-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Νομίζω ότι στις Α.Ε. υπεύθυνος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος που δεν είναι πχ και υποχρεωτικά ο Διευθυντής πχ του περιοδικού.
Πάντως η όλη κατάσταση είναι πραγματικά τραγική. Αμφιβάλλω σφόδρα αν το περιοδικό θα επιζήσει...
Ετσι ειναι, και νομιζω επισης οτι ειναι υπευθυνος και με την προσωπικη του περιουσια.
Στην Α.Ε η ευθυνη ολων των μετοχων φτανει ως εκει που εχουν συμμετασχει στην εταιρια εκτος των περιουσιων που εχει ο καθενας
αν η ΑΕ χρωστάει φόρους προς το δημόσιο υπάρχει ευθύνη σε 'διευθυντές, διαχειριστές ή διευθύνοντες σύμβουλοι και εκκαθαριστές'
Προς τρίτους, δεν υπάρχει προσωπική ευθύνη.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Έτσι είναι παίδες, και εγώ αν υπογράψω ακάλυπτη επιταγή με πχ 11.εκ μπορώ να πω πως απλά έχει το όνομά μου επάνω και δε τρέχει τίποτα. Είμαι και αθεράπευτα ρομαντικός άλλωστε, μπορείτε να ρωτήσετε τόσες και τόσες ΚΟΠΕΛΕΣ....βασικα εισαι αθεραπευτα σοβαροφανης, ψευτο-υπερανω...'επιστημονας' , και παντελως ασχετος με τετοιου ειδους νομικα-οικονομικα ζητηματα...Συνεχισε ομως να διασκεδαζεις(?) το κοινο του Forum με εξυπνακισμους...
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Νομίζω ότι στις Α.Ε. υπεύθυνος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος που δεν είναι πχ και υποχρεωτικά ο Διευθυντής πχ του περιοδικού.
Πάντως η όλη κατάσταση είναι πραγματικά τραγική. Αμφιβάλλω σφόδρα αν το περιοδικό θα επιζήσει...
Ετσι ειναι, και νομιζω επισης οτι ειναι υπευθυνος και με την προσωπικη του περιουσια.
Στην Α.Ε η ευθυνη ολων των μετοχων φτανει ως εκει που εχουν συμμετασχει στην εταιρια εκτος των περιουσιων που εχει ο καθενας
δε μιλαμε για μετοχο μιλαμε για Διευθ. Συμβουλο, αν χρωσταει η ΑΕ ειναι αυτος με την προσωπικη του περιουσια.
...αυτο που το εχεις δει γραμμενο?
-
@mjacob,εχεις απολυτο δικιο
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Συνελήφθη από τις αρχές ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος ανώνυμης εκδοτικής εταιρείας, Κώστας Καββαθάς, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 11.163.740,59 ευρώ.
Πρόκειται για 74χρονο δημοσιογράφο, ο οποίος οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.στο πρωτο πραγμα που κολλησα ηταν το '74χρονο'....συνειδητοποιησα οτι ο Καββαθας γερασε (μαζι του βεβαια και εμεις)....
οταν εχεις διαβασει μεχρι και τις διαφημησεις και τους σελιδοδεικτες δεκαδων '4τροχοι' πριν δεκαετιες, μετρωντας τις μερες μεχρι τον αλλο μηνα για να παρεις το επομενο ως το μοναδικο παραθυρο με θεα την μανια σου για το οχημα....το κρατας μεσα σου σαν κατι που δεν το αγγιζει ο χρονος....οπως την πρωτη σου καψουρα...
και ο Καββαθας ειναι για πολλους κατι αναλογο με την πρωτη καψουρα....τα νιατα, το προτυπο, η ανεμελια, το ταξιδι....μονο τα ωραιοτερα πραγματα στη ζωη.το δευτερο ειναι οτι το περιοδικο τα τελευταια 2 χρονια εχει πατωσει....
για τα υπολοιπα της ειδησης μπορω να πω οτι δεν με ενδιαφερουν.......
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
δε μιλαμε για μετοχο μιλαμε για Διευθ. Συμβουλο, αν χρωσταει η ΑΕ ειναι αυτος με την προσωπικη του περιουσια.
...αυτο που το εχεις δει γραμμενο?
Σε περιπτωση που ξερω, Δ. Συμβουλος εταιριας που δεν ειχε αποδωσει ΦΠΑ κλπ, οταν τον κυνηγουσαν, επαιζε αυτό ΕΠΕΙΔΗ ηταν ο ΔΣ. Νομιζω αθωωθηκε επειδη το μεγαλυτερο μερος των χρεων ειχαν γινει απο τον προηγουμενο κλπ.
Δε μπορω να σου δωσω συγκεκριμενο νομο κλπ που να το λεει, αλλα το γεγονος μου προκαλεσε μεγαλη εκπληξη και εμενα. -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Συνελήφθη από τις αρχές ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος ανώνυμης εκδοτικής εταιρείας, Κώστας Καββαθάς, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 11.163.740,59 ευρώ.
Πρόκειται για 74χρονο δημοσιογράφο, ο οποίος οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.στο πρωτο πραγμα που κολλησα ηταν το '74χρονο'....συνειδητοποιησα οτι ο Καββαθας γερασε (μαζι του βεβαια και εμεις)....
οταν εχεις διαβασει μεχρι και τις διαφημησεις και τους σελιδοδεικτες δεκαδων '4τροχοι' πριν δεκαετιες, μετρωντας τις μερες μεχρι τον αλλο μηνα για να παρεις το επομενο ως το μοναδικο παραθυρο με θεα την μανια σου για το οχημα....το κρατας μεσα σου σαν κατι που δεν το αγγιζει ο χρονος....οπως την πρωτη σου καψουρα...
και ο Καββαθας ειναι για πολλους κατι αναλογο με την πρωτη καψουρα....τα νιατα, το προτυπο, η ανεμελια, το ταξιδι....μονο τα ωραιοτερα πραγματα στη ζωη.το δευτερο ειναι οτι το περιοδικο τα τελευταια 2 χρονια εχει πατωσει....
για τα υπολοιπα της ειδησης μπορω να πω οτι δεν με ενδιαφερουν.......
Ακριβώς έτσι vice246!
Δεν θέλω να προσθέσω τίποτα άλλο. -
Έτσι είναι παίδες, και εγώ αν υπογράψω ακάλυπτη επιταγή με πχ 11.εκ μπορώ να πω πως απλά έχει το όνομά μου επάνω και δε τρέχει τίποτα. Είμαι και αθεράπευτα ρομαντικός άλλωστε, μπορείτε να ρωτήσετε τόσες και τόσες ΚΟΠΕΛΕΣ.
...βασικα εισαι αθεραπευτα σοβαροφανης, ψευτο-υπερανω...'επιστημονας' , και παντελως ασχετος με τετοιου ειδους νομικα-οικονομικα ζητηματα...Συνεχισε ομως να διασκεδαζεις(?) το κοινο του Forum με εξυπνακισμους...
Κικιζα δικό σου ηταν το μπίζνες πλαν του καβαθα;;
-
Μου κάνει εντύπωση πως ο ηθικολογος και ρομαντικός καβαθας ανέλαβε τέτοια ευθύνη ...
Απο ρομαντισμό άραγε ;;Ο δημιουργός οφείλει αντίστοιχο ποστ συμπαράστασης στον επίσης ρομαντικό γαβαλα... free lakis
-
Σας έχω βαρεθεί ρε, εκτός από δοκιμαστές F1, είστε γιατροί, δικηγόροι, καπετάνιοι, πιλότοι τώρα και CEO... ΤΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΑ ?
-
Εσυ ρε κοκκινο τερας,πως σχολιαζεις το σχολιο του ΙΚΕ;
Ποσο ανοητος θα πρεπει να ειναι καποιος για να σχολιασει με ειρωνικο τροπο τα των εκδοσεων ,χωρις ο ιδιος να γνωριζει απο μεσα προσωπα και καταστασεις;Συμφωνω απολυτα με τον Γρηγορη.
-
Έτσι είναι παίδες, και εγώ αν υπογράψω ακάλυπτη επιταγή με πχ 11.εκ μπορώ να πω πως απλά έχει το όνομά μου επάνω και δε τρέχει τίποτα. Είμαι και αθεράπευτα ρομαντικός άλλωστε, μπορείτε να ρωτήσετε τόσες και τόσες ΚΟΠΕΛΕΣ.
...βασικα εισαι αθεραπευτα σοβαροφανης, ψευτο-υπερανω...'επιστημονας' , και παντελως ασχετος με τετοιου ειδους νομικα-οικονομικα ζητηματα...Συνεχισε ομως να διασκεδαζεις(?) το κοινο του Forum με εξυπνακισμους...
Βρε Γρηγόρη, βρε ματάκια μου, γιατί μου μιλάς έτσι?
Επειδή με βρήκες αθεράπευτα ρομαντικό?
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ποσο ανοητος θα πρεπει να ειναι καποιος για να σχολιασει με ειρωνικο τροπο τα των εκδοσεων ,χωρις ο ιδιος να γνωριζει απο μεσα προσωπα και καταστασεις;Συμφωνω απολυτα με τον Γρηγορη.
Μην επικαλεισαι χρυσό μου την νοημοσύνη , θα πέσει φωτιά να σε κάψει
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση πως ο ηθικολογος και ρομαντικός καβαθας ανέλαβε τέτοια ευθύνη ...
Απο ρομαντισμό άραγε ;;Ο δημιουργός οφείλει αντίστοιχο ποστ συμπαράστασης στον επίσης ρομαντικό γαβαλα... free lakis
O Kαββαθας παντα εγραφε με ηθος και ρομαντισμο και αυτο διδασκε. Ποτε δεν διαβασα[διδαχτηκα] απαταιωνιες και λαμογιες. Γιατι θα πρεπει κανεις να αναλαβη μια καλη θεση απο ρομαντισμο? Ολοι θελουμε να βελτιωσουμε τα οικονομικα μας με καποια θεση, καπου, οχι υποχρεωτικα βρωμικη η ρομαντικη αλλα αμοιβομενοι στα πλαισια της οποιας αξιας μας. Εγω εχω ακουσει οτι απο απειρια του εχασε τις Τ.Ε.και του κοστισε παρα πολυ. Δεν ειχε λογους να ηθικολογει μπορουσε απλως να εκδιδει ενα περιοδικο αυτοκινητου. Δεν γνωριζω και πολλα για τη ζωη του. Ενας απλος αναγνωστης των 4τ ειμαι που μου αρεσαν αυτα που εγραφε. Ελπιζω να μην χαθουν οι 4τ.
-
υπαρχει περιπτωση να σταματησει το 4τ φορουμ?σχετιζεται καθολου με την εν λογω υποθεση;
-
Διαβάζω πολλές παπαριές.Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.Μεγαλώσαμε διαβάζοντας τα άρθρα του Κώστα Καββαθά,του ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ στην Ελλάδα.Το αν δεν πέτυχε σαν επιχειρηματίας πως ως μ'ενδιαφέρει.
Προσωπικά σ'αυτό το φόρουμ νοιώθω φιλοξενούμενος του Κώστα Καββαθά και παρακαλώ ας είμαστε λίγο προσεκτικοί.
Αιδώς Αργείοι! -
Ο Καββαθάς πούλησε την πλειοψηφία της εταιρείας του στον Λυμπέρη , οπότε δεν μετείχε στην διοίκηση της εταιρείας , άρα οι ευθύνες του περιορίζονται στο κεφάλαιο που είχε συνεισφέρει .
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Nαι αλλά όταν είσαι διευθυντής εσύ δεν έχεις την ευθύνη?? Ο ΚΚ δεν ήξερε την κατάσταση?? Γιατί αποδέχτηκε τη θέση??Διευθυντής περιοδικού/έκδοσης, κτλ δεν είναι διοικητική θέση της Α.Ε., είναι θέση στο περιοδικό. Μία Α.Ε. μπορεί να έχει 10-20-100 περιοδικά. Ευθύνη έχουν τα επικεφαλή εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ. μιας Α.Ε., βλ. πρόεδρος, αντιπρόεδρος.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μην επικαλεισαι χρυσό μου την νοημοσύνη , θα πέσει φωτιά να σε κάψει
...εσυ παντως ηδη μυριζεις καμμενο...
-
Ο χρήστης Bill Z4 έγραψε:
Διαβάζω πολλές παπαριές.Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.Μεγαλώσαμε διαβάζοντας τα άρθρα του Κώστα Καββαθά,του ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ στην Ελλάδα.Το αν δεν πέτυχε σαν επιχειρηματίας πως ως μ'ενδιαφέρει.
Προσωπικά σ'αυτό το φόρουμ νοιώθω φιλοξενούμενος του Κώστα Καββαθά και παρακαλώ ας είμαστε λίγο προσεκτικοί.
Αιδώς Αργείοι!Πως να υπαρχει σεβασμος? Αφου φροντισαν τα τελευταια 30+ χρονια, ολα τα...ταγαρια της εκαστοτε εξουσιας, να καταστησουν ως αξιοσεβαστους, τα λαμογια, τους κλεφτοκοταδες, τους νταβαντζηδες, και γενικοτερα ως προτυπο, οτιδηποτε προσφερει πολλα λεφτα, ευκολα, γρηγορα, και φυσικα παρανομα.
Ο σεβασμος σημερα δυστυχως μετριεται ΜΟΝΟ σε χρημα, ειδικα οταν συνοδευεται με ψευτοτσαμπουκα απο...ανθρωπινες κατσαριδες, τιποτε αλλο...Αλλα ετσι ειναι, αφου η ιστορια μας το εχει δειξει πολλες φορες. Οσοι αξιζουν, οσοι προσφερουν, στον τοπο, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πραγματικα αξιολογο, 'πρεπει' να μειωνονται, αν ειναι δυνατον να εξουδετερωνονται κιολας, 'πρεπει' σε οτιδηποτε αρνητικο-κακο ακουστει, να συμμετεχουν ενεργα, γιατι 'δεν μπορει να ειναι τιμιοι', αυτο ειναι ενα ειδος υπο εξαφανιση, εξαλλου δεν ειναι και μαγκια σημερα, το να εισαι και τιμιος...
Ετσι, για να συνεχισει λειτουργει αυτο το καρκινωμα-μορφωμα στην χωρα, που εξαπλωθηκε αμεσως μετα την μεταπολιτευση, και να πρωταγωνιστουν ανενοχλητοι, οι αχρηστοι, τα κατακαθια, τα αποβλητα, και στην καλυτερη περιπτωση, καποιες 'βολικες μετριοτητες'.
Σύλληψη Κ.Καββαθά (πρώην ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ )