-
Βλέπω τις τιμές στο nissan.gr. Ξέρετε αν ισχύουν. Το Σάββατο που ρώτησα σε έκθεση, για το 1.6 βενζίνη αυτόματο μου είπαν 30,000 και 34.000€ το πιό πλούσιο.
Όταν τον ρώτησα για τις τιμές στο site μου είπαν ότι είναι παλιές εκδόσεις που δεν υπάρχουν πιά.
Εχετε κάποια άποψη.
Γενικά μου έχει ξανασυμβεί και σε άλλες εταιρείες να δείχνουν άλλη τιμή στο internet και όταν πας στην έκθεση σου φορτώνουν 2-3 χιλιάδες ευρώ. -
1.6 βενζινη δεν βγαινει πια...
Μηπως λες το 1.3; -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
1.6 βενζινη δεν βγαινει πια...
Μηπως λες το 1.3;Σωστά ήθελα να πω τον 1.3 με 160Hp
-
Απ'οσο ξερω παντως το site ειναι ενημερωμενο...
-
Απ'οσο ξερω παντως το site ειναι ενημερωμενο...και εγώ έτσι νόμιζα. Αυτά μου τα είπαν στην λεωφόρο Αθηνών. Γνωρίζετε κάποια έκθεση πιό ενημερωμένη?
-
Εκεί είναι ο εισαγωγέας οπότε είναι πλήρως ενημερωμένοι. Αλλά πάρε και καμιά προσφορά απ' αλλού. ΠΧ Κυριακούδης Πειραιά στη θηβών.
-
https://www.autotriti.gr/premium/data/n ... 26.asp?a=6
-
9.5 lt μέση κατανάλωση είναι τραγικό νούμερο για ντίζελ!
-
Επειδή μιλάμε για autotriti, κράτα και μια επιφύλαξη για αυτό το νούμερο. Μου φαίνεται εξωφρενικό...
-
1
-
Προσωπικά μετά από 500 χλ έχω μικτή κατανάλωση 6.8λ. Το 9 δεν το πιάνω ούτε αν κινούμαι με πρώτη δευτερα μέσα σε κίνηση. Νομίζω είναι υπερβολικοί.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
-
Όντως σε καμία περίπτωση. Είναι λίγο υπερβολικοι αν και νομίζω ότι της δοκιμής ήταν 4×4 techna με 19' τροχους.
Εντωμεταξυ με την έλευση του αυτοκινήτου στην ελλαδα με πήραν τηλέφωνο για αξιολόγηση της εισαγωγικής όπου έπεσε πολύ χαντακωμα... Σοκατιστηκε η κυρία στην άλλη άκρη της γραμμής. Τότε δεν είχα παραλάβει ακόμα αλλά τα σχόλια μου ήταν για την όλη στάση της εισαγωγικής για το A-IVI, την ηλιοροφη και λοιπό εξοπλισμό. ΤηΣ λεω: πες μου εσύ στην θέση μου, αφού έχεις κλείσει ένα αμάξι 30000€ , να καλείς την εισαγωγική 10 μέρες πριν έρθουν τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα για το Α-ΙVI και να σου λένε.... θα δούμε, μπορεί και να έχει...! Πως θα βαθμολογουσες? +τα αναπάντητα email.Σήμερα με ξανακαλεσαν να τους πω και τις γενικές εντυπώσεις και ξανά τα ίδια εγώ....
'Δεν είναι ντροπή να εισάγετε την ναυαρχίδα σας με το παλιό όταν μπαίνει σε μοντέλα των 11000(micra)+l ή στο qashqai και στις υπόλοιπες ευρωπαικες χώρες ή στις Φιλιππίνες έχει το καινούριο? Δεν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου αλλά τι πολιτική είναι αυτή που ακολουθείτε?
Τέλος πάντων, μου είπε ότι επειδή υπάρχουν ήδη παράπονα σαν τα δικά σας θα μεταφερθουνε για να βρεθεί μια λύση.
Γνώμη μου είναι να χαρούμε τα αυτοκίνητα μας όσοι παραλάβαμε αλλά ας πιέσουμε και λίγο και ποιος ξέρει τι μπορεί να βγει. -
Σκίστε τους στα παράπονα. Στην τελική να κόψουν το σβέρκο τους να σας το αλλάξουν με το καινούργιο. Είναι απίστευτη μάπα το παλιό ενώ ακόμα και να πας να το αλλάξεις με κανα Android γα σε αρχίσουν με τη μια για εγγυήσεις κλπ.
-
Καλά έχει να πέσει γράψιμο...οι αξιολογήσεις αυτών των εταιριών, δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψη.
Έχω ζήσει από κοντά την διαδικασία της λήψης και της αξιολόγησης, που αν δεν ενδιαφέρει πάει κατευθείαν για αρχειοθέτηση.
-
Ποια εγγυηση ρε παιδια;Αφου οι ιδιες οι αντιπροσωπειες τα διαφημιζουν,και τα τοποθετουν φυσικα με το αζημιωτο...
Ο Κυριακουδης τουλαχιστον που ξερω εγω,αλλα και ο Γεωργουλιας βαζουν οτι τους πας...
Και στο φιναλε το να ξαναμπει η παλια πηγη,ειναι δυο βιδες υποθεση... -
Ποια εγγυηση ρε παιδια;Αφου οι ιδιες οι αντιπροσωπειες τα διαφημιζουν,και τα τοποθετουν φυσικα με το αζημιωτο...
Ο Κυριακουδης τουλαχιστον που ξερω εγω,αλλα και ο Γεωργουλιας βαζουν οτι τους πας...
Και στο φιναλε το να ξαναμπει η παλια πηγη,ειναι δυο βιδες υποθεση...Προφανώς και δεν υπάρχει βάσιμος λόγος ανησυχίας αλλά ότι θα στο πουν ειδικά στα κεντρικά να είσαι σίγουρος.
-
Το γεγονός ότι παρέλαβα το αυτοκίνητο με καμία 10αρια βαθμούς πάνω από την προτεινόμενη τιμή τα λάστιχα είναι κάτι που συνηθίζεται ή απλά λαθος αυτού που τα φούσκωσε?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
-
Ο χρήστης nkostasg έγραψε:
Το γεγονός ότι παρέλαβα το αυτοκίνητο με καμία 10αρια βαθμούς πάνω από την προτεινόμενη τιμή τα λάστιχα είναι κάτι που συνηθίζεται ή απλά λαθος αυτού που τα φούσκωσε?Δυστυχώς είναι συνηθισμένο φαινόμενο...δεν ξέρω γιατί. ΠΟΤΕ δεν έχω παραλάβει καινούργιο αυτοκίνητο με σωστή πίεση στα ελαστικά!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Δυστυχώς είναι συνηθισμένο φαινόμενο...δεν ξέρω γιατί. ΠΟΤΕ δεν έχω παραλάβει καινούργιο αυτοκίνητο με σωστή πίεση στα ελαστικά!
+1
-
Στα καινουρια,εχει καπου προτεινομενες πιεσεις για οταν το αμαξι ειναι φορτωμενο,η μονο το κλασσικο 230 μπροστα,210 πισω ασχετως φορτιου;
Nissan X-Trail 2013