-
Μα όλοι τίμιοι το παίζουν. Γενικά ένας μαντράς θέλοντας και μη θα ρίξει χιλιόμετρα γιατί αλλιώς δε μπορεί να είναι ανταγωνιστικός απέναντι στον ιδιώτη. Ο ιδιώτης δεν έχει λειτουργικά έξοδα ούτε θέλει να βγάλει κάποιο κέρδος. Δεν τους δικαιολογώ βέβαια αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ωχ καταλαβα...δεν εχω παει γιαυτο και ρωτησα πριν παω..
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ερώτηση δεν πήγαινε σε εσένα αλλά στον φανη.
Ήθελα να ξέρω γιατί τοοοοσο κακή εντύπωση για τον μπητρο, κλασσικός μαντράς είναι. Γυρίζει χλμ όπως το 90% των μαντραδων (σε όσα έχουν πολλά χλμ), έχει όμως πολλά αυτοκίνητα,με αναπόφευκτα μέσα σε αυτά και κάποια χωρίς γυρισμένα χλμ.Ναι μωρε απλα γυρναει χιλιομετρα.....
-
Είπα κλασσικός μαντράς είναι και κάνει ότι το υπόλοιπο 90% ( και λίγο λέω) των συναδέλφων του, δεν είπα ότι κάνει καλά. Τι δεν κατάλαβες?
Για εμένα αν για τον χ,ψ λόγο δεν μπορεί να πάρει από ιδιώτη ( που και πάλι δεν είναι 100% σίγουρος για τα χλμ) πηγαίνει και εκεί, απλώς πάει υποψιασμένος. -
Ευχαριστω για τις πληροφοριες..καλα εννοειται αν βρω απο ιδιωτη θα το προτιμησω αλλα δυσκολο το βλεπω..
Οπως και να χει το μεταχειρισμενο θελει καλο ελεγχο σε καλο συνεργειο η και εκει επιτοπου..το θεμα ειναι αν σε αφησουν να το κανεις.. -
Απευθειας πωλησεις μεταχειρισμενων του στολου της ξεκινησε η leaseplan.
http://www.4troxoi.gr/agora/eidiseis/ka ... tin-ellada -
Εχει αγοράσει κάποιος ή εχει ακούσει καποιος κάτι για την ΠΑΡΕΛΙΩΝ Α.Ε.
Eχει ορισμένα μου μου φαινονται ιδιαίτερα καλα... κ ''με φοβιζει'' -
Μπορεί κάποιος μαντράς να ρίξει χιλιόμετρα από αυτοκίνητο που έχει φουλ βιβλίο Service σε αντιπροσωπία;
Μπορεί η αντιπροσωπία να είναι στο κόλπο;
Μου φαίνεται δύσκολο αναδρομικά να περνάει στοιχεία στο Online Σύστημα της vw πχ.Άποψη για ΑΦΟΙ Γεωργιάδη στην Γρηγορίου Λαμπράκη στον Κορυδαλό;
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Μπορεί κάποιος μαντράς να ρίξει χιλιόμετρα από αυτοκίνητο που έχει φουλ βιβλίο Service σε αντιπροσωπία;
Μπορεί η αντιπροσωπία να είναι στο κόλπο;
Μου φαίνεται δύσκολο αναδρομικά να περνάει στοιχεία στο Online Σύστημα της vw πχ.Άποψη για ΑΦΟΙ Γεωργιάδη στην Γρηγορίου Λαμπράκη στον Κορυδαλό;
Μπα πολυ τραβηγμενο να μπει μεγαλο μαγαζι σε τετοιο κολπο. Απλα επιβεβαιωσε και μεσω αντιπροσωπειας πως ό,τι γραφεται στο βιβλιο σερβις υπαρχει και στο συστημα τους.
-
Γειά σας παιδιά.
Δεν ξερω αν είμαι σε λάθος θρεντ. Αν ναι, μοντ παρακαλω αλλαξε το ποστ μου.
Ήρθε η ώρα για μένα να αγοράσω ένα νέο αυτοκίνητο. Επειδή στην περιοχή μου δεν υπάρχει αντιπροσωπεία έχω έρθει σε συνεννόηση με έναν αντιπρόσωπο της εταιρείας στην Αθήνα.
Ήρθε η ώρα της πληρωμής.- Θα καταθέτατε τα χρήματα στον λογαριασμό της εταιρείας (αντιπροσωπείας) χωρίς να έχετε υπογράψει κάτι σχετικό? Δλδ θα ήσασταν ικανοποιημένοι έχοντας μόνο το αποδεικτικό της κατάθεσης ως χαρτί?
- Θα αγοράζατε με αυτόν τον τρόπο εκθεσιακό μοντέλο, με 0 χιλιόμετρα, το οποίο βρίσκεται στην έκθεση περί τον έναν μήνα?
Ευχαριστώ
-
- Ναι
- Σου στέλνει υπογεγραμμένο συμβόλαιο και με φαξ αν είναι. Καλύτερο πάντως να έχεις δώσει μικρή προκαταβολή και τα υπόλοιπα αφού δεις το αμάξι που σου έχει φέρει.
-
Γεια σας παιδιά,
οι spot-a-wheel, stock-center και automarin είναι καλοί;
Η automarin βλέπω οτι έχει κυρίως εισαγώμενα αλλά λέει οτι δίνει εγγύηση. Οι άλλοι δύο είναι λίγο πιο ακριβοί σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά. Αξίζουν; -
Stock center προχωράς άφοβα . Εγώ ψώνισα από εκεί και μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω, αλλά είναι και ακριβοί.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Η υπόθεση μεταχειρισμένο στην Ελλάδα είναι δίκοπο μαχαίρι. Μεγάλο ρίσκο.
Από τη μία οι μάντρες έχουν γεμίσει με εισαγόμενα και με leasing αγνώστου ιστορικού και από την άλλη όσοι ιδιώτες πουλάνε αυτοκίνητα στην πλειοψηφία τους πουλάνε πανάκριβα ή πουλάνε αυτοκίνητα που δύσκολα θα πουληθούν.
π.χ. η Spotwheel έχει γεμίσει με αυτοκίνητα ιδιωτών που απευθύνονται σε πολύ μικρό αγοραστικό κοινό.Επίσης διαπιστώνω ότι πολλοί ιδιώτες δεν συντηρούν σωστά τα αυτοκίνητά τους. Από την μία η κρίση, από την άλλη η 'τσιγκουνιά' προσπαθούν να αποφύγουν (με διάφορες δικαιολογίες) την επίσκεψη σε συνεργείο. Μέχρι και το πλύσιμο και τον καθαρισμό τσιγκουνεύονται. Μέσα στην μπίχλα τα αυτοκίνητά τους.
Και όταν είναι να το πουλήσουν πάνε στο συνεργείο της γειτονιάς και σφραγίζει 'βιβλιαράκια'. Εδώ υπάρχουν πάρα πάρα πολλοί ιδιώτες που αλλάζουν λάδια με βάση τα χιλιόμετρα π.χ. κάθε 20000χιλιόμετρα ή και 30000χιλιόμετρα, δηλ κάθε 4 ή 5 ή και 6 χρόνια αφού κυκλοφορούν πλέον μόνο μέσα σε αστικά κέντρα. Τραγικό.
-
Ο χρήστης Danis έγραψε:
Γεια σας παιδιά,
οι spot-a-wheel, stock-center και automarin είναι καλοί;
Η automarin βλέπω οτι έχει κυρίως εισαγώμενα αλλά λέει οτι δίνει εγγύηση. Οι άλλοι δύο είναι λίγο πιο ακριβοί σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά. Αξίζουν;-
Spot-a-wheel δεν είναι έμπορος με την κλασσική έννοια΄, δηλαδή δεν έχει μαγαζί με αυτοκίνητα που έχει αγοράσει. Είναι μεσάζοντας, ο οποίος ελέγχει τα αυτοκίνητα, εγγυάται την καλή τους κατάσταση και λαμβάνει μια αμοιβή για αυτή την μεσιτία / υπηρεσία. Ναι είναι αρκετά καλοί, γιατί έχουν αυτοκίνητα από ιδιώτες και ελεγμένα.
-
Stock Center είναι επίσης εξαιρετικός έμπορος (ο καλύτερος για εμένα) και επειδή είχαν ελέγξει και το δικό μου αυτοκίνητο (2 αυτοκίνητα) για να το αγοράσουν, μπορώ να πώ ότι κάνουν πολύ καλό και εξονυχιστικό έλεγχο. Θα αγόραζα άφοβα από αυτούς, αλλά να ξέρεις ότι είναι στο άνω ακρό τιμών.
-
Auto Marin δεν ακούγονται και τα καλύτερα (προσωπικά δεν θα έκανα καν τον κόπο να περάσω από κάποιο μαγαζί τους) και στο θέμα της εγγύησης, ναι δίνουν...αλλά την τηρούν μετά!?!
-
-
Η εγγύηση της Auto Marin δεν πρέπει να λαμβάνεται καν υπόψη, ούτε τα ΔΩΡΕΑΝ SERVICE που προσφέρει με κάθε μεταχειρισμένο.
-
AutoMarin, είχε πουλήσει η μητέρα μου το Γκολφ μας του '94 το '99. Ηρθαν, το είδαν, πλήρωσαν αμέσως. Μετά από λιγες μέρες το είδαμε σε αγγελία εφημερίδας (δεν υπηρχαν ιντερνετικες φωτοαγγελίες τότε) ακριβώς όπως το είχε πουλήσει (πχ. χλμ, κατάσταση, εξοπλισμό). Βεβαια, δεν είχε πολλά χλμ για να πεις οτι είχαν λόγω να τα γυρίσουν κλπ.
Τωρα, δε ξέρω πως ειναι η εταιρία. -
Στην ΑutoMarin,είχαμε δώσει το καλοκαίρι του 2015 (λίγες μέρες πριν τα capitalcontrol ) ένα i10 του 2008.Μας είχε κάνει την καλύτερη προσφορά,(σχεδόν 600-700 ευρώ) παραπάνω από αντιπροσωπείες της Ford που ζήταγα κι ανταλλαγή για αγορά με νέο Fiesta.
Bέβαια το αμάξι ήταν στην πένα (με μόλις 28.000χλμ.,ατρακάριστο και σχεδόν αγρατζούνιστο,λόγω parking σε πυλωτή),αλλά μόλις τους είπα την τιμή που ήθελα,δεν μου δώσαν απόκλιση περίπου 1000 ευρώ που έλεγαν οι αντιπροσωπείες. Εννοείται ότι το αυτοκίνητο το είδα στην αγγελία τους (όπως το παρέδωσα) για 8ημέρες κι εξαφανίστηκε -σε σχέση με κάτι άλλα i10-,αστραπιαία!
Τώρα για αγορά από τους συγκεκριμένους δεν έχω εμπειρία,ούτε προσωπική,ούτε κάποιου γνωστού,αλλά στην πώληση φέρθηκαν σωστά,όπως λέει κι ο alejandro.
Πάντως παντού θέλει προσοχή και γενικώς καμιά φορά κι εκεί που δεν το περιμένεις,μπορείς να βρεις αληθινές ευκαιρίες. -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Πάντως παντού θέλει προσοχή και γενικώς καμιά φορά κι εκεί που δεν το περιμένεις,μπορείς να βρεις αληθινές ευκαιρίες.
Σωστό.Πρίν κάποιους μήνες,στον Αλεβιζάτο,που εδώ και 50 χρόνια πουλάει ποιότητα,( ) είχα δει ένα Duster και όπως έλεγε είχε κάνει κάπου 150000 χλμ.Αμάξι εισαγωγής φυσικά,απο Γαλλία.Παραξενεύτικα που πρόθυμα μου έδωσε αριθμό πλαισίου για να το ψάξω.Μεγάλη η έκπληξη οταν απο την αντιπροσωπεία έμαθα οτι τα χιλιόμετρα ήταν πραγματικά και όλα τα σέρβις ήταν περασμένα στο σύστημα στην ώρα τους!
-
Καλησπερα σας, εχω διαβασει σχεδον ΟΛΕΣ τις σελιδες αυτου του θρεντ και ειπα να κανω εγγραφη για να μοιραστω τις εμπειριες μου , αλλα και για να βοηθηθω, ενδεχομενως, στην αγορα του μεταχειρισμενου μου οχηματος.
