-
Mάλλον θα αγνοείς στέφαν ότι η ΕΡΤ είναι υποχρεωμένη ας πούμε να καλύπτει τις εξορμήσεις απανταχού της γής ας πούμε του Σαμαρά και στη συνέχεια να δίνει και τα πλάνα δωρεάν στους ιδιωτικούς σταθμούς.
Επίσης, ένα τσοντοκάναλο μπορεί να εκπέμπει και χωρίς προσωπικό, η Δημόσια τηλεόραση έχει και άλλο σκοπό λειτουργίας
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι τηλεθεάσεις είναι αυτές? Για πότε και σε ποια κοινά? Τα κανάλια μετράνε 15-44 κοινά. Επίσης στην ΕΡΤ μετράνε όλα μαζί (ΕΡΤ, ΝΕΤ, ΕΡΤ3, Βουλή, HD κτλ)?μ.ο. φετινης χρονιας
περσινης:
ΜEGA: 21,47%
ANT1: 16,64%
ALPHA: 11,77%
STAR: 10,71%
ΣΚΑΪ: 7,94%
ΕΡΤ: 15,34%η ερτ τριτη με μικρη διαφορα. ναι αθροιστικα, οπως και οι υπαλληλοι. η νετ μονη ειναι και παλι απο τα τοπ καναλια με ~8μιση% εχοντας και εργο που φυσικα η ιδιωτικη τιβι δεν εχει (ψηφιοποιηση αρχειου, υποχρεωτικες καλυψεις-ανταποκρισεις κτλ)
αληθεια πιστευεις οτι το 3ο προγραμμα πρεπει να κλεισει επειδη οι περισσοτεροι ακουν ντερτι φμ ουτως ή αλλως; δεν υπαρχει για σενα η υποτιθεμενη προσφορα στον πολιτισμο κτλ; να τα γαμησουμε ολα; καλα εμεις ειμαστε νεκροι με φατμαγκιουλ σουλεημαν κτλ, να μην εχουν τα παιδια μας μια ελπιδα για κατι διαφορετικο;
-
http://www.e-radio.gr/blog/post.asp?uid ... z2W0zubEPA
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Λάθος σύγκριση
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2828183#p2828183
Δεν συγκρίνω. Απορώ.
η Δημόσια τηλεόραση έχει και άλλο σκοπό λειτουργίας
Σύμφωνοι. Τα ταξίδια και οι μετακινήσεις δεν είναι δικαιολογία όμως. Ήταν υπεράριθμοι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η όλη φάση είναι απλά (άλλη μία) παραδοχή ανικανότητας από τη πολιτική ηγεσία που δεν μπορούσε να κάνει εκκαθάριση με άλλο τρόπο. Εκτός κι αν υπάρχει άλλη ατζέντα πίσω από το όλο θέμα κάτι φυσικά που θα φανεί εν καιρώ...
αληθεια πιστευεις οτι το 3ο προγραμμα πρεπει να κλεισει επειδη οι περισσοτεροι ακουν ντερτι φμ ουτως ή αλλως; δεν υπαρχει για σενα η υποτιθεμενη προσφορα στον πολιτισμο κτλ; να τα γαμησουμε ολα; καλα εμεις ειμαστε νεκροι με φατμαγκιουλ σουλεημαν κτλ, να μην εχουν τα παιδια μας μια ελπιδα για κατι διαφορετικο;
Είπα εγώ κάτι τέτοιο? Απλά δεν ξέρω αν βάσει δεδομένων είναι περισσότερο αναγκαιότητα η ΕΡΤ ή πολυτέλεια. Κλίνω προς το δεύτερο.
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ η ΕΡΤ.
Να την πληρώσεις απο την τσέπη σου σύντροφε αμα θες ΕΡΤ και τρίτο και τέταρτο και πέμπτο πρόγραμμα.
ε, μα στην φιλελεύθερη Αγγλία δεν γίνονται αυτά! (έλα μωρέ το κάνουμε θέμα για 130-140 λίρεςτο χρόνο )
edit
τι στοίχημα πάτε ότι θα βρεθεί ηλίθιος να μου πει πως είμαι απαράδεκτος που συγκρίνω την πχιότητα του ΜπιΜπιΣι με της ΕΡΤ, ενώ θα χει χάσει την ουσία για μια ακόμη φορα;Καλύψαμε και κωλαράκι...
Η οποία ουσία είναι;Ότι και σε μη κομουνιστικές χώρες οι κάτοικοι βλέπουν δε βλέπουν το κρατικό κανάλι πλερώνουν.
Όλα πουρέ πρέπει να τα κάνουμε;Το χρημα για το BBC πληρωνεται με βαση τη συσκευή. Αν δεν εχεις συσκευή δεν πληρωνεις. Εδω πληρωνεις ΕΡΤ και σε αποθήκες αρκει να εχεις ρευμα.
-
το ειδαμε και αυτο...τα καναλια με την μεγαλυτερη τηλεθεαση ειναι το 902 και η ΕΡΤ (χθες)
-
Είπα εγώ κάτι τέτοιο? Απλά δεν ξέρω αν βάσει δεδομένων είναι περισσότερο αναγκαιότητα η ΕΡΤ ή πολυτέλεια. Κλίνω προς το δεύτερο.
Από πότε η Ιστορία είναι πολυτέλεια? Διότι το αρχείο της ερτ αποτελεί κομμάτι της ιστορίας, και μάλιστα απο το πιο λαμπρό.
Το αρχείο της ΕΡΤ είναι πραγματικά ανεκτίμητο και η ψηφιοποίηση (για το υλικό που διασώθηκε, για υπάρχει και υλικό που καταστράφηκε γιατί... κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν οικονομία σε κασέτες) είναι από τις μεγαλύτερες προσφορές στον ελληνισμό.
-
πολυτελεια ενα κομματι του πολιτισμου μας?
-
Nα εκφράσω κι εγώ μια απορία. Όσοι υποστιρίζετε πως η ΕΡΤ δεν έπρεπε να κλείσει ή τουλάχιστον να μην κλεισει με τον συγκεκριμένο τρόπο τι ακριβώς θα θέλατε?? Γιατί το φαγοπότι που γινόταν εκεί μέσα σίγουρα κανένας Έλληνας φορολογούμενος δεν θα το ήθελε.
-
Ως τακτικό προσωπικό εργάζονταν 2.174 υπάλληλοι (1.993 με σύμβαση αορίστου χρόνου και οι υπόλοιποι 181 με ορισμένου). Συγκεκριμένα, στη διοίκηση διαχείρισης απασχολούνταν 697 άτομα, τεχνικοί ήταν 742, ενώ στο τακτικό προσωπικό προγράμματος συγκαταλέγονταν 735 άτομα. Ως έκτακτο προσωπικό δούλευαν 24 ιδιαίτερες γραμματείς, 677 δημοσιογράφοι, 11 ειδικοί σύμβουλοι και 16 εργαζόμενοι ειδικών θέσεων.
Ερώτηση κρίσεως:
πως γίνεται ένας ιδιωτικός σταθμός (σχεδόν) ίδιας εμβέλειας, με 3πλάσια νούμερα τηλεθέασης να λειτουργεί μια χαρά με 479 άτομα και η ΕΡΤ να θέλει όλους όσους αναγράφονται παραπάνω?
Πανεύκολο... φαντάζομαι ακόμα και τα τουρκοσήριαλ τους τα δίνουν (γιατι τους τα δίνουν) έτοιμα μεταφρασμένα (απαγορεύεται δια ροπάλου να τα μεταγλωτίσουν όπως τα βραζιλιάνικα πριν χρόνια ).
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Από πότε η Ιστορία είναι πολυτέλεια? Διότι το αρχείο της ερτ αποτελεί κομμάτι της ιστορίας, και μάλιστα απο το πιο λαμπρό.
Το αρχείο της ΕΡΤ είναι πραγματικά ανεκτίμητο και η ψηφιοποίηση (για το υλικό που διασώθηκε, για υπάρχει και υλικό που καταστράφηκε γιατί... κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν οικονομία σε κασέτες) είναι από τις μεγαλύτερες προσφορές στον ελληνισμό.
Ο μπαρμπα-μυτουσης σώθηκε;
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Nα εκφράσω κι εγώ μια απορία. Όσοι υποστιρίζετε πως η ΕΡΤ δεν έπρεπε να κλείσει ή τουλάχιστον να μην κλεισει με τον συγκεκριμένο τρόπο τι ακριβώς θα θέλατε?? Γιατί το φαγοπότι που γινόταν εκεί μέσα σίγουρα κανένας Έλληνας φορολογούμενος δεν θα το ήθελε.ολοι θελουν να εξορθολογιστει η ερτ κανεις δεν λεει οχι
αλλα το να κλεισεις την ερτ να πουλησεις τα παντα που εχει
να πουλησεις ενα αρχειο πραγματικα ανεκτιμητο
και να φτιαχνεις ενα νεο κρατικο καναλι με λιγους και καλους και κυριως να γινει κατι σαν την νεα ο.α ε οχι αυτο παει πολυ -
Το σκηνικο με τις κασετες που εγραφαν πανω απο τον Αγνωστο πολεμο τον αγωνα Δοξα Δραμας-Πανσερραικός, εχει συμβει και στο BBC.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Το χρημα για το BBC πληρωνεται με βαση τη συσκευή. Αν δεν εχεις συσκευή δεν πληρωνεις. Εδω πληρωνεις ΕΡΤ και σε αποθήκες αρκει να εχεις ρευμα.
Την ουσία να δούμε trident την ουσία. Ήτοι ότι και σε μια φιλελεύθερη χώρα πρότυπο για τους φιλελεύθερους είναι θεσμοθετημένη η δημόσια τηλεόραση η οποία πληρώνεται απευθείας από τους πολίτες βλέπουν δε βλέπουν το κανάλι. Και δεν είναι μόνοι οι Άγγλοι και οι Έλληνες με δημόσια τηλεόραση, αλλά η πλειονότητα των χωρών της ΕΕ.
Τώρα μου λες εσύ για αποθήκες, πολύ ωραία, να αλλάξει κανένα πρόβλημα επ αυτού, και δεν νομίζω κάποιοι να απεργούσαν ενάντια σε αυτό.
Αλλά οι Άγγλοι πληρώνοντας τηλεόραση δεν πληρώνουν το ΛΑΓΗΕ, δηλαδή τα ελλείματα από την κάλυψη των ΑΠΕ του άλλου, αντίθετα εδώ γίνεται και αυτό. Βγάλε τις αποθήκες και βάλε τα λεφτά που πηγαίνουν στο ΛΑΓΗΕ(δηλαδή το 25% του ποσού για ΕΡΤ) και θα έχεις και κέρδος για την ΕΡΤ και ανακούφιση για τους ιδιοκτήτες αποθηκών. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Nα εκφράσω κι εγώ μια απορία. Όσοι υποστιρίζετε πως η ΕΡΤ δεν έπρεπε να κλείσει ή τουλάχιστον να μην κλεισει με τον συγκεκριμένο τρόπο τι ακριβώς θα θέλατε?? Γιατί το φαγοπότι που γινόταν εκεί μέσα σίγουρα κανένας Έλληνας φορολογούμενος δεν θα το ήθελε.Να γινοταν μια εκκαθαριση αλλα βασει αξιολογησης, α λα rest οf δημοσιο, οπως λενε. Αν λειτουργουσε και την επεφταν συνδικαλιστες που θα θιγονταν, θα ηταν πιο δυσκολο 'να τους περασει', αφου ο Goebbedikoglu θα ελεγε 'Να, βλεπετε, δεν αφηνουν να δουλεψει η τηλεοραση που εσεις οι πολιτες πληρωνετε', οπως ειναι η κλασσικη καραμελα που επαιξε για οσους εχουν επιστρατευτει εως τωρα και δεν ανοιξε μυτη. Επειδη ομως ειμαστε ουσιαστικα τελειωμενοι (και γι'αυτο γινονται αυτα) επιλεγεται απο εδω και περα για οποιονδηποτε τομεα του δημοσιου αυτη η λυση: Shutdown και οποιοι ειστε καλοι στο suc(k)cess θα σας ξαναπαρουμε (με τα μισα των μισων εννοειται), αφου μεινετε κανα 3μηνο διχως μισθο και τα παιδια σας πεινασουν, οι τραπεζες σας κυνηγησουν και αλλα ωραια που δεν φανταζοσασταν ποτε των ποτων οποτε θα σας κανουμε σαν απελπισμενες ανατολικες 20χρονες που θα τα κανετε ολα για μερικα ευρω. Ακολουθουν Εκπαιδευση, Παιδεια, ΔΕΚΟ, ΜΜΜ κτλ. Συντομα και στην πορτα σας...
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Ο μπαρμπα-μυτουσης σώθηκε;
Μπα... μας έφυγε στο εξωτερικό...
Ευτυχώς ο χατζιδάκις μας έμεινε http://www.youtube.com/watch?v=5gWasuUnwn0
-
Ναι εβγαλαν το 'αποξηρανσης' και λεγεται σκετο Οργανισμος Κωπαΐδας.Αντικειμενο συνεχιζει και εχει μηδαμινο.Καθε χρονο προσλαμβανει 5-6 ανειδικευτους εποχικους που εχουν μέσο καποιο ντοπιο βουλευτη και ολα ΟΚ
Ναι οκ, η άρδευση τις περιοχής είναι μηδαμινό πράγμα, εντάξει μας έπεισες.
(Έχει γέλιο να εγκαλούν πράσινοι και μπλε ψηφοφόροι τους υπόλοιπους ότι δήθεν υπερασπιζόμαστε τις ρεμούλες των πολιτευτών τους. Όσα καταλαβαίνει κανείς. )
Αμα περιμεναν οι αγροτες της Κωπαΐδας,ειδικα των μεγαλυτερων κτηματων, νερο απο τον Οργανισμο ζητω που καηκαμε...
Τα εργα συντηρησης δε γινονται ...ποτε ,τα καναλια ειναι κλειστα και οι αγροτες αναγκαζονται να παιρνουν νερο απο κεντρικοτερες αρτηριες.
Ολοι εχουν πολλα παραπονα παρολο που πληρωνουν καθε χρονο ειδικο τελος για τον Οργανισμο.
Αυτα.Και αυτο που εγραψα για τις προσληψεις φυσικα και ισχυει...Εγω δεν εγκαλεσα κανεναν.Γραφω τη πραγματικοτητα. -
ΥΓ. Ολίγον κουτσομπολιό. Σήμερα στην αντίστοιχη διεύθυνση της ΔΕΗ έγινε κουβέντα για το πως θα αφαιρεθεί το τέλος ΕΡΤ από τους λογαριασμούς που έχουν τυπωθεί.....
Τώρα που δε θα πηγαίνουν φράγκα στο ΛΑΓΗΕ από το ανταποδοτικό τέλος της ΕΡΤ (να χαίρεσαι την αμερόληπτη ΡΑΕ btw που εφαρμόζει μερική διαφάνεια στους λογαριασμούς της ΔΕΗ) να δω γέλιο.
*Μια σημείωση ο Οργανισμός Αποξήρανσης της Κωπαΐδας που ανέφερες πριν έχει αλλάξει και όνομα και ρόλο και χρηματοδότηση εδώ και χρόνια, τουλάχιστον αναβάθμισε το επιχείρημα εν έτη 2013.
Και τι κάνει ο εν λόγω οργανισμός;;
Υπάρχει και κλιμάκιο της Υ.Π.Α. στο Ελληνικό πάντως... Λες και αυτό μπορεί να ανοίξει...
-
...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
ΥΓ. Ολίγον κουτσομπολιό. Σήμερα στην αντίστοιχη διεύθυνση της ΔΕΗ έγινε κουβέντα για το πως θα αφαιρεθεί το τέλος ΕΡΤ από τους λογαριασμούς που έχουν τυπωθεί.....
Τώρα που δε θα πηγαίνουν φράγκα στο ΛΑΓΗΕ από το ανταποδοτικό τέλος της ΕΡΤ (να χαίρεσαι την αμερόληπτη ΡΑΕ btw που εφαρμόζει μερική διαφάνεια στους λογαριασμούς της ΔΕΗ) να δω γέλιο.
*Μια σημείωση ο Οργανισμός Αποξήρανσης της Κωπαΐδας που ανέφερες πριν έχει αλλάξει και όνομα και ρόλο και χρηματοδότηση εδώ και χρόνια, τουλάχιστον αναβάθμισε το επιχείρημα εν έτη 2013.
Και τι κάνει ο εν λόγω οργανισμός;;
Υπάρχει και κλιμάκιο της Υ.Π.Α. στο Ελληνικό πάντως... Λες και αυτό μπορεί να ανοίξει...
Εσύ θα πρέπει να μας πεις τί κάνει ο Οργανισμός, εκτός αν χρησιμοποιείς επιχειρήματα που δεν τα γνωρίζεις. Εγώ απλά σε ενημέρωσα ότι θα πρέπει να προσαρμόσεις στην παρούσα κατάσταση το επιχείρημα γιατί έχει παλιώσει πολύ.
Anyway, το κύριο ήταν η σχέση ΛΑΓΗΕ και τέλους ΕΡΤ. Και θα είχε ενδιαφέρον το juxtaposition αυτού με την έλευση εργαζομένων στη ΔΕΗ που άκουσες.
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται