-
Ο χρήστης mastal έγραψε:
ΕυχαριστώΝα και η φωτό - για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ανεβάσω κανονικά...
https://pasteboard.co/Hk7hYwP.jpgΩραιος Απο Γλυφαδα;
-
Πανέμορφο mastal. Πανέμορφο!!! Για την p__nat να πω πως έχει δίκιο αν και εγώ επίσης έχω τον πυροσβεστήρα στο χώρο αποσκευών ενώ μάλλον η σωστή του θέση έπρεπε να είναι σταθεροποιημένη στα πλαϊνά του πατώματος του συνοδηγού.
-
Μολις γυρισα απο βολτα,και εχοντας περασει το διαστημα του στρωσιματος,εκανα καποια ανοιγματα με 3η και 4η,και εχω την πεποιθηση οτι το αμαξι ειναι πολυ παραπανω απο 163 αλογα...
-
ποσα χλμ εχεις; στρώσιμο όσον αφορά τις στροφες ή την τελικη ταχυτητα;
ανοιγμα 3 κ 4 σε τι ορια; -
Ο χρήστης mech_eng έγραψε:
ποσα χλμ εχεις; στρώσιμο όσον αφορά τις στροφες ή την τελικη ταχυτητα;
ανοιγμα 3 κ 4 σε τι ορια;Αυτη τη στιγμή εχω καπου 1900χλμ,το στρώσιμο βάσει του manual,ηταν μεχρι τα 1600χλμ,να μην ξεπεραστουν οι 4000σαλ,και να μην πηγαινει το αμαξι με σταθερη ταχυτητα για μεγαλα διαστηματα...
3ες 4ες μεχρι τις 5000σαλ περιπου τις πηγα,αντε 5500.....
Τελικη,μεχρι τις 4000σαλ με 6η,εφτασα τα 190 -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Εχεις δικαιο,αλλα που μεσ'την καμπινα;Υπάρχουν βάσεις που ασφαλίζουν κάτω απο το κάθισμα του οδηγού, ή του συνοδηγού, αλλά επειδή αυτές του εμπορίου μπορεί να μην 'πέσουν' σωστά, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και στα αξεσουάρ που υπάρχουν στην Nissan. Έτσι βρήκα κι εγώ για το δικό μου και κούμπωσε ακριβώς εκεί που σε άλλα μοντέλα μπαίνει συρτάρι.
...αν και εγώ επίσης έχω τον πυροσβεστήρα στο χώρο αποσκευών ενώ μάλλον η σωστή του θέση έπρεπε να είναι σταθεροποιημένη στα πλαϊνά του πατώματος του συνοδηγού.
Ευχαριστώ! Το πιθανότερο είναι να τον είχα κι εγώ εκεί, αν το πορτ-μπαγκαζ μου δεν άνοιγε μόνο ηλεκτρικά (δεν υπάρχει κουμπί, ούτε μπαίνει κλειδί), οπότε ουσιαστικά, η 'σωστή' τοποθέτηση του ήταν μονόδρομος...
Πήγα και το είδα σήμερα, ήρθε! Παρασκευή το παίρνω στα χέρια μου!
Πάρα πολύ ωραίο!! Καλοτάξιδο να είναι!!
-
http://www.businessnews.gr/article/1072 ... tin-eyropi
Τέλος τα diesel για τη Nissan στην Ευρώπη (σύμφωνα με το παραπάνω site). Ελπίζω αυτό να σημαίνει ότι θα δούμε το βενζινοκινητήρα του Xtrail και σε άλλες εκδόσεις εξοπλισμού + τετρακίνηση.
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
http://www.businessnews.gr/article/107207/nissan-vazei-telos-sti-diathesi-diesel-stin-eyropiΤέλος τα diesel για τη Nissan στην Ευρώπη (σύμφωνα με το παραπάνω site). Ελπίζω αυτό να σημαίνει ότι θα δούμε το βενζινοκινητήρα του Xtrail και σε άλλες εκδόσεις εξοπλισμού + τετρακίνηση.
Μα στο Juke αυτος ο κινητηρας συνδυαζεται με τετρακινηση,κιβωτιο υπαρχει δηλαδη....
Προφανως ξεστοκαρισμα των diesel γινοτανε τοσο καιρο;
Την φακα και το δολωμα μου θυμιζει.... -
Ναι δε λέω ότι δεν υπάρχει, απλά ότι δεν το δίνουν ως επιλογή στο Xtrail. Αν η είδηση αληθεύει ε φαντάζομαι θα τον δούμε σε περισσότερες εκδόσεις. Άλλωστε τώρα το Xtrail βασίζεται κυρίως στους diesel κινητήρες, αν αυτοί εκλείψουν κάπως πρέπει ν' αναπληρώσουν τη γκάμα (με βενζινοκινητήρες). Τα ίδια και για το qq (αν κι εδώ υπάρχουν κάποιες παραπάνω επιλογές αλλά και πάλι λίγες).
-
Προφανώς θα αρχίσουν να τοποθετούν τον νέο 1.33 λίτρων βενζίνης που παίζει από 115 έως 160 άλογα (στο QQ τουλάχιστον).
-
Αυτό το μοτόρι έχει κάποια συγγένεια με Mercedes?
Μου στείλανε χθες το φυλλάδιο της νέας A-Classe και βλέπω ότι η Α180 θα είναι 1.33 με 136hp/20nm και η Α200 θα είναι 1.33 με 160hp/25nm.
-
Αυτό της Ρενώ είναι.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Να δούμε και αξιοπιστία βέβαια. Στο Xtrail όμως ο 1.3 (ακόμα και ο δυνατός) λίγος μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Αυτό της Ρενώ είναι.Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Κοινή εξέλιξη με την Mercedes είναι.
-
Δε νομιζω να βαλουν 1300αρι μοτερ σε αυτο το αμαξωμα,ακομα και αν εχει 200 αλογα....
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Δε νομιζω να βαλουν 1300αρι μοτερ σε αυτο το αμαξωμα,ακομα και αν εχει 200 αλογα....Γιατί? Τι σχέση έχουν τα κυβικά? Εφόσον η ιπποδύναμη και η ροπή επαρκούν, πλέον τα κυβικά μιρκή σημασία έχουν.
Για παράδειγμα το 5008 (που είναι στην ίδια κατηγορία με το Xtrail και από τα λίγα 7θέσια) εξοπλίζεται με τον 1.200αρη με τα 130 άλογα.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Δε νομιζω να βαλουν 1300αρι μοτερ σε αυτο το αμαξωμα,ακομα και αν εχει 200 αλογα....
Γιατί? Τι σχέση έχουν τα κυβικά? Εφόσον η ιπποδύναμη και η ροπή επαρκούν, πλέον τα κυβικά μιρκή σημασία έχουν.
Για παράδειγμα το 5008 (που είναι στην ίδια κατηγορία με το Xtrail και από τα λίγα 7θέσια) εξοπλίζεται με τον 1.200αρη με τα 130 άλογα.
Δεν το κάνει 'λογική' ή 'καλή' επιλογή, και μάλιστα ακόμα λιγότερο από τη τοποθέτηση του ίδιου μοτέρ στο 3008. Καθώς υπάρχουν και καμπύλες απόδοσης, ωφέλιμες περιοχές, σχέσεις μετάδοσης, βάρος κλπ....
Βέβαια, αν μας αρκεί να σερνόμαστε στο δρόμο και να πηγαίνουμε με ρυθμό επιτάφιου, τότε συμφωνώ, αρκεί το 1200αρι
-
Πλάκα πλάκα εγώ αυτό 1200 το οδήγησα και μου φάνηκε ότι τράβαγε μια χαρά
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Γιατί? Τι σχέση έχουν τα κυβικά? Εφόσον η ιπποδύναμη και η ροπή επαρκούν, πλέον τα κυβικά μιρκή σημασία έχουν.
Δεν θα μπει,για τον ιδιο λογο που δεν μπηκε ο 1000αρης του Fiesta στο Kuga,ακομα και στα 180 αλογα που αποδιδει σε καποιες αλλες εφαμογες....
-
Άμα τον βάζει η Mercedes σε mid spec Α-Class, δε νομίζω να κωλώσει η Nissan. 25 κιλά ροπή βγάζει στα 160 άλογα. Για μετακινήσεις χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, μια χαρά θα είναι.
Nissan X-Trail 2013