-
Μερικοι εδω μεσα ή δε καταλαβαινετε τα προφανη ή ειστε ερωτευμενοι με τον ΚΚ
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Μερικοι εδω μεσα ή δε καταλαβαινετε τα προφανη ή ειστε ερωτευμενοι με τον ΚΚΞέρεις κάτι περισσότερο από το δικαστήριο που τον αθώωσε; Μάλλον κάποιοι είναι εμπαθείς, γιατί ερωτευμένους δεν βλέπω.
-
Ξερεις πολλους να βαζουν απλα το ονομα τους καπου χωρις κερδη ή ευθυνες?Επαγγελματιας εισαι.
-
Το ρεύμα πότε το κόβουν; (πλάκα κάνω μην αγριευετε)
-
Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει.
-
Δεν την ξέρεις την ιστορία προφανώς. Το όνομα του ΚΚ ήταν στους τίτλους ιδιοκτησίας κατά 30%, το 70% και άρα ο κύριος μέτοχος που αποφάσιζε ήταν ο Λυμπέρης. Το όνομά του ΚΚ παρέμεινε ως Διευθυντή του περιοδικού (για ιστορικούς λόγους) αλλά δεν είχε καμία σχέση με τα οικονομικά. Βασικά ήταν σαν υπάλληλος και δεν ξέρω αν πληρώνονταν καν. Με το που βάρεσε φαλιμέντο ο Λυμπερης, το ΔΣ των ΤΕ έκανε έκτακτη συνέλευση και εξέλεξε τον ΚΚ ως τον νέο Πρόεδρο. Με αυτή του την ιδιότητα λοιπόν συνελλήφθη για τα χρέη που είχε δημιουργήσει ο Λυμπέρης!
Εξακολουθείς να είσαι τόσο απόλυτος;
ΥΓ: Ως εκδότρια αναφέρεται ακόμα η ΣΚ. Guess what... δεν είναι εδώ και πολλά χρόνια!
-
Nαι αλλά όταν είσαι διευθυντής εσύ δεν έχεις την ευθύνη?? Ο ΚΚ δεν ήξερε την κατάσταση?? Γιατί αποδέχτηκε τη θέση??
-
Μα δεν ημουν απολυτος σε κατι,χεστηκα τι εκανε ο ΚΚ,αλλα μια μου τον λετε οραματιστη και αρχοντα και παει ο ΓΚ και λεει οτι ειναι ρομαντικος και για αυτο την πατησε και πετατε απ τη χαρα σας που αθωωθηκε.Δηλαδη τα εβλεπε ολα αυτα και παει και δεχεται να γινει προεδρος?Χωρις χρηματα δικα του,χωρις χρεη δικα του?Δηλαδη πες μου λιγο πως το φανταζεσαι?Ειναι στο ΔΣ και τι λενε?Τωρα που τον ηπιαμε καλε μου ΚΚ γινε προεδρος για τα χρεη που δημιουργησα?Κ ειπε ο ΚΚ ΟΚ να μπω να γαμηθει το ονομα μου στις εφημεριδες.ΟΚ,μαλιστα :0
-
Όχι, την κύρια ευθύνη την έχει ο Πρόεδρος (αν είναι εκτελεστικός) ενός οργανισμού. Ο Διευθυντής είναι απλά υπάλληλος. Βέβαια αν υπάρχει θέμα κατάχρησης, υπεξαίρεσης κλπ, πολλούς παίρνει η μπάλα. Από την στιγμή που το δικαστήριο τον αθώωσε όμως, δεν υπάρχει θέμα.
ΥΓ: Να περιμένετε και 2ο δικαστήριο σύντομα. Η τράπεζα τους κάνει έξωση και αν δεν φύγουν σύντομα, ο ΚΚ θα συλληφθεί για κατάληψη χώρου...
