-
Τι να περιμένουμε από το λουγκρονήσι.
Α ρε Πούτιν, πέτα μερικές κεφαλές εκεί πέρα, ν'αγιάσει το χέρι σου.
Ουστ. -
Άλλη χάρη ο ορίτζιναλ ο ντόκτορ, που ήταν και πολύ άντρας, που δεν έκανε λεύκανση την οδοντοστοιχία και είχε και το πρώτο μαλλί!
-
Οι Γάλλοι ξεκινήσανε στραβά και όσο πάνε το στραβώνουν κι αλλο. Απαράδεκτοι σε όλο και περισσότερα επίπεδα. Με ξενέρωσαν τόσο που ξε-ερωτευτηκα την αλουμινένια ιππέα. Α στα διαλα.
Όσο αφορά στην τελετή έναρξης ο σχολιαστής εδώ έχει πιάσει το πνεύμα πολύ καλά νομίζω https://www.euro2day.gr/newdeal/article-blog-newdeal/2256672/olympiada-teleth-enarxhs-me-woke-atzenta-kai-pagko.html (γενικα δεν νομίζω ότι τον έχω δει ποτέ να λέει μπουρδες τον συγκεκριμμένο).
-
-
Εξαιρετική η προσέγγιση του Τζιμερου. To the point !
-
Που μας κατάντησαν οι αλήτες, να διαβάζουμε κείμενο του Τζημερου και σχεδόν να συμφωνούμε...
Μέχρι του σημείου που προδοθηκε, ότι έγραψε το κείμενο "επί τη ευκαιρία" ως το σύνηθες κυρηγμα μίσους προς τους αλλοθρησκους, για να χαϊδέψει τ αυτιά φοβικων δεξιοφρόνων μισανθρωπων, κι όχι απλά για να εκφράσει τις αισθητικές του αντιρρήσεις προς τη drag show γελοιότητα που όλοι είδαν.Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το Ολυμπιακό Πνεύμα που επικαλουμαστε οι Έλληνες (κι ο Τζημερος), το έχουν χεσμενο από δεκαετίες όλοι οι υπολοιποι πολυεθνικοι διοργανωτές σπόνσορες νεοφιλευθεροι της ακραίας εμπορευματοποίησης, όχι μόνο οι μάρκες και τα αναβολικά κλπ. αλλά και της ίδιας της Διοργάνωσης ως ευκαιρία για κονόμα (το εισιτήριο χωρίς αντίκρυσμα που γράφει μέχρι κι ο αποτυχημένος καπιταλας ο Τζημερος, που τον έχει ξεπεράσει μέχρι κι η σΛατινοπούλου).
-
Οι δεξιοί ξέρουν να κάνουν στην άκρη, όταν η Ιστορία τους ξεπερνά.
Το θέμα είναι πότε θα το καταλάβουν αυτό οι αριστεροί...
-
Αισθάνομαι συγκίνηση λες να εχω λίγο τουρκικό DNA ;
Ο Ερντογάν πάντως εχει χριστιανικό . Πολύ ή λίγο δεν ξέρω αλλα εχει οσο χρειάζεται.
https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1728959/antidrasi-erntogan-stin-anaparastasi-toy-mystikoy-deipnoy-anithikotita-enantion-ton-christianon/ -
@monman2 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Αισθάνομαι συγκίνηση λες να εχω λίγο τουρκικό DNA ;
Ο Ερντογάν πάντως εχει χριστιανικό . Πολύ ή λίγο δεν ξέρω αλλα εχει οσο χρειάζεται.
https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1728959/antidrasi-erntogan-stin-anaparastasi-toy-mystikoy-deipnoy-anithikotita-enantion-ton-christianon/Πόντιος είναι από την Ριζούντα.
-
Άντε να δούμε πότε θα γίνει και υπερασπιστής των εκδιδόμενων, στην Φυλής, ο Ταγίπ.
Στην Κανέλλη πάντως, άρεσε η τελετή. -
-
Μια και διαβάσαμε για τον αποτυχημένο καπιταλα που ακούει στο όνομα Τζιμερος, μπορούμε να υποθέσουμε πως η Κανέλλη είναι η επιτυχημένη κομμουνιστρια? Συνειρμικά ρωτώ μιας και είναι το επόμενο όνομα που έπεσε στο τραπέζι.
-
Οι εβραίοι φέρονται να έχουν σκοτώσει σε μία μέρα τον αρχηγό της Χεζμπολάχ στο Λίβανο και τον πολιτικό ηγέτη της ΧΑμάς στην ...Τεχεράνη!
-
Έχει αποτύχει ως διαφημιστής ο Τζήμερος, δηλαδή;
-
@bassstarlet said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Έχει αποτύχει ως διαφημιστής ο Τζήμερος, δηλαδή;
Ως πολιτικός, αφού δεν προχώρησε η ΔΞ.
-
Ως πολιτικός ναι, αλλά το «καπιτάλα» παραπέμπει σε πτώχευση!
-
Ukraine and Greece Finalize the Text of the Bilateral Security Agreement
Τι είναι αυτό το "Bilateral";
Σοβαρά τώρα, περιμένουμε υποστήριξη από τους Ουκρανούς; -
@bassstarlet said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ukraine and Greece Finalize the Text of the Bilateral Security Agreement
Τι είναι αυτό το "Bilateral";
Σοβαρά τώρα, περιμένουμε υποστήριξη από τους Ουκρανούς;Aπο την στιγμη που δεν μπορει να μπει απευθειας στο ΝΑΤΟ οι Αμερικανοι επελεξαν να επιβαλλουν διμερεις συμφωνιες με ολα τα μελη του ΝΑΤΟ. Ε προφανως αυτο γινεται για να νομιμοποιησουν την βοηθεια στην Ουκρανια οχι για δικες μας αναγκες. Αν δεν το εχεις καταλαβει ολη η Ευρωπη ειναι βασαλ στην Αμερικη αν δεν ξερεις τι ειναι διαβασε λιγο ιστορια.
-
@spi_duster said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Μια και διαβάσαμε για τον αποτυχημένο καπιταλα που ακούει στο όνομα Τζιμερος, μπορούμε να υποθέσουμε πως η Κανέλλη είναι η επιτυχημένη κομμουνιστρια? Συνειρμικά ρωτώ μιας και είναι το επόμενο όνομα που έπεσε στο τραπέζι.
Και οι δυο ειναι οτι ναναι. Ο Τζημερος απετυχε γιατι δεν εχει βασικες γνωσεις πως δουλευει το κρατος και στην προσπαθεια του να εχει αποψη για τα παντα εκανε τραγικα λαθη για απλα πραγματα.
-
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]