όλων των προηγούμενων, οι οποίες ήταν σε ένα βαθμό στη σφαίρα του εφικτού).
Γι' αυτό εγώ είχα ξεκάθαρη θέση προεκλογικά:
Δεν τον ψηφίζω, επειδή είναι προφανέστατα ψεύτης και απατεώνας, τάζοντας πράγματα μη πραγματοποιήσημα εκ προοιμίου. Και δεν πρόκειται να δεχτώ κανένα να μου πει εκ των υστέρων ότι πλανήθηκε πλάνην οικτρά, επειδή τον πίστεψε και τον ψήφισε! Ήταν τόσο εξώφθαλμα ψεύτικο το πρόγραμμα - παραμύθι που πουλούσε, που κανείς εχέφρων ανθρώπος δεν έχει ούτε δικαιολογία ούτε καν ελαφρυντικά για την ψήφο που του έδωσε! -
Προφανώς και δεν καταλαβες πως το πρόσωπο που χρησιμοποιώ (εμείς) απευθύνεται στο σύνολο και δεν έχει νόημα να ξεκαθαρίζεις τη θέση σου για το δικό σου εγώ. Μέσα από Δημοκρατικές διαδικασίες βγήκε αυτός ο άνθρωπος και η παρέα του και έγινε πρωθυπουργός όλων. Για αυτό και το εμείς. Ο Κεν έδωσε την σωστή βάσει γεγονότων θεώρηση του γιατί και πως βγάλαμε αυτόν τον τυχάρπαστο πρώτο. Εμείς.
-
Δεν νομιζω ότι ειμαστε υπεύθυνοι πως ψηφιζει ένα μερος του εκλογικου σωματος. Φυσικα ειμαστε νομοταγείς και οι νομοι που ψηφιζει αυτή η κυβερνηση αφορουν ολους μας αλλα δεν προκειται να κανω αυτοκριτικη/απολογηθω για τις επιλογες αλλων (αν και πολλες φορες ξενοι/γερμανοι πρηζουν οποιον βρουν μπροστα τους).
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Προφανώς και δεν καταλαβες πως το πρόσωπο που χρησιμοποιώ (εμείς) απευθύνεται στο σύνολο και δεν έχει νόημα να ξεκαθαρίζεις τη θέση σου για το δικό σου εγώ. Μέσα από Δημοκρατικές διαδικασίες βγήκε αυτός ο άνθρωπος και η παρέα του και έγινε πρωθυπουργός όλων. Για αυτό και το εμείς. Ο Κεν έδωσε την σωστή βάσει γεγονότων θεώρηση του γιατί και πως βγάλαμε αυτόν τον τυχάρπαστο πρώτο. Εμείς.Όχι εμείς και όχι εγώ!
Λυπάμαι, αλλά δεν αποδέχομαι συλλογική ευθύνη σε αυτό το θέμα! Ο καθένας ευθύνεται για την ψήφο του και μόνο. Αν ο πληθυσμός ενός κράτους επιλέξει ως πλειοψηφία να παραφρονήσει πολιτικά, θα θεωρήσεις υπεύθυνο κάθε έναν πολίτη του κράτους ατομικά;Υ. Γ. : Ο wantone από πάνω τα έγραψε άψογα (δεν τα είχα διαβάσει).
-
καπεταν γιωτη (εις το πνευμα αντιδρασεως και μονον φυσικως), χαριλαον-μα, ενταυθα...
ημεις ειναι το ορθον και ουχι υμεις, ας σπάιρος σέις.
οταν εκατσαμε στον καναπε και ορουσαμε τα αλαλαζοντα τα πληθη, οταν αποδεχθηκαμε την αλητεια του γειτονα πασοκου σιωπηλως, οταν το μαλιστα εβλεπαμε το ποσο πηδηχτης ψυχων και πρωκτων θα ητο ο καταληψιας και δεν εγεμισαμε τας οδους, ειμεθα συνενοχοι... το εψηφισα αλλον δεν λεγει τπτ, τι εκαμες για να μην εβγει ο ορχις ειναι ο ζωμος.
εαν θα εβγαζα καποιους καποτε απο την ευθυνην, θα ηταν τους κοκκινους που εν τοις πραγμασι εδωκαν αγωνες, αν και δια λογους το πλεον παρωχημενους και ακατανοητους τουλαχιστον εις γατον. ομως ουτε και αυτους βγαζω μια και φαγανε οι πολλοι το παραμυθι της αριστερας επισης. και αφτερ δις το αναλογουν ωμον πεος. -
Γάτε, στο μέτρο των δικών μου δυνατοτήτων, προεκλογικά προσπάθησα να ενημερώσω όσους μπορούσα για το προφανές της επερχόμενης απάτης. Μάλλον φωνή βοώντος εν τη ερήμω ήμουν... Τη συνείδηση μου πάντως την έχω ήσυχη.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