-
Ρε την παλεύει ο Alpha;
Κατάλαβαν εκεί στο κανάλι ότι η Χρυσή Αυγή παίρνει κάτι πάνω από 20 έδρες, κατάλαβαν ότι δεν είμαστε πλέον προεκλογικά;
Τι στο διάολο προκαλούν και ρίχνουν λάδι στη φωτιά, τι στο διάολο πολώνουν και τρομοκρατούν;
Και μετά μας φταίει η Χ.Α. ο Α και ο Β...
Κωλοδημοσιογράφοι...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
7% Χρυσή Αυγή.ΝΤΡΟΠΗ!
Αυτό μόνο...
Ντροπή για ποιόν; Η λαϊκή βούληση είναι, και σε όποιον δεν αρέσει, ξυδάκι!
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Γιατί εναντιώνεστε όλοι στην ΧΑ? Έχετε ζήσει ποτέ κοντά σε γύφτους, αλλοδαπούς?
Τι μαλακια εκαναν δηλαδη? Αυτος που μενει πατισσια, δεδνροποταμο κλπ, τι να ψηφιζε δηλαδη?Οι τσιγγανοι ειναι ελληνες πολιτες. Η ΧΑ τα εχει με τους λαθρομεταναστες.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Οι Έλληνες πολίτες έχουν και υποχρεώσεις, Αλέξανδρε. Οι γύφτοι τι έχουν προσφέρει στη χώρα; Δεν πληρώνουν φόρους, κλέβουν ό,τι μετακινείται, πουλάνε ναρκωτικά, οι καταυλισμοί τους είναι κέντρα ρύπανσης και παρανομίας επάνω σε καταπατημένες εκτάσεις. Το μόνο που ξέρουν είναι να εκμεταλλεύονται τις υποδομές του κράτους, χωρίς ποτέ να ενσωματώνονται στην ελληνική κοινωνία. Για πήγαινε παιδί σε ένα από τα Παίδων, να δεις πώς συμπεριφέρονται στο προσωπικό και στους άλλους συνοδούς ασθενών! Δεν έχω πρόβλημα με τα πολιτισμικά πιστεύω τους. Ας φοράνε όσα τσεμπέρια και πολύχρωμες φούστες θέλουν, ας μην πλένονται ποτέ, ας μη στέλνουν τα τσογλάνια τους στο σχολείο (καλύτερα για τα δικά μου). Δεν μπορούν όμως να κατεβαίνουν 4 άτομα από αυτοκίνητο με καδρόνια για να σε διώξουν από θέση στάθμευσης που θεωρούν ότι τους ανήκει, ούτε να μην επιτρέπουν την είσοδο της αστυνομίας στους κολοκαταυλισμούς τους, ούτε να καίνε κλεμμένα καλώδια γεμίζοντας καρκίνο τους άτυχους που μένουν δίπλα στην έκταση που στήνουν τα κολοτσαντήρια τους. Αι σιχτίρ με τους γύφτους!
Σταμάτη δεν διαφωνώ. Απλά είπα ότι από τη στιγμή που έχουν ελληνική υπηκοότητα δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων της Χ.Α.
-
ειναι κριμα ομως να τσουβαλιαζουμε ολους τους τσιγγανους δεν ειναι ολοι τους ετσι
-
Εμένα μπορεί να μου εξηγήσει κανένας πως προκύπτουν οι έδρες;; Υποτίθεται 50 το πρώτο κόμμα δώρο και μετά όποιος έχει πάνω από 3% αναλογικά το ποσοστό του από τις 250. Ωραία, εύκολο ως εδώ. Από ποιές περιφέρειες όμως παίρνει ο καθένας τις έδρες;;
-
'Όσο για το αποτέλεσμα:
Έκπληξη η 2η θέση του ΣΥΡΙΖΑ και μεγάλη σφαλιάρα στο ΠΑΣΟΚ. Έπρεπε όμως τέτοια σφαλιάρα να φάει και η ΝΔ αν και είναι τα χαμηλότερα ποσοστά που παίρνει ever. Το ΚΚΕ σταθερό (τόσοι είναι οι εν ζωή κομμουνιστές στην Ελλάδα ), η ΔΗΜ.ΑΡ ψιλοαναμενόμενη. Οι Ναζί όμως με αηδίασαν με τις δηλώσεις του Fuhrer και τα SS αριστερά και δεξιά του.
-
-
Εγω ενα εχω να πω: **Το καναλι της Βουλης θα αποκτησει νοημα με Χ.Α και Συριζα στην Βουλη **. Παντως ποιος διαολο βρεθηκε να ψηφισει τα δυο μεγαλα κομματα, καλα για τον Μπενι εχουμε κατι ρουφιανους
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Λαϊκή βούληση ναι....έξυπνη όχι απαραίτητα. Μην αγιοποιούμε τη φωνή του 'λαού' πια τόσο πολυ, σε μια ανώριμη κοινωνία σαν την ελληνική!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ειναι κριμα ομως να τσουβαλιαζουμε ολους τους τσιγγανους δεν ειναι ολοι τους ετσιΣωστό!
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Λαϊκή βούληση ναι....έξυπνη όχι απαραίτητα. Μην αγιοποιούμε τη φωνή του 'λαού' πια τόσο πολυ, σε μια ανώριμη κοινωνία σαν την ελληνική!
Και voila!!! τώρα ανακαλύφθηκε η ανωριμότητα της ελληνικής κοινωνίας.
-
Μέρος αυτής, σαφώς.
-
Στη ΝΕΤ αναφέρθηκε οτι ο Λοβέρδος είπε σε δημοσιογράφο πως, αν ο Συριζα ζητήσει τη στήριξη του Πασοκ, θα απαντήσουν θετικά...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μέχρι τώρα πρώτος με διαφορά ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ? Ελπίζω απλά να τρολλάρουν μερικοί!
Χθεσινοβραδινό. Τρεις συγγενείς μου, υποστηρικτές γενικά της αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) και πηγαίνουν σε πορείες, αντιδρούν, φωνάζουν, γκαρίζουν κλπ...κλπ... χθες βράδυ μου είπαν ότι δεν θα πάνε να ψηφίσουν...
Η δικαιολογία; Δεν τους ενδιαφέρει η ψήφος αλλά η αντίδραση στους δρόμους, πορείες, γενικός ξεσηκωμός, αντίδραση και κάτι τέτοια...
Και τελικά όχι μόνο δεν πήγαν αλλά σηκώθηκαν και έφυγαν και εκδρομή εκτός Αττικής, λόγω καλού καιρού...Περίεργα πράγματα...
Eυτυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, οπως φαίνεται....
-
Φασιστικά/ρατσιστικά αντανακλαστικά λέγεται οχι ανωριμοτητα.
Ανωριμότητα λέγεται στον βαθμό που οι ψηφοφόροι της δεν διάβασαν τιποτα απο το προγραμμα της πέρα απο το αντιμνημόνιο/αντισύστημα/πρόβλημα με μετανάστες. Αν ειναι ετσι αυτο δεν λεγεται ανωριμότητα αλλα ηλιθιότητα.Επισης η Χ.Α. πηρε τους περισσοτερους ψηφοφορους με οτι και αν σημαινει αυτο απο ΝΔ και ΛΑΟΣ.
*δεν ανέφερα πουθενά τη λέξη μικροαστός αυτη τη φορά *
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μέρος αυτής, σαφώς.πλακα μας κανεις? στρουθοκαμηλιαζουμε τωρα? φως φαναρι ηταν απο τον δευτερο χρονο του δντ οτι κατι τετοιο θα γινοταν αργα η γρηγορα οσο αναπηροι ηταν αυτοι που ψηφισαν χ.α αλλο τοσο ηταν αυτοι που ψηφισαν καμμενο και τσιπρα..
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
7% Χρυσή Αυγή.
ΝΤΡΟΠΗ!
Αυτό μόνο...
Ντροπή είναι το ότι η επαρχία στηρίζει αυτούς που τους βόλεψαν.
Και αν η εικόνα του αρχηγού της ΧΑ ήταν 'κάπως' με τα νταμάρια δεξιά-αριστερά, ειλικρινά περισσότερο αηδία μου προκαλεί η εικόνα Μιλένας Αποστολάκη, Προκόπη Παυλόπουλου, Δ. Αβραμόπουλου κλπ κλπ κλπ. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Μέρος αυτής, σαφώς.
πλακα μας κανεις? στρουθοκαμηλιαζουμε τωρα? φως φαναρι ηταν απο τον δευτερο χρονο του δντ οτι κατι τετοιο θα γινοταν αργα η γρηγορα οσο αναπηροι ηταν αυτοι που ψηφισαν χ.α αλλο τοσο ηταν αυτοι που ψηφισαν καμμενο και τσιπρα..
Ναι το ιδιο ακραιες αποψεις ειναι του Συριζα, των κομμουνιστων του ΚΚΕ ακομα και του Καμμενου με την ΧΑ.Ποιος στρουθοκαμηλιζει
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Θεωρώ ότι το κόμμα του Καμμένου εκτός από 5-10 βαρεμένους και καμμένους μάζεψε τον σκληρό πυρήνα της μούργας της ΝΔ.Ξέχασε το Σαμαρά όμως.
Οι εξελίξεις αποτελούν ευκαιρία ιδεολογικής κάθαρσης σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, να γίνουν σύγχρονα φιλελεύθερα και σοσιαλδημοκρατικά κόμματα του κέντρου και να ξαναδιεκδικήσουν το ρόλο τους. Γιατί χωρίς υγιή κόμματα στο κεντρώο χώρο, δεν μπορεί να σταθεί το δημοκρατικό πολίτευμα.
-
Με τα μεχρι τωρα αποτελεσματα η ΧΑ παιρνει 20 εδρες
Βεβαια ειναι μαλλον απιθανο να συνεργαστει σε κυβερνηση,οποτε θα περιθωριοποιηθει κυβερνητικα,πλην ομως αυτο θα της επιτρεψει να αντιπολιτευεται (και να κερδιζει ψηφους) οσο ο Σαμαρας θα πασχιζει να βαλει κι αλλους φορους στους πολιτες,κι αλλους επιχειρηματιες φυλακη,και να κοψει κι αλλο μισθους και συνταξεις.
Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα