Ο χρήστης gns έγραψε:
Θυμάμαι την περίπτωση σου τότε με το 207 αλλά δεν θυμόμουν οτι ηταν ο Κορφιάτης αυτός που σου μίλησε έτσι...... Αυτος έχασε ένα εύκολο κέρδος.....και επιπλέον έχασε από την εικόνα που έδωσε σε εσένα και μας την μεταφερεις εδώ. Ας πρόσεχε ! ! !
Δεν μιλάμε ποτέ έτσι σε έναν πελάτη. Ότι και εάν είναι αυτό που έχει για ανταλλαγή. Κανόνας δικός μου απαράβατος στην δουλειά μου.... (Την πρώην.....) Ποτέ δεν ξέρεις από αυτήν την απαράδεκτη αντιμετώπιση πόσους πέλατες μπορείς να χάσεις σε μια εμπορία αυτοκινήτων.
Υ.Γ. εγώ εάν ήμουν στη θέση σου θα μιλούσα και με τον οποίον προϊστάμενο, διευθυντή αφεντικό τέλος πάντων για την απαράδεκτη στάση του υπαλλήλου-πωλητη τους έτσι από περιέργεια να δω εάν και αυτοί μου έλεγαν τα ίδια να τους γράψω και αυτούς εκεί που δεν πιάνει μελάνι......
Συγγνώμη για το Χάλασα το θέμα μας.
Τότε που είχα μπει στη διαδικασία να πουλήσω/ανταλλάξω το 207 είχα γυρίσει πολλές εμπορίες και είχα πάρει πάρα πολλά τηλέφωνα. Απλά δεν έχω αναφέρει όλα τα περίεργα περιστατικά εδώ στο φόρουμ. Πάντως όλοι οι έμποροι δεν ήταν ίδιοι. Κάποιοι συμπεριφέρθηκαν ευγενικά προς εμένα, κάποιοι είχαν την διάθεση να μιλήσουν ειλικρινά για τα αυτοκίνητα που πουλούσαν (αν και μπορεί να ήταν καλοί ηθοποιοί), άλλοι προσπαθούσαν να αποφύγουν τα πολλά-πολλά, άλλοι εξαρχής ήταν αγενείς, κάποιοι εμφανώς έλεγαν ψέμματα. Από όλα είχε ο κουβάς των εμπόρων.
Δεν έχω όμως αναφέρει περιστατικά με ιδιώτες από την αγγελία που είχα βάλει στο car.gr, ούτε προσωπικά μηνύματα που δέχτηκα εδώ. Κωμικές καταστάσεις.
Το ζουμί της ιστορίας είναι ότι το αυτοκίνητο που ήθελα να αγοράσω τότε δεν κατάφερα να το αγοράσω γιατί δεν έβρισκα κάποιο της προκοπής και κατέληξα με το 'κουβαδάκι'.
Πάντως και τώρα μπαίνω στο car.gr κάθε τρεις και λίγο και κοιτάω για GV 1600...