-
Στο δικό μου γράφει «ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ» αλλά είναι σταματημένο στο απέναντι πεζοδρόμιο!
-
Παιδιά καλησπέρα σε όλους ,επειδη βλέπω ότι αναφέρεστε σε μαντραδες,εμπόρους κτλ θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Για την έκθεση spotawheel γνωρίζει κάποιος κάτι;; Έχει ακούσει κανείς τίποτα γενικά η να έχει αγοράσει αυτοκίνητο από εκεί;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά!!
-
@eythimis said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Παιδιά καλησπέρα σε όλους ,επειδη βλέπω ότι αναφέρεστε σε μαντραδες,εμπόρους κτλ θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Για την έκθεση spotawheel γνωρίζει κάποιος κάτι;; Έχει ακούσει κανείς τίποτα γενικά η να έχει αγοράσει αυτοκίνητο από εκεί;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά!!
80% εισαγωγής...
Για μένα ανασταλτικός παράγοντας...
Ίσως βέβαια κάποια να αξίζουν αλλά νομίζω δεν μπορείς να τα ελέγξεις σε δικό σου συνεργείο...
-
Εγώ είδα αυτοκίνητα από αυτούς πρόπερσι. Είναι ακριβότεροι, αλλά έχουν πολύ καλή φήμη. Απ' ότι έχω μάθει φέρνουν και εισαγωγές, αλλά τα περισσότερα αυτοκίνητα δεν είναι δικά τους, είναι ιδιωτών και αυτοί γίνονται μεσάζοντες.
Η Spot Mechanics είναι η αρχική εταιρία, που αναλαμβάνει να ελέγξει ένα αυτοκίνητο που θέλεις να αγοράσεις. Λαμβάνεις μια πολυσέλιδη έκθεση με όλα τα σημεία του αυτοκινήτου: τι είναι ΟΚ, τι έχει επισκευαστεί, τι θέλει επισκευή, κλπ.
Όσα αυτοκίνητα βγουν άψογα από τη Spot Mechanic αναλαμβάνουν οι ίδοι ως Spot Wheel να τα πουλήσουν. Αν θέλεις να τα δεις κανονίζουν να τα φέρει ο ιδιοκτήτης.
Σε εμένα δεν σήκωναν παζάρια (υποθέτω όμως ότι αυτό είναι και θέμα του ιδιώτη πωλητή), οπότε πήρα ένα ίδιο από έμπορο (με μεγαλύτερη μηχανή αν και λιγότερο εξοπλισμό), αφού το έλεγξαν πρώτα οι Spot Mechanics.
-
@antoniokon said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
@eythimis said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
80% εισαγωγής...
Εκτός αν δει κάποιο με κάτω από 2000 χιλιόμετρα. Θα είναι δικό μου..
-
Καλησπέρα σε ολους,αφού διάβασα ολες τις σελίδες και εφριξα,παίρνω τηλέφωνο μαντρά που εχω διαβάσει πολλά αρνητικά σχόλια σε περιοχή σχιστού,ρωτάω για ενα αυτοκίνητο που στις φώτο φαίνεται πένα, απάντηση ναι υπάρχει ειναι Ελληνικό αριστο,εγω υπάρχουν ολα τα χαρτιά του; κτεο,βιβλίο σερβις,απόδειξη οτι ειναι Ελληνικής αντιπροσωπείας; απάντηση δεν τα εχω αυτή την στιγμή θα μου τα φέρουν σε λίγο,η αγγελεία ειναι ενα μήνα στο car απο αυτόν, δεν αγοράζω ουτε γνήσιο μπαμπά μην τρέχεις.
-
Καλησπέρα.
Έχει κάποιος άποψη για τον Ζαρουκιάν στο Κερατσίνι; -
Όχι... αλλά βλέπω ελληνικά diesel με πολλά χλμ... πιθανόν όχι γυρισμένα...και μάλλον από leasing.
Αυτό το Megane μου έκανε εντύπωση που ενώ λέει η αγγελία 168000χλμ στην φωτογραφία του καντράν δείχνει 89000χλμ. -
@dgrgtc said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Όχι... αλλά βλέπω ελληνικά diesel με πολλά χλμ... πιθανόν όχι γυρισμένα...και μάλλον από leasing.
Αυτό το Megane μου έκανε εντύπωση που ενώ λέει η αγγελία 168000χλμ στην φωτογραφία του καντράν δείχνει 89000χλμ.Ντιν νταν νταν...
-
Ψάχνω για συγκεκριμένο μεταχειρισμένο στην Ελλάδα και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Και μετά βλέπω ότι υπάρχουν πολλά στο mobile.de.
Αλλά πως φέρνεις από Γερμανία; Καλή ερώτηση...
-
@storm said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Ψάχνω για συγκεκριμένο μεταχειρισμένο στην Ελλάδα και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Και μετά βλέπω ότι υπάρχουν πολλά στο mobile.de.
Αλλά πως φέρνεις από Γερμανία; Καλή ερώτηση...
Εύκολο..τα είχα γράψει όταν έφερα την ΜιΤο από Γερμανία. Το πιο βασικό ειναι να βρείς εκτελωνιστή, για να ξέρει από πριν πόσο φόρο θα πληρώσεις, μην την πατήσεις.
-
α, σόρυ, δεν εννοούσα αυτό. Εννοούσα να υπάρξει κάποιος στην Γερμανία να αναλάβει να βρει κάποιο καλό μεταχειρισμένο και να αναλάβει όλη τη διαδικασία.
Πριν πολλά χρόνια είχα ένα γνωστό που έκανε αυτή τη δουλειά, αλλά έφυγε από Γερμανία και μετακόμισε Αμερική.
-
α, σόρυ, δεν εννοούσα αυτό. Εννοούσα να υπάρξει κάποιος στην Γερμανία να αναλάβει να βρει κάποιο καλό μεταχειρισμένο και να αναλάβει όλη τη διαδικασία.
Υπάρχουν αρκετοί που κάνουν αυτή τη δουλειά. Εμένα το έκανε ο κουμπάρος μου που ασχολείται ερασιτεχνικά. Έστειλα και μηχανικό (κάτι σαν spotmechanic) να το ελέγξει. Και μετά ο άνθρωπος εκεί ανέλαβε να κανονίσει την μεταφορά Ελλάδα και να το φορτώσει στην Νταλίκα. Όταν έφτασε εδώ, παρέλαβα εγώ στο σπίτι μου και έκανα την διαδικασία (εαν δεν ήθελα πλήρωνα να την κάνουν για εμένα).
-
χμμμμ... βρε λες να επικοινωνήσω με αυτούς που είναι και Μαρούσι;
https://carbrokers.gr/ -
χμμμμ... βρε λες να επικοινωνήσω με αυτούς που είναι και Μαρούσι;
https://carbrokers.gr/Εαν η αμοιβή τους είναι λογική, είναι μια πολύ καλή λύση! Για να μην μπλέκεις με την γραφειοκρατία της μπανανίας!
-
Θα το ψάξω άμεσα!....
-
Nαι και πες μας κανένα νέο.
-
Φυσικά.
-
Θα το ψάξω άμεσα!....
Όπως έγραψε και ο άλλος φίλος, ενημερωσε μας σχετικά, διότι ενδιαφέρει αρκετούς η ιστορία.
Επί προσωπικού, θεωρώ βασικο ανασταλτικό παράγοντα στους μεσάζοντες που δεν είναι δικοί μας άνθρωποι το γεγονός πως εάν κάτι δεν είναι σωστό κατά τον εκτελωνισμό τότε ο υπαίτιος της φορολογικής παράβασης είναι ο πελάτης. Αν δηλαδή έχει γίνει η οποαδηποτε λαμόγια με το αυτοκίνητο εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πληρώσουν τη νύφη... -
@n-k-9 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
εάν κάτι δεν είναι σωστό κατά τον εκτελωνισμό τότε ο υπαίτιος της φορολογικής παράβασης είναι ο πελάτης. Αν δηλαδή έχει γίνει η οποαδηποτε λαμόγια με το αυτοκίνητο εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πληρώσουν τη νύφη...
Αυτό είναι αλήθεια. Όμως τις λαμογιές τις κάνει ο έμπορος για να αυξήσει το κέρδος του. Ένας μεσάζοντας (όπως φαίνεται να είναι η εταιρεία που έβαλε ο Στορμ) δεν έχει κανένα λόγο να κάνει λαμογιά, αφού πληρώνεται για την υπηρεσία και όχι από την πώληση του αυτοκινήτου.
Έμποροι μεταχειρισμένων