-
Ο χρήστης dpapan έγραψε:
Καταρχήν καλημέρα παιδιά.Γνωρίζουμε τπτ για τον http://www.korfiatis.gr;
Αξιόπιστος;Παλιός έμπορος bmw στην Καλλιθέα και με μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων. Γενικά είχε καλή εικόνα τώρα νομίζω πήγε στον Κηφισό ? Για τα τελευταία χρόνια δεν έχω άποψη να σε βοηθήσω πάντως δεν είναι ούτε αυτό Μαρίν ούτε Αλιβιζάτος.......
-
Ο χρήστης dpapan έγραψε:
Σωστός Πάνο. Σκέφτομαι να κινηθώ προς stock center μεριά. Μπορεί να πληρώσω κάτι παραπάνω, αλλα πιστευώ οτι υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να πέσω σε κάτι 'σάπιο' με πολλά γυρισμένα km.Ακούγονται τα λιγότερα παράπονά χωρίς αυτο να σημαίνει ότι και αυτοί δεν έχουν σαβουρα. Είναι σχετικά ακριβοί αλλά δεν ξέρω εάν χρειαστεί η εγγύηση που δίνουν τι θα κάνουν.....και αυτοί έχουν πολλά ληζινγκ από Βασιλάκη και χερτζ.
Σίγουρα είναι καλύτεροι από αυτομαριν και Αλιβιζάτο. -
Ο χρήστης gns έγραψε:
Καταρχήν καλημέρα παιδιά.
Γνωρίζουμε τπτ για τον http://www.korfiatis.gr;
Αξιόπιστος;Παλιός έμπορος bmw στην Καλλιθέα και με μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων. Γενικά είχε καλή εικόνα τώρα νομίζω πήγε στον Κηφισό ? Για τα τελευταία χρόνια δεν έχω άποψη να σε βοηθήσω πάντως δεν είναι ούτε αυτό Μαρίν ούτε Αλιβιζάτος.......
Με πωλητή του Κορφιάτη πριν δύο χρόνια που ήθελα να κάνω ανταλλαγή για ένα Suzuki Grand Vitara 1.6
Μόλις άκουσε Peugeot 207 με τούρμπο έβαλε τα γέλια.
Μου είπε να μη πάω καν στην εμπορία να δω το Grand Vitara.
Είπε ακριβώς αυτό:
'Αν είναι να έρθεις για ανταλλαγή μην μπεις στο κόπο.Θα χάσεις την ώρα σου.'Και πριν μου το κλείσει στα μούτρα ... μου είπε ότι ανταλλαγή κάνει μόνο με 'εμπορικά αυτοκίνητα' που φεύγουν γρήγορα και όχι με Γαλλικά.
Απαράδεκτοι.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
....'Αν είναι να έρθεις για ανταλλαγή μην μπεις στο κόπο.Θα χάσεις την ώρα σου.'Και πριν μου το κλείσει στα μούτρα ... μου είπε ότι ανταλλαγή κάνει μόνο με 'εμπορικά αυτοκίνητα' που φεύγουν γρήγορα και όχι με Γαλλικά.
Απαράδεκτοι.
Γιατί σε παραξενεύει ? Το ίδιο ακριβώς ή κάτι παρεμφερές θα σου πουν οι 9 στους 10 πωλητές σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία. Και ο δέκατος θα σου πει μια τόσο αστεία τιμή, που πρακτικά θα σου λέει εμμέσως 'μη μου το δίνεις εμένα, πούλα το καλύτερα μόνος σου'.
Και το λέω αυτό εγώ, που έχω χαρακτηριστικότατο παράδειγμα 'αστοχίας' από πλευράς μαγαζιού, καθώς και οι τέσσερις πωλητές (σε 4 διαφορετικές αντιπροσωπείες, σε 4 διαφορετικές μάρκες) που πήγα το 206 για ανταλλαγή μου έδωσαν επιεικώς αστεία τιμή ανταλλαγής, τη στιγμή που το πούλησα μέσα σε ελάχιστη ώρα στη διπλάσια τιμή. Αυτοί έχασαν ένα εύκολο και γρήγορο χιλιάρικο (ίσως πιο πολλά και από την προμήθεια που έβγαλαν από το καινούριο), αλλά αυτό δεν παύει να είναι η εξαίρεση στο κανόνα...
-
Ποιο παλιά είχε αρκετά παρτάλια......Τα τελευταία χρόνια ανέβηκε κατηγορια και δουλεύει ληζινγκ κυρίως και μικρά κυβικά που τα πουλάει σχετικά γρήγορα. Φίλος πήγε για μικρό χιουνται αλλά δεν του έκανε χρηματοδότηση. Ήθελε τα μισά λεφτά προκαταβολή λέει η τράπεζα. Πήγε άλλου και πήρε καινούριο και ησύχασε....... Λίγη προσοχή φίλε μου εάν τελικά θες κάτι από αυτόν.
Το λέω γιατί εχω βρεί ενα golf το οποίο με φανοποιό που το κοίταξα δεν έχει κάτι το σοβαρό, και δείχνει να έχει κανει ολα τα service του σε αντιπροσωπεία VW(ειδα το book service και έχει σφραγίδα εξουσιοδοτημένου συνεργείου). Για αυτό ρωτώ την γνώμη εδώ. Επίσης τα χιλιόμετρα του (130.000) περίπου δειχνει να ειναι οσα έχει κανει και οχι 50.000-60.000 που έχουν οι περισσότεροι.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Γιατί σε παραξενεύει ? Το ίδιο ακριβώς ή κάτι παρεμφερές θα σου πουν οι 9 στους 10 πωλητές σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία. Και ο δέκατος θα σου πει μια τόσο αστεία τιμή, που πρακτικά θα σου λέει εμμέσως 'μη μου το δίνεις εμένα, πούλα το καλύτερα μόνος σου'.
Ναι αλλά 9 στους 10, δεν θα σου πουν να μην πας στην εμπορία να δεις το αυτοκίνητο που πουλάνε.
Αυτός μου είπε να μην πάω στην εμπορία. Πρώτη φορά έφαγα 'πόρτα' από εμπορία.
Η πλάκα είναι ότι είχα μετρητά, οπότε αν το Grand Vitara ήταν καλό θα το έπαιρνα... και θα έφευγα.
Και ήταν και στο χρώμα που ήθελα. Ασημί... -
Πολλά μπορούν να γραφτούν για τον Κορφιάτη....ας μείνουμε στο γεγονός ότι έχασε την αντιπροσωπεία της BMW, αυτό κάτι λέει.
ΥΓ: Όταν ήθελα να αγοράσω Alpina ζάντες για την Ζ4, η Alpina Γερμανίας μου είπε να απευθυνθώ στον αντιπρόσωπό τους στην Ελλάδα, που τότε ήταν ο Κορφιάτης. Όταν τους είπα ότι 'δεν υπάρχει περίπτωση α αγοράσω από αυτόν γιατί μου ζητάει €3.800 για 4 ζάντες και 1-2 μήνες παράδοσης' (ήξερα την τιμή στην Αγγλία και την Γερμανία), μου ζήτησαν συγνώμη και μου τις έστειλαν με €1.850 (ΜΕ τα μεταφορικά) σε 5 ημέρες!
-
Ανεξάρτητα από αυτό και χωρις να ξέρω αλλες λεπτομερειες δεν νομίζω να έχει σχέση το ότι έχασε την εμπορία. Δεν είναι και ο μονος. Η BMW περιόρισε πολύ το δίκτυο εμπόρων όπως έχει κάνει και η Τογιότα και ίσως και άλλες.
Παραμένει όμως επισκευαστης στο δίκτυο. -
Οταν σε πεταει η ''μαμα'' εκτος δικτυου ειναι μια σοβαρη ενδειξη παντως οτι τα πραγματα δεν ηταν οπως επρεπε...
-
Ναι βρε συ δεν λέω αλλά εδώ τους πέταξε όλους έξω και άφησε μόνο τους 2 πολύ μεγάλους. Όλοι οι μικροί σκαρτοι ήταν για να πουλάνε αλλά οκ για σέρβις ;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Με πωλητή του Κορφιάτη πριν δύο χρόνια που ήθελα να κάνω ανταλλαγή για ένα Suzuki Grand Vitara 1.6
Μόλις άκουσε Peugeot 207 με τούρμπο έβαλε τα γέλια.
Μου είπε να μη πάω καν στην εμπορία να δω το Grand Vitara.
Είπε ακριβώς αυτό:
'Αν είναι να έρθεις για ανταλλαγή μην μπεις στο κόπο.Θα χάσεις την ώρα σου.'Και πριν μου το κλείσει στα μούτρα ... μου είπε ότι ανταλλαγή κάνει μόνο με 'εμπορικά αυτοκίνητα' που φεύγουν γρήγορα και όχι με Γαλλικά.
Απαράδεκτοι.
Θυμάμαι την περίπτωση σου τότε με το 207 αλλά δεν θυμόμουν οτι ηταν ο Κορφιάτης αυτός που σου μίλησε έτσι...... Αυτος έχασε ένα εύκολο κέρδος.....και επιπλέον έχασε από την εικόνα που έδωσε σε εσένα και μας την μεταφερεις εδώ. Ας πρόσεχε ! ! !
Δεν μιλάμε ποτέ έτσι σε έναν πελάτη. Ότι και εάν είναι αυτό που έχει για ανταλλαγή. Κανόνας δικός μου απαράβατος στην δουλειά μου.... (Την πρώην.....) Ποτέ δεν ξέρεις από αυτήν την απαράδεκτη αντιμετώπιση πόσους πέλατες μπορείς να χάσεις σε μια εμπορία αυτοκινήτων.
Υ.Γ. εγώ εάν ήμουν στη θέση σου θα μιλούσα και με τον οποίον προϊστάμενο, διευθυντή αφεντικό τέλος πάντων για την απαράδεκτη στάση του υπαλλήλου-πωλητη τους έτσι από περιέργεια να δω εάν και αυτοί μου έλεγαν τα ίδια να τους γράψω και αυτούς εκεί που δεν πιάνει μελάνι......
Συγγνώμη για το Χάλασα το θέμα μας.
-
Πολλοι πωλητες αυτοκινητων στην Ελλαδα ειναι τσουτσεκια με κοστουμι. Αποφοιτοι Λυκειου που γιναν απο τιποτα, τιποτα με κοστουμι και καβαλησαν το καλαμι. Εχω τσακωθει με ορισμενους. Υφος και μηδενικες γνωσεις και ενημερωση γι αυτο που πουλανε. Συνηθως και απεριγραπτα βαριεστημενοι. Ανεξαρτητως μαρκας αυτα. Φυσικα υπαρχουν και εξαιρετικοι.
-
Ο χρήστης dpapan έγραψε:
Το λέω γιατί εχω βρεί ενα golf το οποίο με φανοποιό που το κοίταξα δεν έχει κάτι το σοβαρό, και δείχνει να έχει κανει ολα τα service του σε αντιπροσωπεία VW(ειδα το book service και έχει σφραγίδα εξουσιοδοτημένου συνεργείου). Για αυτό ρωτώ την γνώμη εδώ. Επίσης τα χιλιόμετρα του (130.000) περίπου δειχνει να ειναι οσα έχει κανει και οχι 50.000-60.000 που έχουν οι περισσότεροι.
Μακάρι φίλε μου να είναι από ανταλλαγή από ιδιώτη που πήρε κάτι από αυτόν και ήταν σωστός στην συντήρηση του. Εάν λοιπόν ο φανοποιος σου, σου δίνει το Ο.Κ. εγώ φιλικά θα σου έλεγα να ψάξεις με έναν φίλο σου ασφαλιστή το ιστορικό του αυτοκινήτου από ατυχηματα για κάτι που τυχόν σας ξέφυγε από την πρώτη επίσκεψη εκεί. Κάνε και μια βόλτα απο το συνεργείο που έκανε τα σέρβις του να κάνεις μια αντιπαραβολή με το αρχείο τους στον υπολογιστή (για τυχόν πλαστές σφραγίδες από γνωστό του εκεί ανθρωπο). Εάν τα έχετε βρει και στο οικονομικό από εμένα καλορίζικο και καλοταξιδο από καρδιάς !
Υ.Γ. ένας που έψαχνε 8 σχεδόν μήνες για ένα οικογενειακό μεταχειρισμένο των 3000€ δεν βρήκε τίποτα αξιόλογο, μόνο παρτάλια και αναγκάστηκε να πάρει από ανάγκη ενα των 4000€ με τα λιγότερα προβλήματα και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
-
Ο χρήστης gns έγραψε:
Θυμάμαι την περίπτωση σου τότε με το 207 αλλά δεν θυμόμουν οτι ηταν ο Κορφιάτης αυτός που σου μίλησε έτσι...... Αυτος έχασε ένα εύκολο κέρδος.....και επιπλέον έχασε από την εικόνα που έδωσε σε εσένα και μας την μεταφερεις εδώ. Ας πρόσεχε ! ! !
Δεν μιλάμε ποτέ έτσι σε έναν πελάτη. Ότι και εάν είναι αυτό που έχει για ανταλλαγή. Κανόνας δικός μου απαράβατος στην δουλειά μου.... (Την πρώην.....) Ποτέ δεν ξέρεις από αυτήν την απαράδεκτη αντιμετώπιση πόσους πέλατες μπορείς να χάσεις σε μια εμπορία αυτοκινήτων.
Υ.Γ. εγώ εάν ήμουν στη θέση σου θα μιλούσα και με τον οποίον προϊστάμενο, διευθυντή αφεντικό τέλος πάντων για την απαράδεκτη στάση του υπαλλήλου-πωλητη τους έτσι από περιέργεια να δω εάν και αυτοί μου έλεγαν τα ίδια να τους γράψω και αυτούς εκεί που δεν πιάνει μελάνι......
Συγγνώμη για το Χάλασα το θέμα μας.
Τότε που είχα μπει στη διαδικασία να πουλήσω/ανταλλάξω το 207 είχα γυρίσει πολλές εμπορίες και είχα πάρει πάρα πολλά τηλέφωνα. Απλά δεν έχω αναφέρει όλα τα περίεργα περιστατικά εδώ στο φόρουμ. Πάντως όλοι οι έμποροι δεν ήταν ίδιοι. Κάποιοι συμπεριφέρθηκαν ευγενικά προς εμένα, κάποιοι είχαν την διάθεση να μιλήσουν ειλικρινά για τα αυτοκίνητα που πουλούσαν (αν και μπορεί να ήταν καλοί ηθοποιοί), άλλοι προσπαθούσαν να αποφύγουν τα πολλά-πολλά, άλλοι εξαρχής ήταν αγενείς, κάποιοι εμφανώς έλεγαν ψέμματα. Από όλα είχε ο κουβάς των εμπόρων.
Δεν έχω όμως αναφέρει περιστατικά με ιδιώτες από την αγγελία που είχα βάλει στο car.gr, ούτε προσωπικά μηνύματα που δέχτηκα εδώ. Κωμικές καταστάσεις.
Το ζουμί της ιστορίας είναι ότι το αυτοκίνητο που ήθελα να αγοράσω τότε δεν κατάφερα να το αγοράσω γιατί δεν έβρισκα κάποιο της προκοπής και κατέληξα με το 'κουβαδάκι'.
Πάντως και τώρα μπαίνω στο car.gr κάθε τρεις και λίγο και κοιτάω για GV 1600...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πολλοι πωλητες αυτοκινητων στην Ελλαδα ειναι τσουτσεκια με κοστουμι. Αποφοιτοι Λυκειου που γιναν απο τιποτα, τιποτα με κοστουμι και καβαλησαν το καλαμι. Εχω τσακωθει με ορισμενους. Υφος και μηδενικες γνωσεις και ενημερωση γι αυτο που πουλανε. Συνηθως και απεριγραπτα βαριεστημενοι. Ανεξαρτητως μαρκας αυτα. Φυσικα υπαρχουν και εξαιρετικοι.Καλά δεν χρειάζεται να έχεις σπουδάσει αστροφυσικός για να πουλήσεις αυτοκίνητα, απλή λογική να υπάρχει η σχετική ενημέρωση και κάποιο ενδιαφέρον. Κοίταζα πχ για την Giulia και ο μόνος λόγος να μην την πάρεις είναι καθαρά οι πωλητές οι οποίοι είναι άσχετοι, στην BMW που είδα την 3αρα ο πωλητής μου φάνηκε το ίδιο άσχετος αλλά τουλάχιστον έδειξε ενδιαφέρον. Εδω να σου πω οτι ένας αγοραστής ψαγμένος με την μάρκα που τον ενδιαφέρει, συνήθως γνωρίζει πολλά περισσότερα απο τους πωλητές, οι οποίοι τελευταία αναλίσκονται στο να εξηγούν μόνο τα της χρηματοδότησης. Απο την άλλη το να μπαίνει ο κάθε άσχετος επειδή δεν είχε τι να κάνει, και να ανοιγοκλείνει πόρτες καταντά κουραστικό.
Πριν αρκετό καιρό είχε στο mall στο Μαρούσι την σειρά 2 της BMW σε diesel (καφέ χρώματος νομίζω) και ο άλλος να ρωτάει αν γίνεται μετατροπή σε γκάζι, τι να σου κάνει και ο έρμος ο πωλητής. -
Ειναι αυτό
https://www.car.gr/10211875-volkswagen- ... -tsi-122psΑπο φανοποιό όπως είπα αυτός που το κοίταξε ειναι ο πατέρας μου.45 χρονια φανοποιός τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Οσον αφορά για το book service θα μιλήσω με την εκεί αντιπροσωπεία(κορινθο).
Ευχαριστώ για την βοήθεια.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πολλοι πωλητες αυτοκινητων στην Ελλαδα ειναι τσουτσεκια με κοστουμι. Αποφοιτοι Λυκειου που γιναν απο τιποτα, τιποτα με κοστουμι και καβαλησαν το καλαμι. Εχω τσακωθει με ορισμενους. Υφος και μηδενικες γνωσεις και ενημερωση γι αυτο που πουλανε. Συνηθως και απεριγραπτα βαριεστημενοι. Ανεξαρτητως μαρκας αυτα. Φυσικα υπαρχουν και εξαιρετικοι.Ναι γιατί από τη μικρή εμπειρία που έχω και οι πελάτες δεν πάνε και πολύ πίσω. Δεν το ψάχνουν σε πολλά θέματα. Κοιτάνε αν τους αρέσει το αμάξι, αν είναι οικονομικό, ασφαλές και το αγοράζουν. Ειδικά αν είναι γυναίκες....Ωραίο να είναι και εντάξει όλα. Το έχω αντιμετωπίσει όμως εδώ στην Ελλάδα γενικά με τους πωλητές διαφόρων ειδών, αν ρωτήσεις λεπτομέρείες να εκνευρίζονται. Δηλαδή η εξυπηρετικότητά τους σταματάει εκεί που αρχίζεις να θες να μάθεις κάτι παραπάνω από όσα θέλουν να σου σερβίρουν. Με έμμεσο τρόπο σου λένε 'αν σου αρέσει, αλλιώς τον π....λο'.
-
Ο χρήστης dpapan έγραψε:
Ειναι αυτό
https://www.car.gr/10211875-volkswagen- ... -tsi-122psΑπο φανοποιό όπως είπα αυτός που το κοίταξε ειναι ο πατέρας μου.45 χρονια φανοποιός τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Οσον αφορά για το book service θα μιλήσω με την εκεί αντιπροσωπεία(κορινθο).
Καθαρό φαίνεται. Βέβαια το ότι είναι ατρακαριστο δεν έχει να λέει κάτι από μόνο του . Σκοπός είναι, να είναι και καλό συντηρημένο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Sarantish έγραψε:
Πολλοι πωλητες αυτοκινητων στην Ελλαδα ειναι τσουτσεκια με κοστουμι. Αποφοιτοι Λυκειου που γιναν απο τιποτα, τιποτα με κοστουμι και καβαλησαν το καλαμι. Εχω τσακωθει με ορισμενους. Υφος και μηδενικες γνωσεις και ενημερωση γι αυτο που πουλανε. Συνηθως και απεριγραπτα βαριεστημενοι. Ανεξαρτητως μαρκας αυτα. Φυσικα υπαρχουν και εξαιρετικοι.
Ναι γιατί από τη μικρή εμπειρία που έχω και οι πελάτες δεν πάνε και πολύ πίσω. Δεν το ψάχνουν σε πολλά θέματα. Κοιτάνε αν τους αρέσει το αμάξι, αν είναι οικονομικό, ασφαλές και το αγοράζουν. Ειδικά αν είναι γυναίκες....Ωραίο να είναι και εντάξει όλα. Το έχω αντιμετωπίσει όμως εδώ στην Ελλάδα γενικά με τους πωλητές διαφόρων ειδών, αν ρωτήσεις λεπτομέρείες να εκνευρίζονται. Δηλαδή η εξυπηρετικότητά τους σταματάει εκεί που αρχίζεις να θες να μάθεις κάτι παραπάνω από όσα θέλουν να σου σερβίρουν. Με έμμεσο τρόπο σου λένε 'αν σου αρέσει, αλλιώς τον π....λο'.
Αυτο που συζηταμε φυσικα και δεν αναιρει οτι υπαρχουν και εκνευριστικοι-ασχετοι κτλπ αγοραστες.
-
Ο χρήστης dpapan έγραψε:
Ειναι αυτό
Καλημέρα και καλή Κυριακή. Το ότι ο φανοποιος που το κοίταξε είναι ο πατέρας σου δεν σηκώνει αμφιβολία ότι σου είπε έτσι και θα είναι. Όντως είναι μια καλή αρχή ότι το αμάξι είναι καθαρό. Ρώτησε από περιέργεια ποια έκδοση είναι και ποιος εξοπλισμός ? Έχει πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και δεν έχει προβολακια ομίχλης εμπρός και έχει ζάντες σίδερενιες με τασια και διάσταση 15'' αντί για 16'' και αλουμινίου που φοράνε τα περισσότερα.
Αυτό παλι δεν είναι κακό. Μπορεί να είναι φθηνή έκδοση που προτιμάνε οι εταιρείες ληζινγκ ή το πιο πιθανό ο άνθρωπος που το πήρε ήθελε απλά να κάνει την δουλειά με ασφάλεια Κόρινθο-αθηνα και δεν τον ένοιαζε η πολυτέλεια.
Στα θετικά που είδα DOT 1116 και pirelli ελαστικά (άρα μπήκαν πριν 1 χρόνο περίπου) και οτι έχει αλλάξει δισκο-πλατω στα 120000 χλμ πέρυσι (16/09/2016) .
Θετική είναι και η τιμή που το ζητάει. Πέρυσι έψαχνα για θείο μου το tsi με τους 140 ή 160 ίππους και έκδοση highline και μοντέλα του 2010 όλα από ληζινγκ είχαν από 10500 και επάνω. Αυτό βέβαια δεν σε πειραζει εσένα που το πουλάει φθηνά. Ένα 1000ρικακι κέρδος θα το βγάλει σίγουρα σ αυτή την τιμή.
Ζήτα επίσης το τελευταίο χαρτί του ΚΤΕΟ να δεις πόσα χλμ είχε όταν το περασε και κανε αντιπαραβολή τα χλμ που είχε το αμάξι στο περίπου τότε να δεις εάν ταιριάζουν. Π.χ. έκανε σέρβις την Τρίτη 18/08/2015 και είχε τότε 91200 χλμ. Άρα στο χαρτί του ΚΤΕΟ βάση του ότι έκανε σε ένα χρόνο 30000 χλμ (Παρασκευή 16/09/2016 το έπομενο σερβις) πρέπει να έχει περίπου 97000-98000 χλμ τον 11/2015 που το πέρασε ΚΤΕΟ για πρώτη φορά.
Να ξέρεις ακόμη ότι βάση άδειας κυκλοφορίας 11/2011 πρέπει να πέρασε ΚΤΕΟ μόνο μια φορά τον 11/2015. Άρα τον 11/2017 πρέπει να το περάσεις εσύ και να επιβαρυνθεις εσύ το κόστος.Ελπίζω να βοήθησα λίγο. θα χαρώ πολύ να μάθω ότι ολα πήγαν καλά , δεν βρήκες κάτι περίεργο και σε λίγες ημέρες θα γίνει δικό σου. Καλορίζικο προκαταβολικά και από εμένα και καλά ταξίδια να έχεις.
Φιλικα. Γιώργος.
Έμποροι μεταχειρισμένων