-
καλά ναι , αυτό που το πας ?
-
Το συνάντησα σήμερα σε ένα απαλό γκρι και σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση καμία σχέση. Πολύ μα πολύ καλύτερο οπτικά.
-
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Το συνάντησα σήμερα σε ένα απαλό γκρι και σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση καμία σχέση. Πολύ μα πολύ καλύτερο οπτικά.Exactly.
Το εσωτερικό επίσης είναι σαφώς καλύτερο απο κοντά.
Για το μόνο που δεν είμαι σίγουρος είναι το καντράν/πίνακας οργάνων.
Τα προηγούμενα (φάση Optitron 3D κλπα) μου άρεσαν πιο πολύ.
-
η κεντρικη κονσολα μ θυμιζει κορολα του 80 και το ρολογακι το μπαλενο κ το τζιμνακι μου....τελικα πολυ χαλια...το περιμενα καλυτερο....ειδικα πισω,,,,,,ουτε στον εχθρο σου....κ μετα μ λενε εμενα το καινουριο αβεο οτι δεν ειναι ετη φωτος μπροστα το ταμπλο του.......(ασχετο με το θεμα αλλα ειναι το νεο μ αποκτημα))
-
Βρε μανία με το ρολογάκι... παίζει να είναι ότι καλύτερο έχει μέσα του! Τα ψηφιακά ρολόγια στο κέντρο του ταμπλώ είναι λειτουργικότατα! Τα βλέπουν όλοι οι επιβάτες και μέσα σε μισό δευτερόλεπτο καταλαβαίνουν την ώρα. Ίσως θα έπρεπε απλά να έχει άσπρο φωτισμό και καλύτερα γραφικά. Πάντως σε σχέση με τα αναλογικά είναι 1000 φορές πιο εύχρηστα.
ΥΓ: Σκεφτείτε πόσο χρόνο θέλετε για να δείτε την ώρα όταν φοράτε αναλογικό ρολόι χειρός και πόση όταν φοράτε ψηφιακό. Επίσης στο αυτοκίνητο το κάθε δευτερόλεπτο μετράει για τον οδηγό... δεν είναι να χάνει ώρα κοιτώντας το Hublot με τα διαμάντια όταν η νταλίκα ζυγώνει...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επίσης στο αυτοκίνητο το κάθε δευτερόλεπτο μετράει για τον οδηγό... δεν είναι να χάνει ώρα κοιτώντας το Hublot με τα διαμάντια όταν η νταλίκα ζυγώνει...Αν είναι να ζυγώνει η νταλίκα τι το θέλει το ρολόι μωρέ; Να δει τι ώρα θα συναντήσει το Δημιουργό του;
-
Καλησπέρα παιδιά.Γνωρίζει κανείς περισσότερα πραγματα για την συγκεκριμένη έκδοση του ΑΟΥΡΙΣ????Αξίζει τον κόπο???Η μόνη διαφορα απ τις υπόλοιπες εκδόσεις ,εξ όσον γνωρίζω, είναι η αντιστρεπτική ράβδος εναντι ημιάκαμπτου αξονα....
-
Δοκιμή απο το DRIVE για το νέο Άουρις 1,33.
http://www.drive.gr/site/index.php/el/t ... -auris-133
-
Για κακη μου τυχη,ειδα σημερα ενα νεο Auris,βασικη εκδοση,με τασια κλπ.Ασχημοβαρετοαδιαφορο,βεβαια ηταν σε ασημι χρωμα που το εκανε ακομα χειροτερο,αν ηταν σκουροχρωμο θα εκρυβε καποιες ατελειες.
-
Εγώ το χάζεψα λίγο στην αντιπροσωπεία προχθές που πήγα το Yaris για σέρβις. Εντάξει, δεν τρελάθηκα αλλά συνολικά μου φαίνεται πιο ωραίο από το παλιό. Εκτός από τα όργανα. Και η κονσόλα είναι εντελώς κάθετη, μου φάνηκε λίγο περίεργο. Συνολικά είναι καλό πακέτο με τον 1.4 diesel, αλλά η τιμή ξεφεύγει...
-
Βλέπω ένα λευκό τακτικά, απο τον γείτονα μου με τάσια κλπα.
Εντάξει, basic εμφάνιση τι να περιμένει κανείς.
Είδα χθες ένα στην εθνική με ασημί-ανθρακί χρώμα, 2χρωμία στο προφυλακτήρα, ζάντες κλπα.
Ωραιότατο, αν και δεν παίρνω κι όρκο ότι οι ζάντες του ήταν original. Έδειχναν αρκετά φαρδιές. -
Ανανεωμένο σε εμφάνιση και κινητήρες Toyota Auris MY2015.
Νέος turbo βενζίνης 1200cc με 116 ίππους κ diesel 1600cc 112 ίππων -
Νταξει δεν είναι κακό, δεν το λες βέβαια και ωραίο Παρόλα αυτά εγγύηση σε θέματα κινητήρα και αξιοπιστίας η Toyota
-
Χαχα,κάπως έτσι!Λες και το κάνουν επίτηδες οι κερατάδες ρε συ να φτιάχνουν αδιάφορα αισθητικά αυτοκίνητα αλλά καλά ποιοτικά!Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις με ελάχιστες εξαιρέσεις πχ RX8,Celica άντε και κανένα Rav4 και Qashqai!
-
Χαχα καλά τους τα είπες! Αλλά νομίζω ότι ξέχασες 2: Toyota GT86 και Nissan X-Trail
-
Πάντως εγώ το βρίσκω καλό εμφανισιακά. Και φυσικά η toyota φημίζεται για την αξιοπιστία των αυτοκινήτων της
-
Και από εμένα like εσωτ.-εξωτ. Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί στο πετρέλαιο έβαλαν ημιάκαμπτο πίσω,ενώ στη βενζίνη διπλά ψαλίδια...τα οποία βέβαια κανουν καλύτερη δουλειά...
-
Μαλλον τεχνικοι οι λογοι.
Οπως και να εχει περισσοτερο θα πουλησει το ημιακαμπτο ντιζελ. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μαλλον τεχνικοι οι λογοι.
Οπως και να εχει περισσοτερο θα πουλησει το ημιακαμπτο ντιζελ.Οπως κασκαι.....
Νέο Toyota Auris