-
Να ξεθαψω...μετα απο ελεγχο στο συνεργειο για σερβις,διαπιστωθηκε,οτι το ψυγειο του κινητηρα εχει μικροδιαρροες,το αμαξι ειναι vag παλιο +20 ετων,προς το παρον ουτε συμπληρωμα εχει χρειαστει να συμπληρωνω,αλλα ουτε και καποιο προβλημα εχει δημιουργηθει γενικα,το καλοκαιρι ομως που θα ανεβει η θερμοκρασια μου προτεινε ο μηχανικος να το αλλαξουμε με καποιο μεταχειρισμενο γιατι οσο να ναι καποια στιγμη θα μου την κανει τη ζημια.
Το κοστος για ενα ψυγειο κινητηρα,μεταχειρισμενο + εργασια,ποσο περιπου να υπολογιζω?
-
@ken11 said in Διαρροή στο ψυγείο...:
Να ξεθαψω...μετα απο ελεγχο στο συνεργειο για σερβις,διαπιστωθηκε,οτι το ψυγειο του κινητηρα εχει μικροδιαρροες,το αμαξι ειναι vag παλιο +20 ετων,προς το παρον ουτε συμπληρωμα εχει χρειαστει να συμπληρωνω,αλλα ουτε και καποιο προβλημα εχει δημιουργηθει γενικα,το καλοκαιρι ομως που θα ανεβει η θερμοκρασια μου προτεινε ο μηχανικος να το αλλαξουμε με καποιο μεταχειρισμενο γιατι οσο να ναι καποια στιγμη θα μου την κανει τη ζημια.
Το κοστος για ενα ψυγειο κινητηρα,μεταχειρισμενο + εργασια,ποσο περιπου να υπολογιζω?
Μόνο καινούργιο μπες autodoc φθηνά είναι
-
Να ξεθαψω...μετα απο ελεγχο στο συνεργειο για σερβις,διαπιστωθηκε,οτι το ψυγειο του κινητηρα εχει μικροδιαρροες,το αμαξι ειναι vag
Μεχρι εκεί, αυτο τα λέει όλα.
-
This post is deleted! -
-
@w202-amg said in Διαρροή στο ψυγείο...:
Οκει,αν ειναι value for money καινουριο ψυγειο κινητηρα,γιατι οχι.

-
@w202-amg said in Διαρροή στο ψυγείο...:
Οκει,αν ειναι value for money καινουριο ψυγειο κινητηρα,γιατι οχι.

Μέχρι 100€ υπολόγιζε για ένα καινούργιο ιμιτασιόν και εργασία. Μην ασχοληθείς για κανένα λόγο με μεταχειρισμένο.
@georgemit said in Διαρροή στο ψυγείο...:
Να ξεθαψω...μετα απο ελεγχο στο συνεργειο για σερβις,διαπιστωθηκε,οτι το ψυγειο του κινητηρα εχει μικροδιαρροες,το αμαξι ειναι vag
Μεχρι εκεί, αυτο τα λέει όλα.
To δικό μου made in japan στα 14 χρόνια είχε ανοίξει σε πολλά σημεία το ψυγείο. Ένα χρόνο μετά ξεκίνησε το πρώτο κολλάρο, χιλιόμετρα κάτω των 130.000
-
Χουμορ καμω, εννοείται..
-
@panos2171 said in Διαρροή στο ψυγείο...:
To δικό μου made in japan στα 14 χρόνια είχε ανοίξει σε πολλά σημεία το ψυγείο. Ένα χρόνο μετά ξεκίνησε το πρώτο κολλάρο, χιλιόμετρα κάτω των 130.000
Ενδιαφέρον, ξέρεις και κανένα άλλο δίλιτρο πισωκίνητο σπορ made in japan με το ίδιο πρόβλημα;
-
Ναι, αυτό έχει αλλάξει και παγούρι νερού γιατί πολυμερίζεται και σπάει.
-
και στο δικό μου μχ5 σπόρτι του 2004 το 15 χρειάστηκε αλλαγή το ψυγείο λόγο πολυμερισμού
-
Στην δικη μου περιπτωση,το ψυγειο επαθε ζημια οταν καποια στιγμη σε καιρο με αρκετα χαμηλη θερμοκρασια,το αμαξι ηταν ακινητο για 10-15 ημερες,πηγα να το βαλω εμπρος για να δουλεψει λιγο και τοτε μαλλον τα υγρα του παγωμενα εκαναν τη ζημια,που παροτι δακρυζει σε σημεια,δεν μου εχει δημιουργησει καποιο ζητημα τοσο καιρο,απλα για προληπτικους λογους και για να προλαβω χειροτερες και πιο ακριβες ζημιες που μπορει να προκυψουν,θα ερθει το καλοκαιρι που οι απαιτησεις ψυξης για τον κινητηρα θα ειναι αυξημενες,οποτε καλυτερα να σταξω ενα 100ευρω για παραδειγμα,παρα να κοιταω απλα να συμπληρωνω ψυκτικο υγρο μια στο τοσο και να μου ερθει κατακουτελα η στραβη.Προσεχουμε για να εχουμε.
Διαρροή στο ψυγείο...