-
Μα δεν ημουν απολυτος σε κατι,χεστηκα τι εκανε ο ΚΚ,αλλα μια μου τον λετε οραματιστη και αρχοντα και παει ο ΓΚ και λεει οτι ειναι ρομαντικος και για αυτο την πατησε και πετατε απ τη χαρα σας που αθωωθηκε.Δηλαδη τα εβλεπε ολα αυτα και παει και δεχεται να γινει προεδρος?Χωρις χρηματα δικα του,χωρις χρεη δικα του?Δηλαδη πες μου λιγο πως το φανταζεσαι?Ειναι στο ΔΣ και τι λενε?Τωρα που τον ηπιαμε καλε μου ΚΚ γινε προεδρος για τα χρεη που δημιουργησα?Κ ειπε ο ΚΚ ΟΚ να μπω να γαμηθει το ονομα μου στις εφημεριδες.ΟΚ,μαλιστα :0Ο ΚΚ δεν έχει παιδιά, το περιοδικό είναι το παιδί του. Για αυτό και δέχθηκε αυτή την θέση. Ο Λυμπέρης έγινε καπνός και έμεινε αυτός να παλεύει με τα τέρατα. Έφταιξε σε άλλα θέματα (στα ανοίγματα με τα τυπογραφεία και στο ότι εμπιστεύθηκε λάθος άτομα κλπ), αλλά όχι σε αυτό.
-
Κοιτα το δικαστηριο βλεπει μια Α.Ε,οχι ενα παιδι. Εγω δυσκολευομαι να πιστεψω πως ενας επιχειρηματιας με αιχμηρες αποψεις πολλες φορες διατηρησε τοσα χρονια το περιοδικο ζωντανο οντας Αγιος κ απλα αγαποντας το ''παιδι'' του.Θα δειξει
-
Οι ευθύνες που έχει (ή δέν έχει) ο ΚΚ περιγράφονται στο καταστατικό της ΑΕ. Χωρίς το καταστατικό όλα αυτά που λέτε είναι εικασίες.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Έτσι είναι παίδες, και εγώ αν υπογράψω ακάλυπτη επιταγή με πχ 11.εκ μπορώ να πω πως απλά έχει το όνομά μου επάνω και δε τρέχει τίποτα. Είμαι και αθεράπευτα ρομαντικός άλλωστε, μπορείτε να ρωτήσετε τόσες και τόσες ΚΟΠΕΛΕΣ.roman_k πές μας για τη σχέση σου με τον Ιορδανη μην ντρέπεσαι. Σου φέρνει λουλούδια, πρωινό στο κρεβάτι, σου αφιερώνει τολη βοσκοπουλο κλπ.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Οι ευθύνες που έχει (ή δέν έχει) ο ΚΚ περιγράφονται στο καταστατικό της ΑΕ. Χωρίς το καταστατικό όλα αυτά που λέτε είναι εικασίες.Amen
-
Το μερίδιο ευθύνης έναντι τρίτων στις Α.Ε. φτάνει μέχρι το ποσό με το οποίο συμμετέχει ο κάθε μέτοχος στο κεφάλαιο της εταιρείας.
-
Νομίζω ότι στις Α.Ε. υπεύθυνος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος που δεν είναι πχ και υποχρεωτικά ο Διευθυντής πχ του περιοδικού.
Πάντως η όλη κατάσταση είναι πραγματικά τραγική. Αμφιβάλλω σφόδρα αν το περιοδικό θα επιζήσει...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Νομίζω ότι στις Α.Ε. υπεύθυνος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος που δεν είναι πχ και υποχρεωτικά ο Διευθυντής πχ του περιοδικού.Πάντως η όλη κατάσταση είναι πραγματικά τραγική. Αμφιβάλλω σφόδρα αν το περιοδικό θα επιζήσει...
Ετσι ειναι, και νομιζω επισης οτι ειναι υπευθυνος και με την προσωπικη του περιουσια.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Νομίζω ότι στις Α.Ε. υπεύθυνος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος που δεν είναι πχ και υποχρεωτικά ο Διευθυντής πχ του περιοδικού.
Πάντως η όλη κατάσταση είναι πραγματικά τραγική. Αμφιβάλλω σφόδρα αν το περιοδικό θα επιζήσει...
Ετσι ειναι, και νομιζω επισης οτι ειναι υπευθυνος και με την προσωπικη του περιουσια.
Στην Α.Ε η ευθυνη ολων των μετοχων φτανει ως εκει που εχουν συμμετασχει στην εταιρια εκτος των περιουσιων που εχει ο καθενας
-
Έχουμε περίπτωση Hewlett-Packard, χωρίς Hewlett, ούτε Packard;
-
Στην Α.Ε η ευθυνη ολων των μετοχων φτανει ως εκει που εχουν συμμετασχει στην εταιρια εκτος των περιουσιων που εχει ο καθενας
δε μιλαμε για μετοχο μιλαμε για Διευθ. Συμβουλο, αν χρωσταει η ΑΕ ειναι αυτος με την προσωπικη του περιουσια.
Σύλληψη Κ.Καββαθά (πρώην ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ )