-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Ναι το είδα και εγώ σε παλιά άρθρα, και μου το είπε και ο κουμπάρος μου που είναι BMWδάκιας για την 16i. Άρα αν στα 29Κ (χωρίς απόσυρση) της βασικής εφαρμόσουμε μια τυπική απομείωση 18%+16%+15% στην 3ετία, μας δίνει μια ενδεικτική τιμή περίπου στα 17K, πολύ μακρυά από τα σχεδόν 22Κ (συζητήσιμα βέβαια) που ζητάει...Κάτω από 29.000 ήταν η βασική τιμή, γιατί όσο έβγαινε το μοντέλο αυτό υπήρχε η απόσυρση.
Για τι καταναλωσεις μιλαμε; Τα παραπανω βασικο εξοπλισμο εχουν αλλα το αμαξι ειναι ωραιο ακομα και σημερα.
Από ότι γνωρίζω, το 10αρικο είναι στο νερό και στην πόλη ανεβαίνει ακόμα περισσότερο. Μου έχουν πει για περίπου +40% από την δικιά μου, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει στην πόλη, μόνο σε ταξίδι που ήταν πάνω περί το 25%.
-
Πάντως οι ονομαστικές μικτές καταναλώσεις είναι 8 για την 16i και 7.7 για την 20i (για x και αυτόματο μιλάω). Αν θεωρήσουμε ότι σε αυτές πρέπει να προσθέσουμε κανά 20-25% για να τις κάνουμε ρεαλιστικές, τότε γίνονται ~10 μεικτό η 16i και ~9.5 μεικτό η 20i...
-
Οπότε κάτι τέτοιο θα ήθελες : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7109793/
ιδανικό όμως : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8497076/ -
Εντάξει, παίζει και το θέμα pre ή f/l, s ή x, και φυσικά ιδιώτης σημαίνει τα λεφτά στο χέρι, γιατί ανταλλαγή μόνο σε έμπορο γίνεται...
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Οπότε κάτι τέτοιο θα ήθελες : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7109793/
ιδανικό όμως : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8497076/Το 2ο είναι σαφώς πολύ καλύτερη επιλογή (εφόσον είναι πραγματικά χιλιόμετρα και είναι σε καλή κατάσταση), αφού έχει πολύ καλύτερο (και χρήσιμο) εξοπλισμό, όπως Xenon (τα στάνταρ φώτα της Χ1 όπως και όλων των BMW της γενιάς της είναι για πέταμα!), Navi, σπορ δερμάτινα καθίσματα κλπ.
-
Το 2ο εχει και πολυ ωραίο χρωμα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Συμφωνώ με τον Φάνη , η οθόνη και το αυτόματο κιβώτιο και το δέρμα κάνουν διαφορά με πιο απλές εκδοσεις
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ασε γιατι πας γυρευοντας με τους εμπορους παλι?
Stock-center μονο. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ασε γιατι πας γυρευοντας με τους εμπορους παλι?
Stock-center μονο.Εντάξει, είναι εμπιστοσύνης και μπορείς να βρεις το δίκιο σου σε περίπτωση στραβής, αλλά το χρεώνουν χρυσάφι όλο αυτό. Δεν μπορεί να ζητάνε 15% και 20% παραπάνω από όλους τους άλλους για χαμηλότερο εξοπλισμό, παλιότερο μοντέλο ή μικρότερη έκδοση....
-
Εάν δεν βιάζεσαι πολύ, μπορείς να κάνεις κρούση στους αντιπροσώπους της BMW και να πείς ότι ψάχνεις Χ1 με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά αλλά θες και εγγύηση από αυτούς. Το πιθανότερο είναι ότι μπορούν να βρούν.
-
Έχω άκρη μέσω του κουμπάρου μου στο Σπανό, ήταν παλιά συνεργάτες με τον πατέρα του και έχουν ακόμα πάρε-δώσε, οπότε μου έχει ήδη πει να κοιτάξω τι έχει αυτός, αλλά και -αν όπως λες μπορώ να περιμένω- να του πούμε τι ψάχνουμε και να περιμένουμε....
Πάντως από Βελμάρ θα περάσω κάποια στιγμή, ίσως μέσα στον Οκτώβριο, για να δω 2-3 αυτοκίνητα που έχουν εδώ κοντά, μπορεί να πεταχτώ και μέχρι Ερυθραία, και θα δω τι θα μου πουν...
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Έχω άκρη μέσω του κουμπάρου μου στο Σπανό, ήταν παλιά συνεργάτες με τον πατέρα του και έχουν ακόμα πάρε-δώσε, οπότε μου έχει ήδη πει να κοιτάξω τι έχει αυτός, αλλά και -αν όπως λες μπορώ να περιμένω- να του πούμε τι ψάχνουμε και να περιμένουμε....Άρα τον ίδιο έμπορο γνωρίζουμε (οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω!). Λές σε αυτόν ότι ψάχνεις ένα Χ1 με αυτά τα χαρακτηριστικά και κατά 99% θα βρεί. Εγώ όταν έψαχνα Ζ4 και το είπα στον γνωστό μου πωλητή τον Ιούνιο μου είπε 'άσε μου 1-2 μήνες' και Σεπτέμβριο μου είχε βρεί αυτοκίνητο όπως (σχεδόν) το ήθελα!
-
Για κανένα Subaru Forester δεν το σκέφτεσαι;
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Για κανένα Subaru Forester δεν το σκέφτεσαι;πρόβλημα με στρόφαλο μου έχουν πει...
-
Τα πιο καινούρια είναι ατμοσφαιρικά 2λιτρα και αργά, τα 2.5αρια τα ξεχνάμε, και πρέπει να πάμε πολύ πίσω (και με πολλά χλμ) για να βρούμε κάποιο που να ταιριάζει με τα ζητούμενα χαρακτηριστικά...
-
Κάτσε ρε συ, τα καινούρια είναι: 2λιτρο ατμοσφαιρικό βενζίνη (αργό), 2λιτρο diesel (πολύ αξιοπρεπείς επιδόσεις, μην πω γρήγορο) και 2λιτρο turbo βενζίνη (σαφώς γρήγορο). Αν αποκλείσουμε το ατμοσφαιρικό βενζινοκίνητο τα άλλα είναι πάρα πολύ καλά από επιδόσεις. Και δε συζητάμε για την τετρακίνηση... Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να τα βρεις μεταχειρισμένα.
@The_Emperor: τι πρόβλημα έχεις ακούσει ακριβώς και σε ποιο απ' όλα τα Forester (κινητήρας/έκδοση); Κάποιο link για περισσότερες λεπτομέρειες;
-
Καινούριο μόνο το turbo είναι όντως σβέλτο, τα άλλα δύο είναι πάναργα (για τα δικά μου 'θέλω'). Αλλά προφανώς στα 50Κ που κάνει το 2.0iXT δεν θα το σκεφτόμουν καν έναντι της F-Pace σε R-sport έκδοση
Για μεταχειρισμένα προφανώς και ισχύει αυτό που λες, ούτε για δείγμα, μόνο ατμοσφαιρικά και παλιά 2.5αρια υπάρχουν....και υποθέτω ότι δεν θα έχει πουλήσει και πολλά το καινούριο turbo
-
Καλά ναι για κανένα λόγο δε δίνεις 50άρι για το Forester, όσο καλό κι αν είναι. Παίζει χοντρός ανταγωνισμός εκεί...
-
Μιλάμε όμως για το 'ΕΡΓΑΛΕΊΟ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ'. Μη ξεχνούμε πως πέραν της μόστρας υπάρχουν και οδηγοί που ξέρουν τι θέλουν και βάσει του μπάτζετ τους ξέρουν που θα το βρουν. Το forester είναι άλλοοο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Κάτσε ρε συ, τα καινούρια είναι: 2λιτρο ατμοσφαιρικό βενζίνη (αργό), 2λιτρο diesel (πολύ αξιοπρεπείς επιδόσεις, μην πω γρήγορο) και 2λιτρο turbo βενζίνη (σαφώς γρήγορο). Αν αποκλείσουμε το ατμοσφαιρικό βενζινοκίνητο τα άλλα είναι πάρα πολύ καλά από επιδόσεις. Και δε συζητάμε για την τετρακίνηση... Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να τα βρεις μεταχειρισμένα.@The_Emperor: τι πρόβλημα έχεις ακούσει ακριβώς και σε ποιο απ' όλα τα Forester (κινητήρας/έκδοση); Κάποιο link για περισσότερες λεπτομέρειες;
Link δεν έχω ψάξει αλλά μου το μετέφεραν από εξουσιοδοτημένο της subaru όπου δούλευε ο αδερφός μου για 10 χρόνια οταν τους ρώτησα για το αν θα ήταν καλή επιλογή για μένα...
Ανταλλαγή CX7 με.....τι ?