-
-
Παιδιά καλησπέρα,
έχει κανείς εμπειρία από τον συγκεκριμένο έμπορο https://superiorcars.car.gr/cars/?ca=v.
έχω δει κάτι που με ενδιαφέρει πολύ.
Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Έχω βρει αυτή την αγγελία.....
Είναι αξιόπιστος ο εν λόγω έμπορος??? Κατόπιν επικοινωνίας μου έστειλε και αριθμό πλαισίου και πινακίδας...
-
Μου προκάλεσε το ενδιαφέρον και έψαχνα να βρω την φάκα...
Ατρακάριστο και σε εξαιρετική κατάσταση...
-
Μικρό, 14 ετών αυτοκίνητο με 160 χιλιάδες χιλιόμετρα. Πόσο θα έπρεπε να έχει; Είναι από τα πιο φτηνά στο car.gr, αλλά όχι το φθηνότερο.
-
Επειδή διάβασα κάποια πολύ καλά σχόλια για την Stock center, έχω να σας παραθέσω την δικιά μου εμπειρία, πιο πολύ για να καταλάβουνε οι υποψήφιοι αγοραστές μεταχειρισμένων ότι οι πάντες είναι αναξιόπιστοι κ θέλει παντού ενδελεχή έρευνα. Βλέπω Opel Astra του 2015 στο Ηράκλειο στην Κρήτη, στο εκεί κατάστημα, οπτικά σε καλή κατάσταση, 60000 χλμ, τιμή 11000 ευρώ. Μιλάω με το κατάστημα Αλίμου, μου λέει ο υπάλληλος το αυτοκίνητο είναι 'χαρτί, μόνο ο προφυλακτήρας μπροστά έχει βαφτεί και κάποια χερούλια εσωτερικά. Εν ολίγοις φέρνω το αυτοκίνητο στην Αθήνα, για να το δω και έβαλα μηχανικό από την Spotmechanic (για να εχω κ έγγραφη αναφορά) γιατί δεν με έπειθαν οι ίδιοι, γιατί δεν έβρισκαν αρχείο σερβις και πιθανών επισκευών μετά το 2017. Λοιπόν, book service δεν είδα ποτέ, κτεο επίσης όχι, Το αυτοκίνητο το είχε η hertz, κ δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς είχε γίνει σε αυτό διάστημα, είπαν. Μέτα τον έλεγχο προέκυψε ότι είχε βαφτεί το 75% του αυτοκίνητου, είχε αλλαγμένο παρ μπριζ, ήταν γεμάτο αλλοιώσεις από άλατα στα μηχανικά μέρη, φορούσε ακόμη μαμά λάστιχα, και το κυριότερο είχε πρόβλημα στην καδένα (άμεσα επισκευή). Υποτίθεται ότι πας στην αντιπροσωπεία για να μάθεις την πραγματικότητα για το αυτοκίνητο που ενδιαφέρεσαι και εγώ δεν κατάφερα να βρω τι ακριβώς έχει γίνει στο αυτοκίνητο τα τελευταία 30.000 χλμ. απο τους ίδιους. Εξ αρχής τους δηλώνεις, ενδιαφέρομαι για το αυτοκίνητο, πείτε μου αναλυτικά τι έχει και τι επισκευές έχει και ας κρίνω εγώ αν θα το επιλέξω η όχι. Δεν τους κάνει, πρέπει να κάνεις εσύ τον επιθεωρητή για να δεις τι συμβαίνει. Φανταστείτε αν τα μεταχειρισμένα των ομίλων είναι έτσι, τι γίνεται παραπέρα.
-
Μικρό, 14 ετών αυτοκίνητο με 160 χιλιάδες χιλιόμετρα. Πόσο θα έπρεπε να έχει; Είναι από τα πιο φτηνά στο car.gr, αλλά όχι το φθηνότερο.
Τρακαρισμένο. Έχουν ανοίξει και οι δύο αερόσακοι και έχουν καλυφθεί με επένδυση. Δες τιμόνι και ταμπλό μπροστά στον συνοδηγό. Ειδικά στο τιμόνι φαίνεται το 'σκάσιμο'.
-
Τώρα που το λές, τσιγκουνευτήκανε το σηματάκι στο τιμόνι;
-
χε!χε! Έχουν βάλει δερματίνη πάνω από τα σκασίματα. Και την έβαλαν και στο πόδι.
Ειδικά στην θέση του συνοδηγού δεν έχει κάτσει καλά το καπάκι του αερόσακου και κάνει μπαμ από μακρυά το καλυμμένο σήμα Airbag.
Και φυσικά θα έχει μπει και χέρι στον εγκέφαλο για να απενεργοποιηθεί το alarm των αερόσακων.
-
Επειδή διάβασα κάποια πολύ καλά σχόλια για την Stock center ...Λοιπόν, book service δεν είδα ποτέ, κτεο επίσης όχι, Το αυτοκίνητο το είχε η hertz...Μέτα τον έλεγχο προέκυψε ότι είχε βαφτεί το 75% του αυτοκίνητου, είχε αλλαγμένο παρ μπριζ, ήταν γεμάτο αλλοιώσεις από άλατα στα μηχανικά μέρη, φορούσε ακόμη μαμά λάστιχα, και το κυριότερο είχε πρόβλημα στην καδένα (άμεσα επισκευή). Υποτίθεται ότι πας στην αντιπροσωπεία για να μάθεις την πραγματικότητα για το αυτοκίνητο που ενδιαφέρεσαι και εγώ δεν κατάφερα να βρω τι ακριβώς έχει γίνει στο αυτοκίνητο τα τελευταία 30.000 χλμ. απο τους ίδιους. Εξ αρχής τους δηλώνεις, ενδιαφέρομαι για το αυτοκίνητο, πείτε μου αναλυτικά τι έχει και τι επισκευές έχει και ας κρίνω εγώ αν θα το επιλέξω η όχι. Δεν τους κάνει, πρέπει να κάνεις εσύ τον επιθεωρητή για να δεις τι συμβαίνει. Φανταστείτε αν τα μεταχειρισμένα των ομίλων είναι έτσι, τι γίνεται παραπέρα.
Το έγραψα για τα γυρισμένα χλμ ,τα βιβλία σέρβις και τα ΚΤΕΟ και πέσαν να με φάνε , σοβαρές εταιρίες , τσίροι δισ πάντως δεν είπα εγω το όνομα ...
-
Το αυτοκίνητο το είχε η hertz, κ δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς είχε γίνει σε αυτό διάστημα, είπαν.
Φαντάζομαι ότι το ξέρεις ότι η Hertz (autohellas) είναι του ίδιου ιδιοκτήτη με αυτήν που έχει την Βελμαρ... Δηλαδή προφανώς και θα υπήρχε κάποιο ιστορικό του αυτοκινήτου αλλά σιγά μην το μοιράζονταν με τον υποψήφιο αγοραστή!
Θέλω να πω ότι όσο και να ψάξεις, αυτό που γίνεται στην Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο. Δεν καταλαβαίνουν ότι πλασάρουν αυτοκίνητα που μπορεί, σε ακραία περίπτωση, να αποδειχθούν μοιραία...
Μακάρι να νομθετήσουν άμεσα για να μπορέσει να γίνει πιο διαφανής η διαδικασία και να μην εξαρτόμαστε μόνο από ελέγχους ανεξάρτητων εταιριών όπως η Spotmechanic...
-
greg79 wrote:
Το αυτοκίνητο το είχε η hertz, κ δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς είχε γίνει σε αυτό διάστημα, είπαν.
Φαντάζομαι ότι το ξέρεις ότι η Hertz (autohellas) είναι του ίδιου ιδιοκτήτη με αυτήν που έχει την Βελμαρ... Δηλαδή προφανώς και θα υπήρχε κάποιο ιστορικό του αυτοκινήτου αλλά σιγά μην το μοιράζονταν με τον υποψήφιο αγοραστή!
Θέλω να πω ότι όσο και να ψάξεις, αυτό που γίνεται στην Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο. Δεν καταλαβαίνουν ότι πλασάρουν αυτοκίνητα που μπορεί, σε ακραία περίπτωση, να αποδειχθούν μοιραία...
Μακάρι να νομθετήσουν άμεσα για να μπορέσει να γίνει πιο διαφανής η διαδικασία και να μην εξαρτόμαστε μόνο από ελέγχους ανεξάρτητων εταιριών όπως η Spotmechanic...
Σχεδον σε ολες τις χωρες που γνωριζω η αγορα μεταχειρισμενου ειναι γεματη αμαξια με επισκευες απο ατυχηματα, με γυρισμενα χιλιομετρα κλπ Παλια ειχαμε και αυτοκινητα που ειχαν φτιαχτει απο κολλημα 2 τμηματων. Αν δεν ξερεις την ιστορια του αυτοκινητου δυσκολα να εισαι σιγουρος αν δεν ξερεις να το ελενξεις.
-
χε!χε! Έχουν βάλει δερματίνη πάνω από τα σκασίματα. Και την έβαλαν και στο πόδι.
Ειδικά στην θέση του συνοδηγού δεν έχει κάτσει καλά το καπάκι του αερόσακου και κάνει μπαμ από μακρυά το καλυμμένο σήμα Airbag.
Και φυσικά θα έχει μπει και χέρι στον εγκέφαλο για να απενεργοποιηθεί το alarm των αερόσακων.
εμπορος-δολοφονος.
-
Τρακαρισμένο. Έχουν ανοίξει και οι δύο αερόσακοι και έχουν καλυφθεί με επένδυση. Δες τιμόνι και ταμπλό μπροστά στον συνοδηγό. Ειδικά στο τιμόνι φαίνεται το 'σκάσιμο'.
Επίσης στην φωτογραφία no38 φαίνεται ότι έχει γίνει φτηνοδουλειά κατά την επιδιόρθωση του προφυλακτήρα μετά το τρακάρισμα. Κάτω από το δεξί μπροστινό φως, το κενό είναι εμφανές.
-
Κοίταξα κι εγώ στο Stock Center. Νομίζω το μυστικό εκεί είναι να βρεις τα leasing και να αποφύγεις τα νοικιάρικα της Hertz. Εγώ σε ένα που με ενδιέφερε βρήκα μέσα στο ντουλαπάκι το συμβόλαιο με τα στοιχεία αυτής η οποία είχε χρεωθεί το leasing. Αυτό ήταν καλή ένδειξη!
-
Έχει κάποιος εμπειρία για τον Παπαδοπουλος CARS στη Θεσσαλονίκη; Ενδιαφέρομαι για αυτό,
https://papadopoulou.car.gr/cars/view/23843254/
είναι εισαγωγής σίγουρα τα περισσότερα μοντέλα και εννοείται οτι θα το πάω συνεργείο για έλεγχο.
-
Αν ισχύει αυτό με τους αερόσακους είναι για εισαγγελέα ο τύπος!
-
Αν εννοείς τους αερόσακους του 207, ισχύει. Δες την παρακάτω φωτογραφία που φαίνεται ότι το καπάκι του τιμονιού είναι ξεχαρβαλωμένο.
-
Μιλάμε για εμπόρους μτχ . Εδώ έχουμε ένα 'διαμάντι' που είναι στο επίσημο δίκτυο καινούργιων αυτοκινήτων , σε κοντινή επαρχιακή πόλη....
H εταιρεία έβγαζε το αυτοκίνητο με ένα κινητήρα και δύο εκδόσεις , τον μικρό με πεντατάχυτο κιβώτιο και τον μεγάλο με εξατάχυτο κιβώτιο .
Μετά έβγαλε άλλο κινητήρα , πάλι με 2 εκδόσεις , ίδιους ίππους , αλλά πλέον ο μικρός είναι 6τάχυτος και ο μεγάλος αποκλειστικά αυτόματος .Ο άλλος είναι στο επίσημο δίκτυο , πουλάει τον παλιό κινητήρα με το 6τάχυτο και λέει ότι είναι καινούργιο το αμάξι με τον νέο κινητήρα , αντί για δύο ετών , απούλητο .
Και όταν τον ρωτάς τι γράφει η άδεια , σε ρωτάει τι δουλειά κάνεις . Του λές τι κάνεις , αλλά ότι ασχολείσαι με το άθλημα . Και η απάντηση του είναι ότι εγώ τα πουλάω τα αμάξια... Σιγά το επικαμπύλιο ολοκλήρωμα ρε μεγάλε και την πυρηνική φυσική ...Και όταν τον ρωτάς πόσο το πουλάει , σου λέει από την τιμή του αυτόματου , τόσο , όσο έκανε το αμάξι καινούργιο .
Δικαίωμα τα κάθε επαγγελματία είναι να πουλάει όσο θέλει .
Δικαίωμα να λέει ψέμματα και να νομίζει ότι οι άλλοι είναι χαζοί και άσχετοι , δεν έχει . -
Παρε στα κεντρικα και κανε ενα παραπονο , κακο δεν ειναι
Έμποροι μεταχειρισμένων