Oct 29, 2017, 9:52 AM

Ο φίλος που με ρώτησε για την αντιπροσωπεία, έχει μήνυμα, δεν θέλω να αναφερω κάτι στο νήμα.

Απο εκει και έπειτα, παιδιά μην μαλωνετε για χαζομαρες. Λεφτά οι εταιριες παίρνουν, εμείς δίνουμε. Μην σας απασχολεί ποιος πουλάει κτλ, ο καθένας κοιτάει τις αναγκες του και αγοράζει.

Προσωπικά έχω ξαναγράψει οτι κοίταξα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο γτ ήθελα ντιζελ και ηταν απο τα ελάχιστα εντος μπατζετ, κατω από ο 15000 ευρω. Ήμουν ανάμεσα στο stepway και στο clio αλλά το κλιο έβγαινε μεν στα ίδια λεφτά αλλά με οχι πολύ καλό εξοπλισμό και είναι λιγο σούπα, το βλεπεις παντού. Αν ήθελα βενζίνη πιθανότατα να μην το είχα κοιτάξει καν γτ οι επιλογές ειναι πολλές.

Πράγματι το δίκτυο που τα εμπορεύεται δεν τα προωθεί καθόλου. Όταν το πήρα εγώ δεν είχαν και ουτε τωρα ε ουν αυτοκίνητο για test drive, μονο για το duster έχουν. Θα μου πειτε γτ το πήρες, κάτι ο ενθουσιασμός, κατι οτι εψαχνα αυτοκίνητο πολυ καιρο, το πήρα. Τωρα που πήγα για το παράθυρο να φανταστείτε δεν το ειχαν καν στην έκθεση. Παντως ο πωλητής ειχε ενδιαφερθεί πολύ και σε καμια περίπτωση δεν μου πλάσαρε κάποιο άλλο αυτοκίνητο και μαλιστα ήταν και αρκετά καταρτισμενος γύρω απο το αμάξι.

Μέχρι στιγμής, πλην των μικρομ@λ@κιων που έχουν προκύψει, είμαι ικανοποιημένος με την αγορα μου. Ευτυχώς στην αντιπροσωπεία δεν μου εχουν κανει τπτ ιστορίες στο θέμα εγγύηση και όλα βαίνουν ομαλά.