-
McLaren have today released the final piece of the puzzle for the production McLaren P1, due to be unveiled at next week’s Geneva Motor Show 2013. The biggest motor show in the world will welcome one of the most anticipated hypercars in the world. Having released everything but the performance statistics, today is the day we learn exactly how fast the McLaren P1 will be able to go!
A number of tech features make the McLaren P1 a very fast car. Cutting straight to the figures, the McLaren P1 will travel from zero to 100km/h in less than 3 seconds, zero to 200km/h in under 7 seconds, and zero to 300km/h in no more than 17 seconds. This is thanks, in part to the Instant Power Assist System (IPAS) which is essentially KERS, for road cars. Putting the 300km/h statistic into perspective, this is 11 seconds faster than the legendary McLaren F1 road car. Top speed is electronically limited to 350km/h.
http://www.gtspirit.com/2013/02/26/mcla ... l-details/
-
Απο το απλιτέτοιο της mclaren για την P1.
-
Νούμερα κοντινά σε αυτά της F150 και όχι τυχαία.
-
akebono φρενα!!! πρεπει να ειναι η πρωτη φορα που ακουω ιαπωνικα φρενα σε τετοιου επιπεδου σουπερκαρ.
-
-
Υπάρχει αραγες λόγος που χρησιμοποιούν αναλογικά τόσο μικρό μεκ;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Υπάρχει αραγες λόγος που χρησιμοποιούν αναλογικά τόσο μικρό μεκ;Φυσικά! Αυτόν είχαν...
-
Γιατί είναι μικρός? Υπό ποιαν έννοια?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Γιατί είναι μικρός? Υπό ποιαν έννοια?Αναλογικά με την κατηγορία έχει αισθητά μικρότερη χωρητικότητα
-
Και έχει και μόνο 2 θέσεις όταν ακόμα και ένα Nissan Micra έχει 5, ύποπτο..
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και έχει και μόνο 2 θέσεις όταν ακόμα και ένα Nissan Micra έχει 5, ύποπτο..Τραγικά προβλεψιμος ...
Από το πρώτο ερώτημα σου ήξερα ότι το θετεις μόνο και μόνο για να βρεις αφορμή να απαντήσεις με τροπο σπαζαρχιδιστΙΚΕ... -
Τι έπρεπε να έχει ρε συ red_monster κάτω απο το καπό. 7000 κυβικά και 15 ντούρμπα.
Δεν νομίζω η Mclaren να απευθύνεται σε νουμερόκαυλους. (στο τεχνικό μέρος)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τι έπρεπε να έχει ρε συ red_monster κάτω απο το καπό. 7000 κυβικά και 15 ντούρμπα.Δεν νομίζω η Mclaren να απευθύνεται σε νουμερόκαυλους. (στο τεχνικό μέρος)
Η πλειοψηφία των αγοραστών μόνο πιουριστες δεν είναι ... Προφανώς και αυτοί κυνηγάνε τα νούμερα από όπου και αν προέρχονται... Πόσο θα επηρεάσει το ποσιτιονογκ αυτή η επιλογή δεν το ξέρω, αλλά σίγουρα θα υπάρξει διαφοροποίηση έναντι των παραδοσιακών πολυCCατων ανταγωνιστών ...
Η αρχική μου ερώτηση ηταν αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που διαφοροποιούνται ...
-
Μήπως το μοτέρ ήταν επαρκές γι' αυτό που ήθελαν? Αλλά και να μην ήταν τέλειο, είχαν λεφτά για να σχεδιάσουν κάτι άλλο? Βγαίναν τα κουκιά? Χρόνο είχαν για να το κάνουν (χωρίς να ρίξουν πίσω το Ρ1)?
Πολύ δύσκολα μπορείς να ξέρεις αυτή τη στιγμή τι παίζει, ίσως αργότερα, όταν βγει. -
Αφού μπορούσαν να πάρουν τις επιδόσεις που θέλανε με αυτόν τον κινητήρα (νομίζω είναι ελάχιστα διαφορετικός απο της 12c με μεγαλύτερα ντουρμπα) +KERS κλπ δεν νομίζω να υπήρχε λόγος να πάνε σε κάτι άλλο.
Μέσα στη Mclaren δεν είμαι για να ξέρω ακριβώς αλλα η πιο πιθανή εξήγηση μου φαίνεται αυτή.
Τωρα αν θα χαλαστεί κανείς που πληρώνει 1μιλιούνι και έχει 'μικρό', 'ίδιο' κινητήρα, ίδια μπανιέρα και οχι κάτι bespoke δεν ξέρω.
-
Από το πρώτο ερώτημα σου ήξερα ότι το θετεις μόνο και μόνο για να βρεις αφορμή να απαντήσεις με τροπο σπαζαρχιδιστΙΚΕ...Καταρχάς αυτό ισχύει. Πέραν τούτου με ποιά κρητήρια είναι 'μικρός'? Ποιά άλλα υβριδικά supercars έχουν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με παρόμοια ισχύ και σημαντικά διαφορετικό κυβισμό?
-
Τι έπρεπε να έχει ρε συ red_monster κάτω απο το καπό. 7000 κυβικά και 15 ντούρμπα.
Η πλειοψηφία των αγοραστών μόνο πιουριστες δεν είναι ... Προφανώς και αυτοί κυνηγάνε τα νούμερα από όπου και αν προέρχονται... Πόσο θα επηρεάσει το ποσιτιονογκ αυτή η επιλογή δεν το ξέρω, αλλά σίγουρα θα υπάρξει διαφοροποίηση έναντι των παραδοσιακών πολυCCατων ανταγωνιστών ...
Η αρχική μου ερώτηση ηταν αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που διαφοροποιούνται ...
Γιατί αυτό το μοτέρ έχει το μισό βάρος από τα σούπερ ντούπερ των 5000 V12 οπότε το αμάξι θα είναι 'αλλού' από πλευράς ζυγίσματος.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Γιατί αυτό το μοτέρ έχει το μισό βάρος από τα σούπερ ντούπερ των 5000 V12 οπότε το αμάξι θα είναι 'αλλού' από πλευράς ζυγίσματος.Και κάπου εδω αρχίζει το engineering με το μάτι.
-
Ε περίπου μισοί κύλινδροι, άρα κούτσα-κούτσα μισό βάρος, νταξ.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Γιατί αυτό το μοτέρ έχει το μισό βάρος από τα σούπερ ντούπερ των 5000 V12 οπότε το αμάξι θα είναι 'αλλού' από πλευράς ζυγίσματος.
Fact!
McLaren P1