Καταρχην, μακρια απο auto-καρβουνης, ευτυχως εβαλα spotmechanic και γλιτωσα απο αυτον(ιχνη καλιμπρας, ραμφη , θολοι σε περιεργη κατασταση), το οποιο ισχυριζοταν οτι ειναι ατρακαριστο, σε υπερ-αριστη κατασταση και εδινε και 6 μηνες εγγυηση καλης λειτουργιας.
Στην παρουσα φαση, θελω τη γνωμη σας για τη smart bill center στο χαιδαρι, εκει θα ειναι ο επομενος ελεγχος για το αυτοκινητο που επιθυμω μεσα στην εβδομαδα.(παλι απο spotmechanic , καθως δεν εχω καποιο γνωστο να τον τρεχω).
Επισης, αλλο ενα οχημα ανηκει στη motorlease, σκεφτομαι να προβω σε αγορα ενος απο τα μεταχειρισμενα τους.
Παρακαλω αν μπορει καποιος να πει αν γνωριζει κατι για αυτα τα δυο καταστηματα που προανεφερα.
Ευχαριστω και συγχαρητηρια για το φορουμ. -
Συνοπτικα, μακρια και απο τους δυο, κατα τη γνωμη μου.
Πρωτον, με τον σμαρτ μπιλ κανονισαμε για ενα ραντεβου με σποτμεκανικ, το οποιο και αποδεχτηκε οριζοντας και ακριβη ωρα προσελευσης του μηχανικου στο καταστημα.Πραγματι, ο σποτμεκανικ πηγε στο 'καταστημα' και ο μαντρας αρνηθηκε τον ελεγχο ισχυριζομενος πως ειναι περι τα 20 αυτοκινητα που πρεπει να βγαλει για να το ελεγξει.Επικοινωνω, λοιπον, μαζι του, τονιζοντας του πως ειχαμε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ για τον ελεγχο, ωστοσο επικαλεστηκε πως ειχε συμβει κατι απροοπτο.Φυσικα δεν τον πιστεψα αλλα αρχισε τις δικαιολογιες οτι και καλα αν ηθελε να αποφυγει τον ελεγχο θα μου το ελεγε εξαρχης και πως δεν θα ελεγε ψεματα, κλασικες μλκιες κοινως στα δικα μου ματια.Μου ειπε πως θα παρει τηλ τη σποτμεκανικ τη Δευτερα το πρωι στις 9(Παρασκευη εγινε το σκηνικο, το Σ/Κ δεν προλαβαινε).Του εδωσα δευτερη ευκαιρια...
Δευτερα μεσημερι ομως επικοινωνω με σποτμεκανικ και μαθαινω πως ο κυριος δε τους πηρε τηλ.Τον παιρνω στο καταστημα και μου λεει 'ααα, ειχαμε πει η σποτ θα με παρει τηλ'.Τελος παντων, του λεω την επομενη ημερα θα μπορεσει να το δει για ελεγχο?Απαντηση μαντρα: 'Δεν ξερω, θα προσπαθησω'.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ τοτε.Μετα παιρνω στη motorlease.Εκει δεν αρνηθηκε κανεις τον ελεγχο, το αντιθετο μαλιστα, χαρακτηριστικα μου ειπαν πηγαινε το οπου θελεις.Τους λεω θα φερω τη σποτμεκανικ αν δεν εχετε προβλημα.Μου ειπε δεν εχω προβλημα, αλλα να ξερεις αμα φερεις αυτους θα το απορριψουν σιγουρα το οχημα, ηδη μου εχουν απορριψει τρια οχηματα μου μεχρι τωρα.Ο τυπος εκει θεωρουσε πως η σποτμεκανικ ειναι απατεωνες διοτι εχουν και το αλλο σαιτ που στπουλανε αυτοκινητα(ως διαμεσολαβητες), επομενως θελουν να τα βγαλουν ολα σκαρτα για να κινηθει ο αγοραστης, εν τελει, προς αυτους.(στα δικα μου αυτια ακουστηκαν ως μλκιες ολα αυτα και τον απεριψα και αυτον).
Βλεπω δεν υπαρχει πλεον ενδιαφερον στο παρον νημα, δυστυχως.
Έμποροι μεταχειρισμένων