-
ΠΟΣΣΑ????
με τετοιο εισοδημα ρε φιλε σε περιοδο κρισης και ρωτας?
μπορει σημερα να μην δινουν ετσι απλα τα δανεια αλλα ζητας ενα δανειο μολις 15000αρικα και το εισοδημα σου το δικαιολογει καργα. πιστευω οτι θα το παρεις το οκ.και μη σου πω οτι θα σου κρατισουν ιδιωτικη θεση παρκιν εξω απο την τραπεζα και τσαμπα καφεδακι καθε μερα!
-
Η μεγαλυτερη βλακεια που εχεις να κανεις ειναι να παρεις δανειο.Ειναι δθνατον να ζητας με τετοια δηλωση δανειο για αυτοκινητο τετοιας αξιας? Εχεις σκεφτει οτι μπορει να μπλεξεις σε μεγαλυτερες περιπετειες απο οσο νομιζεις?
-
Ο χρήστης thodoris1990 έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ..ΑΛΛΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ...ΕΝΤΑΞΕΙ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΩ ΕΓΩ ΤΟ ΜΗΝΑ..ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ..ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΚΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑΜπορεί να μη χρειαστεί να πας σε τράπεζα άμεσα. Πολλές αντιπροσωπείες και μάντρες συνεργάζονται μαζί τους. Δίνεις το εκκαθαριστικό στην αντιπροσωπεία, το στέλνει στην τράπεζα και με το εισόδημα που έχει παίρνεις το δάνειο.
ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟΡΙΑ