-
Ειδικά από το πλάι είναι...
Λες και πάτησες το Kuga στην πρέσα μοιάζει -
θα τουμπαρει πιο ευκολα και απο τεριος
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ πάντως βλέπω αρκετά στο δρόμο παρόλο που δεν διαφημίζεται και η Ford Ελλάδος το έχει 'καπελώσει'.
Εμένα αυτό το αυτοκίνητο είναι από τα ελάχιστα που έχω ξεχωρίσει και άνετα θα αγόραζα.Αλλά η τιμή του είναι αδικαιολόγητα υψηλή και επιπλέον στην Ελλάδα έχουν 'εξαφανίσει' το υποβραχιόνιο. Οπότε υποψιάζομαι ότι μπορεί να έχουν εξαφανίσει και άλλα πράγματα στον εξοπλισμό που δεν τα παίρνει εύκολα πρέφα ο πελάτης.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ειδικά από το πλάι είναι...
Λες και πάτησες το Kuga στην πρέσα μοιάζει -
πάντως στον πίσω προφυλακτήρα τα φώτα της όπισθεν και της ομίχλης (με τους ανακλαστήρες) είμαι σίγουρος ότι είναι από Focus mk2 3θ-5θ
-
Ford EcoSport: Χριστουγεννιάτικο στολίδι
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 09:32Το νέο Ford EcoSport, το μικρό SUV της Ford, βρίσκεται ήδη στη χριστουγεννιάτικη αγορά του πιο πολυσύχναστου εμπορικού κέντρου της Αθήνας, λίγες μόνο ημέρες πριν από το επίσημο πανευρωπαϊκό λανσάρισμά του.
Πλήρως αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς και με νέα εντυπωσιακή εμφάνιση, το νέο Ford EcoSport ανοίγει τις πόρτες του και σας καλεί να ανακαλύψετε το σύγχρονο και ποιοτικό εσωτερικό, τους αποδοτικούς κινητήρες και το νέο έξυπνο σύστημα τετρακίνησης AWD.
Διαθέσιμο για πρώτη φορά σε** σπορ έκδοση, το νέο Ford EcoSport ST-Line** σας περιμένει στο περίπτερο της Ford, στον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens, δίπλα στη σπορ έκδοση του νέου Ford Fiesta, Ford Focus και Ford Kuga.
http://www.naftemporiki.gr/story/130319 ... ko-stolidi
-
Μπήκε το Ecosport στο επίσημο site.
Φυλλάδιο: http://www.ford.gr/cs/BlobServer?blobta ... blobkey=idΑπό ότι φαίνεται θα βγει σε 4 εκδόσεις: Trend, Business, Titanium, ST Line.
Ενδιαφέρουσα (για μένα) η έκδοση Business, αν και μάλλον θα έχει κάποιες ελλείψεις σε εξοπλισμό π.χ. ζάντες αλουμινίου.
Από τιμές υπολογίζω ότι θα ξεκινούν από 18000euro για την ποιο απλή έκδοση Trend, οπότε η Businnes πάνω/κάτω θα είναι κάπου στις 19000euro και η Titanium κάπου στα 21000euro. Κλασσική περίπτωση τιμών crossover.
Ωστόσο αναμένουμε και τις επίσημες τιμές. -
Μηχανικά με το παραπάνω άρτιο αλλά... δεν βλέπεται! Κριμα...
-
Εγώ γιατί το βλέπω ίδιο με το Kuga σε ποιο 'συμπιεσμένη' έκδοση;
-
Αν και γενικά τα Φορντ μου αρέσουν -και πολύ μάλιστα- αυτό είναι σαν στραβοχυμένος λουκουμάς....
-
Σήμερα που πέρναγα έξω από την Ford στα Γλυκά Νερά, το είδα σε λευκό έξω από την εμπορία.
Το κοίταζα, το κοίταζα και το ξανακοίταζα. Σε λευκό ήταν. Μου άρεσε πολύ. Τελικά (σκεφτόμουν) το έφτιαξαν πολύ ωραίο... Από μερικά μέτρα δεν φαίνεται τεράστιο, αλλά από κοντά έχει καλό όγκο τελικά.Και εκείνη τη στιγμή βγαίνει ένα πωλητής από ένα Fiesta test drive και με ρωτά:
'Ενδιαφέρεστε για το Kuga';;;;; -
Λες και το βαλανε στην πρεσα και το συμπιεσανε,αδιαφορο για μενα το συκεγκριμενο ford.
-
Από 15.168 ευρώ το Ford EcoSport
http://www.zougla.gr/automoto/news/article/apo-15168-evro-to-ford-ecosportΜόνο σε diesel 4χ4
-
Τιμοκατάλογος: http://www.ford.gr/cs/BlobServer?blobta ... blobkey=id
Θεωρώ ότι η καλύτερη έκδοση είναι η Business βενζίνη 125ps με το 6ταχυτο κιβώτιο.
Έχει αξιοπρεπή εξοπλισμό και κοστίζει 16500euro. Πιθανά η τιμή να κρατιέται κάτω από 17000e με το μεταλλικό χρώμα. -
Στην διαμόρφωση στο St line 125 με κάποια Xtra μου βγάζει αυτή την τιμή .
Είναι προ φόρων ;
Γιατί το αφήνουν έτσι και δεν σου δίνουν τελική τιμή;Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Κάτω από 17.000 ΛΤΠΦ είσαι στα 22-22.500. Πάνω από 17.000 ξεφεύγει στα 23.500-24.000..
-
Η Ford από ότι έχω καταλάβει βάζει τις τιμές προ φόρων για να δείξει στον πελάτη ότι οι φόροι του κράτους ανεβάζουν την τιμή εξωφρενικά και στην ουσία το κόστος του αυτοκινήτου είναι χαμηλό.
Καλά κάνει, αλλά θα μπορούσε να βάλει και τις τελικές τιμές στο τέλος της διαμόρφωσης.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Η Ford από ότι έχω καταλάβει βάζει τις τιμές προ φόρων για να δείξει στον πελάτη ότι οι φόροι του κράτους ανεβάζουν την τιμή εξωφρενικά και στην ουσία το κόστος του αυτοκινήτου είναι χαμηλό.Καλά κάνει, αλλά θα μπορούσε να βάλει και τις τελικές τιμές στο τέλος της διαμόρφωσης.
+1
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Το αμάξι είναι μικρό και ακριβό . Μόνο στις φτωχές εκδόσεις του μπορεί να πουλήσει με τον 100άρη κινητήρα .
-
Όταν με 22Κ€ έχεις να διαλέξεις μεταξύ Ecosport με 1.0ΕΒ και Kuga με 1.5ΕΒ, αναρωτιέμαι πόσα δευτερόλεπτα θα χρειαστείς για να διαλέξεις το Kuga...
Ford Ecosport