-
@gtsartsal said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
@georgekn said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
@antoniokon said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Κάποια στιγμή ενδιαφερόμουν για εισαγωγή Vitara από Γερμανία...
Ρώτησα στον Σφακιανάκη αν με τον αριθμό πλαισίου μπορεί να βρει τα πραγματικά χιλιόμετρα, πριν το φέρω Ελλάδα...
Απάντηση αρνητική...
Δεύτερη ερώτηση...αν έρθει Ελλάδα και τους το πάω για έλεγχο, θα μπορούν έστω τότε?
Απάντηση επίσης αρνητική...
Δεν θέλουν...όχι δεν μπορούν...
Γιατί δεν θέλουν;
Δεν έχουν λόγο να κάτσουν να ασχοληθούν με τέτοια, το πιο πιθανό είναι να βρεθούν και μπλεγμένοι.
-
Παιδια τα φωτα σας! Τη δευτερα αγοραζω μεταχειρο ενα micra k14 4ετιας που ο εμπορος το εφερε απο εξωτερικο. Ειπα λοιπον πριν δωσω το χρημα, να δωσω ενα 20αρικο για την αναφορα της carvertical μιας και εχω το vin.
Και βλεπω στην αναφορα χιλιομετρων αυτο: (https://ibb.co/dtshWwV)
Επειδη δεν ειχα ποτε καινουργιο αμαξι, τι σημαινει αυτο που βλεπω; Το αμαξι δεν εκανε σερβις σε αντιπροσωπεια μετα τις 6χιλ χμλ και μεχρι να φτασει 58χιλ ?
Το παραταω; 🥺 Τι εννοει ο ποιητης;;
-
@ilias-a said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
@k0k05 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Καμια διαφωνια σε αυτα. Η συνωμοσίες και τα παραμύθια ποια ειναι δεν καταλαβαίνω. Το οτι οι εμποροι γυριζουν κοντερ ειναι δηλαδη παραμύθι;
Οταν βαζεις εναν ολοκληρο κλαδο στο ιδιο σακι (ναι υπαρχουν σκαρτοι αλλα και σωστοι) ειδες ενα αυτοκινητο σε κοντερατζη και οχι απλα ηξερες το τι φτιαχνει αλλα εχεις και σιγουρια. Αν αυτο δεν ειναι πιστη σε συνομοσια, τι ειναι?
Ανορθογραφία είναι
-
@eltonjohn said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
@ilias-a said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Καμια διαφωνια σε αυτα. Η συνωμοσίες και τα παραμύθια ποια ειναι δεν καταλαβαίνω. Το οτι οι εμποροι γυριζουν κοντερ ειναι δηλαδη παραμύθι;
Οταν βαζεις εναν ολοκληρο κλαδο στο ιδιο σακι (ναι υπαρχουν σκαρτοι αλλα και σωστοι) ειδες ενα αυτοκινητο σε κοντερατζη και οχι απλα ηξερες το τι φτιαχνει αλλα εχεις και σιγουρια. Αν αυτο δεν ειναι πιστη σε συνομοσια, τι ειναι?
Ανορθογραφία είναι
Σωστος, μου ξεφυγε.
-
Σημερα το πρωι ειδα παρκαρισμενο σε κοντεραδικο στη Ν.Χαλκηδονα, ενα CRV 4ης γενιας με πινακιδες ΔΟΚ. Περιμενω να δω την αγγελια με "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ"...
Ετσι απο περιεργεια για τη "συνομωσιολογια μου" καθε φορα που περνουσα εδω και δυο βδομαδες απο το συγκεκριμενο συνεργειο κοντερ εριχνα μια ματια να δω τι πελατεια εχει. Οντως ειδα 2-3 φορες ταξι απ'εξω, αλλα μου εκανε εντυπωση που ειδα α) πολλα ΙΧ μοντελα
χωρις καθολου πινακιδα, β) αρκετα ΙΧ με πινακιδες εξωτερικου και ειδικα με πινακιδες εξαγωγης απο Γερμανια, γ) αρκετα βανακια επισης χωρις πινακιδα.Μαλλον φαινεται οτι ολα τα εισαγωμενα ή τελος παντων για καποιο λογο αταξινόμητα μεταχειρισμένα ΙΧ/επαγγελματικα, μοντελα το πολυ 10ετιας , εχουν θεμα στα κοντερ τους και πανε ολα για επισκευη, δεν εξηγειται αλλιως...
Έμποροι μεταχειρισμένων