-
εγω ειδα sensodrive τριτο χερι με original τακακια και 120 χιλιαδες χιλιομετρα, σαν να βγηκε απο την εκθεση και μου επεσε το σαγονι !!!
-
3o χερι με κανα-δυο εμπορες αναμεσα ,για βαλε κανα-δυο εκατονταδες χιλιομετρα ακομα...
-
90 αναφορές στο topic ως τώρα, μπορείτε να τις δείτε συνοπτικά εδώ
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
εγω ειδα sensodrive τριτο χερι με original τακακια και 120 χιλιαδες χιλιομετρα, σαν να βγηκε απο την εκθεση και μου επεσε το σαγονι !!!Αυτό δεν είναι τίποτα, Citroen AX 1.1 με 0-100 σε 4.5 (όπως την 1η μέρα δηλαδή) και απόσταση ακινητοποίησης
τα 30.2 μέτρα απο 100 , με 223.547 χλμ!!! Λάστιχα δεν έχει αλλάξει, όπως και παραfleu!On topic :
Yugo 45 αλλά με συντήρηση του Βώλου.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Αυτό δεν είναι τίποτα, Citroen AX 1.1 με 0-100 σε 4.5
4.5 τι? Λεπτά?
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
εγω ειδα sensodrive τριτο χερι με original τακακια και 120 χιλιαδες χιλιομετρα, σαν να βγηκε απο την εκθεση και μου επεσε το σαγονι !!!
Αυτό δεν είναι τίποτα, Citroen AX 1.1 με 0-100 σε 4.5 (όπως την 1η μέρα δηλαδή) και απόσταση ακινητοποίησης
τα 30.2 μέτρα απο 100 , με 223.547 χλμ!!! Λάστιχα δεν έχει αλλάξει, όπως και παραfleu!Δλδ τι σου εκανε εντυπσωη?
Ασε που ξερω 2-3 τετοια ax..η αδεια 1.1 λεει αλλωστε...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Citroen C2 VTS του 2008. Έχει κάνει 65.000 χλμ.
Ξερω ανθρωπο που με το ιδιο ακριβως αυτοκινητο εκανε 400.000 χλμ απροβληματιστα!!
δεν κοβεις καμια εκατονταδα χλμ;;;;;
ταριφας να ητανε.......Το αγορασε καινουριο και τα χλμ πιστεψε με ειναι τα νορμαλ που κανει αυτος λογω δουλειας. Ισα ισα που τοτε ''εφτιαχνε πελατολογιο'' (οσοι ειναι πωλητες ξερουν)
Τωρα που το αλλαξε θα σου πω μονο οτι με το καινουριο αυτοκινητο εχει κανει 170.000 χλμ σε 2,5 χρονια αφου εχει αντικαταστησει το αυτοκινητο για τα δρομολογια σε Πελοποννησο και Θεσσαλια με την μηχανη -
ok.....
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Ξερω ανθρωπο που με το ιδιο ακριβως αυτοκινητο εκανε 400.000 χλμ απροβληματιστα!!
ταριφας να ητανε.......Το αγορασε καινουριο και τα χλμ πιστεψε με ειναι τα νορμαλ που κανει αυτος λογω δουλειας. Ισα ισα που τοτε ''εφτιαχνε πελατολογιο'' (οσοι ειναι πωλητες ξερουν)
Τωρα που το αλλαξε θα σου πω μονο οτι με το καινουριο αυτοκινητο εχει κανει 170.000 χλμ σε 2,5 χρονια αφου εχει αντικαταστησει το αυτοκινητο για τα δρομολογια σε Πελοποννησο και Θεσσαλια με την μηχανηΕιναι μερικοι που δεν εχουν οριο..ο ορισμος του χιλιομετροφαγου..ξερω ανθρωπο που ειχε γραψει 850.000km με zx..
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Τωρα που το αλλαξε θα σου πω μονο οτι με το καινουριο αυτοκινητο εχει κανει 170.000 χλμ σε 2,5 χρονια αφου εχει αντικαταστησει το αυτοκινητο για τα δρομολογια σε Πελοποννησο και Θεσσαλια με την μηχανηKai το χειμώνα με τα κρύα με τη μηχανή κινείται;
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Τωρα που το αλλαξε θα σου πω μονο οτι με το καινουριο αυτοκινητο εχει κανει 170.000 χλμ σε 2,5 χρονια αφου εχει αντικαταστησει το αυτοκινητο για τα δρομολογια σε Πελοποννησο και Θεσσαλια με την μηχανηKai το χειμώνα με τα κρύα με τη μηχανή κινείται;
οχι μονο καλοκαιρια
-
Αφου ανακαλυψα το παρον νημα,ας γραψω κι εγω για το πιο αναξιοπιστο αυτοκινητο που ειχαμε.
Ενα citroen bx του 1988 1100 κυβικα,μετατροπη σε 1400 απο την εδω αντιπροσωπεια.Μπορω να πω οτι μας εβγαλε περισσοτερες ζημιες απο το 127 και απο τα 2 yugo που περασαν απο την οικογενεια.Παροτι το bx το συντηρουσαμε ευλαβικα(ηταν το ''καλο''αυτοκινητο)μας ειχε αφησει καμποσες φορες,ενω ολα τα υπολοιπα λειτουργουσαν παντα με πατεντες και με νερα βρυσης στο ψυγειο,και παρ ολα αυτα δεν μας αφησαν ποτε.
Ας ξεκινησουμε με το σαλονι.Το οποιο,αν και ηταν αρκετα λουξ,ηταν κατασκευασμενο απο τα ιδια υλικα που ηταν κατασκευασμενο και το σαλονι του yugo.Ισως επειδη και τα δυο ηταν κατασκευασμενα στη γιουγκοσλαβια.Περιεργως ομως,αυτο του bx ειχε πολυ μικροτερη μακροζωια και αντοχη.Θυμαμαι μια φορα,ημουν 3 χρονων και εκανα ''τιμονι'',οταν,περιεργως πως,ξηλωσα ολο το κοντερ! Αφου λοιπον με τα χιλια ζορια το επισκευασε ο πατερας μου,εμφανιζομαι εγω με ενα κοντερ ανα χειρας και του λεω ''δεν το στερεωσες καλα''
Αυτο ομως ηταν το λιγοτερο.Ειχε βγαλει και πιο σοβαρες ζημιες που το ακινητοποιησαν,οπως τοτε που φαγωθηκε η γραναζιερα(εννοω αυτο το συστημα με γραναζια που μετεδιδε την κινηση απο το μοτερ στο σασμαν,δεν ξερω την ακριβη ονομασια του),οποτε πηγαμε να ξεκινησουμε στο φαναρι αλλα δεν..Συν οτι στις 100.000χλμ εσπασε και η δευτερα στο σασμαν,και παλι μειναμε.
Τοτε λοιπον,ηταν που αποφασισαμε να αλλαξουμε και μηχανη,επ ευκαιρια της αλλαγης του σασμαν,και βαλαμε μια επισκευασμενη.Λαθος μας,καθως η καινουρια μηχανη ηταν χειροτερη απο την παλια,με αποτελεσμα να καιει(λιγα)λαδια και να δυσκολευεται να παρει μπροστα,να κανει μονιμως πειρακια κ αλλα ωραια..Εντωμεταξυ το αυτοκινητο ειχε φτασει αισιως τα 10 χρονια ζωης,και αναγκαστηκαμε να αλλαξουμε ολα τα καθισματα και το τιμονι,αφου ειχαν καταστραφει απο τη χρηση.Μετα απο λιγο αλλαξαμε και το ταμπλω,αφου το αφησαμε 1 μηνα στον ηλιο(λογω διακοπων)και θρυμματιστηκε..Μια αλλη φορα,εκει που πηγαιναμε στο δρομο,εσπασε το φλοτερ του καρμπυρατερ.και επειτα πηγε και σταθηκε πανω στο ζιγκλερ της βενζινης,με αποτελεσμα παλι να μεινουμε.Ευτυχως ο πατερας ηξερε να το μαστορευει και παντα κουβαλαγε στο πορτπαγκαζ τα ανταλλακτικα που περισσεψαν απο την προηγουμενη μηχανη..
Ευτυχως ομως αυτη η κατασταση δεν συνεχιστηκε πολυ,καθως υστερα απο λιγο η μηχανη καηκε.Χωρις προφανη λογο.Ειχε αντιψυκτικο,δεν ειχε διαρροες,ο θερμοστατης και το βεντιλατερ λειτουργουσαν κανονικα,δεν ειχε δωσει καποια σημεια ανησυχιας.Απλα καηκε.Πηγαιναμε στην Κατεχακη και ειδαμε τη βελονα του κοντερ να πεφτει σιγα σιγα,μεχρι που η μηχανη εσβησε για παντα..
Αλλαγη μηχανης ξανα(ευτυχως αυτη τη φορα βαλαμε καλη μηχανη),αλλα τα προβληματα συνεχιστηκαν.Καποια μερα λυθηκε η φουσκα της κρεμαγιερας,και η ασφαλεια της φουσκας πηγε εκει που δεν επρεπε,με αποτελεσμα να κολλησει το τιμονι επανω στη στροφη.Ενα διαστημα ειχε χαλασει ενας συνδεσμος στον αξονα του τιμονιου,κι ετσι το τιμονι μπορουσε πλεον να τραβιεται προς τα εξω.Κοπηκε το αμαξωμα στο σημειο στηριξης της γεφυρας.Επισης,μια ωραια εποχη,ειχε χαλασει η κλειδαρια του τιμονιου και δεν εμπαινε το κλειδι,με αποτελεσμα καθε φορα να επρεπε να πειραζουμε τις μπιλιες της κλειδαριας με τη βελονα της γιαγιας,για να μπορεσει να μπει το κλειδι.
Το αποκορυφωμα ομως ηταν οταν καποια στιγμη το αυτοκινητο αρχισε να χοροπηδαει,ειδικα οταν επαιρνε στροφες με μεγαλη ταχυτητα.Παιδευτηκαμε αρκετο καιρο μεχρι να ανακαλυψουμε οτι η αιτια ηταν σπασμενη δισκοπλακα η κατι τετοιο..
Ετσι φτασαμε στο 2003,και το αυτοκινητο κατεληξε να πουληθει με 250.000χλμ προς 600 ευρω και εκτοτε αγνοειται η τυχη του.
Παντως,για να θωπευσω και λιγο τα ωτα των σιτροενακηδων,ποτε δεν εβγαλε προβλημα με την υδροπνευματικη,δεν ειχε ποτε προβλημα με σκουριες,και το χρωμα ηταν ως το τελος σαν καινουριο.Ουσιαστικοι λογοι για να το ανεχτουμε τοσα χρονια. Α,και παρολες τις 3 μηχανες που αλλαξαμε,δεν αλλαξαμε ποτε πολλαπλασιαστη(πιθανον επειδη ηταν γιουγκοσλαβικος)..Ζητω συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο,αλλα καπου επρεπε να πω κι εγω τον πονο μου.
Αλλωστε ηταν μια καλη ευκαιρια να επαναφερω το θεμα. -
Alfa Romeο 33 1,2 του 1988
[Κατ’ αρχάς να διευκρινίσει ότι είμαι ιταλόφιλος, alfista, όμως, όχι ….]
Το αυτοκίνητο αγοράστηκε 1.200 για να γίνει η μετατροπή από την αντιπροσωπεία σε 1.500 με ρεκτιφιέ, όπως γινόταν τότε. Πολύ απλά με κορόιδεψαν, γιατί το σετ έφτασε κανά χρόνο μετά, όταν ήδη είχα κάνει 10-12.000 χιλ. Αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την ποιότητα και τα κατοπινά μου βάσανα….
Τη δεύτερη (!) μέρα μετά την αγορά, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε όταν έλιωσε μία κλέμα της ντίζας και έμεινα από ηλεκτρικά εν μέση οδώ. Μέχρι να βρω τηλέφωνο (δεν υπήρχαν κινητά τότε), το αυτοκίνητο έμεινε ξέμπαρκο με ανοιχτά παράθυρα στη Β. Σοφίας. Η ΕΛΠΑ που ήρθε ένωσε με μάτιση τα καλώδια και η αντιπροσωπεία μου είπε ότι είναι σύνηθες φαινόμενο και το αφήνουν και οι ίδιοι με μάτιση (με τις φωνές, μου έβαλαν μία άλλη κλέμα). Απορία: αφού είναι σύνηθες φαινόμενο, γιατί δεν φρόντιζαν στην προετοιμασία του αυτοκινήτου να βάλουν μία καλύτερη κλέμα;
Την επόμενη εβδομάδα έβρεξε και το αυτοκίνητο πλημμύρισε από την κεραία της οροφής. Το πρόβλημα φτιάχθηκε, το αυτοκίνητο στέγνωσε και ο ουρανός αλλάχθηκε.
Λίγο καιρό μετά χάλασαν οι ζώνες ασφαλείας. Ζώνες δεν είχε η αντιπροσωπεία και, παρόλη την εγγύηση, αγόρασα από το εμπόριο.
Όταν μου παρέδωσαν το αυτοκίνητο οι κλειδαριές ήταν παστωμένες στο γράσο με αποτέλεσμα να λερώνομαι συνεχώς. Μόλις καθάρισα το γράσο, οι πόρτες έτριζαν και κοπάναγαν συνεχώς.
Επόμενο πρόβλημα που δε λύθηκε ποτέ ήταν ένα μόνιμος μουγκρητό από τις πλήμνες των τροχών μόλις ξεκίνησα. Λύθηκαν (ή έτσι μου είπαν), αλλά το πρόβλημα ακολούθησε το αυτοκίνητο σε όλη την τρίχρονη ζωή του μαζί μας. Δεν ξέρω αν ήταν άμεση συνέπεια του προβλήματος αυτού (αλλά δεν μπορώ να το αποδώσω και αλλού), το ότι το αυτοκίνητο ήθελε κάθε 3.000-3.500 χιλ. τακάκια. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ξεχνάω το πόδι μου στο φρένο, αλλά δεν το είχα πριν με 127 sport, δεν το είχα την ίδια περίοδο με ΒΕΤΑ και Prisma του πατέρα μου και δεν το είχα και μετά με κανένα άλλο πρόβλημα. Βαρύ (κάπως) είναι το δεξί μου πόδι στο δεξί πεντάλ. Το πρόβλημα ήταν εκνευριστικό, όχι μόνο λόγω θορύβου, αλλά και γιατί δεν είναι ευχάριστο να ψάχνεις για τακάκια καλοκαίρι στη Σαντορίνη. Εν τέλει, απαλλάχθηκα με την πώληση.
Στα τρία χρόνια που έζησε σπίτι μας, το αυτοκίνητο είχε μερικά μικροπροβλήματα ακόμη, αλλά εγώ γλύτωσα από αυτά φεύγοντας για σπουδές στο εξωτερικό. Εκεί αγόρασα μία Delta GT 1600 τετραετίας με 80.000 χιλ., τη φόρτωσα με άλλα τόσα χιλιόμετρα σε 20 μήνες (!), χωρίς προβλήματα: μία αντλία νερού μόνον και ένα τραμ που με πέτυχε στο φτερό….
Κατά τα λοιπά, με την άθλια συντήρηση του φοιτητή, το αυτοκίνητο έζησε με τα απολύτως απαραίτητα.
Όσο για την 33, πουλήθηκε σε 65άρη που απέκτησε δίπλωμα όταν πήρε σύνταξη και την πήρε μαζί του στο χωριό του. Δυστυχώς, έχασε τον έλεγχο και σε μία φουρκέτα και σκοτώθηκε….. -
-
OPEL ASTRA H 1,4 5θ-2009 καινούργιο :
1.αντλία βενζίνης στις 15.000χλμ (εντός εγγύησης)
2.Δυο μπαταρίες έως το 2013 (σε 4 χρόνια)
3.Δυο καμένες λάμπες προβολέων πορείας,μια stop,μια πορείας οπίσθια έως το 2013.
4.Αλλαγή “φούσκας”-αισθητήρας λαδιού-προβληματική -εντός εγγύησης
5.υψηλή κατανάλωση λαδιού από τις 80.000 χιλιόμετρα στις 260.000 γενική επισκευή μηχανής. Έκαιγε 1 λίτρο συνθετικό λάδι κάθε 1.000 χιλιόμετρα
6.Δίσκος συμπλέκτη στις 260.000 (πρώτη αλλαγή).
Αντικατάσταση - FIAT BRAVO TJETOPEL ASTRA G1,4 5θ-2003 μεταχειρισμένο με 60.000 χλμ :
- Καταλύτης στις 85.000 χλμ
2.Υψηλή κατανάλωση λαδιού – 1λίτρο κάθε 2.000 χιλιόμετρα περίπου.
Το κράτησα 11 μήνες...
- Καταλύτης στις 85.000 χλμ
-
Ο χρήστης Fulvia 3 έγραψε:
Alfa Romeο 33 1,2 του 1988
[Κατ’ αρχάς να διευκρινίσει ότι είμαι ιταλόφιλος, alfista, όμως, όχι ….]
Το αυτοκίνητο αγοράστηκε 1.200 για να γίνει η μετατροπή από την αντιπροσωπεία σε 1.500 με ρεκτιφιέ, όπως γινόταν τότε. Πολύ απλά με κορόιδεψαν, γιατί το σετ έφτασε κανά χρόνο μετά, όταν ήδη είχα κάνει 10-12.000 χιλ. Αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την ποιότητα και τα κατοπινά μου βάσανα….
Τη δεύτερη (!) μέρα μετά την αγορά, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε όταν έλιωσε μία κλέμα της ντίζας και έμεινα από ηλεκτρικά εν μέση οδώ. Μέχρι να βρω τηλέφωνο (δεν υπήρχαν κινητά τότε), το αυτοκίνητο έμεινε ξέμπαρκο με ανοιχτά παράθυρα στη Β. Σοφίας. Η ΕΛΠΑ που ήρθε ένωσε με μάτιση τα καλώδια και η αντιπροσωπεία μου είπε ότι είναι σύνηθες φαινόμενο και το αφήνουν και οι ίδιοι με μάτιση (με τις φωνές, μου έβαλαν μία άλλη κλέμα). Απορία: αφού είναι σύνηθες φαινόμενο, γιατί δεν φρόντιζαν στην προετοιμασία του αυτοκινήτου να βάλουν μία καλύτερη κλέμα;
Την επόμενη εβδομάδα έβρεξε και το αυτοκίνητο πλημμύρισε από την κεραία της οροφής. Το πρόβλημα φτιάχθηκε, το αυτοκίνητο στέγνωσε και ο ουρανός αλλάχθηκε.
Λίγο καιρό μετά χάλασαν οι ζώνες ασφαλείας. Ζώνες δεν είχε η αντιπροσωπεία και, παρόλη την εγγύηση, αγόρασα από το εμπόριο.
Όταν μου παρέδωσαν το αυτοκίνητο οι κλειδαριές ήταν παστωμένες στο γράσο με αποτέλεσμα να λερώνομαι συνεχώς. Μόλις καθάρισα το γράσο, οι πόρτες έτριζαν και κοπάναγαν συνεχώς.
Επόμενο πρόβλημα που δε λύθηκε ποτέ ήταν ένα μόνιμος μουγκρητό από τις πλήμνες των τροχών μόλις ξεκίνησα. Λύθηκαν (ή έτσι μου είπαν), αλλά το πρόβλημα ακολούθησε το αυτοκίνητο σε όλη την τρίχρονη ζωή του μαζί μας. Δεν ξέρω αν ήταν άμεση συνέπεια του προβλήματος αυτού (αλλά δεν μπορώ να το αποδώσω και αλλού), το ότι το αυτοκίνητο ήθελε κάθε 3.000-3.500 χιλ. τακάκια. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ξεχνάω το πόδι μου στο φρένο, αλλά δεν το είχα πριν με 127 sport, δεν το είχα την ίδια περίοδο με ΒΕΤΑ και Prisma του πατέρα μου και δεν το είχα και μετά με κανένα άλλο πρόβλημα. Βαρύ (κάπως) είναι το δεξί μου πόδι στο δεξί πεντάλ. Το πρόβλημα ήταν εκνευριστικό, όχι μόνο λόγω θορύβου, αλλά και γιατί δεν είναι ευχάριστο να ψάχνεις για τακάκια καλοκαίρι στη Σαντορίνη. Εν τέλει, απαλλάχθηκα με την πώληση.
Στα τρία χρόνια που έζησε σπίτι μας, το αυτοκίνητο είχε μερικά μικροπροβλήματα ακόμη, αλλά εγώ γλύτωσα από αυτά φεύγοντας για σπουδές στο εξωτερικό. Εκεί αγόρασα μία Delta GT 1600 τετραετίας με 80.000 χιλ., τη φόρτωσα με άλλα τόσα χιλιόμετρα σε 20 μήνες (!), χωρίς προβλήματα: μία αντλία νερού μόνον και ένα τραμ που με πέτυχε στο φτερό….
Κατά τα λοιπά, με την άθλια συντήρηση του φοιτητή, το αυτοκίνητο έζησε με τα απολύτως απαραίτητα.
Όσο για την 33, πουλήθηκε σε 65άρη που απέκτησε δίπλωμα όταν πήρε σύνταξη και την πήρε μαζί του στο χωριό του. Δυστυχώς, έχασε τον έλεγχο και σε μία φουρκέτα και σκοτώθηκε…..Με Baudelaire, Rimbaud, Pushkin ,
τι σχέση έχεις? -
Αν και δεν έχω αρκετά χρόνια στην πλάτη μου ως οδηγός μεταφέρω τις εμπειρίες του πατέρα μου.Απο τότε που γεννήθηκα στην οικογένεια αγοράζουμε μόνο Ιταλικά αυτοκίνητα με εξαίρεση ένα Nissan qashqai(έφυγε απο την κατοχή μας για οικονομικούς λόγους) και μια BMW 316 ti compact που αγόρασα ως το πρώτο μου αμάξι.Γενικά με τα Ιταλικά που έχουν περάσει απο την οικογένεια και υπάρχουν ακόμα δεν είχαμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα παρόμοιο με διάφορα που έχω διαβάσει κατα καιρούς μόνο χαζοβλάβες ηλεκτρικές και σπασμένα πλαστικά μέρη εσωτερικού και εξωτερικού τα οποία θεωρούνται αμελητέα κατ'εμέ οπότε θα έλεγα οτι είμαστε ικανοποιημένοι απο τους μακαρονάδες.Το αυτοκίνητο όμως που έκανε τον πατέρα μου να αναφωνήσει'Απο την τάδε μάρκα δεν ξαναγοράζω' ήταν το Citroen Ax.Όλα καλά για τα πρώτα χρόνια μέχρι που ξαφνικά έπαιρνε με δυσκολία μπρος και όχι λόγω μπαταρίας καθώς είχε αλλαχθεί σχετικά πρόσφατα.Πάει σε ένα άλλο συνεργείο ο φάδερ όπου και διαπιστώνεται οτι τα μπουζί ήταν τα εργοστασιακά αυτά δηλαδή που φορούσε όταν βγήκε απο το εργοστάσιο ενώ σε κάθε σέρβις στην αντιπροσωπεία υποτίθεται αλλάζανε.Κατόπιν έκαψε εγκέφαλο με αποτέλεσμα να καίει τ'άντερα του σε βενζίνη και το αποκορύφωμα ήταν το οτι η κεντρική κονσόλα έσπασε απο τις δύο άκρες της με αποτέλεσμα να πέσει και μετά να κρατιέται απο δύο μεταλλικές λάμες.Ίσως τα μηχανοηλεκτρολογικά προβλήματα οφειλόταν στην ελλιπή συντήρηση του αυτοκινήτου απο το σέρβις και άδικα ο πατέρας μου κατηγορεί την φίρμα αλλά υποτίθεται οτι το αυτοκίνητο είχε αγοραστεί ως οικονομικό και οι βλάβες που έβγαλε ήταν δαπανηρές.Δεν ήταν μόνο αυτές αλλά ο πατέρας μόνο αυτές που ανέφερα θυμόταν.Το καλύτερο ήταν μετά απο χρόνια όταν κατόπιν δικής μου πίεσης πήγαμε να δούμε το νέο C3 όταν ψαχναμε για αυτοκίνητο για την αφεντιά μου αναγνώρισε τον πατέρα μου ο πωλητής και του λέει'Είχες το Ax,σκυλί ε;;' .
-
Το μειωνεκτημα του ΑΧ ηταν το κακης ποιοτητας ταμπλω στο πρωτης σειρας που υποθετω ειχατεαφου στο ανασχεδιασμενο δευτερης σειρας δεν υπηρχε θεμα..
-
Ειχε και αρκετα ηλεκτρικα θεματα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το μειωνεκτημα του ΑΧ ηταν το κακης ποιοτητας ταμπλω στο πρωτης σειρας που υποθετω ειχατεαφου στο ανασχεδιασμενο δευτερης σειρας δεν υπηρχε θεμα..Το ΑΧ είχε αγοραστεί το '90-'91 με την απόσυρση που υπήρχε τότε >Ειχε και αρκετα ηλεκτρικα θεματα.
Με ένα απο αυτά να είναι και ο καμμένος εγκέφαλος (στην περίπτωση μας).Όπως είπα είχε και άλλα προβλήματα προφανώς και ηλεκτρικά και φαίνεται ήταν αρκετά για να ορκιστεί ο πατέρας μου να μην ξαναγοράσει ουδεπόποτε Γαλλικό και ειδικά Citroen.
Το πιο αναξιόπιστο αυτοκίνητο που είχατε ποτέ