Ο χρήστης nonos έγραψε:
Για την ηλικια εξω εχεις πεσει ενημερωτικα. Σιγουρα ειμαι πιο μικρος ωστοσο. Μπορεις να συνεχισεις να το γραφεις αλλωστε πιστευοντας οτι ενισχυεις ετσι το λογο σου, ενω πιστευω οτι ο καθε αναγνωστης εχει καταλαβει αν κολλαει ή οχι...Το κορυφαιο δε ειναι οτι το ξαναπεταξες οταν σε εχρισα τον μεγαλο της κουβεντας οπως μας ενημερωσες αλλωστε δειχνοντας σου οτι μπαζεις... Αρκετα μικροψυχη η τακτικη σου γενικοτερα κατα την αποψη μου, απο την αρχη, και καπου εδω κολλαει ο εξυπνακισμος και η δηθενια ειναι η αληθεια...Παραλληλα δε νομιζω να σε εχρισε κανεις κριτη του τι ενδιαφερει και τι οχι... Εκτος κι αν θεωρεις οτι σε μια αγορα το τι αξιζει τα λεφτα του και τι οχι βαση αναγκων δεν ενδιαφερει και δε πρεπει να εξηγηθει...
Mπορεις να ξαναγραψεις κατι τωρα πιστευωντας οτι με προκαλεις, δεσμευομαι στον The Ace να μη του χαλασω αλλο το θεμα.
Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, συζήτηση κάνω.
Το να προκαλώ επίσης δεν με ενδιαφέρει και το κυριότερο , δεν μου αρέσει.
Δεν πιστεύω οτι με την πρόκληση αποκομίζεται κάτι, πόσο μάλλον να βοηθήσεις κάποιον
να επιλέξει κάτι.
Το επιθετικό σου ύφος δεν ξέρω απο που πηγάζει και το βασικότερο,
η γνώση των πάντων και το στυλ 'θα σου δείξω τώρα τι εστί vfm κλπα'
χωρίς να γνωρίζεις τις καταβολές και τι πραγματικά θέλει να πει κάποιος.
Τα περι ηλικίας δεν είναι μειωτικά, κάθε άλλο, αλλά σε κάπως πιο μικρή ηλικία και εγώ υπερασπιζόμουν
με μανία την 'τιμή' κάποιων σημαντικών , υποτίθεται ,πραγμάτων.
Όποτε θέλεις συζητάμε, χωρίς σε παρακαλώ ανούσιους χαρακτηρισμούς,
γιατί καταλαβαίνεις, δεν βγαίνει τίποτα έτσι.
Κι αν θέλεις με π.μ, ακόμα καλύτερα για το thread.
ΥΓ το οτι προτείνουμε την 159 και οι 2 το έχεις καταλάβει έτσι ?